MellowPlayer: pamuter musik streaming

musik-ccloud

Dinten ayeuna jasa streaming parantos kasohor, naha kusabab biaya anu murah, pangrojong pikeun platform anu sanés, versi gratis, jst. Dinten ayeuna Kuring bakal nyandak kasempetan pikeun ngobrol ngeunaan pamuter musik kalayan dukungan pikeun layanan streaming.

MellowPlayer Éta panerapan anu bakal urang bahas ayeuna. MellowPlayer mangrupikeun pamuter multiplatform sumber terbuka kalayan dukungan pikeun langkung ti 10 jasa musik ngalangkungan streaming.

Ngeunaan MellowPlayer

MellowPlayer ngagaduhan dukungan pikeun jasa ieu: Spotify, Deezer, Google Play Music, Soundcloud, Mixcloud, 8tracks, TuneIn, Tidal, YouTube, Anghami sareng seueur deui.

Aplikasi ieu lahir tina kabutuhan pikeun nyiptakeun alternatif pikeun NuvolaPlayer pikeun sebaran Linux KaOS, pamaénna éta ditulis dina basa pamrograman C ++ sareng QML, disebarkeun dina lisénsi publik GPL GNU 2.

MellowPlayer ngajalankeun jasa streaming musik dina jandéla sorangan sareng nyayogikeun integrasi sareng sababaraha lingkungan desktop Linux, diantara pilihan integrasi kami tiasa nyorot hotkeys, tombol multimedia, system tray, bewara sareng seueur deui.

Aplikasi na ngagaduhan sababaraha watesan:

Kusabab alesan lisénsi sareng filsafat kalolobaan sebaran Linux, éta henteu ngagaduhan plug-in Flash Player sareng plug-in DRM Widevine.

Sababaraha layanan sapertos Spotify, Soundcloud, sareng Mixcloud ogé meryogikeun QtWebEngine disusun ku codec proprietary, anu sanés kasus dina vérsi resmi kami.

Tidal HiFi henteu jalan kusabab henteu aya plugin MQA pikeun panyungsi anu sayogi.

Kumaha carana masang pamuter MellowPlayer dina Linux?

Kusabab popularitas hébat pamuter ieu ngagaduhan, ieu tiasa dipendakan dina repositori seuseueurna sebaran Linux.

Upami anjeun hoyong masangkeun pamuter musik hébat ieu dina sistem anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngajalankeun paréntah ieu numutkeun distribusi Linux anjeun.

mellowplayer-kaos-litte

Para install MellowPlayer dina Ubuntu sareng turunan, urang kedah muka terminal sareng ngajalankeun paréntah ieu.

Sateuacan masang MellowPlayer, urang kedah mastikeun yén Repository semesta diaktipkeun, pikeun ieu urang ngan ukur ngajalankeun:

sudo add-apt-repository universe

Parantos diaktipkeun dina terminal kami nyerat kieu:

sudo sh -c "echo 'deb http://download.opensuse.org/repositories/home:/ColinDuquesnoy/xUbuntu_17.10/ /'> /etc/apt/sources.list.d/mellowplayer.list"

wget -nv https://download.opensuse.org/repositories/home:ColinDuquesnoy/xUbuntu_17.10/Release.key -O Release.key

sudo apt-key add - <Release.key

sudo apt-get update

sudo apt install mellowplayer

Catetan: prosedur ieu dilarapkeun ka Ubuntu 17.10, sanaos henteu kedah bentrok sareng Ubuntu 18.04.

Pikeun masang pamuter di Fedora sareng turunan, dina terminal kami ngaéksekusi paréntah ieu:

sudo dnf install mellowplayer

Sakumaha didadarkeun di luhur kusabab alesan kabijakan, sababaraha add-on proprietary henteu kalebetkeun, janten pikeun ngaktipkeunana dina Fedora urang ogé kedah ngaéksekusi anu kieu:

sudo dnf install https://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release- $ ( rpm -E% fedora ) .noarch.rpm https://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion -nonfree-release- $ ( rpm -E% fedora ) .noarch.rpm

sudo dnf install qt5-qtwebengine-freeworld

Naon anu urang lakukeun nyaéta ngamungkinkeun Repository RPMFusion pikeun kéngingkeun plugins proprietary.

Ayeuna urang ogé ngaéksekusi hal-hal ieu:

sudo rpm -ivh http://linuxdownload.adobe.com/adobe-release/adobe-release-i386-1.0-1.noarch.rpm

sudo rpm - importación / etc / pki / rpm-gpg / RPM-GPG-KEY-adobe-linux

sudo dnf instalar flash-player-ppapi

Upami kitu Arch Linux jeung turunan, pamuter aya dina Repository AUR, pikeun pamasanganana urang kedah diaktipkeun sareng ngaéksekusi paréntah ieu:

yaourt -S mellowplayer

Sedengkeun pikeun atanapipenSuse Tumbleweed masang pamuter ku paréntah ieu:

zypper addrepo http://download.opensuse.org/repositories/home:ColinDuquesnoy/openSUSE_Tumbleweed/home:ColinDuquesnoy.repo

zypper refresh

zypper install MellowPlayer

Akhirna, sakumaha mairan pamuter na diciptakeun pikeun distribusi KaOS, janten pikeun pamasanganana dina ieu, urang ngan saukur kedah ngaéksekusi:

sudo pacman -S mellowplayer

Pikeun sadaya sebaran Linux anu sanés panulis pamaén, Colin Duquesnoy, nyayogikeun AppImage tina aplikasi, anu henteu kalebet codec proprietary atanapi DRM, ku alesan lisénsi; watesan anu lengkep dina proyék README.

Urang tiasa ngaunduh aplikasi ieu dina AppImage Dina tautan ieu. Ngadamel unduhan ngan saukur tina terminal urang tiasa ngajalankeun paréntah ieu:

chmod + x * MellowPlayer.AppImage

Sareng urang tiasa ngajalankeunana ku paréntah ieu:

./MellowPlayer*

Sareng siap nganggo éta, urang tiasa ngamimitian nganggo pamuter dina sistem kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Retamozo Chacón cenahna

    Urang kedah ngabuktoskeunana…. Tulisan anu saé