Menu Compact sareng Sumputkeun Menubar: Sumputkeun bilah menu di Thunderbird

Salaku tambahan kumaha kuat aranjeunna tiasa, duanana Firefox Como Thunderbird aranjeunna ngagaduhan hal anu parantos ngajantenkeun aranjeunna menonjol ti anu sanés: Papanjangan.

Dina hal ieu kuring nunjukkeun anjeun dua ekstensi anu pohara kapaké pikeun kuring (misah) kumargi aranjeunna ngabantosan kuring kéngingkeun rohangan nangtung dina layar sareng abdi Klién Surat. Tujuanana duanana nyaéta ngaleungitkeun atanapi nyumputkeun bar menu tina tempatna, kumargi sahenteuna kuring boro-boro ngagunakeunana sareng nyandak rohangan teu perlu.

Menu kompak

Abdi resep penyuluhan ieu, langkung-langkung kumargi éta tiasa disesuaikan. Naon anu dilakukeun nyaéta nempatkeun bilah menu dina tombol hasil ngahijikeun Tatar, dina gaya na Firefox. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngarobih ikon sareng nyetél pilihan anu sanés. Tingali gambar ieu, kumaha kuring nempatkeun ménu sareng ikon Thunderbird di belah katuhu luhur:

Nyumputkeun Menubar

Kuring nganggo penyuluhan ieu kanggo waktos anu lami sareng Firefox sareng naon anu dilakukeun, nyumputkeun bilah ménu, anu tiasa urang aksés ku mencét konci na [Alt]. Naon sababna, duanana ekstensi mastikeun minuhan fungsina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tina Toledo cenahna

    Muuuuuuuuuuuuuuuuu nuhun ... kuring nembé masang Menu kompak sareng éta hasil tina rambut….

  2.   taragon cenahna

    Saé pisan, kumargi firefox kaluar sareng pilihan pikeun nyumputkeun bilah ménu, kuring hoyong pilihan anu sami ieu dina guludug sareng saatos unggal pembaruan kuring hoyong éta dilebetkeun, tapi henteu pernah sapertos anu ... dugi ka ayeuna 😀

  3.   ajag cenahna

    Kuring parantos nganggo Menu Compact salami sababaraha sasih ayeuna sareng éta tiasa dianggo kalayan saé. Maksad abdi, sahenteuna tetep sadayana pilihan éta anu kuring henteu nganggo teu katingali, haha.

  4.   rayonan cenahna

    Kuring nganggo Nyumput Menubar sacara praktis saprak kuring mimiti nganggo Thunderbird, éta mangrupikeun hal-hal anu anjeun kedah milarian nalika unggal piksel rohangan nangtung patut emas, anu layar 10 of tina netbook henteu masihan seueur teuing xD

  5.   Christopher cenahna

    Zukitwo: D ...

    Duka teuing kuring balik ka Évolusi dina Debian abdi @@…

  6.   Xavier cenahna

    hatur nuhun pikeun ideu! milarian kumaha ngagedéan daérah anu tiasa dianggo dina netbook, kuring mendakan postingan anjeun. Tapi ngagaduhan thb 13 (Juni 2012) Kuring ningali yén ngan saukur ku ngaklik katuhu dina bilah menu, sareng pupus centang Menu, bilah menu ngaleungit, muncul unggal-unggal kuring mencét tombol ALT ... Tanpa masang ekstensi HideMenu.

    hatur nuhun kana tips na!
    / Javier

bool (leres)