iPatch: merchandising kapayunna diadaptasi dugi ka ayeuna

Ayeuna dunya ngurilingan internét, balanja, luang, bisnis, perbankan ...

Perusahaan peryogi dagangan anu ngamungkinkeun aranjeunna sacara permanen kakeunaan pangguna, nalika ngalaksanakeun ieu sareng operasi anu sanés.

ipatch

Di jaman ieu, penting pisan pikeun masihan produk anu mangpaat, awét, nguntungkeun, ekonomis sareng anu langkung penting, pikeun mastikeun yén pangguna nganggo éta sareng henteu nyimpen dina laci, dina kasus anu pangsaéna, sapertos paling kado bisnis.

Éta merchandising kapayunna parantos aya sareng minuhan sadaya kualitas anu kedah dipibanda ku hiji produk bintang. Nyaéta namina iPatch, médium iklan anu inovatif, diluyukeun sareng jaman digital ku fungsi dobel, kumargi éta dina gilirannana bertindak salaku sistem manual anu efektif 100%, pikeun nutupan Webcam laptop sareng tablet, ngajagi pangguna tina kamungkinan gangguan dina kahirupan pribadi na ngalangkungan kaméra na.

Sababaraha perusahaan ningali merchandising salaku potongan terakhir tina tautan iklan, padahal dina kanyataanana, éta anu paling penting, sabab éta bakal janten tanggel waler pikeun manjangkeun épék kampanye na langkung waktos.

Kalayan iPatch anjeun bakal tiasa nempatkeun mérek anjeun dina tempat anu diistiméwaan rata-rata 6 jam sadinten salami waktos anu lami, ngabédakeun tina persaingan anjeun sareng janten akrab sareng sadayana lingkungan anjeun, sabab éta masihan anjeun nilai sapertos kaamanan, kapercayaan sareng perlindungan dina jaringan.

Ngalengkepan tindakan pamasaran ku produk sapertos iPatch bakal sacara signifikan ningkatkeun épék na, sahingga kampanye anjeun ngahontal kasuksésan anu dipikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kemranjén cenahna

    Kuring ngarepkeun tulisan sareng kuring mendakan iklan komérsial. Kuring henteu kesel, sabalikna kuring diajar tina seueur kamungkinan anu aya pikeun pamasaran.

  2.   Asuransi résiko siber cenahna

    Pikaresepeun pisan. Sanaos kaleresan mangrupikeun produk anu fungsina tiasa dibekelan kasét anu saderhana, saleresna nyaéta cara ieu laptop kirang robih. 🙂

    1.    tagihan cenahna

      Naon anu aranjeunna sebutkan dina tulisan éta mangrupikeun kado bisnis anu dipersonalisasi ku logo na, di tingkat pangguna upami éta masihan anjeun = anjeun nempatkeun positip tapi salaku perusahaan anu anjeun pikahoyong aya.
      Wasalam

  3.   tagihan cenahna

    Kuring ningali éta salaku mangpaat pisan sareng praktis, utamina dina tingkat kado bisnis kumargi nempatkeun posit hirupna teu pikaresepeun sareng dina sababaraha kasus éta daun lem dina lensa.
    Tungtungna leres yén salaku kado éta asli saprak sesa Hal sahenteuna dina kasus kuring atanapi kuring leungit aranjeunna atanapi aranjeunna tungtungna dina laci
    Kuring pastina bakal mésér kanggo perusahaan kuring

  4.   Fernando cenahna

    Nya, dina padamelan kuring, kami rada teu sopan nempatkeun salembar kertas atanapi pita sareng nalika bos ningali produk ieu aranjeunna mésér kanggo masihan di sababaraha acara sareng aranjeunna ogé ngadistribusikaeun ka padamel. Kuring tungtungna tiasa angkat kamana waé nganggo laptop kuring, Ngaiklankeun logo perusahaan kuring sareng henteu isin dina salembar tape-dilapisan post-it anu dianggo mangtaun-taun, salian ti genah tiasa nelepon video tanpa kedah némpelkeun sareng teras-terasan nyandak kertas senang.

  5.   Fabiola cenahna

    Nya, saatos Natal kuring dipesen sababaraha diantarana salaku hasil tina sababaraha acara iklan anu perusahaan kuring diayakeun sareng kuring resep pisan kusabab kuring ngambek kalayan seureuh kertas sareng repot némpél éta sareng nyandak teras-terasan kanggo pidéo vidéo sareng klien sareng panyadia.

  6.   homepage cenahna

    Dédéngéan ogé ngarobih pola polahna.

  7.   Juan Manuel Pedro Villalba cenahna

    Saé pisan cara pamasaranana dilakukeun.