Milarian Mesin Milarian Google: Won! 10 mesin pencari anu pangsaéna pikeun 2019

Milarian Mesin Milarian Google: Won! 10 mesin pencari anu pangsaéna pikeun 2019

Milarian Mesin Milarian Google: Won! 10 mesin pencari anu pangsaéna pikeun 2019

Kuring henteu terang tiasa nolak éta pikeun jalma anu henteu resep atanapi paranoid kaamanan jeung karusiahanéta «Buscador Google Search» nawarkeun sagala anu anjeun peryogikeun pikeun pangalaman pamaké nyugemakeun upami alat dimana éta badé dieksekusi ngagaduhan sumber anu sayogi tina hardware perlu, nyaéta, RAM sareng CPU (Ngolah Daya).

Karék 11 bulan ka tukang, nalika taun mimiti, urang ngalakukeun tulisan resensi ngeunaan anu pangsaéna «Buscadores (Motores de Búsqueda) de Internet» kedah dianggo dina taun 2019, disebat Mesin pencari internét: Anu pangsaéna pikeun taun 2.019, janten di dieu urang moal ngaliwat pisan kana naon anu dipikahoyong, atanapi naon anu urang pikirkeun, tapi naon survey anu dikonfirmasi, sapertos NetMarketShare.

Top 10 Mesin Milarian 2019: Perkenalan

Sanaos pikeun anu kirang terang, perlu dijelaskeun ku nyebatkeun tulisan anu disebut tadi: É Qué es un «Buscador (Motor de Búsqueda) de Internet» o «Internet Search Engine»?, dina Basa Inggris:

"Milarian Milarian Internét dina dasarna mangrupikeun halaman wéb anu nawiskeun aplikasi anu dikenal salaku search engine, anu nawiskeun pangguna na kamungkinan konsultasi dina jutaan situs web Internét, data naon (kecap / frasa / konsép / patarosan), pikeun hasil salaku daptar kalayan tautan kana halaman wéb anu bénten-bénten anu cocog sareng kriteria milarian anu disayogikeun".

Sareng nyorot anjeun fungsi poko, anu ngalangkungan maluruh eusi saderhana, nyaéta:

"Mesin pencari internét ngalaksanakeun tugas anu penting sapertos berkat panggunaan robot anu nganjang sareng ngajalajah unggal halaman wéb dina jaringan pikeun nganalisis, mengklasifikasikeun sareng milih aranjeunna, nganggo algoritma komputer anu rumit. Sareng persisna, bédana sareng patalina unggal Mesin Pilarian Internét anu ayeuna dina Jaringan dirumuskeun ku "algoritma komputer rumit" anu sanés anu dianggo pikeun ngalaksanakeun analisis, klasifikasi sareng tugas-tugas peringkat sapertos kitu.

Top 10 Mesin Milarian tina 2019: NetMarketShare

10 mesin pencari anu pangsaéna pikeun 2019

Gumantung kana survey konsultasi posisi bisa rupa-rupa, tapi pikeun artikel kami kami bakal dipandu ku anu NetMarketShare, kumargi diantarana hal éta mangrupikeun survey anu dinamis, nyaéta pangukuran online. Pikeun anu hoyong ningali polling séjén, aranjeunna tiasa angkat ka StatCounter.

Tempat kahiji: Google Search Engine

sadaya «Buscadores (Motores de Búsqueda) de Internet» dianggo dina cara anu sami, tapi ayeuna, éta Mesin Pilarian Google Search kusabab dipimilik ku raksasa « Google » damel di tingkat anu langkung luhur tibatan anu sanésna, nyaéta dina tingkat global sareng detil.

El «Buscador Google Search» Ayeuna anjeun nampi inpormasi tina sababaraha sumber anu béda-béda, ti sakumna Internét, anu kalebet hal-hal ieu:

  • Halaman wéb
  • Eusi anu dikintunkeun ku pangguna sapertos Google My Business atanapi Google Maps
  • Buku anu di-scan
  • Basis data umum dina Internét
  • Seueur sumber sanésna

Nalika éta henteu alami pikeun anjeun, anjeun ngajalankeun prosés anu disebat «Rastreo» anu dasarna diwangun ku teras-terasan milarian halaman énggal sareng nambihan kana daptar halaman anu anjeun kenal. Bentuk sanés anu dianggo nyaéta:

  • Tuturkeun tautan tina halaman anu teu dikenal anu dilebetkeun dina halaman anu dikenal.
  • Ngagunakeun file sitemap anu disayogikeun ku anu gaduh halaman wéb
  • Ku nyungkeun nyukcruk tina platform wéb hosting, sapertos WP, Wix atanapi Blogger.

Top 10 Mesin Milarian tina 2019: StatCounter

9 tempat sésana dina Top 10

Sebutkeun khusus alternatip dumasar katégori

Panaliti Utama

  1. Sakola Google
  2. Bing Akademis
  3. Icloud Milarian

Mesin Milarian Alternatip

  1. AIO Net
  2. Milarian AOL
  3. Dogpile
  4. Unggal Piksel
  5. Gibiru
  6. Milarian anu saé
  7. Giphy
  8. Lamun 3D
  9. ixquick
  10. Ludwig
  11. Lycos
  12. metacrawler
  13. Métager
  14. Pentingkeun
  15. Kerangka OSINT
  16. Peekier
  17. Privatelee
  18. Qwant
  19. Kode Milarian
  20. Searx
  21. Kaca mimiti
  22. Swisscows
  23. TinEye
  24. Trovu
  25. Wayback Mesin
  26. web Mapay
  27. Wolfram Alpha
  28. Yacy

Milarian Barudak

  1. Kindle
  2. kelinci
  3. Panimu Anak
  4. Dib Dab Doo
  5. Kidy
  6. Milarian Barudak
  7. Kidoz
  8. Kidrex
  9. Kidz Milarian
  10. zoodles

kacindekan

Daptar anu diénggalan kalebet sababaraha «Buscador de Internet» henteu disebatkeun di awal taun, dina panerbitan samemehna, sapertos Naver, Seznam anu diantara anu paling sering dianggo,  Trovu masarakat Komun.org y Yacy, Mesin pencari Desentralisasi sareng tiasa dipasang, diantawisna «Buscadores alternativos».

Nanging, urang kedah émut yén pikeun unggal jenis pangguna aya anu pasti «Buscador de Internet» éta langkung cocog pikeun sababaraha dibandingkeun pikeun anu sanés, nanging, milih anu idéal peryogi tinimbangan faktor sapertos: kagancangan sareng akurasi milarian atanapi jaminan kaamanan sareng karusiahan ditawarkeun aya hubunganana sareng pamilarian urang. Ogé, hayu urang émut yén, sanaos program anu paling sering dianggo henteu hartosna éta anu paling saé dianggo.

Panungtung, sareng sanésna, dina halaman wéb Bagikeun Pasar Bersih anjeun tiasa ngesahkeun langkung jéntré naon éta metodologi analisis biasa ngalakukeun statistik, upami aya anu hoyong ngingali sakedik perkawis éta. Sareng upami anjeun resep kana tulisan éta, tong lirén mairan atanapi bagi-bagi sareng anu sanés dina saluran média sosial favorit anjeun, grup atanapi komunitas. Sareng pastikeun pikeun ningali pidéo ieu di handap anu aya hubunganana sareng masalahna.

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Autopilot cenahna

    DuckDuckGo ngagantikeun Google dina mesin kuring, éta masihan kuring hasil anu sami, kuring ngan saukur sono kana pamilarian gambar tibalik, anu kuring tiasa nganggo tineye.com atanapi Google nyalira. Janten leres, anjeun tiasa nyarios yén G ngagaduhan sadayana kajabi privasi sareng, kabébasan aya dugi hukumna robih ...

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Abdi henteu terang TinEye. Nuhun kana sumbangan, kuring bakal ngalebetkeun kana daptar tulisan.

  2.   labuh cenahna

    DuckDuckGo dina sadaya alat kuring, pikeun milarian gambar anu lengkep, Yandex.

    Salam, berkah

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Kombinasi saé pisan. Éta ogé diperhatoskeun yén milarian gambar langsung sareng mundur, numutkeun studi anu tangtu, langkung akurat ku Yandex dibandingkeun ku Google.