Microsoft Bing nyobian boikot OpenOffice? Nahhhh….

Microsoft Bing ngagaduhan seueur bug, tapi ieu sigana salah sahiji anu paling keterlaluan. Upami anjeun nyobian milarian OpenOffice, atanapi langkung parah, OpenOffice.org, anjeun bakal ningali yén éta moal nunjukkeun halaman resmi OpenOffice.org tapi séri halaman acak anu numbu ka pamilarian éta, sapertos OpenOffice.com sareng situs sanés anu henteu langsung dikaitkeun sareng proyek.

Di sisi séjén, hasil pamilarian google Aranjeunna nyarios jilid: halaman resmi OpenOffice.org nembongan heula. Hasil "ngintip" Bing pisan anu kurang ajar sahingga aranjeunna "ngalih" naon anu kedah janten hasil anu pangheulana… ka halaman kalima! Janten upami anjeun resep Bing, anjeun panginten moal mendakan situs resmi OpenOffice.org.

Alesan pikeun kasalahan kotor ieu masih teu jelas: naha Microsoft nyobian boikot OpenOffice, ngarahkeun fans OpenOffice ka tempat anu salah pikeun ngalemahkeun aranjeunna masang OpenOffice? Naha ieu ngan saukur bug dina algoritma pamilarian? Ti Bing? Ngan Microsoft anu tiasa ngajawab. Kanggo ayeuna, ngan cicingeun waé ti anjeun.

Moral: henteu paduli alesan pikeun kasalahan ieu, rekomendasi kuring nyaéta aranjeunna TEU nganggo Bing. Hiji tina dua: atanapi éta mesin pencari anu pikareueuseun atanapi éta mangrupikeun bagian tina strategi Microsoft pikeun ngaleungitkeun panggunaan program alternatif, khususna Windows sareng Office, anu mangrupikeun dua pilar penjualan utamina, sareng, utamina upami contenders na langkung saé kualitas sareng, anu langkung parah, éta gratis, sumber terbuka sareng gratis. Meureun dua hal éta lumangsung dina waktos anu sami.

Kuring pikir éta bijaksana pikeun ngawartosan anjeun sabab anjeun ningali kumaha Microsoft: Bing ayeuna mesin pencari standar di Internet Explorer sareng sedengkeun sadayana langkung gampang, ngarobah halaman bumi anjeun tiasa rumit pikeun pangguna novice. Firefox y Google ChromeSabalikna, aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngarobih halaman bumi anjeun ngan ku hiji klik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.