Microsoft hoyong ngaleupaskeun Edge Chromium dina Linux sareng peryogi bantosan anjeun

Microsoft Edge pikeun Linux éta nembé nyandak léngkah ageung pikeun ngajantenkeun kanyataan.

Sean Larkin, anu damel dina pamekaran Edge di Microsoft, nyebatkeun yén timnya ngagarap persyaratan pikeun nyandak Edge ka Linux, tapi anjeunna peryogi sakedik bantosan pikeun ngalaksanakeun éta.

Pikeun tujuan ieu, survey parantos diluncurkeun pikeun naroskeun ka sadaya pangguna Linux tentang naon anu aranjeunna peryogikeun tina panyungsi.

Tangtosna, teu aya janji yén Edge pikeun Linux bakal datang. Tim Tepi dasarna naroskeun naon anu dipiharep ku pangembang, tapi henteu ngajanjikeun nanaon.

Upami ideu gaduh Edge on Ubuntu atanapi sebaran Linux anu sanés ngareuwaskeun anjeun, éta henteu kedah. pikeun ngamimitian panyungsi dumasar kana Chromium sareng Chromium ngagaduhan dukungan lintas platform. Vivaldi, Opera sareng Google Chrome nganggona.

Ogé, perusahaan nembé ngaluarkeun Visual Studio Code sareng Powershell pikeun Linux, janten Edge sigana bakal sumping gancang.

Tangtosna, Éta mangrupikeun hal pikeun Microsoft ngaluncurkeun Edge pikeun Linux sareng anu sanés pikeun pangguna pikeun mutuskeun nganggo éta. Teu aya kamungkinan distribusi naon waé anu bakal dipilih pikeun nyayogikeun Tepi sacara standar, malih, sacara standar nyaéta ékosistem kabuka sareng pangguna gaduh seueur pilihan deui sareng tiasa mutuskeun henteu ngaunduh atanapi masang panyungsi.

Disebutkeun, upami anjeun resep kana Edge pikeun Linux anjeun tiasa ngajawab survey anu dianggo link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ck23 cenahna

    saé pisan