Pilarian terang upami anjeun tiasa nganggo Unity 3D sareng Compiz

Trik alus pisan nunjukkeun urang Andrew dina Webupd8 pikeun milarian terang naha urang tiasa ngaji Kamanunggalan 3D ngagunakeun Compiz dina komputer urang.

Upami anjeun pangguna Ubuntu 11.04 y 11.10, buka terminal sareng ketik:

/usr/lib/nux/unity_support_test -p

Sareng upami aranjeunna lebet "Unity 3D didukung" un "Sareng ieu" maka aranjeunna tiasa ngagunakeunana. Kuring ngantepkeun anjeun gambar kumaha sigana operasi ieu.

Ogé pilihan sanésna bakal tingali naha anjeun hardware parantos disahkeun ku Kanonis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.