Minggu kaulinan: naon anu énggal pikeun Linux

tux-pc-tukang kaulinan

Si anjeun tukang game sareng anjeun nganggo distro GNU / Linux, yakin anjeun bakal resep éta Artikel ieu. Kusabab aya sababaraha berita anu pikaresepeun ngeunaan midangkeun pikeun minggu ieu, kuring badé ngolompokkeun aranjeunna sadayana diringkeskeun dina hiji tulisan. Ku cara éta, anjeun bakal mutahir sareng naon anu diseduh pikeun dunya hiburan pikeun platform favorit urang.

Entre paling pinunjul anu kajantenan dina sababaraha dinten terakhir, sababaraha berita anu pikaresepeun pisan tiasa disorot sapertos:

  • pinus- Petualangan aksi terbuka dunya ieu ayeuna sayogi pikeun distro anjeun. Dina kaulinan vidéo ieu, manusa henteu aya dina puncak ranté dahareun, janten anjeun kedah salamet sakumaha anu pangsaéna pikeun prédator anu sanés anu ngancam anjeun. Éta ngagaduhan simulator anu cerdas sareng ragam spésiés anu bakal saling ngalawan pikeun tuangeun, kamungkinan ngalakukeun perdagangan, nyarios, ngajajah, gelut, sareng sajabana, di suku anjeun. inpo leuwih.
  • Stellaris 2.4: ayeuna sayogi angsuran énggal kalayan Paradox Launcher. Paradox Interactive sareng Paradox Development Studio parantos ngamutahirkeun kaulinan ieu ku warta anu matak. Pikeun anu henteu acan terang éta, éta mangrupikeun pidéo pidéo pikeun ngajajah sareng mendakan alam semesta anu ageung dina parobihan anu tetep. inpo leuwih.
  • Kuat- RPG aksi langka dimana anjeun neuleumkeun karakter dina ukuran ngan ukur 3 inci. Judul anu bakal ngajantenkeun anjeun ningali sadayana tina sudut pandang anu béda pisan di dunya ieu dimana anjeun kedah membela diri tina seueur ancaman. Salaku tambahan, anjeun ayeuna mendakan diskon 10% dina Steam. Buru-buru néwak tawaran hébat ieu sareng ngirangan harga! inpo leuwih.
  • Taya sasaha: mangrupikeun gim pidéo anu pikaresepeun séjén anu dirilis dina akhir bulan kamari pikeun Linux, anu anjeun kedah ngajawab sagala rupa teka-teki atanapi tatarucingan, sareng tés sanés pikeun nyobaan ngahontal tujuan anjeun. Tétéla anjeun bakal kedah ngabersihkeun bukti anu ditingalkeun ku sakumpulan pembunuh pamaréntahan, ngaleungitkeun bukti naon waé siga anu henteu aya kajadian di tempat kajadian. Kaulinan nganggo humor sareng nganggo desain grafis anu saé anu anjeun pikahoyong ti mimiti mimiti. Sareng sanaos siga anu nyéépkeun sakedik rohangan, éta adiktif pisan. Numutkeun pamekar na, aranjeunna parantos diideuan ku kajadian nyata ... inpo leuwih.
  • Jalan Raya Inn: Upami anjeun nuturkeun halaman LxA, pastina anjeun parantos terang anjeunna, kumargi kuring nyarioskeun perkawis anjeunna sababaraha waktos ka pengker. Nya, pikeun anjeun anu henteu terang, ieu mangrupikeun simulator toko di dunya fantasi. Éta bakal diluncurkeun dina 23 Oktober, sayogi dina toko Steam sareng GOG. Éta mangrupikeun simulator real-time kalayan némpél RPG, sareng dua modus permainan anu béda, hiji kampanye sareng Sandbox sanésna. Carita na ngamungkinkeun anjeun milih aliansi, dianggo ngalawan batur, jsb. Salaku tambahan, Nerds'Kitchen parantos damel babarengan ngadamel petualangan kuliner langkung narik, ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun resep, piring sareng ménu anyar. Kalayan sistem manajemen na, éta ngamungkinkeun anjeun ngatur ékonomi di toko, ngajamin konsumén anjeun, nyéwa pagawé, ngawangun sareng ngarobih fasilitas anjeun, jst. Sareng sadayana dibumbui ku skor aslina ku Marcin Przybylowicz ngagunakeun instrumen masarakat tina sagala rupa budaya sareng jaman. inpo leuwih.
  • News klep: sareng akhirna, koméntar kana dua hal anyar anu Valve bawa ka urang. Di hiji sisi, éta ngenalkeun Remote Play Babarengan pikeun ngadukung kaulinan multiplayer lokal. Éta bakal sumping kana Steam minggu 21 Oktober, ngamungkinkeun dua atanapi langkung pamaén maénkeun kaulinan multiplayer babarengan sacara lokal ngalangkungan Internet. Sawatara sababaraha pangguna nungtut sababaraha waktos ... Di sisi anu sanésna, Valve sareng CodeWeavers ogé ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun klien Steam Play, kalayan Proton 4.11-7, paningkatan dina pangrojong gamepad sareng bug anu dilereskeun. Lian ti éta, moal aya seueur masalah sareng judul sapertos Age of Wonder: Planetfall sareng Kingdom Come: Deliverance deui. Tangtosna, plugin Rewired Unity parantos didukung pikeun gim anu didamel nganggo mesin grafik Unity. Sareng upami éta henteu cekap, éta kalebet versi DXVK (1.4.2), sareng D9VK (0.22) anyar.

Miharep anjeun gaduh senang sareng salah sahiji padamelan ieu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   01101001b cenahna

    Tulisan anu pikaresepeun. Ngahaturkeun!