Mixxx 2.0: Campur lagu dina gaya DJ pangsaéna

Campur lagu dina gaya DJ mangrupikeun impian tina seueur jalma. Ayeuna, éta kawilang saderhana, anjeun ngan ukur peryogi komputer, nyampur perangkat lunak, sareng kahoyong diajar. Upami anjeun salah sahiji anu resep kana musik, anjeun panginten parantos kantos nguping sababaraha parangkat lunak pikeun campuran lagu sateuacanna. DJ Virtual Mangrupikeun salah sahiji alat anu paling saderhana sareng kuat pikeun saha waé anu hoyong nyampur sareng cocog sareng rapat sareng pésta langkung pikaresepeun. Nanging, upami anjeun damel dina sistem operasi Linux, anjeun bakal kasulitan.

Janten upami salian ti narik musik, anjeun ngadukung parangkat lunak gratis, ayeuna anjeun bakal ngagaduhan pilihan anu saé pikeun nyugemakeun duanana. Mixxxx.

Mixxxx nyaéta parangkat lunak ti sumber kabuka pikeun campuran lagu audio sacara langsung, dina gaya DJ pangsaéna.

Proyék ieu dimimitian kira-kira taun 2001, ditulis dina C ++, Qt, JavaScript sareng XML. Tanggal 30 Désémber, aranjeunna ngaleupaskeun Mixxx 2.0 stabil, versi anu parantos dianggo ku pangembang langkung ti tilu taun, pikeun masihan pakakas ieu sakumpulan fungsi anyar anu saé.

Mixxxx Mixxx ngagaduhan antarmuka anu saé pisan sareng kulit anu tiasa dirobih. Éta ngagaduhan opat méja atanapi workstation sareng sababaraha épék pikeun ngarobih audio, ogé ngamungkinkeun réproduksi sababaraha format sapertos MP3, M4A / AAC, Ogg Vorbis, Opus, FLAC, WAVE, sareng AIFF. Mixxx multiplatform, ngajalankeun handapeun sistem operasi Windows, MacOS y Linux.

Salah sahiji fitur anu paling narik tina Mixxx nyaéta fungsina tina AutoDJ, Kalayan anjeun tiasa ngadamel daptar puter, sareng ngantepkeun Mixxx ngurus réproduksi lagu sareng transisi antara masing-masingna, saolah-olah anjeun aya di dinya.

feature_rgbwaveform-2.0

Mixxx versi 2.0 ngajantenkeun fitur utama:

  • Kulit dinamis tur scalable: Kalayan struktur modularna, anjeun tiasa nyumput sareng nunjukkeun bagéan pakakas program pikeun ngan ukur anu paling anjeun gunakeun dina layar
  • MasterSync pikeun sadaya 4 méja: Kalayan fungsi ieu dimungkinkeun pikeun sampurna ngajajar sadaya lagu dina program sanaos anjeun ngarobih kagancangan campuran.
  • Pangaruh Anyar: pikeun masing-masing saluran campuran.
  • Bentuk gelombang RGB: janten dina bentuk gelombang anjeun tiasa ngaidentifikasi sora anu béda dina unggal audio, jangkung, handap, vokal, sareng anu sanésna.
  • Maca Kasenian (Panutup): pikeun dipajang dina gambar CD.

Sareng seueur fungsi anu anjeun tiasa titénan di dieu, anu ayeuna ngajantenkeun Mixxx 2.0 alat lengkep pikeun nyampur sapertos DJ.

Dina situs wéb resmi MixxxxAnjeun bakal mendakan tautan unduhan sareng metode pamasangan pikeun unggal sistem operasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nakaoh cenahna

    Nuhun kana Data na 😉

  2.   Cumi cenahna

    Halo, kuring nembé ningal kumaha anjeun tiasa nganggo ponsel anjeun salaku campuran campuran MIDI ngalangkungan aplikasi (kontrol DJ, sanaos bakal aya deui). Jang ngalampahkeun ieu, anjeun mimitina kedah nginstal dina komputer atanapi hapé, atanapi duanana. Abdi henteu tiasa ngagentoskeunana. Naha aya di sakitar dieu anu ngalaksanakeunana?

    Hatur nuhun sateuacanna.