Moal aya deui versi "resmi" Songbird pikeun Linux

Henteu, éta sanés ngan ukur lulucon anu sanés Dinten jalma polos. Hanjakal kamari aranjeunna ngumumkeun éta ninggalkeun versi GNU / Linux. "Saatos dipikir ati-ati, kami parantos nyimpulkeun yén kami moal nuluykeun ngadukung versi Linux Songbird."saur Georges Auberger. Tim pamekar ogé parantos ngeunteung kana paradoks pikeun promosi parangkat lunak gratis sareng Songbird henteu ngagaduhan ayana di GNU / Linux.

Sanaos bantosan anu aranjeunna tampi ti 'linuxers' (sumanget), aranjeunna henteu tiasa neraskeun dukungan pikeun sistemna sabab moal mungkin pikeun aranjeunna ngahontal tujuan utami: nawiskeun aplikasi anu luar biasa pikeun GNU / Linux. Nanging, aranjeunna bakal neraskeun host vérsi pikeun Linux anu hoyong dijaga ku masarakat.

Saleresna Versi Linux Songbird rada "balik" versi Windows pikeun waktos anu lami. 🙁 Sakumaha anu diyakinkeun: "Aranjeunna langkung saé henteu ngadistribusikaeun Songbird pikeun Linux langsung tibatan ngadistribusikaeun anu goréng, versi anu teu acan réngsé." Sabenernna, antara garisna tiasa dibaca: "Linux tétéla janten bisnis sareng usaha (adaptasi kode sareng dukungan pikeun gadget énggal -ipod, mp3, mp4, sareng sajabana) seueur teuing ku sababaraha dividen". Kuring henteu nyalahkeun aranjeunna, henteu kunanaon pikeun kéngingkeun ganjaran finansial pikeun sadaya waktos sareng usaha dina ngerjakeun proyek éta, goréng teuing aranjeunna henteu tiasa mendakan cara pikeun ngahasilkeun artos tanpa ninggali dukungan Linux.

"Oriéntasi langkung komérsial" ieu ogé katingali dina salah sahiji addon énggal anu nembongan dina halaman utama Songbird sareng anu ngamungkinkeun integrasi sareng toko 7digital (leres, sami anu tiasa dianggo sareng Canonical).

Éta sanés addon éksternal, anu dikembangkeun ku pihak katilu, tapi, sakumaha tiasa ditingali jelas dina halaman addon, éta didamel ku pengembang Songbird nyalira. Salaku tambahan, aya anu diklarifikasi éta Songbird bermitra sareng 7digital pikeun ngaktipkeun mésér sareng ngaunduh mp3 anu berkualitas. Toko Inggris ayeuna "kumplit", anu masih gaduh sababaraha celah nyaéta di Amérika Serikat sareng sésana Éropa ... Oh, naha anjeun cicing di planét anu sanés? Atanapi panginten di alam semesta anu disebut Amérika Latin? Asia atanapi Afrika? Nya, nasib goréng.

Awon pisan kalakuan budak Songbird. Atoh, urang masih gaduh alternatif anu saé pisan pikeun maénkeun musik urang dina Linux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alex hémbe cenahna

    Abdi hoyong koméntar kamari, tapi Disquis henteu ngantep kuring lebet ... goréng, kalintang goréng pisan, kuring nyaéta pangguna Linux anu anyar, distro Ubuntu anu pas ... sareng kuring resep musik, janten Windows anu frustasi pangguna sareng Macquero, kuring resep iTunes, sadaya fitur na .. sareng éta ngan ukur anu kuring lakukeun kirang dina Linux, kuring nyobian sababaraha pamaén, sareng di Sonbird kuring mendakan anu paling mirip, pikeun addon sareng téma anu tiasa dilebetkeun, sanaos Kuring tetep asup Windows sacara éksklusif pikeun nyinkronkeun iPhone sareng iTunes, henteu ngan ukur pikeun poto, sareng nambihan musik, upami sanés kanggo aplikasi, kumargi kuring henteu resep Jailbreak lebet ngalangkungan SSH (sanaos kadang kuring ogé). Pokokna, berita goréng pikeun pangguna sapertos kuring ... Kuring ngantosan versi Ubuntu anu pang anyarna pikeun dukungan iPhone asli, hayu urang ngarepkeun pamaén anu langkung saé sapertos Banshee sareng Amarok, kanggo ayeuna kuring nganggo versi desktop Groovehark 😉

    Salam sareng blog anu saé.

  2.   strom232 cenahna

    Éra, sanaos sadayana ngritik éta, kaleresan kuring nyobian sareng katingalina sapertos pamuter anu saé pisan dugi ka sadayana panutup kuring diatur

  3.   raster cenahna

    Kuring pikir yén henteu janten masalah yén urang gaduh pamaén anu langkung saé, parangkat lunak na henteu teuing sareng langkung seueur langkung saé.
    Kuring nembé mendakan situs ieu sareng kuring resep.