Stremio: Pusat Multimedia modéren salaku alternatip pikeun Popcorn Time

Stremio: Pusat Multimedia modéren salaku alternatip pikeun Popcorn Time

Stremio: Pusat Multimedia modéren salaku alternatip pikeun Popcorn Time

Neruskeun ulasan aplikasi, duanana dina multimédia sareng arena hiburan online, kitu ogé anu hijrah ka Kodeu Gratis, Kami gaduh Stremio.

sanajan Stremio, Éta parantos mangrupikeun aplikasi lami anu dipikaterang ku seueur jalma, pikaresepeun ningali kumaha éta mekar janten ayeuna modéren sareng fungsional Pusat Multimedia (Pusat Media), anu nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun hiburan multimédia online, ngagunakeun pakakas plugins gampang dipasang. Sareng ayeuna ti Kodeu Gratis.

Stremio: Bubuka

Kami nembe nyerat ngeunaan Aplikasi streaming Popcorn Timenalika diluncurkeun a versi béta anyar, 4.0, tina éndah na aplikasi sumber kabuka. Perkawis ieu, sacara pribadi, kuring parantos nganggo éta sababaraha taun sateuacan, sareng nalika kuring nyobian deui, éta bakal tetep katingali luar biasa, sanaos saatos sababaraha dinten dianggo tanpa berita, hanjakalna tarjamahan henteu dianggo pikeun kuring, naha kuring henteu nganggo deui.

Tulisan anu aya hubunganana:
Waktos Popcorn: Versi béta énggal 4.0 pikeun nonton pilem sareng serial online

Sareng sanaos, Stremio Éta resep pisan popcorn Time dina operasina, saleresna, ayeuna katingalina langkung mirip Kodi anu mangrupikeun Pusat Multimedia gratis sareng terbuka anu hadé, kusabab panggunaan anu alus teuing sareng praktis plugins gampang dipasang. Alesan anu ngajantenkeun langkung mirip a Pusat Multimedia anu mantap naon a aplikasi multimédia saderhana via streaming.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kodi 18 «Leia» sumping kalayan dukungan DRM, émulator sareng seueur deui

Stremio: Eusi

Stremio: Versi Alfa Anyar Ayeuna Open Source

Naon Stremio?

Numutkeun ka anjeun website resmi, aplikasi ieu didadarkeun salaku:

"Stremio mangrupikeun pusat média modéren, anu diwangun salaku solusi integral pikeun hiburan pidéo. Kalayanana, anjeun bakal mendakan, ningali sareng ngatur kontén pidéo na ngalangkungan plugins anu gampang dipasang. Pilem, acara TV, TV langsung atanapi saluran wéb, sadayana tiasa kahontal ku Stremio".

Ciri umum

Stremio ngagaduhan ciri sareng fungsionalitas ieu:

  • Ngidinan anjeun pikeun gampang milarian sareng mendakan kontén anyar: Hatur nuhun kana navigasi anu ramah dumasar kategori, genre, klasifikasi, berita, sareng anu sanésna, atanapi ngan ukur ku milarian pertandingan pola téks dina palang pencarian na.
  • Mempermudah sentralisasi eusi multimédia: Ngaliwatan aksés anu jelas dina pilem, séri, anime, sareng jinis pidéo sanés. Salaku tambahan, éta ngatur resi bewara ngeunaan épisode anyar sareng ngaleupaskeun; sareng rekomendasi numutkeun kabiasaan ningali pangguna.
  • Ningkatkeun panataan eusi paporit: Ngalangkungan perpustakaan pidéo (perpustakaan video) anu tiasa gampil ditambihkeun sareng hiji klik tina sadaya eusi anu tiasa diaksés. Sareng dipesen ku tanggal kalebetkeun atanapi tampilan, atanapi ku urutan abjad.
  • Ngajalankeun catetan ngeunaan sagala anu dikonsumsi atanapi anu kedah dikonsumsi: Ku kalénder anu saderhana sareng praktis.
  • Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan kontén anu diaksés tina sababaraha média atanapi komputer: Hatur nuhun kana kapasitas multiplatform na dina sababaraha jinis Alat sareng Sistem Operasi.
  • Ningkatkeun sareng ngaksés aksés kana eusi multimédia: Ngalangkungan gampang masang plugin resmi sareng komunitas.

Pindah kana Open Source

Numutkeun pamekar na, era anyar pikeun Stremio parantos dimimitian, kalayan medalkeun vérsi alfa na handapeun format sumber kabuka, anu tiasa diaksés di GitHub. Éta nampilkeun antarbeungeut pangguna anu sakedik didesain ulang, sareng palette warna énggal sareng fokus kana ningkatkeun kagunaan. Sareng ogé, éta anu pangheulana nampilkeun antarbeungeut pangguna anu lengkep anu dikembangkeun sacara lengkep sumber kabuka, kanggo anu, éta dilisénsikeun handapeun GPLv2.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan peluncuran ieu anjeun tiasa ngakses ieu tautan resmi.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Stremio anjeun gaduh installer pikeun GNU / Linux dina format ieu:

  • .deb: Kanggo Sebaran DEBIAN / Ubuntu sareng anu sami (stremio_4.4.106-1_amd64.deb)
  • .rpm: Kanggo Distribusi Fedora sareng Sarupa (stremio-4.4.106-1.fc31.x86_64.rpm)

Éta ogé ngagaduhan Repository Arch / Manjaro (AUR) sareng sumber na dikomprés kana GitHub pikeun disusun dina Distro mana waé. Salaku tambahan, installers pikeun Windows, MacOS, Android sareng ios.

Poto layar

Stremio: Potret layar 1

Stremio: Potret layar 2

Stremio: Potret layar 3

Stremio: Potret layar 4

Pondokna, sakumaha urang tiasa tingali Stremio mangrupakeun alternatif alus teuing pikeun dipaké ngaganti popcorn Time y Kodi. Sacara pribadi, kuring nganggo nganggo hasil anu nyugemakeun dugi ka ayeuna.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Stremio», anu modéren sareng fungsional Pusat Multimedia (Pusat Media), anu nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun hiburan multimédia online, ngagunakeun pakakas plugins gampang dipasang, sareng ayeuna hijrah ka «Código Abierto»; janten seueur minat sareng kagunaan, Kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   John Cisneros cenahna

    Kuring parantos nganggo Kodi sareng éta saé pisan, kuring bakal marios ieu pikeun ningali kumaha jalanna. hatur nuhun

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam Juan! Hatur nuhun kana koméntar anjeun sareng kuring miharep anjeun resep kana aplikasina.

  2.   64br137 cenahna

    Meureun kuring telat. Tapi kuring pikir Jellyfin mangrupikeun pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun. Salam.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam Jibril! Hatur nuhun kana koméntar sareng kontribusina. Miharep pikeun ngobrol ngeunaan Jellyfin geuwat.