Humble Bundle Mojam: dumasar kana anu urang pikahoyong

Kuring moal bohong, kuring henteu resep gim pidéo tapi kuring parantos nampi pamundut pikeun nyarioskeun ngeunaan pidéo anyar ieu anu bakal didasarkeun kana anu urang pikahoyong.

Dina sabtu minggu ieu masarakat Mojang sareng Humble Bundle bakal ngiringan ngamaénkeun gim multiplatform anu badé didasarkeun kana téma anu urang pikahoyong sakumaha anu tos kuring bébéja.

Ayeuna di halaman mojang Aya survey dimana urang tiasa milih kana jinis sareng tema gim, ngalangkungan Twitter anjeun ogé tiasa kolaborasi sareng pamekaran kaulinan.

Aya ogé kamungkinan nyumbangkeun kana proyék, upami urang nyumbang kana proyék éta urang bakal ngagaduhan buruan nalika éta réngsé sareng kamungkinan gaduh hadiah deui sareng pikeun ngahontal tujuan sumbangan bakal aya insentif anu pikaseurieun.

Tanpa resep ka buruan kuring mendakan proyek rada menarik.

sumber: Blog Xenode Systems


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hypersayan_x cenahna

    Abdi hoyong gaya Marvel vs Capcom atanapi Jahat Jahat, nyaéta, kaulinan tarung anu pantes, tapi henteu aya pilihan anu sami out

  2.   pandev92 cenahna

    Abdi hoyong maén bal atanapi formula 1 pikeun Linux anu pantes xD