Naon anu énggal dina Mozilla Thunderbird 78.3.1

Mozilla parantos ngaluarkeun anyar versi de Thunderbird, Palanggan mail anu kawéntar anu parantos ngahontal anjeun versi 78.3.1. 

 Sakumaha urang terang, Thunderbird mangrupikeun salah sahiji klien mail anu pangsaéna, ogé janten gratis sareng ningkat unggal tiap rilis. 

 La versi Panganyarna nyaéta 78.3.1 sareng sakumaha Mozilla nyebatkeun, ngan aya hiji pembaruan utama dina siaran ieu. 

 Tambalan ieu ngalereskeun masalah anu nyababkeun Thunderbird 78.3.0 lirén teu disangka-sangka. Así naon anu énggal versi damel salaku tambalan darurat sareng nambihan stabilitas pikeun Thunderbird. 

 Kaluar tina éta, Thunderbird 78.3.1 hadir sareng sadaya paningkatan anu sateuacanna; la Palaksanaan OpenPGP parantos disaring, sareng Mozilla nyandak paningkatan kinerja pikeun dekripsi Pesen sareng panganteur pikeun nyumputkeun konci asing ditumpurkeun sacara standar. 

Ieu mangrupikeun paningkatan di OpenPGP aya dina ieu update: 

  • Perbaikan kinerja dekripsi pesen panjang 
  • Entong nunjukkeun antar muka konci asing nalika ditumpurkeun sacara standar 
  • Nyiptakeun konci anyar henteu milih éta otomatis pikeun panggunaan anjeun 

 Sakumaha biasa, Mozilla nyarankeun pikeun ngapdetkeun gancang-gancang, sanés ngan ukur kanggo perbaikan anu terakhir tapi ogé oge pikeun sababaraha perbaikan kaamanan minor. Versi pangénggalna cocog sareng Linux, Windows sareng Mac. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Asmedrel cenahna

    Naha ieu parangkat lunak anu tiasa ngatur sababaraha akun email tina hiji antarmuka?
    Salam.

    1.    Luis Lopez cenahna

      Leres, leres pisan.

  2.   Fornero cenahna

    Dina waktos Thunderbird 68 update.