Kaajaiban: Distro leutik dumasar kana MX-Linux 17.1

MilagrOS: Screenshot Desktop

MilagrOS: Screenshot Desktop

MilagrOS GNU / Linux 1.0 mangrupikeun Distro sanés anu sanés anu diturunkeun tina GNU / Linux MX-Linux 17.1 Distro Project sareng dumasar kana DEBIAN 9 (Stretch). MX-Linux 17.1 diwangun ku téknologi sareng pangalaman ti komunitas anu aya di "antiX" Distros sareng anu tilas "MEPIS". Sareng ieu ogé diwangun lemah ku tim ti Blog Venezuelan tina Tic Tac Project.

Perhatoskeun yén Distro MX-Linux 17.1 ngagaduhan fitur anu hadé pikeun panggunaan "SysV" tibatan "Systemd", pangropéa pangrojong dina tingkat Kernel pikeun komputer anu nganggo CPU lami (32 Bit), sareng ogé pikeun komputer anu nganggo CPU modéren (64 Bit).

MilagrOS: Logo Resmi

ASAL

MilagrOS GNU / Linux mangrupikeun Distro anu mirip sareng MinerOS GNU / Linux, anu, sakumaha urang parantos terang, tina tulisan anu sanés dina BlogÉta dumasarkeun kana vérsi UBUNTU 18.04 pikeun 64bits, tapi ngalaksanakeun implementasi tina MX-Linux 17.1 repositories sareng program sasarengan sareng aplikasi Systemback janten fungsi salaku sistem instalasi.

Sareng éta MinerOS GNU / Linux ngagaduhan 2 vérsi anu tos aya: vérsi 1.0 (ISO - 4.7 GB) pikeun dirékam pikaresep dina DVD normal sareng dipasang dina alat anu diénggalan kalayan sumber anu murah sareng pangguna anu sanés ahli jeung 1.1 (ISO - 7.4 GB) pikeun dirékam dina alat panyimpenan USB sareng dipasang dina alat-alat modéren kalayan kapasitas téknologi anu hébat sareng pangguna ahli dina Sistem GNU / Linux.

Maka, MilagrOS GNU / Linux 1.0 ogé GNU / Linux Distro, tapi sacara total didasarkeun kana MX-Linux 17.1, sareng anu vérsi na 1.0 leres-leres stabil sareng operasional., janten ISO anu sayogi dina situs unduhanna, gratis pikeun diunduh, dianggo, disebarkeun, diajar sareng modifikasi.

Sareng éta ngagaduhan vérsi kalayan NON-PAE sareng inti PAE, nganggo lingkungan desktop XFCE anu hampang sareng tiasa disaluyukeun sacara standar, sareng ngagaduhan paket umum anu praktis sareng épisién ditambah kumpulan aplikasi sorangan pikeun optimalisasi, kustomisasi sareng portabilitas Distro éta sorangan.

Kaajaiban: Paramban Opera

CARACTERÍSTICAS

  • Pinuh diwangun dina MX-Linux 17.1 salaku basis distro.
  • Kalayan dukungan eksklusif pikeun Komputer Modern (64Bit ISO).
  • Poténsi konsumsi mémori RAM antara 400 sareng 512 MB nalika log in.
  • Sarat minimum 1 GB RAM pikeun boot optimal.
  • Sarat minimum RAM 2GB kanggo panggunaan aplikasi anu beurat.
  • Bungkusanana anu lega sareng modéren dipasang ngalarang tina peryogi Internét janten fungsional.
  • +/- 30 kagancangan ngamimitian kadua
  • Kecepatan pareuman +/- 15 detik, sareng sadaya aplikasi ditutup.
  • LightDM salaku Default Login Manager.
  • Multi-tujuan: idéal pikeun dianggo di Bumi sareng / atanapi Kantor.
  • Multi-lingkungan: Datang sareng XFCE sareng Plasma Desktop Lingkungan.
  • Stabil, dibabawa, tiasa disesuaikan sareng sumping dina format langsung (Langsung).
  • Cahaya, geulis, fungsional sareng mantap.
  • Datangna dina 3.7 GB ISO.
  • Éta nyéépkeun saeutik ruang disk: 14 GB nembé dipasang.
  • Dirancang pikeun diajar sareng damel di Cloud with Webapps (Menu Tetengger).
  • Dirancang pikeun diajar sareng damel di Digital Mining.
  • Dukungan pikeun MOTIF Window Manager.
  • Mibanda padagangan ageung supir Printer sareng Multifungsi anu tos dipasang.
  • Mibanda padagangan ageung supir Kartu Nirkabel anu tos dipasang.
  • Éta hadir sareng Kodi Multimedia Center kanggo dianggo bahkan salaku Lingkungan Desktop Multimedia.
  • Éta hadir sareng aplikasi restorasi Sistem: Systemback.
  • Éta nyandak sadayana paket dasar asli (milikna) tina MX Linux 17.1 dipasang
  • Dipasang sababaraha Wallet Digital.
    Pasang sababaraha Parangkat Lunak Pertambangan Digital dipasang.
  • Éta ngagaduhan perpustakaan libcurl3 tibatan perpustakaan libcurl4 anu langkung modéren, henteu sapertos MinerOS GNU / Linux.

MilagrOS: ISO resmi dina Mega

UNDUH SITUS

for jaman ayeuna keur gambar ISO anu tiasa diunduh tina MilagrOS GNU / Linux 1.0 ngan ukur aya dina tautan wéb ieu anu tiasa diaksés ku ngaklik frasa: «Tic Tac Project | Distros ».

Inpormasi anu diperbarui: Ti tanggal persiapan tulisan ieu dugi ka tanggal ieu, Désémber 2020, Kaajaiban parantos robih basa tina MX Linux 17.X a MX Linux 19.X, anu ayeuna dumasar kana Debian 10, sareng sanés Debian 9, sapertos anu sateuacanna. Salaku tambahan, ayeuna langkung lengkep sareng dioptimalkeun pikeun Pertambangan Digital Asét Crypto. Sareng kanggo vérsi 2.2, sareng 2 édisi anu disebat Alpha (2.3 GB Lite) sareng Omega (4.6 GB Full), anu dibagi sacara bébas sareng gratis dina katerangan ieu:

MilagrOS: Resmi MX Linux Respin (Snapshot)

"MilagrOS GNU / Linux, mangrupikeun édisi henteu resmi (Respin) tina MX-Linux Distro. Anu disayogikeun sareng kustomisasi ekstrim sareng optimasi, anu ngajantenkeun idéal pikeun komputer 64-bit, boh sumberdaya rendah atanapi lami ogé modern sareng high-end, sareng ogé pikeun pangguna anu henteu ngagaduhan poténsi Internét sareng pangaweruh ngeunaan GNU / Linux. Sakali dicandak (diunduh) sareng dipasang, éta tiasa dianggo sacara épéktip sareng épisiénsi tanpa kedah Internét, kumargi sadaya anu anjeun peryogikeun sareng seueur deui parantos dipasang."Miracles GNU / Linux (New MinerOS)

Sareng ieu milik anjeun katingal ayeuna kanggo tanggal anu sami:

Tingali langkung seueur inpormasi ngeunaan MilagrOS 2.2 (3DE3)

Kaajaiban: Kacindekan

KACINDEKAN

MilagrOS GNU / Linux mangrupikeun Distro anu hampang, éndah, fungsional, mantep, stabil, tiasa dibabawa, tiasa disesuaikan dumasar kana MX-Linux, anu sapertos ieu, aya dina format langsung, sareng hadir sareng seueur paket anu tos dipasang. Supados éta tiasa dianggo sacara sampurna saatos dipasang sareng henteu kedah sambungan Internet sahingga pangguna rata-rata tiasa ngalakukeun kagiatan anu paling sering sareng penting dina Komputer.

Kusabab kitu, tiasa dicarioskeun Kaajaiban GNU / Linux mangrupikeun conto anu saé pikeun ditiru pikeun kéngingkeun Distro multi-fungsi anu henteu meryogikeun internét.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jibril Antonio De Oro Berrío cenahna

    Wilujeng sonten. Kuring ngaunduh MílagrOs Linux, pikeun nguji, saatos prosés anu mahal pikeun ngaunduh sareng masang aplikasi Mega anu ngamungkinkeun kuring ngaunduh kusabab panyungsi kuring sanés Chromium. Upami tujuanana nyaéta ngajantenkeun distro populér sareng dipikaterang ku jumlah pangguna anu pangageungna, saur kuring unduh ti Mega sanés pilihan anu pangsaéna. Kuring nyarankeun anjeun nyobian ngaunduh langsung tina situs pangarang atanapi tina halaman anu henteu masalah sapertos Mega anu, kuring yakin, bakal ngajantenkeun pemula anu hoyong hijrah ti sistem operasi anu sanés ka MIlagrOs nyerah. Hatur nuhun.

  2.   Pasang Masang Linux cenahna

    Kuring tiasa nempatkeun kana Google Drive, tapi anjeun tiasa nyobian tanpa ngaunduh sareng masang dina situs ieu: https://distrotest.net/MilagrOS

  3.   Jibril Antonio De Oro Berrío cenahna

    Kuring parantos ngaunduh sareng kuring nganggo, katingalina megah, tapi salian ti masalah ngaunduhna ti Mega, kuring ngaraos rada teu betah henteu tiasa ngarobih kecap akses Admin atanapi Akar sareng kedah ngatur dua kecap akses, nalika anu sanés ngaganggu anjeun ngamungkinkeun anjeun ngahartikeun hiji sandi ti mimiti. Kuring keukeuh kana jabatan kuring yén aranjeunna kedah nempatkeun kana situs sanés anu unduhanna langkung cairan tibatan ti Mega sareng ngamungkinkeun ngarobih kecap akses ti mimiti, upami henteu, sigana stabil pisan, gancang, sareng perpustakaan program, aplikasi sareng gim anu saé sareng kaunggulan hébat anu dipimilik nyaéta nyaéta nalika anjeun milih basa, sadaya aplikasi nganggap éta sareng anjeun teu kedah ngamuat langkung seueur pilihan basa. Hal anu sanés anu diperbenerkeun nyaéta tarjamahan, sahenteuna sababaraha kecap anu salah muncul dina pituduh pamasangan Spanyol. Hatur nuhun.

  4.   Pasang Masang Linux cenahna

    Sakali dipasang saatos "rekomendasi" (henteu aya kawajiban) pikeun ngajaga kecap akses anu disarankeun, anjeun tiasa ngarobihna upami anjeun hoyong ku paréntah "passwd root" sareng "passwd sysadmin". Masalah tarjamahan mangrupikeun masalah sareng dasar MX-Linux, anu ayeuna aya ti 17.1 dugi ka 18. Upami kuring ngadamel vérsi 1.1 MilagrOS langkung ti vérsi 18, kuring ngarepkeun aranjeunna parantos ngungkulan éta "masalah sakedik" supados henteu teras-terasan . Sareng hatur nuhun ogé pikeun koméntar anu positip ngeunaan manpaatna! Kuring miharep anjeun resep konsumsi CPU sareng RAM anu handap sapertos anu kon fungsina upami anjeun ngaktipkeunana!

  5.   Max sarkus cenahna

    Halo, kuring resep distro, éta praktis pisan éta dieusian ku seueur supir kanggo papan wifi. Naon Abdi hoyong gaduh dina desktop matte. Sareng kantun ngajodo. Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun éta ??

  6.   Pasang Masang Linux cenahna

    Anjeun tiasa sacara otomatis masang Lingkungan Desktop naon waé anu nganggo aplikasi éta
    «Tugas tugas» anu tiasa dipasang sareng dianggo paréntah ieu:

    apt masang tasksel
    tugas

    Upami anjeun badé masang salah sahijina sacara manual, laksanakeun paréntah ieu
    paréntah:

    GNOME
    • apt masang gdm3 gnome gnome-search-tool gnome-system-tools

    XFCE
    • apt masang lightdm xfce4 gtk3-mesin-xfce xfce4-goodies xfce4-messenger-plugin xfce4-mpc-
    xfce4-pulseaudio-plugin plugin

    mate
    • apt masang mate-core mate-desktop-environment mate-desktop-environment-core mate-desktop-
    lingkungan-tambahan mate-menus mate-sensor-applet mate-system-tools task-mate-desktop

    kayu manis
    • apt masang kayu manis-desktop-lingkungan tugas-kayu manis-desktop

    LXDE
    • apt install libfm-Tools leafpad lxappearance lxde lxde-core lxlauncher lxmusic lxpanel lxrandr lxsession lxtask lxterminal pcmanfm openbox obconf obconf task-lxde-desktop tint2 lightdm lightdm-
    gtk-salam

    KDE
    • apt masang kDM kde-full

    PLASMA + SDDM
    • apt masang sddm plasma-desktop plasma-nm plasma-runner-installer plasma-runners-
    addons plasma-wallpaper-addons sddm-téma-ngahiliwir sddm-téma-elarun sddm-téma-debian-
    elarun sddm-téma-debian-maui sddm-téma-maldives sddm-téma-maui

    Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur ngeunaan ieu atanapi topik anu sanés, kuring nyarankeun anjeun maca makalah anu dianggo dina tautan ieu: https://proyectotictac.com/2019/01/10/papeles-tecnicos-del-proyecto-tic-tac/