Kamungkinan Xfce 4.12 Tanggal Kaluaran

Lami-lami urang nunjukkeun di dieu naon anu badé sumping Xfce 4.12. Aya sababaraha hal anyar ngeunaan aplikasi lingkungan sareng penanganan konfigurasi multi-monitor.

Nya, sababaraha bulan ka pengker daptar tina bug kritis anu berpotensi ngahalangan pelepasan vérsi anu énggal sareng sakumaha anu tiasa ditingali seueur seuseueurna anu dibereskeun. Salian ti ieu, ogé parantos aya sababaraha sékrési vérsi pangembangan paket sapertos xfce4-panél, xfce4-kakuatan-manajer, xfce4-setélan, xfce4-taskmanager, xfdesktop, xfwm4, xfce4-sési sareng ogé sababaraha versi stabil tina Thunar na xfce4-screensooter.

Nya, intina namina sadayana ieu nyaéta dua dinten ka pengker, Simon Steinbeiss (Bagéan tina Proyék Shimmer sareng ogé anu ngurus parobihan anu anyar dina pangaturan multi-monitor bareng jeung Sean Sadikin, nu xfce4-tugas-manajer jeung xfce4-kakuatan-manajer bareng jeung Eric Kohel ) nyerat dina Daptar pamekaran Xfce anu salajengna:

Dear pangropéa komponén inti

kami nyerat ka anjeun ngusulkeun tanggal rilis konkrit pikeun 4.12 sakitar sabulan ti ayeuna, sabtu minggu tanggal 28 Pébruari sareng 1. Maret. Salaku kami parantos ngabahas status sareng kamajuan komponén inti sareng seueur anjeun masing-masing, kami yakin yén kaayaan Xfce cukup alus pikeun ngagosok sababaraha ujung akhir sareng nyorong langkung tarjamahan dugi ka saat éta.

Anu ditarjamahkeun pikeun jalma anu henteu nyarios basa Inggris kalayan saé pisan sapertos:

Pangropéa komponén utama anu dipikahormat

Kami nyerat kanggo ngusulkeun tanggal konkret pikeun ngabebaskeun [Xfce] 4.12 sakitar sabulan ti dinten ayeuna, sabtu minggu tanggal 28 Pébruari sareng Maret 1. Sakumaha kami parantos ngabahas status sareng kamajuan komponén utama sareng seueur anjeun Sacara individual, kami yakin yén status Xfce cukup saé pikeun ngagosok sababaraha detil akhir sareng unggah sababaraha tarjamahan deui dugi ka éta.

Konsensus umum nyaéta pikeun ngadukung usul éta, kalebet dukungan ti Nick schermer. Kami damel sareng pangembang anu sanésna upami aya rilis énggal sareng perbaikan bug éta bakal dilakukeun bulan ieu, tungtungna, ya purwa Ngalakukeun pelepasan resmi Xfce 4.12 dina 1 Maret!

Tangtosna, gumantung kana sababaraha faktor, tanggal ieu tiasa dirobih tapi kanyataan ngahontal konsensus sareng netepkeun tanggal tetep masihan kami ngarep pisan sareng ampir pasti yén pelepasan bakal kalaksanakeun. Janten kedah ngarep-ngarep sareng upami tiasa kolaborasi sareng tarjamahan sareng laporan kasalahan, pamekaran sadayana tiasa dituturkeun ngalangkungan daptar pangwangunan. Yakin yén kami bakal ngalakukeun analisis anu detil ngeunaan sagala rupa anu énggal anu bakal dibawa nalika kaluar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   peterczech cenahna

    Ieu warta pikeun seueur jalmi: D. Sanaos kitu, kuring tetep sareng Gnome-Shell di CentOS 7 kuring kusabab nyarios leres kuring parantos biasa pisan sareng nalika nyobian lingkungan anu sanés aranjeunna ngajantenkeun kuring kirang produktip ...

    1.    Chaparral cenahna

      Éta moal goréng upami anjeun ngadamel pedoman pikeun masang CenTOS 7 sareng pitunjuk salajengna pikeun terang naon anu kedah dilakukeun saatos dipasang.

      1.    peterczech cenahna

        Parantos aya dina blog ieu.

    2.    moony cenahna

      petercheco, punten ... tapi kuring sanés ngan ukur hiji anu sadar yén anjeun "tong kaleungitan" hiji kasempetan pikeun nyarios yén anjeun nganggo "centos". Sanés inpo dina postingan atanapi waleran anjeun saling pakait.
      PS: upami anjeun ngan ukur nempatkeun ... -Kuring nganggo xfce di cent- mah, man! Naon kajadian iklan kirang karasa!
      PS: Abdi nganggo DEBIAN !!!! sareng xfce sareng kuring ngalakukeun hébat.

      1.    peterczech cenahna

        Sareng naon anu kajantenan? Atanapi upami kuring henteu tiasa ngutarakeun pendapat kuring ngeunaan hal éta? Sanés ieu blog gratis? Sugan dina koméntar kuring kuring nyarios yén anjeun unduh CentOS tina wéb ieu atanapi éta sareng turutan tutorial kuring ngeunaan cara ngalakukeunana, anjeun terang naon?

        Punten budak lalaki, éta sigana bakal ngaganggu anjeun, yén kuring ilubiung dina blog ... Kuring ngingetan yén kuring mangrupikeun pangguna XFCE sareng kuring resep langkung ti KDE.

      2.    mat1986 cenahna

        Éta ngingetan kuring, dina forum anu tangtu anu kuring teu badé disebatkeun pikeun henteu ngaiklankeun, kuring sok ngiklankeun - hapunten kaleuleuwihan - Distros berbasis Arch, sareng kuring henteu kantos mendakan jalma anu ngaganggu "kembung" sareng Manjaro atanapi Anteriors. Jigana lamun batur mendakan hal anu aranjeunna resep aranjeunna nyarankeun dimana-mana. Sareng henteu ngan ukur kajantenan di Linux, ogé dina bidang sanés (anime, héndsét, parfum, jst) sareng kuring henteu ningali éta salaku masalah. Upami budak lalaki resep ka CentOS, upami anjeunna henteu nyebatkeun xfce dina carita éta moal hariwang kuring. Masalahna bakal, numutkeun kuring, nalika urang salaku linuxers mimiti ngaganggu blog windows, sapertos urang janten kesel nalika penggemar windows ngalungkeun hama di dieu.

        Bersantai sareng tuang snickers 🙂

      3.    eliotime3000 cenahna

        Sareng kuring ogé nganggo Debian Jessie / Wheezy sareng XFCE, sareng kuring henteu ngageunggeureuhkeun panunjuk arah o pangagem.

        Aya jalma anu resep sebaran "X" sabab éta parantos masihan kasieun, upami kuring éta Debian. Sugan engké kuring bakal ngadorong kuring pikeun nyobaan CentOS, tapi dina waktos ayeuna, kuring henteu ngagaduhan perangkat anu cekap kanggo ngawitan uji coba kalayan distro sapertos nalika nuju diajar élmu komputer sareng élmu komputer kuring (anu sahenteuna parantos réngsé kéngingkeun kartu lulusan kuring, sanaos kuring kaleungitan gelar).

        Di sisi anu sanésna, GNOME 3 parantos asak, tapi kuring nyalira henteu nganggo éta kusabab éta gumantung teuing kana SystemD sareng hanjakalna bootloader ieu nyababkeun kuring nyeri sirah nalika diajar paréntah yén kuring langkung resep balik deui ka Debian's SysVinit. Sareng perkawis KDE, kuring bakal ngantosan vérsi 5 cukup dewasa pikeun tiasa nganggona, sabab sanaos nyéépkeun 96MB pidéo (kirang ti Aero ti Windows Vista / 7), tétéla langkung saé tibatan lingkungan desktop anu sanés. Upami aranjeunna ningkatkeun detil anu tangtu sapertos kustomisasi sareng modularitas, maka kuring bakal balik deui ngagunakeun lingkungan desktop anu kuring dipikagaduh nalika tés Mandrake 9.

        Hayu, upami anjeun resep XFCE, anjeun bakal langkung resep MATE (kipas GNOME 2 nyarios ka anjeun).

  2.   joaco cenahna

    Hallelujah !!
    Tungtungna éta bakal kaluar sareng stagnasi anu sumping. Meureun kuring henteu ngarepkeunana, panginten éta masih leungit, anu terakhir waktos kuring ningali halaman XFCE aranjeunna ditunda duanana nalika diluncurkeun sareng dina pamekaran.

    1.    joaco cenahna

      Datang dina halaman aranjeunna teras nyarios yén éta henteu siap sareng éta kasép https://wiki.xfce.org/releng/4.12/roadmap

      Kuring henteu terang naha aranjeunna henteu ngamutahirkeun halaman atanapi upami berita anujul kana hal anu sanés sanés pelepasan akhir ersion 4.12

      1.    Panangan kénca waé cenahna

        Warta anu dibahas tulisan éta dibéré dina milis Xfce https://mail.xfce.org/pipermail/xfce4-dev/2015-February/031057.html

      2.    joaco cenahna

        Kuring parantos ngartos éta, tapi naha henteu aranjeunna ngamutahirkeun halaman éta nalika éta?

      3.    eliotime3000 cenahna

        @joaco:

        Upami berita jerseyna henteu cukup relevan, maka moal dimuat dina bagian berita.

  3.   Rhinopope cenahna

    Naha anjeun terang naon hartosna ??? 4.14 pangwangunan dimimitian !! Hayu urang tingali naha aya tuah sareng urang tingali sateuacan 2025

    1.    diazepam cenahna

      Anu kuring hoyong nyerat nyaéta: A-kurang ajar-LALAKI!, Tapi kedahna panjang parios koméntar.

  4.   mat1986 cenahna

    Kuring nyobian narjamahkeun téks basa Inggris nyalira kanggo ngartos éta. Teras kuring ningali tarjamahan anjeun sareng kuring merhatoskeun yén kuring caket, kecuali pikeun sababaraha kalimat anu kuring henteu kénging kontéksna. Tapi tetep saé pisan pikeun tarjamahan ... hal anu saé nyaéta kuring ningkat nalika narjamahkeun téks sareng nerapkeun kontéks 🙂

    Ngeunaan berita, sigana bakal aya gempa dimana wae di dunya nalika xfce 4.12 kaluar. Éta hal anu urang parantos lami ngantosan. Ieu, dibarengan ku LXQt 0.9 sareng Kayu manis anyar, kuring kedah seueur kabuktosan. Antergos sareng Manjaro bakal janten pendamping kuring 😀

  5.   Teras cenahna

    Xfce mangrupikeun desktop anu saé, mugia bug na parantos dilereskeun, pamundut ... kanggo nyabut mouse tina desktop anu dipasang sacara standar.

  6.   Chaparral cenahna

    Nya, kuring resep maca koméntar Petercheco sareng aya kalana éta mangpaat pikeun kuring.
    Leres pisan anjeunna sateuacanna nyebarkeun, dina blog ieu, panduan pikeun masang CenTOS sareng engkéna disayogikeun tapi kuring henteu ngartos éta, ngémutan kaayaan novice kuring. Tapi sakumaha kuring nyebatkeun, éta sanés lepat na tapi kuring sareng anjeunna leres-leres bertindak gancang pisan.

    1.    peupeus cenahna

      xfce mangrupikeun desktop karesep kuring, tapi éta masihan kuring masalah sareng hemat énergi monitor sareng dina waktos ayeuna kuring kedah nganggo pasangan, upami nganggo versi anyar ieu aranjeunna parantos menerkeun éta, kuring balik deui ka xfce pikeun kuring éta nyaéta desktop anu paling produktif , utamina upami nempatkeun "kumis" sareng "tempat"

      1.    peterczech cenahna

        Leres, XFCE 4.12 bakal nyandak xfce4-power-manager 1.5 anyar anu kedahna ningkatkeun sareng tétéla seueur :).

      2.    eliotime3000 cenahna

        @petercheco:

        Leres, muhun. Kuring miharep pilihan na ningkat.

  7.   Roberto Méjia cenahna

    Kuring resep xfce sabab dugi ka 512 MB éta ngapung tapi pikeun kuring pusat kontrol kedahna sakedik langkung saé sabab sanaos ngagaduhan pilihan, éta henteu ngagaduhan sababaraha pilihan sapertos "pangguna sareng grup" tapi kuring ngarepkeun naon anu disertakeun sareng pembaruan ieu

bool (leres)