Musieum: Pamaén modéren sareng geulis, tapi ...

Kuring nganggap diri kuring Melomaniac ku lahir, janten pamuter musik anu saé mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu kuring teu tiasa sono dina komputer kuring.

Ngan sababaraha dinten ka pengker Abdi nyerat on Amarok, Clementine sareng pamuter header kuring ayeuna, Cantata. Dina salah sahiji koméntar anu dikaitkeun ku pangguna musik, Sareng kuring panasaran janten kuring dipasang na kuring ninggalkeun kesan kuring.

musik parantos dikembangkeun ku Flavio Tordini, panulis aplikasi sakedik langkung dikenal sabab éta kasus Minitube y Musictube.

musique-01

Kanyataanna, musik pikaresepeun pisan sabab nawiskeun vérsi pikeun Windows, OS X y Lisénsi / Linux Ubuntu, sareng nalika sumbangan nampi kanggo anu terakhir, kanggo sésana aya pilihan kanggo mésérna.

Musique_download

Kami jelas nyarios ngeunaan pamaén anu ngan ukur ku ningali éta, urang terang yén éta hoyong janten alternatif anu enteng sareng minimal iTunes. Sareng saur kuring éta ngalengkepan misi na, saderhana sareng enteng mustahil.

Pertama kali urang ngaji musik Sapertos anu logis, éta naroskeun ka kami pikeun milarian folder tempat kami ngagaduhan koleksi musik:

musik

Dina kaayaan normal, musik Anjeun tiasa mendownload Album Cover sareng inpormasi ngeunaan éta tina Last.fm, sakumaha anu tiasa ditingali dina gambar anu ngamimitian tulisan ieu, tapi dina kasus kuring, léngkah ieu kapopohokeun.

Musik1

Sakali kempelan urang dimuat kami bakal ngagaduhan anu sapertos kieu:

Musik2

Mesin pencari ngasilkeun hasilna di handapeun kotak search sareng sanés di daérah Artis, sareng saatos kami parantos milih naon anu hoyong dipendakan, nalika ngaklik albeum, kami ngaksés 3 tingkat: Artis »Albeum» Daptar puter.

Musik3

Sakumaha anu kuring carioskeun, pilihan-pilihanana langka pisan, upami henteu batal. Ku pilihan hartosna kuring henteu tiasa mendakan jalan pikeun musik ngagaduhan ikon dina baki sistem, atanapi ngamuat gambar albeum sacara lokal.

Nyatana, dina file konfigurasi anu ayana di /home/tu_usuario/.config/Flavio Tordini / henteu seueur ningali ogé.

Henteu aya pilihan tambahan sareng éta ngan ukur pikeun nawiskeun tindakan dasar pamuter musik, nyaéta playback acak, dina loop, sareng éta henteu ngamungkinkeun kuring nyaring dumasar jinis musik ogé. Albeum tiasa dipesen ku nami, popularitas, taun, jumlah lagu atanapi sababaraha kali diputer, tapi henteu langkung ti éta.

sanajan musik Leres, éta ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan Artis tina Internét, tapi ketatna, sabab kami henteu tiasa ngarobih sumber anu anjeun anggo.

musique-02

Urang tiasa ngirim data lagu anu urang ngupingkeun Last.fm, tiasa maénkeun pamuter dina layar lengkep sareng lirén maénkeun saatos lagu anu tangtu, henteu deui.

conclusions

Upami anjeun tiasa ningali ku mata taranjang pamaén saderhana, pikaresepeun pisan dina hal penampilan, tapi (sok aya tapi) di luhur sadayana, sakedik konfigurasi, sabab éta henteu diantara pilihan kahiji kuring.

Sanaos kesederhanaanna, éta nyéépkeun lumayan seueur sumber daya, sakitar 95 MB mémori anu jauh ngaleuwihan 75 MB tina Clementine sareng 45 MB tina Cantata.

Tangtosna, naon anu anjeun kedah lakukeun, anjeun lakukeun ogé. Nyatana, kusabab ciri na, lumaku salaku pilihan anu langkung saé tibatan sora keur ElementaryOS, kumargi salian ti nyumponan sarat minimalism distro éta, éta langkung stabil.

Éta modéren, enya, tapi pikeun rasa kuring éta masih teu lengkep.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Tina halaman proyék ngan ukur installer anu sayogi Ubuntu, tapi ning bengkokan urang tiasa nyusun tina AUR ngajalankeun dina konsol:

yaourt -S musique

Kuring henteu terang naha sésana tina distribusi non-based Ubuntu o bengkokan ngagaduhan cara pikeun masangna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ivanbarram cenahna

    Palabuhan PowerAmp (Android) kana Linux beurang !! Kuring mendakan hal éta anu pangalusna tina anu pangsaéna dina Android, panginten dina hiji dinten urang tiasa ningali éta salaku salah sahiji (tina seueur) alternatif anu urang gaduh di Linux salaku pamuter musik ...

    Kuring henteu weruh, kuring satuju sareng Elav, dasar teuing pikeun rasa kuring. Saur kuring seueur pamekar anu lieur minimalis éstétis kalayan fungsional, anu terakhir penting pisan (pangpangna) dina hiji aplikasi.

    Salam.

  2.   supa cenahna

    Kuring gaduh versi 1.3 dina Ubuntu 12.04 (anu pang anyarna) sareng ningali kumaha bedana tina sampulna. Kuring gaduh vérsi 1.2 dina Trisquel 6 sareng kuring henteu ngagaduhan masalah sareng panutup ogé. Jelas pamaénna henteu sampurna, nanging anu pangsaéna anu kuring ningali.

    http://i.imgur.com/8Lr9RZZ.png

    1.    elav cenahna

      Tangtosna anjeun teu ngagaduhan masalah. Anu gaduh masalah nyaéta kuring nganggo konéksi Internét sareng batesan anu kuring gaduh 😀

      1.    shini-kire cenahna

        Atanapi: sindiran? dimana? xD ku jalan kuring bakal nguji éta dina archlinux, meureun aranjeunna bakal ngaluncurkeun pembaruan anu ngabenerkeun yén 😀 éta ngan ukur masalah ngantosan

        1.    shini-kire cenahna

          wooow nyéépkeun sumberdaya! xD Abdi hoyong ngalaporkeun panggunaan sumberdaya anu kaleuleuwihi, tapi kuring henteu pati alus pikeun basa Inggris: S

          pikeun anu hoyong nyebarkeun bug, kasalahan atanapi anu sanésna, dina ménu aya pilihan, Salam!

  3.   Adrian cenahna

    Kuring pikir éta pamaén anu saé, tapi éta henteu gaduh ékualiser, penting pikeun ngonpigurasikeun sora numutkeun jinis musik anu urang ngupingkeun atanapi ngarobih sora pikeun selera sareng kabutuhan urang

  4.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Kuring parantos kenal ka Musique salami sababaraha taun sareng kuring resep, sanaos kuring leres-leres henteu gaduh musik dina komputer kuring deui. Kiwari, ku Deezer atanapi Groovehark éta henteu asup akal deui.
    Peluk! Paul.

    1.    supa cenahna

      Salawasna alus pikeun ngagaduhan anu sacara lokal, kuring ngagaduhan sakitar 5gb musik di Musique upami internét kuring gagal (anu jarang kajadian). Kuring ogé biasana ngalakukeun seueur streaming dina bandcamp, jamendo sareng grouceshark, anu terakhir dina html5 http://html5.grooveshark.com/

  5.   Nebukadnesar cenahna

    Kuring gaduh 132 gigabyte musik sareng kirang langkung sataun sareng sasih kuring ngalih kana Linux sareng kuring kedah nyarios yén hiji-hijina hal anu kuring sono kana windows, HUNGKUL, nyaéta iTunes, anu sanés bahkan Microsoft.
    Teu aya hiji aplikasi Linux anu caket kana éta, janten kuring kedah netep clementine, sabab kuring ngan ukur ngalakukeun jandéla virtualizing ieu pikeun nuliskeun akun iTunes kuring.
    Kuring miharep Apple ngagaduhan kasempetan pikeun ngembangkeun toko sareng pamuter dina platform Linux, atanapi pamuter Linux anu saé iTunes bakal muncul. : - /

    1.    supa cenahna

      132gb lokal, hébat, hayu urang moal kaleungitan adat istiadat ieu.