MX-19.3: MX Linux, DistroWatch nomer 1 parantos diénggalan

MX-19.3: MX Linux, DistroWatch nomer 1 parantos diénggalan

MX-19.3: MX Linux, DistroWatch nomer 1 parantos diénggalan

Kamari, 11 2020 Nopémber éta dinten anu saé pikeun sadaya jalma anu gairah Linuxeros yén aranjeunna parantos ngagunakeun sareng / atanapi nuturkeun lintasan tina MX Linux, la GNU / Linux Distro anu parantos lami, mimitina di ranking ti halaman wéb anu terkenal ti DistroWatch.

La vérsi atanapi update dileupaskeun dina nami «MX-19.3»Mantenna kejutan pikaresepeun sareng warta anu manpaat anu bakal kami ngumumkeun dina ieu publikasi.

MX Linux: Terus mingpin Rarangkén DistroWatch kalayan Seueur Deui

MX Linux: Terus mingpin Rarangkén DistroWatch kalayan Seueur Deui

Sateuacan lebet sapinuhna pikeun masihan koméntar kana warta anu kalebet dina MX-19.3, éta pantes dijelaskeun sakedik kanggo anu sanés pangguna atanapi pengikut MX Linux, nyaéta:

"A GNU / Linux Distro damel kerjasama antara komunitas antiX sareng MX Linux. Sareng éta mangrupikeun bagian tina kulawarga Sistem Operasi anu didesain pikeun ngagabungkeun méja elegan sareng éfisién sareng stabilitas anu luhur sareng kinerja mantap. Alat-alat grafis na nyayogikeun cara anu gampang pikeun ngalengkepan rupa-rupa padamelan, sedengkeun Live USB sareng alat snapshot warisan ti antiX nambihan portabilitas anu mengesankan sareng kamampuan ngadamel ulang anu saé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan dukungan éksténsif sayogi ngalangkungan pidéo, dokuméntasi sareng forum anu ramah pisan".

Leres, saatos maca ieu publikasi anjeun hoyong terang langkung seueur MX Linux, urang ngajak anjeun maca urang pos patali panungtungan ngeunaan kabagjaan GNU / Linux Distro, dina tautan anu ditempatkeun di handap ieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
MX Linux: Terus mingpin Rarangkén DistroWatch kalayan Seueur Deui

MX-19.3: update Nopémber 2021

MX-19.3: update Nopémber 2021

Numutkeun pamekar na, MX-19.3 Ieu:

"Pembaruan katilu MX-19, anu diwangun ku perbaikan bug sareng pembaruan aplikasi saprak versi aslina tina MX-19. Upami anjeun parantos ngajalankeun MX-19, teu kedah dipasang deui. Sadaya bungkusan sayogi ngalangkungan saluran pembaruan biasa".

Naon MX-19.3 nyandak urang anyar?

dina Blog éta website resmi urang daptar ieu di handap naon anu énggal ngeunaan MX-19.3 ti seueur anu sanés kalebet:

  1. Pikeun vérsi standar tina MX-19.3 (32-bit sareng 64-bit) kernel panganyarna tina GNU / Debian Debiannyaeta, na kernel 4.19. Kalayan bédana, yén ayeuna inti bakal diénggalan sacara otomatis sasarengan sumber Debian, sacara standar. Sedengkeun, pikeun cabang tina ISO AHS (Advanced Hardware Support) sareng ISO dina KDE Plasma, a kernel 5.8, tabel 20, sareng paket firmware anu diperbarui anyar.
  2. Kanggo sadaya vérsi sareng ISO éta kalebet apdet anu pangénggalna aya Debian GNU / Linux 10.6 (Buster) sareng Repository MX nyalira.
  3. Aplikasi utama bakal aya dina vérsi ieu:
  • XFCE: 4.14
  • Plasma: 5.15
  • GIMP: 2.10.12
  • Tabel: 18.3.6 sareng 20.1.8 pikeun ISO AHS.
  • Kernel Debian: 4.19 sareng 5.8 pikeun ISO AHS.
  • Browser Firefox: 82
  • Pamuter Pidéo VLC: 3.0.11
  • Pamuter Sora Clementine: 1.3.1
  • Email klien Thunderbird: 68.12.0
  • Suite kantor: LibreOffice 6.1.5 ditambah perbaikan kaamanan.

Nanging, di Repository MX, sapertos biasana seueur deui aplikasi luar sapertos LibreOffice 7.0 sareng pituin MX, ti Vérsi 19.2, diantarana ieu tiasa disebatkeun:

  • MX-Installer.
  • MX-Snapshot.
  • MX-Packageinstaller

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng MX-19.3 sareng DistroWatch pencét ieu di handap link.

Kumaha upami kuring parantos nganggo MX-19.X atanapi MX-18.X?

Upami anjeun parantos pangguna anu luar biasa ieu GNU / Linux Distro, tong hilap baca tautan ieu ngeunaan kumaha ngalaksanakeun prosés apdet éta, pikeun ngahontal prosés migrasi anu suksés: Migrasi MX Linux.

MX-19.3: Éndah Distro

Sareng upami anjeun henteu, pangguna tina MX Linux, entong kabawa ti heula ku nami kode na "Bebek Goréng" sareng Desktop minimalis na dumasar kana XFCE, ti saprak, kalayan bagja GNU / Linux Distro y Lingkungan Desktop, anjeun tiasa ngadamel kustomisasi sareng optimisasi anu luar biasa, sapertos anu anjeun tingali, dina gambar langsung di luhur. Teras anjeun tiasa ngarobih sadayana kana pribadi, tiasa dipasang sareng live respin (live), Cocog pikeun dianggo dina a Pulpén drive.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «MX-19.3», versi anyar atanapi pembaruan anu sayogi tina MX Linux, la GNU / Linux Distro anu masih rangking kahiji dina ranking ti halaman wéb anu terkenal ti DistroWatch; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y JedIT maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.