MX-19.4: Anjeun parantos réngsé! Sareng éta nyandak kami warta anu menarik sareng mangpaat

MX-19.4: Anjeun parantos réngsé! Sareng éta nyandak kami warta anu menarik sareng mangpaat

MX-19.4: Anjeun parantos réngsé! Sareng éta nyandak kami warta anu menarik sareng mangpaat ti 01/04/21

Kamari, 01 April 2021, anu kawéntar GNU / Linux Distro nelpon «MX » anu masih kieu ti primera antara Paporit DistroWatch, parantos ngaluarkeun versi pangénggalna anu aya dina jumlah «19.4».

Kusabab kitu, sareng sabab logis pikeun mikir, «MX-19.4» mangrupikeun pembaruan kaopat tina séri na ayeuna, «MX-19». Sareng sakumaha anu bakal urang tingali engké, éta henteu ngan ukur perbaikan bug sareng pembaruan tina sababaraha aplikasi dasar sareng penting anu asalna tina vérsi aslina «MX-19», tapi berita anu menarik sareng mangpaat anu sanés.

MX-19.3: MX Linux, DistroWatch nomer 1 parantos diénggalan

MX-19.3: MX Linux, DistroWatch nomer 1 parantos diénggalan

Sateuacan lebet sapinuhna kana eusi berita tina vérsi anyar «MX-19.4 », kami bakal ngantepkeun anjeun didieu sababaraha tautan kana publikasi sateuacanna dina «MX » pikeun anu resep ngiringan sakedik perkawis kabagjaan GNU / Linux Distro.

Tulisan anu aya hubunganana:
MX-19.3: MX Linux, DistroWatch nomer 1 parantos diénggalan

"MX téh anjeunna Distro GNU / Linux damel kerjasama antara komunitas antiX sareng MX Linux. Sareng éta mangrupikeun bagian tina kulawarga Sistem Operasi anu didesain pikeun ngagabungkeun méja elegan sareng éfisién sareng stabilitas anu luhur sareng kinerja mantap. Alat-alat grafis na nyayogikeun cara anu gampang pikeun ngalengkepan rupa-rupa padamelan, sedengkeun Live USB sareng alat snapshot warisan ti antiX nambihan kamampuan portopolio anu saé sareng kamampuan ngadamel ulang anu hadé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan dukungan éksténsif sayogi ngalangkungan pidéo, dokuméntasi sareng forum anu ramah pisan.".

Tulisan anu aya hubunganana:
MX Snapshot: Kumaha cara ngadamel MX Linux Respin pribadi sareng tiasa dipasang?

MX Linux: Versi anyar 19.4 sayogi ti April 2021

Naon anu énggal dina MX versi 19.4

Diantara hal-hal anyar anu diumumkeun ku pengembang masing-masing ieu publikasi jero tina website resmi, sebatkeun ieu:

  • Gampang ningkatkeun: ngalangkungan konsol ku saderhana «Apt ningkatkeun» tina vérsi sateuacana «MX-19 ».
  • ISO anyar sayogi:
  1. 32 bit ISO sareng XFCE sareng Fluxbox kalayan standar kernel Debian 4.19
  2. 64 bit ISO sareng XFCE sareng Fluxbox kalayan standar kernel Debian 4.19
  3. 64 bit ISO nganggo XFCE sareng Fluxbox kalayan kernel AHS 5.10
  4. 64 bit ISO sareng KDE Plasma sareng kernel AHS 5.10 kernel
  • Aplikasi anu diénggalan:
  1. XFCE 4.14
  2. KDE Plasma 5.15
  3. GIMP 2.10.12
  4. Tabel 18.3.6 (20.3.4 pikeun édisi AHS)
  5. Kernel debian panganyarna 4.19 (5.10 pikeun édisi AHS)
  6. Pangotéktak: Firefox 87
  7. Pamuter Pidéo: VLC 3.0.12
  8. Manajer Musik: Clementine 1.3.1
  9. Palanggan email: Thunderbird 68.12.0
  10. suite Otomatisasi kantor: LibreOffice 6.1.5 (ditambah perbaikan kaamanan)

Tungtungna, aranjeunna nambihan ieu:

"Versi standar MX-19.4 (32-bit sareng 64-bit) kalebet debian 4.19 kernel panganyarna. The AHS (Advanced Hardware Support) iso nampilkeun kernel debian 5.10.24, pembaruan tabel 20.3, ogé paket firmware anu diénggalan anyar. ISO KDE ogé parantos diénggalan sareng janten basis AHS éta ogé ngagaduhan kernel 5.10.24 sareng mesa sareng firmware firmware anu diénggalan. Sakumaha biasana, pelepasan ieu kalebet pembaruan debian 10.6 (buster) pangénggalna sareng Repository MX". MX-19.4 kaluar ayeuna!

Naha nganggo MX Linux?

Pribadi, ayeuna kuring nganggo «MX-19 » sareng kuring nganggo éta saprak vérsi na sayogi «MX-17.1 ». Sareng pastina seueur sering héran sareng naros ka kuring: Naha nganggo Distro sapertos "MX"? yén éta sanés anu paling enteng diantara anu seueur sareng kirang anu paling éndah diantara seueur, anu ku jalan kitu, hirup dugi ka nami kode na ayeuna «Bebek Goréng ". Jeung deuih: Naon anu ngajantenkeun istimewa janten di puncak DistroWatch salami lami?

Argumen kuring

Janten ieu ditempatkeun 6 alesan atanapi kakuatan naon anu kuring tingali dina «MX-19.X » pikeun pikaresep éta:

  1. A konsumsi sumberdaya anu rendah sareng ditarima pikeun vérsi 64 Bit na.
  2. Versi anu sayogi pikeun 32 Bit, kapaké pisan pikeun pakakas lami atanapi sumberdaya rendah.
  3. Paket anu alus teuing, nyaéta pakakas parangkat lunak asli anu dikembangkeun ku sareng pikeun MX.
  4. Éta dumasarkeun kana Debian GNU / Linux 10, anu masihan pondasi anu stabil sareng modéren, kalayan dukungan anu saé.
  5. Éta nampi pamasangan sareng panggunaan Lingkungan Desktop tambahan kalayan saé pisan, nyaéta, sajaba ti XFCE, Plasma sareng FluxBox, éta tiasa dianggo pisan sareng LXQT, OpenBox, I3wm sareng IceWM, sahenteuna anu kuring parantos nyobian.
  6. Éta ngamungkinkeun anjeun ngadamel Respin (langsung, tiasa disesuaikan sareng dipasang Snapshot), anu nalika dianggo dina alat panyimpenan USB, ngagaduhan kapasitas kegigihan anu hadé.

nyatet: Anu terakhir masihan kaunggulan yén, upami urang parantos nyéépkeun sababaraha jam atanapi dinten, ningkatkeun, ngarobih urang «MX-19.X » urang tiasa ngadamel a Réspin tina sami, supados bisi kasalahan fatal atanapi hoyong ngalakukeun anu saderhana pamasangan deui atanapi ngareset tina kami sistem operasiHayu urang ngan ukur nyéépkeun sababaraha menit (deui) masangna sareng gaduh sadayana sakumaha anu urang pikahoyong, ngahemat seueur jam / padamelan dina ngulang sadayana ti mimiti. Sareng upami nganggo éta dina unit panyimpenan USB nganggo atanapi henteu nganggo kegigihan, urang tiasa ngamimitian sorangan dina komputer naon waé «MX-19.X ». Siga anu kuring lakukeun ku kuring sorangan Réspin disebut Kaajaiban.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «MX-19.4», nyaéta, éta versi panganyarna sayogi tina 01 April 2021 de la GNU / Linux MX Distro anu masih kieu ti primera antara Paporit DistroWatch; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegramtandaMastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinuxSedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lalaki ganteng cenahna

    Abdi ngantunkeun anjeunna kusabab anjeunna sering pisan ngagantung
    sareng éta sanés kusabab kurang sumberdaya
    Ogé aya program anu henteu jalan, anjeun bakal masang éta sabab anjeun bakal masang éta, contona Butt
    Atanapi Mixxx

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Malevoelguapo. Hatur nuhun kana koméntar anjeun. Sanaos, henteu umum pikeun sababaraha aplikasi henteu dipasang dina sababaraha distro, upami éta hanjakal pisan éta henteu masihan anjeun kesan anu saé ngeunaan Hardware anu saé anjeun. Ti kuring, MX Linux anu luar biasa, boh dina bentuk aslina boh dina hal pribadi kuring.

bool (leres)