MX-21 Béta 2: Versi anyar sayogi tina MX Linux 21 - Flor Silvestre

MX-21 Béta 2: Versi anyar sayogi tina MX Linux 21 - Flor Silvestre

MX-21 Béta 2: Versi anyar sayogi tina MX Linux 21 - Flor Silvestre

Sababaraha dinten ka pengker, kami nampi beja ti "GNU / Linux Distro Top dina DistroWatch" ku pangguna anu nganjang ka dinya. Sareng ieu henteu sanés "MX Linux". Anu parantos ngarilis béta kadua vérsi salajengna, nyaéta, "MX-21 Béta 2" pikeun diuji, boh ku pangguna biasa, sareng ku sadayana anu resep.

En "MX-21 Béta 2" Diantara seueur parobihan anu bakal urang tingali, aya ISOs anu sayogi tina 32 sareng 64 Bit jeung XFCE sareng Lingkungan Desktop Plasma, Jeung FluxBox Jandela Manajer.

MX-21: Vérsi MX Linux beta 1 sayogi - Flor Silvestre / Wildflower

MX-21: Vérsi MX Linux beta 1 sayogi - Flor Silvestre / Wildflower

Pikeun anu resep ngariksa berita naon MX-21 Béta 1 ISO, urang bakal langsung angkat di handap, tautan urang pos patali saméméhna sahingga saatos réngsé publikasi ieu aranjeunna tiasa sacara gampil ngaksésna:

"4 dinten kapengker (23/08/2021), halaman wéb resmi Distribusi GNU / Linux anu katelah "MX" masihan kami wilujeng sumping sareng warta anu ditunggu-tunggu ngeunaan kasadiaan versi béta anu munggaran tina MX Linux Distro ieu anu bakal rusak gratis, nyaéta, «MX-21». Sareng éta sadayana dimungkinkeun ku tim anu hébat dina pamekaran "MX", masihan kami ningali mimiti ISO anyarna dumasar kana "Debian 11 Bullseye", ngan sababaraha dinten saatos tim Debian GNU / Linux ngumumkeun hal ieu 14/08/2021 tanggal rilis sami." MX-21: Vérsi MX Linux beta 1 sayogi - Flor Silvestre / Wildflower

Tulisan anu aya hubunganana:
MX-21: Vérsi MX Linux beta 1 sayogi - Flor Silvestre / Wildflower

MX-21 Béta 2: Ayeuna sayogi kanggo diuji

MX-21 Béta 2: Ayeuna sayogi kanggo diuji

Warta ngeunaan MX-21 Béta 2

dumasar kana ieu publikasi anyar ti halaman wéb resmi tina MX Linux ieu anu asalna dina ISO anyar tina "MX-21 Béta 2":

¿Qué hay de nuevo?

  • Rupa-rupa aplikasi anyar sareng anu diénggalan.
  • Area pamilihan partisi installer énggal: Anu kalebet sababaraha dukungan lvm upami volume lvm parantos aya.
  • Menu UEFI Live Boot Anyar: Anu ngamungkinkeun anjeun milih sababaraha pilihan boot langsung (kegigihan, sareng sajabana) tina menu boot sareng submenus tibatan nganggo ménu konsol anu sateuacanna.
  • Lingkungan Desktop XFCE 4.16 sareng Plasma 5.20, ditambah manajer Fluxbox 1.3.7 Windows kalayan konfigurasi dina mx-fluxbox 3.0.
  • Sandi pangguna (sudo) pikeun tugas administrasi sacara standar: Anu tiasa dirobih dina pilihan konfigurasi ieu: MX-Tweak + Tab sanés.

Parobihan naon anu anjeun lakukeun?

  • Sistem installer sareng sistem langsung dianyarkeun kana vérsi anu pangénggalna.
  • Sababaraha pembaruan tarjamahan, tapi seuseueurna masih dina prosés.
  • Ménu langsung ayeuna kalebet fitur khusus sapertos pilihan rollback kanggo remastering.
  • Ngagabungkeun supir mesa vulkan kana sakumpulan bungkus sacara standar.
  • Téma "mx-comfortable" anyar kalebet.
  • Pangrojong anu langkung saé pikeun sababaraha papan wifi realtek.
  • Repo kaamanan Debian diaktipkeun sacara standar.

Salaku tambahan, ngeunaan ISO, ieu tiasa disebatkeun:

  • ISO XFCE: Paket XFCE parantos diénggalan kana perbaikan bug anu pangénggalna. Plugin bagi Thunar Samba parantos ditambihan sareng plugin Docklike parantos diénggalan.
  • ISO KDE / Plasma: Ngalereskeun masalah kacilakaan Dolphin File Manager nalika nganggo "Simpen parobahan kana desktop" nalika dipasang.

Tungtungna, pasti asup sabulan atanapi sakedik deui urang bakal ngaraos vérsi definitif sareng stabil tina "MX-21".

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna, pamekar ti "MX-21" teraskeun damel di ISO idéal mugia janten panerus pantes MX Linux ngaleupaskeun saga. Pribadi, éta nyaéta GNU / Linux Distro Kuring parantos nganggo sababaraha taun ayeuna, sareng éta sababna kuring nyarankeun pisan, sabab éta masihan kuring seueur nilai, kagunaan sareng kalenturan digarap.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roger hartig cenahna

    mate install geht nicht auf mx linux 21 beta 2! Master PDF Editor packet nicht gefunden, hoffe das es zur finale versi auch funktioniert, diesen fehler muß noch behoben werden, baju ich in der finalen versi auch den mate desktop benutzen kann.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Grüße, Roger. Und vielen Dank für Ihren Kommentar und dafür, dass Sie uns von Ihren Erfahrungen berichtet haben.