MX Linux 18.2 sumping sareng sadayana berita Debian 9.8 Stretch

Tim pangembangan MX Linux dinten ayeuna ngaleupaskeun a vérsi anyar sebaran basis Debian na mawa apdét perangkat lunak Debian sareng kaamanan anu pangénggalna.

MX Linux 18.2 sayogi salaku pembaruan pangropéa pikeun séri MX Linux 18, anu dumasar kana Debian 9 Stretch, janten pembaruan ieu nyayogikeun komponén, perbaikan, sareng tambalan kaamanan pangénggalna ti Repositori stabil Debian.

Diantara apdet anu paling penting anu urang ngagaduhan kaasup browser Mozilla Firefox 66.0.2 sareng pamuter média VLC 3.0.6, ogé aplikasi anu diénggalan sanés.

Éta ogé ngenalkeun pilihan énkripsi énggal sareng kamampuan pikeun milih lokasi pamasangan ESP dina MX-installer, paningkatan pikeun alignment partisi dina skrip otomatis-install, mx-repo-manager ogé diénggalan kanggo nunjukkeun opsi repository langkung seueur.

Sistem uji langsung AntiX parantos diénggalan pikeun ngadukung dugi ka 20GB panyimpenan anu teras-terasan sareng ngajantenkeun langkung gampang pikeun pangguna pikeun nyiptakeun distribusi basis MX-Linux nyalira. Sékrési ieu ogé ningkat program live-usb-maker.

Tangtosna, mx-manual ieu diénggalan sareng screenshot sareng bagian dirévisi, sareng ampir sadaya aplikasi propriétari nampi tarjamahan énggal.

Anjeun tiasa unduh MX Linux 18.2 ti halaman wéb resmi. MX Linux 18.2 ngadukung arsitéktur 32-bit sareng 64-bit sareng ngan ukur gaduh gambar kanggo pamasangan énggal, pangguna anu aya henteu kedah masang deui, aranjeunna ngan ukur kedah ngamutahirkeun nganggo kode "sudo apt-get update && sudo apt-get dist- ningkatkeun "dina terminal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.