MyPaint: aplikasi gambar anu ngamajukeun produktivitas

mypaint panganteur grafis

Aya seueur aplikasi gambar pikeun GNU / Linux, seueur diantarana terkenal. Ogé, upami anjeun milari anu ngagentos mirip sareng MS Paint, anjeun ogé bakal mendakan sababaraha program anu tiasa nyugemakeun anjeun. Tapi kalayan Peupeurieun abdi mah Anjeun ogé bakal ngagaduhan platform gambar anu bakal ningkatkeun produktivitas sahingga anjeun tiasa fokus kana naon anu anjeun pikahoyong, tanpa gangguan.

MyPaint gratis, sareng sumber terbuka. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan dirina di dirina halaman wéb resmil, atanapi unduh tina bagian unduhan na. Di sagigireun bébas sareng ngagaduhan sajumlah fitur, anjeun ngagaduhan kaunggulan anu hadé pikeun aplikasi ieu. Sareng upami anjeun nganggo tablet grafis pikeun desain anjeun. Salaku conto, sapertos Wacom anu kawéntar. Sacara praktis pisan upami anjeun seniman atanapi anjeun resep ngagambar salaku hobi.

Émut yén kapungkur kuring ogé nyaritakeun ngeunaan Quirinux distro, ogé ditujukeun pikeun sektor ieu ... Seueur perangkat lunak desain anu parantos dipasang sateuacanna tanpa kedah masang bungkus anu diperyogikeun hiji-hiji.

MyPaint parantos dikembangkeun utamina ku Martin Renold, sareng anjeunna nyalira nekenkeun yén éta mangrupikeun «aplikasi lukisan gancang sareng gampang pikeun seniman«. Pakakasna tiasa dianggo kalayan gampang, tanpa gangguan sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian ngadamel skétsa atanapi desain seni anjeun. Anjeun bakal mendakan tina alat pikeun cet sapertos modél sikat anu béda, ka anu sanés pikeun nyampur lapisan, bahkan sababaraha pikeun ningkatkeun gambar, sareng sajabana.

Anjeun tiasa mendakanana dina versi béta atanapi stabil tina MyPaint, gumantung kana naha anjeun hoyong nyobian anu pangénggalna atanapi nikmati stabilitas. Saprak harita sababaraha kamajuan parantos dilakukeun dina pangwangunan, tapi aya deui anu bakal datang dina waktos payun. Salaku tambahan, panyipta parantos mikirkeun ngeunaan macem-macem distro GNU / Linux anu sayogi, sareng éta sayogi dina bungkus universal AppImage supados gampang dipasang dina distro mana waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.