Naha Adobe moal muka kode Flash?

Adobe parantos nampi kritik kasar akhir-akhir ieu, utamina ogé Steve Jobs nyalira, Kusabab platform Flash na. Salaku bagian tina pertahanan anjeun, dina blog anjeun Buka di Adobe éta diterbitkeun hiji tulisan dimana aranjeunna nyobian ngajelaskeun naha aranjeunna henteu tiasa muka kode pamuter Flash. Sareng tétéla anu ngalanggarna bakal janten kenalan lami:

"Alesan utama urang teu tiasa Flash Player salaku Open Source sabab aya téknologi dina pamuter sanés milik urang, sapertos codec video definisi tinggi standar industri, H.264. Adobe mayar codec éta pikeun ngajantenkeun pidéo éta tiasa dipercaya maén di sakumna dunya, ngalangkungan sababaraha panyungsi sareng sistem operasi. Janten urang tiasa muka sakumaha terbuka - ngaleupaskeun spéksi. "

Spésifikasi format file Flash (SWF) enya aranjeunna kabuka, sareng sacara téoritis saha waé tiasa ngadamel pamuter nyalira, kalebet Apple. Hatur nuhun kana spésifikasi ieu, aya pamaén gratis, sapertos Gnash sareng swfdec.

Ditempo dina | VivaLinux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Dinten Flash kabuka sareng tiasa dianggo saé dina Linux….
    Tong hilap coba GNASH: parangkat lunak Free Software Foundation (FSF) SWF anu tiasa dianggo langkung saé unggal dinten (http://www.gnu.org/software/gnash/). Anjeunna masih kakurangan ... tapi ...