"Naha kuring ngalih ka KDE?" ... "Naha kuring nganggo KDE?"

linuxtechie bagikeun pendapat anjeun ngeunaan kunaon anjeunna nganggo KDE. Di dieu urang bakal ningali pendapat anjeun, ogé sareng pangguna sanés di komunitas urang 😀

Abdi tinggalkeun tarjamahan naon nyerat dina blogna, kumargi kuring mendakan pandangan anjeun sami pisan sareng anu kuring:

Abdi kantos janten jalmi Gnome, Abdi parantos nyobian KDE unggal sering, tapi kuring henteu pernah resep pisan. Sigana kuring mah éta leungit sababaraha fungsi anu kagungan Gnome, atanapi sababaraha fungsi sanés anu henteu leres, nalika di Gnome éta leres .. Kuring henteu kantos biasa kana KDE, janten kuring teras-terasan deui ka Gnome.

Sanaos nembé, aya sababaraha parobihan. Kuring tungtungna janten kipas badag tina persatuan, tapi versi panganyarna anu aya dina Ubuntu 11.10 ngajantenkeun kuring ngadamel sakedik panolakan, kuring resep kana vérsi dina 11.04 langkung seueur. Henteu kakantun yén éta langkung stabil. Versi ieu dina 11.10 leres-leres henteu stabil pikeun kuring, ogé kuring henteu resep fitur-fitur anyarna. Kuring gancang ngeureunkeun kabagjaan sareng Unity, kuring sadar yén kuring sanés kipas pisan. Kuring ngan henteu hoyong nganggo Unity deui sabab kuring frustasi ku éta janten kuring mimiti ningali pilihan kuring.

Kuring mutuskeun yén kuring bakal nyobian deui KDE sakali deui, henteu ngan sabab éta pasti éndah, tapi ogé kusabab sadaya pilihan anu kurangna sateuacanna (sareng kuring hoyong) parantos sayogi, sareng ogé sadaya bug anu ngaganggu parantos dilereskeun mangtaun-taun. Janten kuring mutuskeun mikeun deui ka KDE. Éta rada kagok dina awalna, sabab kuring henteu biasa kumaha hal-hal anu kedah dilakukeun di KDE, tapi kuring resep pisan ngan ukur sababaraha dinten ... kuring henteu ningali deui. Kuring mendakan KDE leres-leres raoseun dibandingkeun sareng Gnome, kuring tiasa ngarobih unggal detail alit di lingkungan, ayeuna nalika kuring ngémutan Gnome, kuring sadar kumaha pangwatesanna.

Ieu sababna anjeunna tos janten KDE... pikeun nganggo ayeuna, kumaha waé dina hiji topik tina forum kami Sababaraha pangguna parantos ngabagi pandanganana, ieu sababaraha koméntar éta:

muadib cenahna:

Hello!
Kuring nganggo KDE henteu ngan ukur pikeun lingkunganana, praktis sareng tiasa disesuaikan pisan, tapi ogé pikeun aplikasi anu dijalankeun sacara asli atanapi mangrupikeun bagian tina grup KDE SC. Aplikasi sapertos gwenview, okular, choqok mangrupikeun sababaraha aplikasi anu kuring sono nalika henteu nganggo KDE. Salaku tambahan, sakedik-sakedik kuring adaptasi kana panggunaan Kegiatan, kuring tetep aplikasi terbuka kuring langkung teratur.
Wasalam

kawani cenahna:

Kuring nganggo éta kusabab kuring henteu tiasa masang Gnome (anu kuring parantos terang kumaha carana) teras kuring langkung resep, teuing komputer kuring henteu nyandak éta. Kuring resep ogé aplikasi Qt langkung saé, sigana kuring kualitasna langkung saé.

psalama cenahna:

Teu sangka yén KDE bakal kalakuanana langkung beurat ... tapi kalakuanana langkung lincah tibatan nalika kuring ngalaman ubuntu 11 kalayan sadaya épék. Éta superconfigurable, aya seueur anu nalungtik di jerona, éta nyandak utiliti anu langkung saé pikeun dianggo langsung, kuring henteu kedah ngatur nanaon dina hal jaringan sareng PC sanés di bumi kuring pikeun sadayana tiasa dianggo. Abdi resep tiasa ngarobih kdm, splash, téma, ikon, ... gampang pisan. Sareng naon ***, dina prinsipna éta langkung saé.

nano cenahna:

Kuring sacara pribadi nganggo KDE pikeun sababaraha alesan… Anu kahiji kusabab kuring resep ngamangpaatkeun perangkat keras kuring sareng lingkungan anu paling nuntut nyaéta KDE.

Anu sanésna kanggo komunitas sareng proyék-proyék anu ngagaduhan plasma aktif, anu kuring maksad janten bagian. QT matak pikabitaeun, kuring resep pisan, dugi ka kuring nganggo PyQT iraha kuring tiasa.

Sistem fluiditas sistem, alat-alatna, antar muka anu dijaga kalayan leres, intuitifna sistem, sareng kumaha integralna ampir sadayana aya dina KDE.

Abdi? ... muhun, alesan kuring nganggo KDE lumayan lega, kuring janji bakal ngadamel tulisan ngeunaan ieu khusus 🙂

Wasalam ^ - ^


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

55 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Éta nasib elav, resep atanapi henteu

    1.    Jose Miguel cenahna

      @Combong Nalika éta kajadian, éta bakal janten warta abad ka. NGABARAKATAK.

    2.    elav <° Linux cenahna

      KDE mangrupikeun Lingkungan Desktop anu paling canggih sareng kuat dina GNU / Linux. Kuring parantos nganggona, kuring parantos diuji sacara tuntas sareng leres, kuring resep. Memang leres éta ngagaduhan aplikasi anu saé. Leres éta éndah sareng tiasa ngonpigurasi pisan. Leres éta meakeun nyalira.

      Tapi leres ogé yén kuring henteu peryogi seueur fungsionalitas pikeun padamelan sadidinten. Abdi henteu peryogi Akonadi + Nepomuk sareng Virtuoso kanggo gaduh desktop semantis. Abdi henteu peryogi integrasi super tina KDEWallet (anu noél endogna sakedik). Abdi henteu peryogi satengah tina hal-hal anu ditawarkeun ku KDE. Kuring henteu ngadukung ménu KDE bahkan dina bentuk saderhana na. Abdi henteu peryogi Lumba-lumba, anu langkung ti Dolphin sigana mah siga lauk paus.

      Naon anu Abdi peryogi? Laju, enteng, kesederhanaan sareng sadayana aya dua kali jauh tina beurit. Saha anu nawiskeun ka kuring éta? Boh Gnome-Shell, atanapi Kayu manis, atanapi KDE, anu ditawarkeun ka kuring ku mouse leutik anu kuring gaduh salaku desktop. Tapi teu nanaon, kumargi kami, kuring bakal ngadamel tulisan nyalira naha kuring resep Xfce.

      1.    rangkulan0 cenahna

        Kuring kantos kakasih Gnome dugi ka Gnome3, Unity sumping, bahkan henteu dipikirkeun, ngan ningali éta méré kuring frustasi. KDE saé pisan warna-warni, teu aya anu nyandak éta, tapi beurat pisan sareng teu dihaja ménu ngajantenkeun kuring ngaganggu.

        Kalayan Xfce kuring parantos tiasa mendakan deui pungsionalitas anu kuring peryogikeun dina desktop kuring, terang pisan sareng gancang pisan. Disarankeun sapinuhna pikeun anu ngarepkeun Gnome 2.

        1.    Bervariasi cenahna

          Tapi anjeun ogé tiasa ngarobih ménu kana KDE, aya deui peluncur (sapertos Lancelot, atanapi ROSA Launcher ...), éta sanés ngan ukur menu klasik atanapi Kickoff.

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Gampang pisan pikeun ngritik tanpa terang sadaya pilihan / kauntungan anu anjeun gaduh ... KWallet sahenteuna kuring mendakan éta hébat, kuring henteu kantos (sareng kuring ngulang deui ... PERNAH) ngalaman masalah sareng éta, sareng ménu KDE ngan ukur aplikasi KDE, anu éta tiasa ditukeurkeun pikeun anu sanés.

      2.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

        Kuring satuju sareng elav tapi kuring nganggo Kayu Manis upami kuring hoyong sadayana janten dua kali jauh

      3.    Carlos-Xfce cenahna

        Leres, punten laksanakeun!

      4.    Esau ld cenahna

        aturan xfce!

  2.   Jose Miguel cenahna

    Gnome saderhana pisan, anu tiasa janten kauntungan, tapi teu aya hubunganana sareng KDE.
    Abdi mangrupikeun pangguna Gnome sareng éta tungtungna ngabosankeun kuring. Sakitu anu kuring kaluar tina Ubuntu.
    Ayeuna kuring resep Debian kuring sareng KDE.

  3.   hernando Sanchez cenahna

    Kuring parantos nganggo sababaraha distro GNU / LINUX: ubuntu, mandriva, opensuse, PCLinux, Linuxmint, kalayan desktop GNOME; sanaos kuring henteu ngagaduhan masalah sareng lingkungan ieu, kuring ningali kubuntu 11.10 leres-leres ngonpigurasi sareng langkung elegan, tanpa seueur komplikasi sareng tren anyar dina hal kernel sareng antarbeungeut pangguna. Kusabab kitu kuring parantos dipasang dina alat komputer kuring sareng sajauh ieu kuring henteu ngalaman masalah ageung.

  4.   Alf cenahna

    Wani, kuring pikir éta mangrupakeun takdir seueur, nalika persatuan mangrupikeun pilihan "must" dina distribusi anu janten host na.

  5.   Anibal cenahna

    Saé kumaha damang sadayana? Kuring parantos nganggo linux sakitar 10 taun, tapi sok sareng Gnome2, kuring nyobian kde sakali, tapi katingalina teuing windows sareng satengah awon ... abdi henteu terang kumaha kaayaanana ayeuna.

    Ayeuna kuring nganggo ubuntu 11.10 sareng kuring resep ngahiji ...

    Anu nganggo kde, naon distro anu aranjeunna anggo? kubuntu, debian, lengkungan, atanapi naon?

    alesan atanapi perbaikan anu anjeun tingali dibandingkeun gnome? tingali font anu hadé, ikon, setélan?

    naha program anu sami dijalankeun? contona kuring make:
    - anggur sareng sqlyog sareng anu sanés
    - netbeans, samagaha
    - kromium
    - pidgin
    - gedit pikeun éditan kode saderhana
    - shotwell kanggo ngatur poto kuring
    - cét atanapi krita kanggo ngédit gambar (gimp hate)

    lolobana pikeun pamekaran wéb sareng sababaraha rélaxasi bumi.

    1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      Unity sareng Kayu manis anu paling Gnome 2 janten Gnome 3 anu ayeuna di Linux, kuring nyarankeun sareng cinta duanana sareng aranjeunna henteu kantos gagal kuring sanaos nganggo Unity 5 atanapi Kayu Manis nyalira (kumargi éta sapertos béta) tapi dina waktos anu sami final anjeun milih naon anu kedah dianggo 🙂

    2.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      Sedengkeun pikeun aplikasi anu anjeun sebatkeun, kuring pikir yén upami aranjeunna sadayana damel di Ubuntu 11.10, kumargi Gnome 3 nganggo GTK + 3 sacara standar, tapi aranjeunna tetep GTK + 2 supados aplikasi dina vérsi anu kapengker tiasa dituturkeun atanapi upami aranjeunna henteu nganggo sareng teu ngagaduhan niat ngagunakeun GTK + 3

    3.    Bervariasi cenahna

      Kuring nganggo OpenSUSE sareng KDE.
      Tangtosna sadayana anu dianggo di KDE, sanaos sababaraha diantarana gaduh tara pikeun KDE, sapertos:

      Gedit -> Kwrite
      Shotwell -> Digikam
      Pint -> KolourPaint

    4.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kuring henteu terang naon anu bakal awon, sabab dina pamanggih kuring éta ngagaduhan hasil anu langkung saé, langkung saé digosok tibatan Gnome2.
      Janten pisan upami anjeun badé ngonpigurasikeun naon waé, anjeun ngan saukur muka preferensi sistem sareng voila, bakal aya sadayana pilihan.

      Pikeun bagian kuring kuring nganggo Arch + KDE 🙂
      Wasalam

  6.   Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

    Abdi pangguna Gnomeero sareng KDEero sami (sateuacan ngan ukur gnomeero) sareng kuring resep pisan duanana, tapi dina Gnome aya dua jinis anu keprok kuring ngahiji sareng Kayu manis, duanana mangrupikeun pilihan anu saé pikeun Unity idéal pikeun Netbooks sareng bioskop pikeun PC Desktop sareng laptop (cangkang gnome kanggo tablet) sareng jujur ​​kuring nganggo Unity ayeuna 🙂 atoh, lensa Unity anu ayeuna nyandak kuring nyangcang éta sanaos PC abdi laptop, KDE ogé teu nyarios, ngan ukur aya hiji versi anu ogé meunang keprok kuring pikeun gampang dikustomisasi, aplikasi sareng kakuatanana, sareng Netbook sareng mode aktif na luar biasa sanaon sesah dibiasakeun tapi tungtungna ieu ngan ukur opini

  7.   Saito cenahna

    Abdi janten pangguna Gnome, lingkungan anu saderhana sareng tiasa disesuaikan tiasa ngajantenkeun kuring bagja, dugi ka henteu lami. Saatos kadatangan Ubuntu 11.04 sareng lingkungan Unity na, éta ngajantenkeun kuring jauh ti Ubuntu, éta lambat pisan, sakedik kustomisasi sareng palang anu aya di beulah kénca ngajantenkeun kuring henteu raoseun (janten tiasa dipiceun = ngaganggu kuring). Seueur anu nyarankeun kuring KDE (bahkan Gaara nyarankeun kana blogna anu lami), éta super tiasa disesuaikan (anu kuring resep), aplikasina langkung saé sareng langkung gancang tibatan lingkungan anu sanés (kuring sapinuhna). Janten kuring nyobian Kubuntu 11.04 sareng kuring langsung bogoh ka éta, kuring tiasa ngalakukeun naon waé anu kuring pikahoyong sareng ngarobihna kumaha ogé anu kuring pikahoyong: D.

    Salam!

    1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      DEB + KDE ide goréng coba Chakra Linux, KDE sami waé tiasa disaluyukeun, gampang dipasang sareng dianggo OS sareng anu pangsaéna nyaéta Rolling release sahingga anjeun masangna ngan sakali sareng éta salamina salamina salami éta proyék henteu ditingalkeun , asal-usulna pamanah pisan tapi aranjeunna henteu cocog deui kusabab Cakra janten mandiri ti Arch

      1.    Bervariasi cenahna

        Ngan hiji patarosan: naha DEB + KDE mangrupakeun ide anu goréng?

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Dina pangalaman pribadi kuring pisan, Kubuntu ngan saukur teu stabil, beurat, kaleuleuwihi, janten janten pilihan anu goréng.
          Debian langkung saé enya, tapi tetep sahenteuna kuring henteu resep ... Kuring ningali prinsip KISS sareng Rolling Release salaku pilihan anu langkung saé, sareng Debian henteu nawiskeun ieu. Kajadian éta KDE ngaleupaskeun pembaruan langkung sering tibatan Gnome, janten gaduh RR aya manpaatna pikeun urang.

          1.    elav <° Linux cenahna

            Naha anjeun kantos nyobian Aptosid? Henteu. Janten kumaha anjeun yakin Debian moal tiasa ngagugulung? Tapi ogé, kuring ngamutahirkeun Tés kuring unggal dinten. Henteu karaos sapertos Rolling? Ahh, panginten kuring henteu gaduh vérsi anu pang anyarna, tiasa waé, tapi ku ngalih ka Sid atanapi Experimental kuring gaduh I

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Kuring parantos nyebatkeun ieu ka anjeun hiji dinten, kuring ngulang deui ka anjeun anu sanés ... sareng kuring ngalaksanakeun deui ayeuna.
              Hayu urang ngalakukeun ieu ... anjeun nganggo Repos Sid sareng Experimental Debian, kuring masih nganggo Repos Arch kuring, urang bakal ningali saha anu kéngingkeun vérsi anu énggal, sareng anu paling penting, urang bakal ningali anu gaduh langkung henteu stabilitas 😉


            2.    elav <° Linux cenahna

              Meureun kuring henteu gaduh anu pangénggalna sateuacan anjeun (sanaos perlu dibuktikeun)Nanging, kuring yakin kuring moal ngagaduhan kasalahan Bash anu teu disangka-sangka sareng hal-hal sapertos kitu. Nalika kuring nyarios ka nano, Kuring ngan ngantosan hiji dinten, hiji dinten anu saé, Arch pikeun ngamuat sistem anjeun atanapi langkung parah, data anjeun teras di dinya kuring bakal ningali 2 hal:

              1- Sarua sareng Ubuntu, anu distro idéal anjeun (anu dipaéhan) dugi ka henteu hasil pikeun anjeun.
              2- Ningali anjeun sareng nyanghareupan murangkalih pissed-off anu anjeun pasang nalika aya kajadian anu lepat ...

              Sareng waktos éta kuring bakal maot seuri .. 😛


            3.    elav <° Linux cenahna

              Ahh ku omong, kuring poho méré koméntar ka anjeun. Sabaraha platform rangkep Arch pikeun? Mustahil di Debian anjeun tiasa gaduh sadayana paling anyar ayeuna, nalika anjeun kedah ngajaga seueur arsitéktur .. Émut yén Debian henteu ngan ukur ngadukung i686 sareng amd64 ..


            4.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Sabaraha platform na didukung? ... uff, sapertos anu kuring carioskeun sateuacanna, ideu na henteu ngajantenkeun Debian VS Arch jauh ti éta, hayu urang mimitian ku ngabandingkeun anu biasa ... kuring ngan ukur henteu ngajawab ieu 🙂


          2.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

            Katuhu @elav Arch ngagaduhan anu paling anyar tapi paling mantep, @Salto didieu mangrupikeun tulisan anu kuring damel ngeunaan Cakra: http://linuxblogx6.wordpress.com/2011/11/24/chakra-dulce-y-amado-chakra-kde-a-su-maxio-explendor/

            1.    elav <° Linux cenahna

              Sergio Esau Arambula Duran:
              Kuring parantos nyobian Arch. Kuring terang kumaha jalanna tapi kuring gaduh mamang. Nalika paket kaluar, dinyatakeun ku pengembang na salaku Stabil, éta henteu hartosna yén éta leres-leres stabil, sabab kuring yakin pisan yén éta parantos diuji dina sadaya jinis Hardware. Conto saderhana, nalika Xorg 7 kaluar stabil, seueur pangguna ngagaduhan masalah.


          3.    Saito cenahna

            Naha anjeun nyobian vérsi 11.04? Ti dinya aranjeunna parantos ningkat pisan dina hal kagancangan sareng konsumsi 😀
            Archlinux Kuring hésé pisan masang sareng ningali kumaha supirna dipasang dina distribusi éta kuring ogé ningali rumit D:… Kusabab kitu kuring resep Kubuntu masang sadayana sakaligus sareng terang-terangan 🙂

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Yap, kuring nyobian ... saleresna kuring parantos uji coba béta tina 11.10 😀
              Hal anu paling kuring mogok nyaéta Muon Suite, éta saleresna mangrupikeun aspek mendasar anu Kubuntu kakurangan (ogé KDE + Debian). Masih ... kuring perhatoskeun henteu stabil (duanana 11.04 sareng 11.10 béta, sadetik ieu atra), éta henteu raoseun cairan sapertos biasa 🙂


          4.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

            @elav entong ngacapruk sareng sapertos ceunah Arch super stabil, sapertos Cakra

          5.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

            @salto naha kuring nyarios nganggo Chakra, éta distro rolling stabil sapertos lengkungan tapi gampang dianggo sareng masang XD anu mangrupikeun gunung paling seueur anu pangguna mimiti tiasa ti Arch

        2.    elav <° Linux cenahna

          Saha anu nyarios kitu?

    2.    Anibal cenahna

      Kuring maca koméntar tapi kuring henteu ngartos naon anu disebatna tiasa disesuaikan? Ngarobih ikon, fon, warna? Atanapi kumaha?

      Lain hal. Kuring ningali screenshot tina halaman wéb resmi sareng kuring henteu resep pisan 🙁 naha aya halaman wéb anu saé ningali setting anu saé?

  8.   moskosov cenahna

    Kuring tetep sareng Xfce, Gnome 2.3 sareng kuring masihan Gnome-Shell kasempetan sanés.
    KDE parantos sigana rumit pisan pikeun kuring, kalayan seueur koléstérol 😉 sareng kuring henteu resep sacara visual, di sisi sanésna, dina ragam éta raos sareng kuring henteu épéktip pikeun nyéépkeun waktos sareng garis dina nyanghareupan hiji lingkungan sareng lingkungan anu sanés, upami urang tungtungna milih dumasar kana subyekitas urang sanaos sadayana argumen téhnis anu urang jalankeun.

    Salam komunitas.

  9.   Carlos-Xfce cenahna

    Gaara, hatur nuhun kanggo tulisan éta, éta ngeuyeuban kanggo kuring sabab kuring henteu kantos nganggé KDE. Tangtosna, kuring moal sono kasalahan anu teu tiasa dihampura dina paragraf kadua tarjamahan; kasalahan anu kuring parantos tinggalkeun koméntar:

    "Sanaos nembé, aya sababaraha parobihan."

    Kumaha aranjeunna "ngagaduhan"? Aya! "Aya sababaraha parobihan." "Aya" eksistensina teu penting, teu kedah majemukkeun: aya parobihan, aya parobihan, bakal aya parobihan, aya parobihan, bakal aya parobihan, aya parobihan, aya parobihan, jsté.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hehe siap, dibenerkeun 🙂
      Naha éta nalika ditarjamahkeun gancang sareng rada edan, hal-hal ieu kajantenan hehehe….

  10.   éléktron22 cenahna

    Abdi nembé hijrah, kuring untung ku kubuntu anu ningkat sareng anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun kuring, komunitas kubuntu marahmay pisan sareng KDE anu mantep anu ngajantenkeun kuring raoseun pisan sareng diajar hal-hal anyar unggal dinten. Ngeunaan pilihan séjén pikeun kuring éta hébat sareng gampang dianggo, tapi henteu ngagaduhan "permén mata" anu dimiliki kdé, sadayana henteu ngagaduhan dengki ka alternatif komérsial.

  11.   psalama cenahna

    Kuring keuheul sareng lengkungan kde + kuring ... kalayan éta kuring nyarios sadayana ...
    Ku margi ... hatur nuhun parantos nambihkeun koméntar kuring dina forum kana tulisan ieu ... (sareng upami dina postingan anjeun nyingkirkeun r ti ppsalarma kanggo nyéépkeunana di ppsalama kuring tiasa chulear ku nunjukkeun tulisan ka babaturan kuring anu miskin ...
    Salu2 sareng ucapan salamet dina blog sareng forum (éta mangrupikeun poean anu kuring kedah baca)
    Hatur nuhun.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hal anu sami sareng kuring ... Arch + KDE ngan ukur hébat 😀
      hehe Abdi parantos ngalereskeun nick anjeun, punten 🙂

      Teu nanaon, pelesir pikeun leres-leres maca anjeun ...

      1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

        Cakra + KDE maksimal

      2.    psalama cenahna

        heyyyyyyy… nuhunsssssssssssss.

  12.   Juan cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan; Kuring sok nganggo Gnome, janten kuring bakal kadorong pikeun nyobaan KDE

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Henteu aya maksad abdi pikeun ngahutbah langkung alit (sapertos anu dicarioskeun ku elav didieu langsung ka kuring hahahaha), kuring ngan ukur hoyong ngabagi pendapat / kriteria sababaraha pangguna komunitas urang 🙂

  13.   Jibril cenahna

    KDE anu ditungtut ku pangguna linux, lingkungan anu ngagaduhan aplikasi pituin anu saé pisan sareng tiasa dikonfigurasi numutkeun seleranana pangguna.

  14.   Kampak cenahna

    Abdi resep ka KDE tapi kuring henteu nganggo éta kusabab Acer Aspire One kuring sareng fans anu katingalina sapertos Boeing 747 xD
    Masih kuring miceun seueur Qt sabisa-kuring kana Openbox! 😉

  15.   Luweeds cenahna

    Nya, kuring anu anéh, kuring sok nganggo Lxde sareng éta pasti milik kuring (kuring henteu paduli dina pentium IV atanapi anu langkung modéren), leres, henteu ngaraos nyobian aranjeunna sadayana sareng tangtosna maca seueur kesan / pangalaman linuxers . Salam sareng hatur nuhun pikeun ngabagi

  16.   kik1n cenahna

    Kde meakeun seueur.
    Tapi éta saé pisan, henteu disarankeun pikeun mesin-kinerja low.

    Gnome 3
    Aranjeunna tetep ngagaduhan ide, sareng henteu tiasa ningkatkeun.

    persatuan
    Sae pisan, ngan kurang stabilitas

    kayu manis
    Anu pangsaéna ayeuna dina desktop masih dina béta.

    Xfce
    Dina pandangan kuring éta leungit. Abdi henteu mendakan parantos réngsé.

  17.   Ozzar cenahna

    Desktop karesep kuring: pikeun kamungkinan kustomisasi, gampang digunakeun sareng integrasi sareng aplikasi aslina. Kuring ngan ukur bakal nyalahkeun yén éta henteu langkung enteng, tapi kuring masih resep ...

    Tahan kana KDE sareng Cakra!

    1.    Sergio Esaù Aràmbula Duran cenahna

      enya Cakra + batu KDE 🙂

      Kuring nembé deui ka Chakra saatos di Ubuntu pikeun merenah, anu ngajantenkeun kuring wangsul deui nyaéta kumaha kaayaan Unity dash, tapi upami kuring resep Unity, upami kuring henteu ngarobih, kuring tiasa masang deui tapi dugi ka 13.10

  18.   cesvlc cenahna

    Kuring yakin yén Gnomer yakin, dugi ka Unity sumping. Kuring angkat ka LMDE, sareng Gnome 3. sumping. Abdi robih kana vérsi na nganggo KDE, sareng didieu kuring cicing 🙂

  19.   kondur05 cenahna

    Halo, anjeun terang, kuring panasaran naon program anu dianggo dina gnome sareng di kde, éta langkung saé pikeun menyentuh topik ieu, ayeuna kuring nganggo gnome 2, sareng kuring parantos nganggo kde dina ninggang tapi éta henteu teras-terasan stabil, panginten kusabab kabodoan kuring ninggali éta, upami kuring henteu acan nyobian sapertos kitu éta kuring henteu nyangka.

    Intina anu kuring pikahoyong nyaéta alih-alih ngabandingkeun atanapi nyaksian salah sahiji waé, langkung saé ngadamel topik dimana batur sapertos kuring atanapi langkung goréng tibatan kuring tiasa ningali anu saé sareng anu goréng diantarana sareng terang mana anu cocog pikeun anjeunna langkung saé, Salaku conto, kuring resep nyerat, nonton pilem, Internét sareng ngupingkeun musik, sareng kusabab kuring ngabagi file nganggo kameunangan kuring nganggo kadua partisi, kuring ngarepkeun ngartos kuring. hatur nuhun

    1.    kawani cenahna

      Naon waé program KDE tiasa dipasang dina Gnome sareng sabalikna.

      KDE anu pangsaéna, program Qt langkung saé, salian ti langkung gampang disaluyukeun

  20.   viliam cenahna

    Jigana éta alat gratis pangsaéna pikeun ubuntu, Linux, Windows sareng Mac OX S - Valentina Studio http://www.valentina-db.com/en/valentina-studio-overview
    Nyarankeun milarian !!!