Naha anjeun terang yén ayeuna Facebook ogé tiasa maca SMS / MMS anjeun?

Sababaraha dinten ka pengker kuring lebet perdebatan sareng kenalan ngeunaan pro sareng kontra ngagunakeun Facebook. Anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén éta sadayana pro, yén teu aya kontra, anu kuring ngawaler yén Facebook ngalanggar hubungan intim kami sareng privasi, yén ieu langkung ngarusak tibatan anu dipercaya, jst.

Facebook henteu ngan ukur ngagaduhan sadaya inpormasi anu urang pasang dina témbok urang, tapi ogé lokasi géografis tempat-tempat anu urang hadiran, sadaya anu parantos kami terbitkeun sateuacanna dina Instagram sareng ayeuna sadaya inpormasi atanapi data anu aya dina WhatsApp, salian ti seueur langkung seueur inpormasi sapertos sadayana anu urang carioskeun dina obrolan sareng sajabana ... tapi katingalina ieu henteu cekap pikeun aranjeunna, ayeuna Facebook ogé hoyong maca eusi SMS kami.

Ieu Kuring parantos maca sababaraha minggu ka tukang dina FromAndroid.net (sareng kuring hoyong ngabagikeunana di dieu supados langkung seueur jalma sadar). Numutkeun ka sobat urang Alain, dina pembaruan anyar aplikasi Facebook pikeun Android (aplikasi gratis, getaran naon anu saé Facebook leres? … ¬_¬) aplikasi ayeuna naros kami pikeun mastikeun atanapi nampi ijin anyar anu bakal dipiboga dina alat Android sareng inpormasi na, ayeuna hoyong kami mastikeun yén éta (aplikasi) sareng pamilik (Facebook) tiasa gaduh aksés maca SMS kami sareng MMS:

facebook-idin-android-sms

Poto tina tulisan Alain dina FromAndroid.net

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto, éta idin anyar ngantosan disahkeun ku kami. Ieu mimiti disebatkeun ku pangguna dina redditSalaku tambahan, koméntar seueur pangguna sigana nunjukkeun yén aplikasi Facebook pikeun Android tiasa maca SMS kami sateuacanna, tapi aranjeunna henteu nyungkeun ijin kami pikeun ngalakukeunana, ayeuna aranjeunna nyungkeun supaya teu aya jinis gugatan hukum atanapi skandal.

Hayu urang marios sakali deui naon anu Facebook terang ngeunaan urang:

  • Sagala hal anu urang parantos nyarios sareng saha waé ngalangkungan olahtalatah atanapi sistem obrolan aranjeunna
  • Sadaya poto sareng koméntar anu kami sareng réréncangan parantos dipidangkeun
  • Inpormasi anu urang eusian profil urang
  • Kusabab aranjeunna mésér Instagram aranjeunna parantos gaduh sadayana anu urang kantoskeun dina Instagram
  • Ayeuna aranjeunna nuju ngagaleuh WhatsApp aranjeunna gaduh sagala rupa anu urang ngobrolkeun ngalangkungan sistem ieu sareng saha waé
  • Sakumaha urang resep kana naon waé, sadaya anu aranjeunna jelas-jelas disimpen

Sareng ayeuna kuring heran Naha aranjeunna ogé kedah maca SMS kuring? … Gusti !!, Facebook bakal langkung kenal ka kuring tibatan indung kuring sorangan. Kami henteu ngan ukur kedah ngabagi data kami sareng situs pihak katilu, anu tiasa ngabantosan kami / nungtun kumaha carana lebet kana facebook, salian ti anu Facebook aranjeunna parantos gaduh seueur data urang.

Pembenaran pikeun maca SMS anu bakal aranjeunna pasihkeun nyaéta:

Urang peryogi idin pikeun maca sadayana SMS sareng MMS anjeun pikeun nyeken kode konfirmasi ngalangkungan SMS.

Dina kecap sanésna, aranjeunna bakal kalakuanana alus, aranjeunna bakal bodo, aranjeunna bakal tiasa maca sadaya SMS / MMS kuring tapi nah, aranjeunna henteu resep, aranjeunna janji kuring yén aranjeunna ngan bakal maca kode konpirmasi, sésana aranjeunna bakal teu kabaca ... ¬¬

Upami anjeun pangguna Facebook sareng anjeun nganggo aplikasi resmi na sayogi ngalangkungan PlayGoogle dina alat Android anjeun, sareng anjeun teu ngagaduhan masalah pikeun aksés SMS anjeun, moal aya kajadian, anjeun tiasa neraskeun ngagunakeunana. Sabalikna, upami anjeun teu kersa Facebook ngagaduhan aksés pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan anjeun, anjeun tiasa nganggo sababaraha aplikasi sanés sapertos gancang.

Ku jalan kitu, sesa ijin aplikasi, nyaéta naon anu tiasa dilakukeun ... pikaseurieun sareng pikasieuneun. O_O . Anjeun tiasa ngarekam audio sareng pidéo, sambungkeun sareng pegatkeun sambungan tina Wi-Fi mana waé, nambihan atanapi ngarobih kajadian almenak, ati-ati sareng anu terakhir ...: ngirim email ka batur tanpa kedah mastikeun atanapi disahkeun ku kuring. Anjeun tiasa ogé ngarobih kontak kami, maca log kami atanapi riwayat panggero, jsb. Hayu, yén dinten ayeuna mata-mata pamaréntah teu aya damel, Facebook mangrupikeun telik pangalusna anu aya ayeuna. Kuring nyésakeun screenshot tina idin:

facebook-idin-android-pinuh

Poto tina tulisan Alain dina FromAndroid.net

Kanggo ayeuna, ieu anu nyerat anjeun sanés pangguna Facebook anu sering, nyaéta, kuring online dina obrolan anjeun Pidgin, tapi kuring henteu seueur ngabagi barang dina témbok kuring. Ogé, kuring gaduh ZTE sareng FirefoxOS, janten kuring henteu nganggo (ogé kuring henteu ngarencanakeun ngagunakeun) Android salaku sistem utama kuring, anggap yén sanés Google atanapi Facebook sanés bakti kuring 😉

Hatur nuhun pisan ka Alain di FromAndroid.net pikeun ngabagi berita.

Di sisi séjén, Naha anjeun terang ngeunaan ijin anyar ieu? ... naha anjeun satuju sareng aranjeunna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

59 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   atah Dasar cenahna

    Éta nyingsieunan jumlah inpormasi anu aranjeunna kumpulkeun, sareng kumaha éta henteu kantos lirén tumuh. Di sagigireun naha urang hoyong atanapi henteu, éta janten monopoli, sareng éta anu paling pikahariwangeun kuring.

    Aranjeunna tetep ngaganggu kuring kusabab henteu ngagaduhan jaringan sosial atanapi WhatsApp. Tapi sadayana masihan seueur data anu dipikahoyong, kuring langkung resep cicing di luar.

    1.    Joaquín cenahna

      Leres, leres, masalahna nyaéta janten monopoli. Tapi kuring pikir cara jalanna, kumaha éta ngumpulkeun inpormasi, mangrupikeun alat anu saé pikeun make indera sareng statistik. Tangtosna, éta kedah dianggo dina cara anu saé, sapertos anu kuring nyebatkeun di handap ieu ka Mirlo

      Kuring pikir yén masalahna sanés data pribadi anjeun nyalira, sanaos tiasa dianggo, tapi langkungna cara anjeun berinteraksi salaku jalma dina skénario anu sanés: koméntar, resep, frekuensi kunjungan anjeun ka halaman sapertos kitu, waktos lebet sareng lilana éta (sareng meureun ti mana didamelna), diantarana waé anu ayeuna henteu kajantenan kuring.

      Kalayan kecap séjén, Facebook sigana kuring janten alat anu saé pikeun nyieun statistik tingkah laku manusa dina sagala rupa kaayaan. Dipaké ku cara anu saé, éta tiasa dianggo saé. Anjeunna ngan saukur henteu gaduh sababaraha hal janten Gusti Allah: ngagaduhan inpormasi ngeunaan pameseran sareng pamayaran pajeg, sareng terang riwayat médis urang. Kuring keukeuh, upami éta dianggo dina cara anu saé, sacara serius sareng étika, fokus kana ngajantenkeun masarakat urang langkung saé, kuring yakin yén urang sadayana bakal satuju kana arah anu dituju; tapi kumargi éta perusahaan swasta anu tujuanana ukur pikeun ngasilkeun artos gampang sareng milarian cara énggal pikeun ngadominasi diri urang sakedik deui, éta pikasieuneun.

  2.   Julián cenahna

    Pos anu saé,
    Abdi gaduh patarosan, dina nongkrong google anjeun ogé ngagaduhan aksés kana sms, tapi dina setélan kuring ditumpurkeun, naha anjeun masih tiasa ningali sms na?

    Gracias

    1.    eliotime3000 cenahna

      Sacara standar, enya, kusabab éta kalakuan ampir sami sareng WhatsApp (nalika anjeun hoyong ngirim pesen téks, éta némbongan salaku hiji deui alternatip).

      Samentawis waktos éta, kuring bakal nganggo Telegram (sareng WhatsApp kanggo kenalan anu hoream ninggalkeun klien olahtalatah instan pikeun Telegram sareng / atanapi Kontalk).

      1.    MSax cenahna

        Warta goréng: Telegram angkat ka sisi gelap sareng ayeuna ogé nyungkeun ton ijin (kalebet kontrol SMS)

  3.   pandev92 cenahna

    Yén aranjeunna ngagaduhan ijin pikeun ngalakukeun éta, sanés hartosna aranjeunna bakalan ngalakukeun, teu cekap padamel di dunya pikeun maca sadaya sms ti sakumna dunya, éta logis.

    1.    Pagawe cenahna

      Pikeun lila analisa (tina file, gambar, paguneman tulisan atanapi lisan) parantos dilakukeun ku komputer, faktor manusa ngan ukur lebet nalika diperyogikeun ngabedakeun positip palsu dina mata pelajaran anu dipikaresep ku aranjeunna.
      Éta rumit henteu hartosna yén aranjeunna moal ngalakukeun éta, utamina nalika aranjeunna gaduh kapasitas sareng idin.

      1.    pandev92 cenahna

        komputer ngan ukur milari hal-hal anu tangtu, éta henteu nganalisis sadayana.

        1.    Pagawe cenahna

          Aranjeunna nganalisis KABEH dina milarian hal-hal anu tangtu.
          Upami aranjeunna terang dimana ayana "hal-hal anu pasti" ieu, aranjeunna henteu kedah analisa naon-naon.
          Teknologi anu ngalakukeun éta aya (contona Google) sareng bukti yén aranjeunna nganggo éta ogé (Nalika Amazon mupus buku khusus, nalika Apple ngahapus email, dokumén resmi anu terang sareng anu sanésna panjang).

          1.    pandev92 cenahna

            Tangtosna, aranjeunna milari hal-hal tertentu, saderhana éta, aranjeunna henteu resep kana naon anu kuring bogoh ka anjeun anu anjeun parantos nyarios ka kabogoh anjeun.

          2.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Masih pandev, kuring henteu resep pamanggih batur salain kuring (ok, sareng kabogoh abdi ...) tiasa maca SMS kuring sapertos kitu. Komo upami kuring moal maca éta, kanyataan saderhana 'sanggup ngalakukeunana' Abdi henteu resep deui.

            Naha perlu ngulang sadayana yén Facebook tiasa sareng terang ngeunaan urang?

          3.    Pagawe cenahna

            Oh leres, sareng anjing-anjing pulisi ngan ukur milari narkoba sareng senjata, kuring bakal ngantep éta sina bau laci kuring unggal dinten kusabab kuring teu kedah disumputkeun.

            Teu aya ragu yén pikeun membela hak sareng kabébasan urang urang mimiti kedah terang sareng ngahargaan éta.

          4.    pandev92 cenahna

            Meureun gara, langkung seueur tempat ngalakukeunana tibatan anu anjeun pikirkeun, sareng éta henteu aya jalan kaluarna.

  4.   diazepam cenahna

    Abdi parantos nganggo Tinfoil kanggo Facebook

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danvelazco.fbwrapper

    1.    eliotime3000 cenahna

      Meh, kuring nganggo Flipster pikeun facebook pikeun Android kuring nganggo CM 7.2 (aplikasi resmi anu beurat pisan hanjakalna éta henteu kabuka nalika kuring badé mukakeunana).

      Komo aplikasi Ask.fm resmi sareng VKontakte langkung hampang tibatan Facebook pikeun Android (sareng omong-omong, alat Facebook pikeun MIDlet langkung saé dibanding pasangan Android na).

  5.   @dunya cenahna

    Salah sahiji solusinya nyaéta énkripsi, kuring mendakan Encryp Facebook, éta berfungsi pikeun énkripsi pesen dina témbok, anu goréng nyaéta kuring henteu acan tiasa mendakan hal sapertos éta pikeun obrolan, upami aya anu terang solusi atanapi aplikasi pikeun tiasa énkripsi inpormasi pikeun WhatsApp sareng Facebook aranjeunna bakal janten solusi anu saé. Abdi badé teras-terasan milarian

    1.    Joaquín cenahna

      Leres, tapi naon gunana éta pikeun anjeun? Kumaha jalanna? Kusabab kuring mikir yén ku sistem énkripsi anu saé (ati-ati, kuring sanés ahli sareng kuring terang sakedik perkawis éta), anjeun kedah gaduh aplikasi anu énkripsi eusi dina PC anjeun teras anu nampi, kalayan aplikasi anu sami, ngadekrip, sareng sababaraha konci khusus.

      Ogé, naon anu anjeun nyerat dina témbok Facebook nyaéta anu anjeun tingali, janten kuring henteu ngartos kumaha anu kedahna énkripsi dilakukeun. Abdi ngahargaan upami anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring.

      1.    @dunya cenahna

        kalayan ekstensi dina peramban, sabab masalahna nyaéta ngayakinkeun batur, sareng tétéla henteu seueur aplikasi pikeun ieu.
        Janten konci khusus dibagi sareng réréncangan anjeun supados aranjeunna tiasa ngadekode, sareng pikeun témbok pikeun anu henteu masang konci dina perpanjanganna aranjeunna bakal ningali anu mirip sareng aeipu348di49pcñ9u3p9g349gp49, sedengkeun anu ngalakukeun éta bakal ningali éta kalayan jelas.

        1.    Joaquín cenahna

          Ah, saé pisan harita.

  6.   Pagawe cenahna

    Éta roti sadidinten.
    Minggu kamari kuring nyaksian kumaha, nalika kuring badé masang pamuter musik saderhana, kuring nyungkeun idin pikeun bahkan aksés ka telepon sareng buku telepon.
    Panasaran, éta anu nembongan di luhur daptar nalika anjeun milari pamuter anu gaduh ciri anu tangtu.
    Éta ngajantenkeun kuring mikir yén jalma-jalma henteu ningali naon anu ditampi atanapi anu aranjeunna ngutamakeunana ku ngahaja.

    1.    anonimo cenahna

      Sigana kuring yén ijin tina nelepon sering dianggo dina pamuter audio sahingga ngadeteksi nalika aya telepon asup nalika musik diputer, teras sacara otomatis lagu na direureuhkeun. Kuring henteu yakin pisan yén batur bakal ngabenerkeun kuring.

      1.    Pagawe cenahna

        Kuring lereskeun anjeun, pamuter sanés dipasang dina telepon anu henteu naroskeun ijin éta, tapi tangtosna, éta henteu "populer", sareng sanaos perlu pikeun éta, éta moal aya hubunganana sareng idin pikeun aksés kontak sareng agenda anjeun.

  7.   marianogaudix cenahna

    KZKG ^ Gaara ... saur anjeun jalma anu ngagunakeun facebook atanapi WhatsApp resep kana Facebook maca pesenana ... Pangguna umum Facebook atanapi WhatsApp henteu paduli.

    1.    anonimo cenahna

      «… Kuring teu boga naon-naon pikeun disumputkeun, kuring ngan ukur ngagunakeun Wassá pikeun ngobrolkeun omong kosong sareng réréncangan sareng ngatur pésta…»

      Éta frasa anu kuring paling ngupingkeun ti pangguna biasa nalika kuring ngobrol sareng aranjeunna ngeunaan privasi sareng propriétika software dina internét.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Gampang: éta nganalisis anjeun kéngingkeun iklan anu langkung saé sareng jasa tambahan, tapi di final anjeunna tungtungna mundur.

        1.    pandev92 cenahna

          Upami aranjeunna henteu ngalakukeun éta, naha saur anjeun aranjeunna tiasa gratis jasa XD?

  8.   Gustavo cenahna

    Nya, aranjeunna pasti moal maca unggal pesen anu anjeun nyerat tapi aranjeunna pasti bakal nganggo inpormasi éta pikeun hiji hal, contona pikeun nawiskeun publisitas anjeun numutkeun naon anu anjeun bébéja ka sobat anu anjeun peryogikeun sareng hal-hal sapertos kitu. Ayeuna upami saha waé anu ngurus karusiahanana, kuring contona henteu kedah ngabagi hal anu pribadi pisan sapertos jinis aplikasi ieu

  9.   anonimo cenahna

    Jalan kaluarna.
    Pikeun jalma pikeun ngalih kana jaringan sosial anu bébas sareng terdesentralisasi sapertos Diaspora, Pump.io sareng jaringan olahtalatah sareng jaringan nélépon pidéo sapertos XMPP, SIP sareng henteu teras janten domba anu ngiring monopoli sareng ngeureunkeun pangaruh jaringan «... nyaéta yén sadaya réréncangan abdi nempatanana ... »,« ... Kuring teu boga naon-naon pikeun disumputkeun ... »

  10.   xykyz cenahna

    Pembaruan éta sumping ka kuring sababaraha bulan kapengker sareng kuring nyabut aplikasi dina waktos éta tanpa ngapdet. Saur kuring seueur jalma henteu sadar tina naon anu kuring parantos tiasa terang di lingkungan kuring ...

  11.   jony127 cenahna

    Idin kanggo maca sms anjeun? idin pikeun ngarobih kalénder anjeun? idin pikeun ngarobih agenda anjeun? idin pikeun nyambung / pegatkeun sambungan tina wifi?

    Serius, ieu guyonan atanapi naon?

    Kuring mendakan hal anu sesah teuing dipercaya, upami Facebook leres-leres nyungkeun idin pikeun ngalakukeun tindakan sapertos kitu, henteu logis pisan pikeun jaringan sosial, saur kuring janten jaringan sosial ngan ukur panutup pikeun anu sanés sabab upami henteu, kuring moal ningali éta henteu aya artos kanggo sadayana éta.

    Alus kuring henteu nganggo kotoran éta.

  12.   O_Pixote_O cenahna

    Kuring teu ngagaduhan masalah sareng éta. Kusabab sateuacan Natal kuring lirén ngalebetkeun Facebook sareng sanés kusabab inpormasi anu tiasa anjeun candak ti kuring, tapi kusabab anjeun ngagaduhan kontak. Upami anjeun sadar yén anjeun ngagaduhan langkung ti anu anjeun peryogikeun sareng éta matak pikasieuneun, anjeun tiasa janten obsesip sareng nyiptakeun konflik akibat omong kosong. Aya ogé anu khas anu tiasa anjeun ngawaskeun suasana haté kalayan publikasi, jsb. Réréncangan sapertos biasa ningali ka kuring parah atanapi siga nyarios "ieu bodo", janten kuring yakin yén kuring gaduh tarohan sareng éta kuring henteu lebet.

    Hiji-hijina hal anu goréng nyaéta sakapeung kuring ngagaduhan seueur waktos xD

  13.   Burung hideung cenahna

    Pilihan anu saé, anu kuring sering dianggo, nyaéta ngabohong nalika ngadaptarkeun jaringan sosial atanapi ngadaptar dimana waé.

    Kuring tiasa mastikeun yén Facebook henteu terang nami aslina kuring, sabab kuring henteu pernah masihan ka aranjeunna. Boh alamat kuring, atanapi nomer telepon kuring, atanapi na de na, sabab sadaya inpormasi abdi langkung palsu tibatan tagihan sarébu euro.

    Aranjeunna jelas tiasa ngalacak lokasi kuring, éta sesah dicegah, tapi aranjeunna bakal terang lokasi hiji jalma yén teu aya anu sanés.

    1.    Joaquín cenahna

      Halo, éta tiasa ngabantosan anjeun sakedik, sabab upami anjeun ngagaduhan hubungan sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun dina kahirupan nyata, anjeun moal gaduh anonimitas mutlak.

      Kuring pikir yén masalahna sanés data pribadi anjeun nyalira, sanaos tiasa dianggo, tapi langkungna cara anjeun berinteraksi salaku jalma dina skénario anu sanés: koméntar, resep, frekuensi kunjungan anjeun ka halaman sapertos kitu, waktos lebet sareng lilana éta (sareng meureun ti mana didamelna), diantara hal-hal sanés anu ayeuna henteu kajantenan kuring.

      Kalayan kecap séjén, Facebook sigana kuring janten alat anu saé pikeun nyieun statistik tingkah laku manusa dina sagala rupa kaayaan. Dipaké ku cara anu saé, éta tiasa dianggo saé. Anjeunna ngan saukur henteu gaduh sababaraha hal janten Gusti Allah: ngagaduhan inpormasi ngeunaan pameseran sareng pamayaran pajeg, sareng terang riwayat médis urang. Kuring keukeuh, upami éta dianggo dina cara anu saé, sacara serius sareng étika, fokus kana ngajantenkeun masarakat urang langkung saé, kuring yakin yén urang sadayana bakal satuju kana arah anu dituju; tapi kumargi éta perusahaan swasta anu tujuanana ukur pikeun ngasilkeun artos gampang sareng milarian cara énggal pikeun ngadominasi diri urang sakedik deui, éta pikasieuneun.

      1.    Burung hideung cenahna

        Halo Joaquín, terang kumaha sareng saha kuring komunikasi teu hariwang kuring. Tapi intina nyaéta, upami anjeun masihan aranjeunna data saleresna, kuring yakin anjeun 10 ngalawan 1 anu parantos dipiboga ku aranjeunna, (iraha aranjeunna hoyong sareng anu aranjeunna raoseun), riwayat médis anjeun, laporan penghasilan anjeun ... sareng sajabana .

        Henteu janten masalah sakedik kuring yén Facebook terang yén Mirlo henteu aya, henteu mayar pajeg, ogé anjeunna henteu ngagaduhan nomer jaminan sosial, jst, sareng sajabana ...). anjeunna resep puisi Becquer tibatan Espronceda contona.

        Kuring ngulang, henteu pernah masihan data saleresna anjeun mangrupikeun ukuran anu saé pikeun ngajaga privasi anjeun.

        Salam.

        1.    Joaquín cenahna

          Leres, ayeuna kuring ngartos anjeun.

  14.   NauTiluS cenahna

    Kanggo ayeuna, telepon Huawei saderhana anu henteu ngantep kuring masang seueur, FB henteu lebet kana kategori anu paling diperyogikeun.

    Tapi upami kuring ningali kana hiji hal, sareng éta nalika kuring masang wasapp, abdi henteu nyerat nyeratna ogé xD, éta naros kode ka kuring anu bakal sumping ku sms, sareng naon saur anjeun, kuring kaget, sabab anjeunna terang naon éta sareng sacara otomatis ngeureunkeun pendaptaran.

    Kalayan ieu kuring nyarios, yén upami sanés aplikasi FB, tétéla ayeuna aranjeunna tiasa ngagaduhan aksés kana sagala hal, kumargi pamésér anu anyar dina ampir sadaya telepon android.

    Salam.

  15.   Pablo cenahna

    Kalayan rom khusus anjeun tiasa nyabut idin ku anu ieu anjeun tiasa. beanstalk, hox. http://uppix.com/f-face531f93fa0015b6fc.jpg

  16.   Manuel Escudero cenahna

    Jigana masalahna langkung seueur dina sistem manajemén ijin Android. Di ios, sanaos aplikasi facebook dimuat pisan, pangguna ngagaduhan kamampuan ngarobih ijin ngalangkungan bagian setélan sistem, (khususna anu aya hubunganana sareng privasi) sareng ogé henteu aya filter lagu dina telepon tingkat (ngan ukur pikeun sebatkeun sababaraha hal), salian ti kanyataan yén anjeun sok dibéjaan unggal aplikasi hoyong ngaktipkeun idin anu sacara standar aya dina daptar na, tapi henteu diaktipkeun nalika dipasang. Kuring henteu terang kumaha kaayaan di sistem operasi anu sanés (sapertos FirefoxOS), tapi sahenteuna dina Android, kuring ngaraos kalemahan éta (ngabandingkeun sareng ios ngan ukur pikeun conto éta).

    1.    eliotime3000 cenahna

      Titik saé pisan. Ayeuna kuring ngartos naha sababaraha hoyong iPhone (sanaos kuring langkung resep iPod Touch 5 kusabab iPhone 5 / 5S / 5C mahal teuing).

      1.    pandev92 cenahna

        Jalma anu hoyong iPhone biasana henteu mikahoyong pikeun éta, tapi pikeun masalah anu sanés.

        1.    cookie cenahna

          Kaseueuran waktos ngan ukur pura-pura.

        2.    Manuel Escudero cenahna

          Kuring ngalih ka iPhone justru kusabab ningkatna masalah privasi sareng kaamanan anu dikokolakeunna pikeun Android (platform anu kuring kantos aya sateuacana), kalebet anu kuring nyebatkeun dina koméntar kuring anu sateuacana 😉

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            IPhone? … Ti Apple? O_O

          2.    Manuel Escudero cenahna

            Leres @ KZKG ^ Gaara hehe, naha anjeun kaget ku hal privasi na? Kuring ogé kaget mimitina ... Tapi kuring mastikeun yén éta mangrupikeun telepon anu langkung aman (sareng ati-ati pikeun privasi) tibatan anu sanés di luar sana. Kuring ngajak anjeun maca ulasan lengkep kuring dimana, (diantarana waé), kuring pinuh ngajelaskeun titik ieu:

            http://xenodesystems.blogspot.mx/2014/03/de-android-ios-cronica-de-una.html

            Salam.

          3.    jony127 cenahna

            pantun,

            Naha aya anu tiasa mairan topik privasi, kaamanan, ijin aplikasi di firefox os?

            salam.

  17.   Ernest Moreno Sifuentes cenahna

    Dadang Ageung ngahontal tingkat raksasa. Saha anu nyangka yén jaringan sosial bakal gaduh kontrol data urang.

  18.   moony cenahna

    Saé .. Mimiti kuring badé nyungkeun desdelinux sareng anak-anakna: Naha anjeun tiasa ngaleungitkeun sarat nempatkeun email kanggo nyerat? Kuring miharep anjeun tiasa, anjeun sadayana cool!

    Suegundo: dua taun hirup ku tujuan facebook:

    Pesen .. ideu .. ceramah .. proyek; sagalana ditulis na baheula. Maksudna: TEU KANGGO DITANGKAT JEUNG DULU upami aranjeunna henteu terang anu sanés. Jebakan Facebook nyaéta yén jalma nuturkeun Facebook tanpa ngungkulan conto anu salajengna: MASYARAKAT NYATA !! NYiptakeun KOMUNITAS.
    Jalma anu ngagunakeun Facebook (anjeun) pikeun alesan anu langkung saé yén aranjeunna nyandak sareng kuring sareng panangan atanapi mangrupikeun anggota kelompok anu saé dina nyanghareupan, aranjeunna henteu ngungkulan kanyataanana maya sareng aranjeunna teras nganggo buritna dina korsi caket wifi. Abdi capé sareng teu nganggo deui.
    Nalika kuring ngatur pikeun ngalakukeun hiji hal kuring tiasa ngagunakeunana ukur salaku sarana iklan. Sareng kuring terang yén kuring kedah ngalakukeun nyalira, mamah deui, sareng nganteurkeunana. Kusabab henteu aya anu sigana nungkulan wasiat pikeun nyéépkeun, ngobrolkeun omong kosong ngeunaan téknologi, malikan poto kalayan pesen positip atanapi lulucon sareng ngarencanakeun janten nyaman di mall.
    Nya .. pikeun ieu rai ngalayanan kuring, sajaba ti kanyataan yén NSA parantos ngajentrekeun sadaya profil psikologis kontak kuring sareng milik kuring sanés ngan ukur ngalangkungan "like" sareng publikasi kami tapi ogé ngaliwatan inpormasi pribadi anu disayogikeun ngobrol.
    Anjeun kedah motong jalma ieu. Kusabab kuring henteu nganggo éta deui (sareng kuring nganggo éta 1 jam sapoé atanapi 2 kalayan potongan) kuring langkung produktif sareng kuring maca langkung seueur hal anu pikaresepeun tibatan hal-hal bodo anu muncul dina témbok atanapi jeritan jempé anu paling saé bakal tiasa nyebarkeun.
    Salam .. sareng kuring miharep anjeun ninggalkeun kabohongan ieu anu nyebatkeun dirina salaku "jaringan sosial."
    PS: kacuali yén masarakat mangrupikeun jalma anu dipersonalisasi dina PC na sareng ngahiji ngan ukur ku jaringan.
    PD2.: Punten ejahanana, abdi henteu kersa lulus tina proofreader.

    1.    supa cenahna

      Ngeunaan surat anjeun tiasa mendakan hiji sareng éta, hayu, kuring masihan anjeun:

      pangguna @ Gmail
      pamaké@gmail.com

  19.   supa cenahna

    "Kanggo ayeuna, ieu anu nyerat anjeun sanés pangguna Facebook anu sering" aha tapi anjeun henteu disimpen orok, anjeun masih dina jero "matrix". Pikeun bagian kuring, kuring ninggalkeun Facebook dina 2010 sareng kuring ngagaduhan kahirupan anu lengkep, manusiawi sareng séhat. Salam.

  20.   StuMx cenahna

    Hayu, naha anjeun émut yén Firefox henteu saé pisan nyariosna? https://blog.mozilla.org/blog/2012/12/03/firefox-gets-social-w-facebook/

    1.    moony cenahna

      naon cenah? seueur urang henteu terang basa inggris ...

  21.   eliotime3000 cenahna

    Sareng nyarios aplikasi resmi pikeun smartphone, sigana Pusteblume (sajauh aplikasi resmi paling henteu kanggo Diaspora *) ngagaduhan bug ageung: éta henteu ngagaduhan tombol "log in", sareng tanpa tombol damn éta, anjeun moal tiasa aksés ceuk jaringan sosial ti Android.

    Balik deui kana topik Facebook, kuring parantos lami janten gumantung FB kusabab kanyataan yén kelompok kontak anu kuring gaduh teu daék kana jaringan sosial anu sanés sapertos VK atanapi Diaspora * (paling, kuring sabar ka aranjeunna yén aranjeunna aya Renren, tapi éta nuturkeun dina Facebook langkung ti ngan ukur déprési).

    Kuring parantos terang salami 5 taun yén Facebook mangrupikeun salah sahiji tapi salah sahiji anu teu tiasa diséépkeun, tapi berkat Pump.io (baheula, identi.ca) sareng Diaspora *, panorama parantos ngalegaan.

  22.   poékkeun cenahna

    Kuring henteu terang, tapi hatur nuhun kanggo inpormasi kuring gaduh android dina hapé tapi henteu nganggo aplikasi éta

  23.   sasuke cenahna

    Bangsat! Aranjeunna henteu deui wareg ku facebook, instagram sareng WhatsApp, aranjeunna parantos badé maca sms saatos kaméra bakal nuturkeun ningali urang.-

    .-_-.

    1.    Carlos cenahna

      Aranjeunna ayeuna tiasa nganggo kaméra ogé sareng mikropon anjeun

  24.   Bruno cascio cenahna

    Kanggo sababaraha waktos ayeuna, aplikasi android facebook parantos tiasa ngahijikeun olahtalatah instan ...

  25.   naon waé cenahna

    Di hiji sisi, henteu kunanaon pikeun maca pesen, aya jalma dewasa anu turun anu tiasa ditangkep. (frasa kuring dipikaharti, teu perlu dijelaskeun)
    Di sisi anu sanésna, bangor upami terang yén aranjeunna terang sadayana ngeunaan jalma anu kapilih, sabab kaseueuran aranjeunna ngawartoskeun ka anjeun sanajan naon anu ngagaduhan warna Thong 🙂, ku ngobrol haha!
    Tapi éta henteu ngaganggu kuring pisan, sabab hirup sareng ngabayangkeun kedah dilakukeun sacara hirup, (kuring bakal dugi ka titik, nyarioskeun antar kode, seuseueurna, 59% henteu ngartos naon anu kuring carioskeun. 😛)

  26.   ts deui cenahna

    Facebook (aplikasi sélulér sareng platform wéb) ogé ngalacak halaman wéb anu kami kadatangan - henteu ngan ukur tautan anu kami pencét dina FB éta nyalira, tapi ogé tab anu sanés anu kami kabuka (seueur jalma anu henteu sadar ieu). Pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan jumlah pelacak anu aya dina sadaya situs wéb anu kami kadatangan, pasang sambungan pegatkeun sambungan (https://disconnect.me/disconnect), anu ngalarang pamundut nyukcruk (pelacak) sareng ogé ngamungkinkeun anjeun ningali sabaraha anu parantos diblokir sareng naon asal usulna (ieu ngagaduhan 3 permintaan anu ditolak tina analitik Google). Dina halaman Fox News, contona, pegatkeun sambungan blok 9 pelacak iklan, hiji analitik tina comScore sareng 4 tina analisis interaksi eusi-pangguna (kalebet facebook).

    Pilihan anu saé sanésna: adblock plus blocks tombol sosial (anu berinteraksi sareng FB sareng cookies G + anu urang gaduh dina sistem kami, contona, nyimpen di dinya inpormasi ngeunaan situs sanés anu kami buka, dimana tombol alit na aya) sareng priv3 + (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/priv3plus/?src=priv3), anu ngahalangan cookies ti pihak sanés supados henteu tiasa ngambah anjeun.

    Pikeun Android, kuring nganggo Tinfoil, anu muka situs sélulér dina kotak pasir / lingkungan virtual sahingga facebook henteu tiasa ngorondang halaman anu urang tingali dina panyungsi "normal" kami: http://androidlibre.org/content/tinfoil-para-facebook-y-evite-que-rastreen-el-historial-de-navegaci%C3%B3n-cuando-visitamos-la

    Kuring miharep éta ngabantuan batur. Aranjeunna nyerang tapi urang kontra-serangan! (hal anu gampang nyaéta lirén ngagunakeun FB tapi hé…)