Naha kuring nganggo Xfce?

Ngarespon kana tulisan anu diterbitkeun ku batur sapagawean KZKG ^ Gaara on alesan kunaon pangguna nganggo KDE, terserah kuring nyaritakeun kunaon kuring nganggo Xfce. Sakitu wilujeng ngabagi pangalaman kuring.

Naon Xfce?

Tanpa hoyong lebet kana watesan téknis atanapi khusus (Kanggo éta aya Wikipedia atanapi proyek Wiki) Abdi tiasa ngawartosan éta tina sudut pandang kuring, Xfce teh Lingkungan Desktop diperyogikeun ku pangguna anu tujuanana teu aya sanés nyaéta ngalaksanakeun padamelan sadidinten anu paling umum henteu aya gangguan sareng kalayan kesederhanaan sareng kagancangan anu paling ageung.

Tangtosna, kuring nyarioskeun perkawis pangguna anu gaduh tuntutan terbatas sareng upami kuring kedah masihan kisaran pangetahuan 1 ka 10 (tingkat 1 anu panghandapna), Abdi bakal nyarios éta Xfce sampurna pikeun pangguna anu gaduh minimal pangaweruh tingkat 3. Ngagunakeun éta leres-leres saderhana sareng sadayana aya dina tempatna.

Naon henteu Xfce?

Urang moal tiasa ngabobodo sorangan Xfce kurang sababaraha hal anu batur Lingkungan Desktop Como Gnome o KDE milikna. Kuring ngarujuk kana pilihan atanapi fungsionalitas anu sacara rinci lengkep sareng anu dina seueur kasus, tibatan ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang, éta nyusahkeun; tapi tanpa ragu, seueur pangguna anggo na.

Tapi awas !!! Entong ulah dibobodo. Dina masing-masing pilihan dina karesep Xfce, urang tiasa mendakan seueur fitur, anu ku kuring bakal didugikeun engké.

Mungkin hal-hal anu kuring lasut Xfce Éta alatan kabutuhan kuring ayeuna, tapi anu paling khusus nyaéta ieu:

<° - Global Proxy sareng Jaringan Manajemén: Sanaos di saalam dunya jarang pisan dianggo Terassareng napigasi (kumargi pikeun pangguna éta hal transparan) urang di nagara urang nganggo éta rutin. KDE y Gnome ngagaduhan pilihan pikeun netepkeun a Proksi Global pikeun sakabéh Sistem, anu dilarapkeun pikeun aplikasi anu peryogi. Di Xfce Pikeun ngahontal ieu, urang kedah nyetél sacara manual sakumaha anu tiasa urang tingali dina Artikel ieu, atanapi di ieu anu sanés.

Pikeun ngatur jaringan di Xfce sacara grafis urang kedah ngagaduhan aplikasi ti lingkungan anu sanés (gnome-jaringan-manager) atanapi anu sanésna sapertos wicd. Ieu pikeun kuring sanés masalah kumargi kuring sering nyetél setélan kuring / jsb / jaringan / panganteur (dina kasus Debian) atawa /etc/rc.conf (dina kasus ArchLinux), tapi kuring ngan ukur nunjukkeun éta Xfce éta henteu ngagaduhan aplikasi nyalira pikeun ieu tugas.

<° - Pormat alat USB: Malah henteu KDE mawa pilihan ieu sacara standar sareng éta mangrupikeun hal anu kuring paling sono Gnome. Jang ngalampahkeun ieu di Xfce Kami kedah ngagunakeun terminal atanapi nganggo alat anu rada bahaya sapertos GParted.

<° - Thunar teu gaduh tab: Sanés sanés anu ngajantenkeun kuring jagjag, tapi anéh. Urang tiasa gaduh sababaraha alternatif pikeun ieu, kumaha ngagunakeunna nautilus, Marlin o PCManFM, tapi matak éra éta Pangatur file sacara standar (Tunar) henteu kalebet aranjeunna.

Saha Anu Nyarios Mouse Kuring Henteu Geulis?

Sapertos anu sanés Lingkungan Desktop de Lisénsi / Linux Ubuntu, Xfce tiasa janten geulis pisan ku pilihan a Téma Gtk pantes sareng tema ikon saluyu. Henteu kirang leres yén sacara standar sigana rada awon atanapi saderhana teuing, tapi éta tiasa dirobih ku sababaraha léngkah saderhana.

Xfce milikna sorangan Windows Komposer, janten urang henteu kedah ngandelkeun Compiz atanapi aplikasi sanés anu ngagaduhan pangaruh transparansi anu saé (nyata), bayangan sareng detil penampilan sanésna dina windows atanapi panel. Anu panghadéna: Pungsionalitas ieu sanés hartosna yén urang ngagaduhan konsumsi sumberdaya tambahan, éta langkung seueur, ogé henteu karasa yén éta diaktipkeun.

AAbdi diserat dina gtk ngadukung sadaya téma pikeun Gnome, sareng kalebet manajer jandela nyalira disebat xfwm, anu anjeun tiasa ngadamel téma kalayan gampang pisan, sareng upami urang gaduh kreativitas, hasilna tungtung bakal katingali sapertos jandéla anu saé sareng pikaresepeun pisan.

Konfigurasi umum: Sababaraha pilihan khusus

Sakumaha anu kuring carioskeun di awal, Xfce Éta henteu ngagaduhan pilihan anu kalebet dina desktop anu langkung ageung, tapi urang kedah merhatoskeun anu langkung saé sacara standar. Xfce tiasa janten pisan ngarobih dugi ka gaduh kamungkinan tinggi dina konfigurasi na sareng janten lengkep Kotak atanapi tiasa dikendalikeun 100% tina kibor.

El Manajer Préferénsi kumpulkeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun gancang ngatur desktop anjeun sacara grafis. Tiap bagian ngagaduhan pilihan anu detil pisan anu sakali diaktipkeun, tiasa ngarobih paripolah unsur anu béda-béda (windows, panels ... jsb) sareng nyaluyukeunana kana kabutuhan urang.

Naon deui, kuring wani ngomong éta saatos KDE-iantara anu kuring parantos nyobian- Xfce teh Lingkungan Desktop paling tiasa disesuaikan ayamalah leuwih ti Gnome. Ngan ukur panel sareng barang-barangna, urang tiasa ngalakukeun keajaiban, sapertos ngan ukur ikon dina daptar windows siga anu ngagunakeun talika, DockbarX o Windows 7.

Sadayana alit sareng hampang

Éta endah kumaha urang tiasa ngagaduhan Lingkungan Desktop kalayan ukuranana alit sapertos kitu. Anjeunna tarball tina Xfce completo (teu nganggo plugins) kalayan sadaya komponén dasarna, éta henteu ngaleuwihan 20Mb sareng plugins na, sasarengan, henteu ngaleungitkeun inohong ieu ogé. Nyaéta, kalayan kirang ti 50Mb urang tiasa ngaraos pangalaman langkung ti pikaresepeun ku gaduh meja kalayan sagala anu anjeun peryogikeun.

Seueur anu terang, parantos Xfce éta henteu terang sakumaha tiheula, tapi aplikasi langkung gancang tibatan di Gnome o KDE. Program anu mangrupikeun bagian tina Xfce Éta leutik, hampang, gancang sareng seueur gunana, sapertos sadayana meja sorangan.

Menu na saderhana, sareng aranjeunna ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun. thunar henteu ngagaduhan tab, tapi sanaos upami urang tiasa mendakan hal anu sesederhana pilihan na Kirimkeun ka, anu tiasa urang nyalin file gancang kana alat USB sapertos dina Windows.

Xfce Éta stabil pisan, ngagaduhan pangembangan anu tetep sareng dukungan anu saé pisan, boh dina forumna sareng di milis. Versi salajengna bakal kalebet fitur-fitur anyar anu bakal ngajantenkeun langkung seueur dianggo sareng tiasa diaksés, menerkeun seueur bug sareng nyayogikeun salaku hasil akhir, meja kalayan finish anu langkung saé.

conclusions

Sakumaha kuring nyarioskeun nembé dina koméntar, Xfce Éta ngagaduhan sadayana anu kuring peryogikeun ayeuna, sareng naon anu teu aya, sareng sakedik usaha kuring tiasa nambihan. Naon anu Abdi peryogi? Laju, enteng, kesederhanaan sareng sadayana aya dua kali jauh tina beurit. Saha anu nawiskeun ka kuring éta? Sanes Gnome-Shell, sanés kayu manis, sanés KDE, Éta anu mouse alit anu kuring gaduh salaku desktop anu nawiskeun kuring.

con Xfce Abdi tiasa damel lancar, kuring raoseun sareng kamungkinan na sareng prestasina saé pisan. Naon anu kuring hoyong langkung? Tapi sing jelas, ieu ngan ukur pendapat kuring anu hina, éta henteu kedah sami sareng anu anjeun. Cara anu pangsaéna pikeun terang lamun aya anu nyugemakeun anjeun nyaéta ku nyobian, janten naon anu anjeun ngantosan?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

68 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Kuring parantos terang yén anjeun bakal salah tafsir kana tulisan kuring ... Kuring parantos bébéja, kuring henteu nyobian nginjilkeun pangguna anu jauh tina éta, kuring ngan ukur hoyong ngabagi pendapat sababaraha pangguna komunitas, sanés langkung ogé kirang, tapi… kumargi kami ... Kuring leres-leres bakal ngajantenkeun tulisan kuring (tanpa fanatisme, tanpa pariwara KDE, sapertos anu anjeun lakukeun di dieu sareng Xfce) ngeunaan kunaon kuring nganggo KDE.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hayu Sandy urang silih kenal. Naon polos henteu? Anjeun ngan ukur hoyong nempatkeun koméntar 4 pangguna Komunitas kami. Sareng didinya kuring indit salaku jelema bodo sareng kuring yakin éta. Kabeneran kuring anu ngamajukeun iklan, sareng ningali anu nyarios, anjeun anu henteu ngagaduhan ramo dina dahi anjeun Arch + KDE kaajaiban.

      Anjeun teras nyobian nyorot yén karesep anjeun (Arch + KDE) anu pangsaéna, anjeun ngan ukur kedah ningali koméntarna: Conto 1, Conto 2. Upami terserah anjeun, kuring sasarap, tuang siang, tuang, nginum, narik napas Arch + KDE.

      Pikeun pangguna sapertos anjeun, anu dipikacinta, nyaéta yén masalah parantos aya diantara kami Linuxeros. Ngan kusabab Arch + KDE anu saé pikeun anjeun sanés hartosna éta saé pikeun anu sanés. Tulisan abdi sanés kanggo propaganda, tulisan kuring henteu ngalangkungan pendapat pribadi kuring, sanaos sigana kuring ngajual ka Xfce. Upami kuring parantos ngajantenkeun kesan éta, hapunten. Kuring ngan ukur hoyong nyorot yén Xfce tiasa janten pilihan anu saé, sabab henteu sadayana Qt sareng KDE.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Éror, upami anjeun maca tulisan ka-1 tina thread forum, anjeun bakal ningali yén kuring jelas-jelas nyarios yén kuring bakal nempatkeun sababaraha pendapat para pangguna dina hiji tulisan dina blog, anu sami-sami kuring lakukeun. Ogé, kuring mendakan anekdot anu kuring nyebatkeun di awalna pikaresepeun.
        Abdi parantos ngawartosan anjeun ... tong nyobian nebak atanapi nebak naon anu kuring pikir, ogé kuring henteu tiasa ngalakukeun HAHAHA ... upami kuring nyebatkeun yén ieu hajat kuring, éta leres sareng teu sanés. Dimana dina tulisan éta kuring muji sareng nempatkeun seueur bohong ngeunaan KDE? ….

        Pos kuring ngan ukur ngeunaan éta, kuring henteu kedah nunjukkeun kaunggulan anu gaduh KDE tibatan lingkungan anu sanés, sabab di dinya anjeun (sareng anu sanésna hehe) bakal kaluar nunjukkeun kakurangan KDE, ogé kaunggulan lingkungan anu sanés kumargi ieu ... sareng kitu, anu dipikacinta, éta aranjeunna ngadamel gangguan antara urang Linuxeros.

        Upami hajat kuring ngan saukur tulisan anu ngahasilkeun seuneu, percanten ka kuring yén éta cekap nempatkeun kaunggulan tina KDE tibatan lingkungan anu sanés, maka sakedik sakedik antara anjeun, kuring sareng pangguna sanés tanpa seueur masalah urang bakal ngahasilkeun hiji, kusabab masing-masing lingkungan kaunggulan, kasuksésan sareng kasalahan. Tapi kuring parantos ngawartosan anjeun, niat kuring sanés ieu, ogé nyobian "ngajual" ka KDE, henteu perlu 🙂

        1.    elav <° Linux cenahna

          Dimana dina tulisan éta kuring muji sareng nempatkeun seueur bohong ngeunaan KDE?

          Dimana kuring nempatkeun sakumpulan pembohongan ngeunaan Xfce?

      2.    morpheokmg cenahna

        Abdi langkung resep wmii, ringan, kuat sareng tanpa sampah anu teu diperyogikeun (sareng hibernasi tiasa dianggo kalayan saé sareng konci-na henteu leungit nalika mulangkeun hehehehe bug KDE).
        https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=182672

  2.   pandev92 cenahna

    Xcfe pikaresepeun pisan, tapi pikeun jalma teu resep sapertos kuring, kuring mamatahan anjeun pikeun nyobaan édisi pclinux os phoenix anu parantos ngagaduhan xcfe anu saé sareng éndah: =).

  3.   Bernikov cenahna

    Sapinuhna satuju, kuring resep Xfce, sanaos gaduh mesin kalayan spésifikasi anu luhur, kuring tetep sareng bakal tetep resep lingkungan ieu. Hal anu paling penting pikeun kuring dina lingkungan grafis nyaéta yén sadayana tiasa dianggo kalayan lancar, kuring henteu paduli nyalira ... upami kuring henteu gaduh transparansi atanapi animasi anu luar biasa, kuring ngan ukur hoyong sadayana jalan pisan nalika kuring badé damel. Pokokna, desktop anu saé sareng hérang ... bahkan distro Ubuntu anu nganggo Xfce gancang (Xubuntu) Kuring nyarios éta kusabab Ubuntu sareng Unity lemesna henteu aya sareng anjeun henteu kedah ngalaksanakeun tés anu maju pikeun milarian terang ngeunaan hal ieu sareng di sisi sanésna aya Kubuntu, indung kuring ... gaduh pamor anu dipiboga nyaéta distro paling parah sareng KDE, prestasina matak fatal

  4.   Anibal cenahna

    Sigana kuring anu xfce IDEAL pikeun PC lami atanapi kalayan sababaraha sumber.
    Sareng ogé pikeun saha waé anu resep éta saluareun éta. nunjukkeun yén kuring ningali screenshot anu katingalina lucu pisan

  5.   monyét cenahna

    Leres pak, cekel beurit sialan! Sareng nyarios ku saurang lalaki anu masih nganggo xfce 4.6.2. Mantap, gancang sareng geulis. Tapi masalah nol sareng kde, nyatana hiji-hijina aplikasi anu kuring anggo ti lingkungan éta nyaéta k3b, sabab éta langkung saé sareng perékam dvd perintis kuring (aranjeunna rada pikasieuneun dina linux) dibanding anu brazier, sésana aplikasi gtk, kacuali aplikasi-aplikasi éta kalayan qt sapertos VLC atanapi unetbootin. Tapi sigana kuring mah flamewar desktop mangrupikeun jaman baheula, nyatana pamekar milari interoperabilitas sapertos qtconfig, téma gtk kompatibel qt (oxygen-gtk), kamungkinan ngajalankeun kde atanapi daemon gnome di Xfce atanapi henteu., sareng hal-hal sanés sapertos éta. Sigana kuring yén masalah integrasi ieu mangrupikeun hal anu pangsaéna anu tiasa di pikahareupeun, tanpa unggal desktop kaleungitan intina. Urang bakal ningali naon anu dicekel ku mouse 4.10.

  6.   ren434 cenahna

    Kuring satuju sareng elav kuring émut yén nalika kuring nganggo éta pikeun kahiji kalina kuring kataji ku saderhana éta, éta ngan ukur cukup sareng naon anu diperyogikeun, kuring henteu peryogi anu sanés sareng anu enteng éta hal anu kuring gemet ka jalma-jalma dinten ogé, kuring resep sagala hal. asli tina xfce atanapi anu sapertosna, ogé sareng ieu nambihan kanyataan yén dina waktos éta komputer kuring rada terbatas, xfce sampurna sareng kuring masih resep yén bahkan kuring anu Kdeero tiasa ' t antosan.

  7.   Pavloco cenahna

    Tulisan anu saé, sacara éndah nyimpulkeun alesan naha kuring nganggo XFCE.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nuhun Pavloco, wilujeng sumping 😀

  8.   Mike Juarez cenahna

    Surak! Tulisan anu saé ngeunaan XCFE, kuring nganggo ayeuna sareng éta pertama kalinya kuring nyobian. Kuring parantos janten pangguna Linux ti 2006, kuring ngamimitian sareng OpenSuse sareng sataun saurna kuring kenal sareng Ubuntu, kuring nganggo Gnome mangtaun-taun, teras kuring ngalih ka KDE sareng kuring nyéépkeun 1 taun di Kubuntu. Kuring parantos fiddled sareng Fedora / Madriva / Mint sakedik, kuring ogé parantos nyobian lingkungan LXDE. Saperti sagala hal dina kahirupan, unggal distro sareng desktop ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan. Taun kamari kuring nganggo Ubuntu sareng Gnome Shell, kuring resep pisan, sabab kuring condong jadi saderhana sareng minimalis, nalika kuring nyobian antar muka pikeun pertama kalina kuring kataji, panginten: Lingkungan ieu ngan ukur naon kuring. milarian, éta didamel kanggo kuring Intina nyaéta yén di tempat kuring damel kuring mangrupikeun "énggal" grup sareng aranjeunna masihan kuring PC, rada lami, damel sareng prosesor 1.6 GHz, RAM 512 MB sareng 80 GB HD, di kantor aranjeunna ngawartosan kuring yén aranjeunna parantos masang Hasefroch XP, tapi éta ngalir lambat pisan, pikeun ningkatkeun pidangan nganonaktifkeun antivirus, tapi saatos waktos nyambungkeun mémori flash kolega anjeun pikeun ngalirkeun sababaraha format sareng PC éta katépaan pisan kusabab mémori na virus . Mangrupikeun siksa pikeun neraskeun sareng PC anu laun sareng teu leres, sadayana asa janten putus asa, janten kuring mutuskeun masang Linux, tapi sateuacana kuring terang yén Ubuntu sareng Gnome Shell bakalan lambat, éta nalika kuring ngadorong diri pikeun masang Xubuntu 11.10 sareng kaleresan tetep wareg pisan, PC langkung lincah sareng kuring tiasa dianggo lancar. Mimitina sababaraha hal nyandak kuring sakedik kanggo milarian atanapi ngarobih, tapi teu aya tulisan anu tiasa ditulis di bumi. Kuring parantos ngagunakeun éta salami 3 dinten sareng kuring parantos ngaréka-réka deui kana karesep sareng kabutuhan kuring, kuring nyésakeun screenshot tina desktop kuring: http://dl.dropbox.com/u/8828649/MyXubuntu11-10.jpg Sakumaha kuring nyarioskeun kuring condong saderhana sareng minimalis.

    Kuring ngahargaan sumbangan anjeun, ti mana kuring diajar sababaraha trik sareng ngabantosan kuring ngadamel pangalaman kuring sareng Linux langkung saé sareng gampang. Kuring ajak anjeun teraskeun sapertos kieu sareng hirup Piranti Lunak Gratis!

    1.    elav <° Linux cenahna

      Wilujeng Mike Juárez:
      Sareng Xubuntu sanés persis sebaran anu paling enteng pikeun Xfce, tapi pangalaman anjeun leres pisan. Wilujeng ..

      Wasalam

      1.    Ozzar cenahna

        Leres, Xubuntu sanés distro idéal pikeun nyorot kauntungan kinerja Xfce, tapi vérsi pangénggalna, 11.10, ningkat pisan, dina kasus kuring éta hasil pisan, sareng anu tiheula éta fatal pikeun kuring ...

      2.    Carlos-Xfce cenahna

        Memang leres yén Xubuntu sanés sebaran anu paling enteng, tapi kuring resep sareng kuring moal ninggalkeun éta.

        Kuring nyobian LMDE Xfce, tapi kuring gaduh seueur masalah sareng Repository, di sagigireun éta henteu kéngingkeun masang Anggur sareng kuring meryogikeunana pikeun sababaraha program khusus tina profesi kuring.

        Teras kuring ngalih ka Linux Mint 12 sareng kuring resep pisan lingkunganana, sanaos aya hal-hal ngeunaan Gnome 3 anu kuring henteu pernah ngartos. Kuring resep sareng Nautilus, sobat lami, tapi kuring leres-leres sono kana kagunaan aplikasi dibuka. Abdi henteu pernah resep éta nalika kuring muka jandéla anyar, éta henteu otomatis nembongan dina bukaan jandéla anu kabuka.

        Kuring nyobian Xubuntu sareng kuring resep. Sadayana kabuka gancang sareng kuring tiasa damel sareng Anggur. Ogé, kuring ngagaduhan Pusat Software Ubuntu. Sareng reuwasna: aranjeunna ngahapus aplikasi Gnome ti sateuacan. Anu paling kaget kuring: komputer mimiti gancang (katingalina) sareng tilu detik saatos ngalebetkeun kecap konci sadayana parantos dimuat sareng siap dianggo. Anu terakhir henteu ditawarkeun ka kuring ku distribusi naon waé sateuacanna ... kacuali upami kuring diajar masang Puppy Linux dina hard drive, tapi sanés Lubuntu atanapi Linux Mint sareng Lxde nawiskeun kuring gancang kieu.

        Ayeuna kuring ngantosan Xfce 4.10, sabar, henteu rurusuhan. Kuring parantos nyarios sakali: Kuring ngagaduhan lingkungan kerja anu lengkep sareng kuat, naon anu kuring buru-buru pikeun vérsi anu énggal?

      3.    Mike Juarez cenahna

        Kuring condong ka Xubuntu kusabab pangalaman anu kuring parantos aya dina Ubuntu panginten yén éta bakal ngajantenkeun gampang pikeun kuring ngagunakeunana sareng saur kuring upami éta leres, tapi kuring kabuka pikeun alternatif, distribusi naon anu anjeun nyarankeun pikeun nyandak langkung seueur kauntungan tina kauntungan Xfce? Kuring bakal nyandak waktos pikeun nyobaan éta sareng nyaritakeun ngeunaan pangalaman kuring.

        1.    kawani cenahna

          Kuring Arch + XFCE

  9.   dango06 cenahna

    Kuring resep pisan Gnome sateuacan KDE (kuring henteu lami nganggo salah sahiji ogé), sareng nalika kuring mimiti nganggo GNU / Linux dina padamelan kuring, sakabeh hal Unity sareng Gnome Shell parantos aya (plus Ubuntu nyeret kitu lalaunan anu damel dina Asus 1201HA Netbook anu kuring gaduh di bumi) ... sareng kuring tungtungna mutuskeun Xubuntu.
    Kuring nganggo XFCE (Xubuntu) salami sataun, sareng salami 2 sasih abdi sareng Debian Testing + XFCE sareng kuring langkung ti puas. Teu aya anu teu tiasa mah, sareng kuring raoseun pisan dina padamelan sadidinten.

    Salam!

    1.    elav <° Linux cenahna

      Wilujeng dango06:
      Hatur nuhun pikeun ngabagi pangalaman anjeun

  10.   Kampak cenahna

    Kuring sok nyarankeun xfce ka pangguna énggal: gancang, komprehensif, sareng gampang diatur. Ayeuna kuring nganggo sababaraha alat xfce, sapertos panel atanapi power manager, dina arch + openbox kuring.
    Kuring ngan ukur gaduh hiji patarosan: naon anu bahaya pikeun gparted? xD

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring badé nyarioskeun kumaha bahaya na. Sacara umum, dina seueur distribusi anjeun nganggo GParted kalayan kaistiméwaan administrasi. Tapi hayu urang buka anekdot pribadi:

      Nalika kuring ngamimitian di dunya GNU / Linux sareng henteu terang leres kumaha pormat USB memory stick ku konsol, atanapi dina waktos éta Gnome gaduh pilihan pikeun pormat, kuring damel ieu sareng GParted. Pokokna, hiji poé sobat datang sareng mémori na supaya kosong. Kuring ngamimitian GParted yakin, milih alat sareng ZAS !!! Sadayana kosong .. Ditambah émutna teraskeun sareng sadayana anu aya di jerona. Naon kajadian? Éta mah dimuat dina kirang ti 2 detik, disk éksternal anu ngagaduhan 100Gb inpormasi anu mangpaat pikeun kuring.

      Éta tempat bahaya GParted aya, yén anjeun kedah merhatoskeun sadaya perhatian di dunya nalika anjeun damel, sareng anu paling penting, terang naon anu anjeun lakukeun.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Inpormasi anu berguna pikeun anjeun ... leres pak ... hehe ... kawaniNaha anjeun émut hal munggaran anu anjeunna nyarioskeun ka anjeun elav sababaraha waktos ka pengker, sareng naha anjeun ngantunkeun koméntar anu henteu saé pisan? … Hayu, éta kasempetan anjeun pikeun pamales kanyeri HAHA.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Naon anu anjeun carioskeun ngeunaan Sandy? Anjeun parantos ngawangun chu chu chu

          1.    kawani cenahna

            Kuring ogé henteu ngartos naon koméntar anjeun

      2.    Kampak cenahna

        Hala, lieur naon! Nya, hal éta nyaéta terang sepanjang waktos dimana anjeun ngahontal. Anjeun kedah ati-ati! 😉

  11.   Alf cenahna

    Elav, anjeun sanés ngan ukur hiji anu kajantenan, éta kajantenan ogé kuring, kuring ngamuat sakabeh albeum.

    Ieu kumaha anjeun diajar.

  12.   ngagoreng cenahna

    Upami anjeun ngalawan Xfce anjeun ngalawan linux.

    hehe banyolan tapi Xfce ngéléhkeun sadayana kusabab seueur alesan.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naha Xfce ngéléhkeun sadayana? ... ¬_¬ … Ieu guyonan ogé atanapi henteu?

      1.    Alba cenahna

        Nya, kuring resep langkung saé tibatan GNOME sareng KDE ... sareng seueur xD DINA KASUS PRIBADI kuring, janten xfce langkung saé pisan: B émut yén unggal jalma ningali hal-hal ku cara masing-masing: B

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Éta pisan anu kuring maksudkeun hahahaha, sing saha waé ningali X atanapi Y anu langkung saé numutkeun selerna.
          Henteu nanaon, anu tétéla kuring rada kalibet sareng jawaban, sabab kuring satuju sareng Elva sareng sareng anjeun ^ - ^ U

          1.    ngagoreng cenahna

            Kuring ngan ukur nyarios yén Xfce langkung saé tibatan sadayana, konsumsi mémori lemah sareng gampang dianggo.

          2.    kawani cenahna

            Éror, sabab LXDE meakeun kirang ti XFCE

      2.    elav <° Linux cenahna

        Aya anjeun angkat ka fanatisme anjeun. Pikeun kuring Xfce ngaleuwihan KDE sareng Gnome dina seueur hal, tapi éta pendapat kuring, milik kuring pisan, sakumaha ogé Fredy. Parantos Sandy, éta Arch + KDE nganyenyeri neuron anjeun.

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Éta henteu sami, nyaéta ... pikeun anjeun éta sapertos kitu, pikeun kuring sabalikna, anjeun henteu leres dina naon anu anjeun carioskeun ogé kuring henteu leres, sareng dina waktos anu sami urang duaan ngagaduhan éta, justru kusabab éta mangrupikeun pendapat anjeun sareng kuring, urang nyarios dumasar kana karesep pribadi 🙂

          Tapi ... naon cenah ngagoreng Teu disada sapertos hiji ka kuring HAHAHAHAHAHAHA.

          PD: Upami aya anu henteu ngartos paragraf pembukaan, éta kusabab éta Ubuntoso…. NGABARAKATAK!!!!

          1.    Alba cenahna

            Janten kuring leres pisan sabab kuring henteu ngarti nanaon sareng naon? : U luncat kuring sapertos urang nyarios didieu xD hahahaha ~

        2.    Sunda @ iden cenahna

          Halo elav, kami parantos kenal silih tina humanOS, hehe, kuring hoyong anjeun masihan pendapat pribadi kuring, dinten-dinten ieu kuring bakal kéngingkeun Pentium III kalayan ram ampir 300 MB, sésana manpaat anu kuring ngahutang ka anjeun kusabab éta henteu masih dina kakuatan kuring, tapi kuring ngagaduhan DVD Debian 6.0.1 anu dikuasai ku masarakat FLISOL sareng GUTL, kuring henteu acan masang éta pikeun ningali kumaha jalanna sareng program naon anu ngagaduhan, tapi upami kuring gaduh xfce sareng lxde, anu mana kanggo kuring Naha anjeun nyarankeun pikeun PC éta kalayan detil anu kirang langkung anu kuring telah pasihkeun ??, Salam.

          1.    elav <° Linux cenahna

            R @ aiden:
            Kusabab kaayaan PC anjeun, sigana bakal langkung disarankeun pikeun anjeun masangkeun LXDE. Xfce langkung ringan tibatan Gnome atanapi KDE, tapi LXDE ngéléhkeun jauhna.

            Wasalam

  13.   Giskard cenahna

    Kuring nganggo Ubunut + Gnome sareng salaku hasil tina Gnome 3 sareng Unity, sareng kusabab komputer kuring sanés tablet, kuring mutuskeun tetep sareng XFCE. Kuring henteu angkat ka KDE kusabab konsumsi mémori anu dipibanda. Ayeuna ku XFCE kuring kuring ngamimitian sareng nganggo kirang ti 150MB. Sareng éta, sakumaha anu aranjeunna nyarios sateuacanna, Xubuntu sanés mangrupikeun salah sahiji anu paling ringan.

  14.   Oscar cenahna

    Mimiti kuring nganggo Gnome, kuring nganggo éta salami 4 taun, teras kuring nyobian LXDE, sataun katukang kuring ngalih ka KDE, kuring henteu kantos nganggo XFCE kuring mendakan éta awon, tapi nalika kuring ningali tulisan elav ngeunaan konfigurasi sareng nyetél "mouse" Kuring mutuskeun pikeun nyobaan, saleresna kuring resep, dina waktos éta kuring ngagaduhan 1.5GB Ram, teras kuring dipasang 4GB sareng kuring nyarios ka diri kuring waktuna pikeun nyobaan Gnome3 sareng Arch, nuturkeun naséhat Gaara, tapi ... Kuring mutuskeun balik ka kuring deui Debian + XFCE. Moral kuring nyaéta: pikeun rasa sareng warna ... Linux !!!.

  15.   ngoléséd cenahna

    Sakumaha saé ieu, tiasa nyarios leres, leres, leres, tapi pikeun anjeun. Malah dinten ieu kuring saraf tina naon anu kuring sangsara ti dinten mimiti kuring ngaleupaskeun merk vaio x11 anyar kuring kalayan windows vista. Saatos mangtaun-taun korsét, pikaresepeun pisan pikeun nyobaan hiji sareng anu sanés sareng upami anjeun henteu resep éta, maka anu sanés, hahaha, saé pisan. Kuring bakal tetep nganggo xfce, éta siga anu ditembak, kuring ngonpigurasikeun sakumaha anu dipikahoyong, di bumi aranjeunna nyarios ka kuring: anjeun parantos masang anu sanés; Gampang pisan pikeun kuring pikeun ngarobih éta anu kuring henteu kantos bosen. Kuring resep ka gnome 2, tapi 3 henteu ngelek na, henteu cangkang, atanapi manunggal atanapi kayu manis. KDE beurat pisan pikeun tim kuring, sareng rumit teuing pikeun naon anu kuring naroskeun. Pokokna, kuring resep kana ARCH + XFCE unggal dinten.

  16.   auroszx cenahna

    Carita mikro kuring: Kuring ngamimitian nganggo Ubuntu sakitar 10.10 (nembé kaluar). Dina waktos kuring angkat ka 11.04 (kuring bungah ngeunaan Perpaduan, éta jalan pisan: P) teras ka 11.10. Mimitina Unity henteu kunanaon, rada laun tapi saé. Kuring mutuskeun pikeun nyobaan DE séjén (kuring henteu kantos gaduh) sareng bet dina Xfce salaku anu munggaran ... Kuring nyéépkeun sababaraha bulan sareng éta). Nalika kuring balik deui ka Unity (kagungan GS harita), musibah. Menit pikeun boot, kuring muka sababaraha tab dina Chromium, sababaraha aplikasi deui, sareng janten teu tahan. Tungtungna kuring ngamuat gnome-network-manager sareng kedah masang deui.
    Kapikiran kuring pikeun ngaunduh Xubuntu 11.10 (katingalina estetika PISAN saé, sareng ngagaduhan Xfce sareng dukungan Canonical) sareng kuring ngarékam kana CD. Sareng ieu kuring, ngaraosan hirup, kuring masihan sentuhan Gnome-Ambiance tapi Blue (Xubuntu xD color) sareng ayeuna katingalina sapertos kieu: http://twitpic.com/8663mo

  17.   Jose Miguel cenahna

    Pos anu saé pisan. Tapi sanaos éta bodo (dina bagian kuring), kuring resep gaduh kaéndahan anu tangtu, éta ngingetan kuring yén Windows tiasa katingali "langkung saé".

    Ti waktos ka waktos, kuring nunjukkeun réréncangan "windolero" Debian kuring sareng KDE, kuring henteu terang naha kuring tiasa ngalakukeun éta sareng lingkungan anu sigana ti abad ka tukang.

    Éta henteu hartosna yén kuring henteu ngahargaan ciri-cirina, tapi sanés pikeun kuring.

  18.   StrikeHoreges cenahna

    saé pisan kuring bakal ngalih ka xfce, ayeuna kuring nganggo GNOME

  19.   kNey cenahna

    aturan xfce

  20.   JJ cenahna

    hi .. abdi inisiat linux. Kuring masih diajar kumaha ngagunakeun terminal, ngaunduh Repository, …… dll. Hayu naon anu disebatkeun ROOKIE.
    Saatos nyobian Ubuntu, Lxde, Kde sareng Xfce. pikeun pc AMD lami kuring. Kuring tetep sareng Xfce pikeun janten anu parantos dianggo ku AMD lami kuring. Kuring mendakan lingkungan KDE anu saé pisan, tapi kuring henteu gaduh sumber daya. Kuring ngagaduhan kacindekan yén kumargi lingkungan grafis henteu merhatoskeun kuring, sareng anu diperyogikeun sanés asa-asa di payuneun komputer Xfce, éta kuring ngulang leyuran kuring.

    isuk ieu pasang deui Xfce, perbarui sareng pasang Opera. Sareng milarian sareng milarian kalimat anu hébat APA LAKU SELEPAS Masang FEDORA

  21.   JJ cenahna

    Hapunten, tinggalkeun kuring: sababaraha saran dina halaman, panduan ngeunaan naon anu kudu dilakukeun saatos dipasang FEDORA. sora, gambar, flahs, video….
    hatur nuhun
    komentar ti newbie

    1.    rayonan cenahna

      Nya, kuring nyarankeun anjeun ningali tulisan ieu, sareng blog sacara umum, éta ngabantosan kuring pisan nalika kuring nganggo Fedora 1 Sapuluh hal anu kedah dilakukeun saatos masang Fedora 16

      1.    rayonan cenahna

        Fedora 16 Ngalereskeun

        1.    JJ cenahna

          hatur nuhun, urang nuju ngalaksanakeunnana
          Ayeuna kuring kalibet dina ngaunduh paket program anu kuring kedah lampahkeun instalasi tina cd, urang bakal ningali kumaha usahana na.

  22.   Hakim 8) cenahna

    Tulisan anu saé!

    Kuring ngabagjakeun, anjeun parantos tiasa nyorot kaunggulan penting XFCE. Kuring hijrah ti Gnome ka XFCE sareng kuring bagja pisan. Leres éta henteu ngagaduhan sababaraha hal, tapi intina éta fungsional pisan, stabil pisan sareng gancang pisan.

    Tungtungna, nalika anjeun ngolotan sareng gaduh kirang sareng kirang waktos, tiasa ngaraosan lingkungan anu dipercaya, kuat sareng enteng sapertos XFCE dipeunteun pisan. Kirang langkung na XFCE mangrupikeun conto anu saé pikeun éta.

    Pdta: ka anjeun sadayana anu panasaran naha kedah nyobian XFCE atanapi henteu ... surak! Pantes waé ditembak.

    Salu2 tina jeSuSdA 8)

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hatur nuhun jEsuSdA kana komentarna 😀

  23.   Pablo cenahna

    Saatos masang sareng nganggo xfce kuring gaduh sababaraha hal anu dikritik. Kuring sanés ahli dina masalah éta tapi ... Kiwari éta desktop henteu ngijinkeun pikeun ngonpigurasikeun hal-hal anu khusus pikeun henteu nyarioskeun desktop anu ngaleuwihan, contona: éta henteu ngamungkinkeun ngarobih warna huruf ikon desktop , kacuali urang ngédit éta. éta sareng hayu atuh kuring henteu terang naon deui tina konsol, abdi pangguna anu sanés programmer. Kadua, atur pangguna ... matak hanjakal. Katilu, kasusah masang téma sareng ikon énggal, sanaos henteu sesah, tapi jauh teuing. Kaopat, Thunar, nalika milih sababaraha lagu musik sareng mencét "enter", ngan ukur ngan ukur lagu musik terakhir anu tiasa diputer tibatan 10 atanapi 30 lagu anu dipilih. Pokokna, gancang xfce, tapi éta henteu hartosna anjeun kedah nyingkirkeun fungsi-fungsi anu épéktip sareng penting ayeuna dina 2012. Éta henteu ngayakinkeun kuring ayeuna, kuring langkung resep desktop anu langkung laun sareng langkung fungsional

    1.    elav <° Linux cenahna

      1- Leres, leres anjeun kedah nambihan sababaraha hal dina file gtkrc-2.0 pikeun ngarobih warna sareng hal anu tangtu dina Desktop.
      2- Pikir sakedap yén umumna komputer pikeun panggunaan Pribadi. Xfce teu ngagaduhan pilihan pikeun ngatur pangguna sabab nganggo aplikasi Gnome kanggo na.
      3- Sahenteuna dina Xfce 4.10 ngan ukur nyeret tar.gz téma sareng ikon kana jandéla penampilan parantos cekap.
      4- Mm kumaha anéh, éta henteu kajantenan kuring ...

      1.    Mike Juarez cenahna

        Kadang-kadang salaku pangguna anyar kana Sistem Operasi anjeun tiasa bajoang di awal, tapi sapertos dina sagala hal sareng latihan sareng kasabaran aranjeunna mayar, anjeun kedah kaleungitan sieun terminal, éta henteu ngan ukur pikeun programer, éta saéstuna mangpaat pisan Dina salian ti kanyataan yén kanyaho henteu pernah kaleuleuwihi, tetep bakal aya anu henteu raoseun sareng XFCE tapi Linux nawiskeun sababaraha rupa alternatif pikeun sadaya jinis pangguna. Sacara pribadi, pangalaman kuring pikaresepeun pisan sareng XFCE, éta nyayogikeun kabutuhan kuring sareng sanaos sapertos sadaya sistem éta ngagaduhan kalemahan atanapi karugian, urang henteu kedah hilap yén éta aya dina pamekaran anu tetep sareng upami kuring diajar naon waé dina Linux, éta dina hal anu sering. sok aya langkung ti hiji cara ngalakukeun hiji hal. Surak !!

  24.   Hyuuga_Neji cenahna

    Hehehe Kuring ngabayangkeun yén sareng kaputusan Debian pikeun netepkeun XFCE sacara standar komunitas XFCE ngembang sakedik, pikeun bagian kuring kuring parantos nganggo sababaraha lingkungan Desktop sareng kuring leres-leres nganggap Xfce janten lingkungan anu megah tapi ... kanggo waktos kuring teraskeun sareng Debian kuring + LXDE, anu sajauh ieu dianggo pikeun kuring dina PC performa rendah ... tapi, kuring parantos dipasang Xfce sareng LXDE tapi sapertos anu kuring carioskeun, kuring resep LXDE + Openbox

  25.   Manuel cenahna

    Halo sadayana. Jigana penting pikeun nyebutkeun tim anu ngajalankeun blog urang, naha éta KDE, GNOME, LXDE atanapi XFCE. Abdi gaduh netbook Toshiba NB200. Sareng sahenteuna kalayan KDE éta PERNAH damel ogé, henteu nganggo pilihan netbook anu parantos aya. Kuring henteu resep Gnome cara nampilkeun aplikasi na, nalika kuring diklik éta, komputer kuring bakal langsung ngalambatkeun. LXDE tiasa dianggo saé, tapi dina pamanggih kuring sababaraha hal kedah ditata, di sisi sanés XFCE katingalina saé pisan pikeun kuring, kuring masih henteu mendakan kumaha ngalakukeun sababaraha hal, tapi sahenteuna dina komputer kuring éta jalan saé pisan sareng gancang pisan .

  26.   Ghermain cenahna

    Tulisan anu saé pisan, kuring nganggo LM-408-KDE-6 dina laptop Samsung RV13 RAM 64Gb, sareng éta ngalir !!! sareng pikeun netbook AAOD255E kuring rencanana nempatkeun distro sareng XFCE sanaos gaduh 2Gb RAM tapi kuring ngupingkeun saran, masalahna anu sok aya dina netbook nyaéta layar sabab kadang dina sababaraha aplikasi tombol-tombol pikeun Larapkeun sareng Nampi atanapi Nutup disumputkeun.

  27.   Pablo cenahna

    Kuring resep pisan XFCE kuring pikeun panggunaan pribadi, tapi kusabab kuring gaduh Cyberlocutory, abdi kedah lebet kana Gnome2 atanapi MATE ayeuna, pikeun buuros anu asalna tina Windows sareng ogé pikeun gampang ngonpigurasi desktop sareng pikeun ngajalankeun pasti file jar, palaksanaan file mp3 (thunar henteu ngaéksekusi atanapi ngaasosiasikeun 10 atanapi 20 téma anu kapilih ka pamuter anu dimaksud, nautilus henteu, sareng sajabana. Najan kitu, kuring yakin yén XFCE mangrupikeun desktop anu langkung dipikaresep di masa depan langsung pikeun Linux. , tangtosna bakal ningkatkeun sababaraha hal alit 🙂

  28.   Alfonso cenahna

    Halo, kuring énggal dina lingkungan anu hampang, kaleresan kuring parantos diuji tungtungna kuring parantos masang xubuntu 10.04, kuring ngagaduhan CD langsung sareng kuring parantos ngaluncurkeun bebeneran yén éta parantos masihan kuring sababaraha masalah sanés ku uuid, kumargi parantos dipasang éta henteu ngamimitian.

    Kuring parantos dipasang dina PC lami, Pentium III di 1Ghz sareng Ram 512, kaleresan éta jalanna saé pisan. Kuring parantos neraskeun maca ngeunaan sebaran ringan sapertos Lubuntu sareng fedora sareng LXDE, kumaha saur anjeun ngeunaan aranjeunna?

    hatur nuhun

    1.    Manuel_SAR cenahna

      Hai Alfonso, Lubuntu sanés lampu SOOO, fedora tiasa langkung gancang. Tapi untungna di Linux aya seueur pilihan anu hadé pikeun komputer, kuring ngagaduhan masalah anu sami. Tingali, parios halaman ieu: http://cr0n0triger.blogspot.mx/2007/07/distribuciones-ligeras-de-linux.html
      Tangtosna, masalah pikeun ningali mana anu pangsaéna sareng sabaraha dukungan anu dipibanda.
      Éta upami, ku XFCE atanapi LXDE distribusi anjeun, éta bakal hiber. Kuring gaduh Fedora dipasang sareng LXDE sareng komputer kuring ngalayang.
      Salam.

  29.   Ghermain cenahna

    Nya, kuring masang Lubuntu dina netbook AAOD255E kalayan RAM 2 GB sareng sigana kuring henteu hampang, sateuacan kuring ngajalankeun Fuduntu 2012.4 sareng mesinna hiber, tapi kuring henteu resep cara ngabagi na wiki Inggris henteu ngabantosan pisan sareng kuring ogé henteu mendakan halaman anu masihan ideu sababaraha paréntah atanapi fungsi anu bénten pisan dina Kubuntu tibatan kuring parantos lami nganggo mesin anu sanés.
    Kuring nuju ngaunduh (sareng anjeun bakal ngahampura kuring tina sakedik) kanggo W $ 7 ngalangkungan IDM CD Xubuntu 12.10 kanggo masangna dina netbook, kuring nyandak kasempetan pikeun naros naha anjeun terang program sanés ti JDownloader anu tiasa dianggo nalika éta dinyanyikeun sareng sumber daya anu beurat pisan sareng low speed, kalayan KGet éta mangrupikeun kalanggengan sareng éta ogé ngagantung, bahkan sareng FlahsGot sareng Aria2 kuring parantos hasil ngahontal integrasi sareng kecepatan unduh anu kahontal ku IDM, éta mangrupikeun hiji-hijina program anu masih gaduh kuring ngalabuhkeun ka Mr.W $ 🙁

  30.   mag cenahna

    Pangalaman kuring, kuring gaduh komputer anu sederhana anu kuring nyalametkeun ampir tina sampah, 4 Ghz pentium 2,4 kalayan 1.28 gb ram sareng disk 60gb anu sederhana, éta mangrupikeun alternatif kuring saatos laptop kuring dipaling, kuring kedah nempatkeun windows xp di dinya (sareng kuring ngarasa yén kuring bakal balik ka taun 2001: S) program anu anyar, sanaos éta masih cocog sareng xp, janten lambat pisan ogé disk abdi gagal sareng ku xp éta kacilakaan anu teras-terasan, janten kuring nyobian linux, Kuring kantos nyobian mangtaun-taun tapi salaku hobi, dinten ayeuna janten kawajiban, dibuang, sanaos sababaraha taun ka pengker mandriva hiji 2008 damel saé pisan sareng KDE dina komputer ieu, éta masih beurat pikeun intel kuring anu hina sareng bermasalah 82845g, rébuan masalah pasihan chip grafis kuring, ayeuna pasang linux mint 13 maya sareng matte, saé tapi henteu gaduh kagancangan anu kuring pikahoyong ogé teu seueur ngeunaan matte pikeun ningkatkeun éta sacara visual (kuring langkung resep ngorbankeun sakedik speed tapi pc anu awon noooo) Kuring nempatkeun ubuntu 12.04 sareng kamanunggalan, kaleresan kuring langkung resep distribusi lts pikeun taun-taun na Dukung os, tapi kartu na cenderung gagal sareng éta ogé janten beurat (tapi sadayana langkung énggal tibatan nganggo XP, sistem ti 11 taun ka pengker) janten kuring masang xfce sareng xubuntu sareng sanaos mimitina kuring ngaraos awon, kuring resep ka docker sareng éta ngagaduhan fasilitas pikeun ngarobih éta sacara grafis yén anjeun tiasa ngantepkeun salaku distro kalayan finish anu saé pisan, kuring ngatasi kasalahan tina chip grafik kuring sareng gancangna xfce henteu kawih, sacara visual anjeun tiasa ngadamel éta modéren pisan sareng Ubuntu kuring terang naon anu distro dibenci tapi anu ngagaduhan dukungan anu paling hébat, ogé program anu gampang diintegrasikeun kana xfce ngajantenkeun seueur serbaguna, sareng kuring pikir éta anu anjeunna mutuskeun pikeun ninggalkeun xfce, serbaguna, anjeun henteu resep kumaha éta katingalina? robih sedemikian rupa sehingga henteu bayangan kumaha rupina nalika anjeun masangna sareng anu pangsaéna, anjeun moal kaleungitan performa, kuring ngaraos ampir sareng komputer ayeuna (jelas ngabédakeun henteu tiasa maénkeun 3D kaulinan ku kartu) tapi anu sanésna saé, upami anjeun henteu resep Janten program standar, kusabab ngagentoskeun sabab kuring gaduh ubuntu sareng xfce kuring gaduh sadaya program pusat perangkat lunak anu dipiboga sareng anu henteu ngajantenkeun langkung laun, sacara umum éta gampang, gancang sareng serbaguna sareng solusi anu pangsaéna pikeun rata-rata -Pamaké dasar, kuring sanés programmer, kuring sanés élmuwan komputer sareng kuring henteu nganggo program khusus anu sono sababaraha jalma.

  31.   kikilovem cenahna

    Jigana desktop Xfce diremehkeun. Disebutkeun yén desktop ieu panginten mikirkeun komputer lami atanapi anu gaduh sababaraha kamungkinan, tapi saha waé anu nganggap ieu salah kusabab Xfce tiasa sampurna dibandingkeun sareng distribusi GNU / Linux anu sanés. Kuring sateuacanna parantos nyobian Lubuntu, Xubuntu sareng OpenSuse sareng Xfce, tapi sapertos LinuxMint Debian Xfce teu aya anu kedah dilakukeun.

  32.   teazo cenahna

    Éta moal sataun ti saprak kuring ngamimitian Lubuntu. LXDE siga anu saé pisan pikeun kuring. Abdi masih énggal.
    Kuring ngalih ka Linux Mint sareng MATE, kartu grafik 3D kuring henteu pernah dianggo pikeun kuring, sareng kuring henteu paduli, MATE saé pisan, tapi sapertos anu kuring carioskeun, kartu grafik henteu pernah dianggo pikeun kuring sareng seueur windows katingalina ageung pisan.
    Katilu, kuring ngabagi sareng Kayu manis, éta rada laun, sareng éta ogé katingalina saé ... Kuring masih sono ka LXDE, sigana ... Ku ngabandingkeun, sareng salaku pangguna akhir, sanés programmer atanapi anu sapertos kitu, kuring mendakan MATE langkung tiasa disesuaikan; sanaos aya pengecualian anu bodo pikeun ngarobih téma panel sakumaha anu kuring pikahoyong.
    Abdi peryogi anu sanés sareng mimitian nguji mesin virtual. Saur anu munggaran anu kuring nyobian nyaéta Ubuntu / Unity, sareng kaleresan henteu ditolak (lambat sareng sanaos sadayana nyarios yén éta anu paling gampang sareng kuring ngamimitian sareng Lubuntu sareng neraskeun sareng Linux Mint MATE sareng langkung sesah, sigana kuring standar desktop éta) naon anu kuring atur dina LXDE, MATE sareng Cinammon kalayan tombol katuhu saderhana dina panel henteu masihan hasilna.
    Kuring nyobian Manjaro dina mesin virtual sareng éta anu ngajantenkeun kuring tetep sareng XFCE, sanaos kuring henteu terang kumaha cara ngaturana ogé turunan Ubuntu, kuring kataji. Kuring nyobian Xubuntu sareng éta kulit anu saé pisan (anu kuring henteu tiasa ngajalankeun leres dina Linux Mint XFCE [kuring henteu terang kunaon!]). Sareng kuring angkat deui ka Linux Mint sareng XFCE4 sareng ku ngagentos kulit, Compton sareng Docky (anu kuring henteu kantos anggo dina sebaran naon waé / teras dok abdi panel anu kadua) Alus, tetep pikeun kuring, geulis. Anu kuring lakukeun nyaéta ngarobah Thunar pikeun Box.
    Abdi nyobian Fedora KDE sareng Pinguy Gnome3 (anu terakhir pikeun kuring anu pang parahna) dina mesin virtual, KDE henteu raoseun pikeun kuring ayeuna, teuing maju pikeun rasa kuring.
    XFCE4 sanaos, sakapeung kulit henteu dipasang sacara lengkep, Tingali (kecuali dina LibreOffice) saé pisan sareng upami henteu ... anu sanés anu kuring resep nyaéta Aurora BS Leopard poék ... atanapi anu sapertos kitu, anu disertakeun ku Mint. Kuring nganggo Windows XP lami sareng sababaraha bulan W7, sareng nganggo desktop ieu kuring ngagungkeun XFCE4: éta anu pangbasajanna, anu pangleutikna (dina ukuran jandéla, hurup, ménu), raoseun pisan, gancang, saé pisan sareng saur éta tiasa janten gampang dianggo kanggo saha waé anu terang ampir teu aya nanaon tentang komputer.

  33.   Kabel cenahna

    Nya, abdi badé nyobian Xfce. Nuhun kana tulisan sareng koméntarna.

  34.   Chaparral cenahna

    Nya, abdi henteu tiasa nyarios naha kuring resep ka desktop Xfce, tapi kuring resep. Éta sami sareng ningali lukisan; Anjeun resep atanapi henteu. Ayeuna kuring nuju kana Debian Wheezy Xfce. Desktop saderhana, praktis sareng super gancang. Sareng pangpentingna sadayana: Mantap. Di dinya éta dinten anu hébat unggal dinten dina versi 64 bit na sareng prosesor quad-core i5. Gancang !. Kuring dipasang deui sareng Repository pengujian sareng éta dianggo saé. Ayeuna sami sareng kandang. Sadayana jalan leres. Sareng éta Debian ieu terang pisan naon anu aranjeunna laksanakeun.

  35.   adeplus cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan. Kuring ogé parantos maca naha kuring nganggo kde.

    Henteu kunanaon pikeun maca tulisan "lami". Sapertos seueur, kuring ngalangkungan gnome2, ngaraosan gnome3, mendakan kde, nganggo xfce, tinkering sareng fluxbox, maen sareng lxde ... Dunya ieu anu pinuh ku kamungkinan ngareuwaskeun kuring unggal dinten ... Sareng éta "ngan ukur" dina bagian grafis ...

    Sareng teu sapertos anu dicarioskeun ku klasik, sanés masak ogé fabadista ... kuring resep sadayana, hahaha