Naon anu anjeun, WordPress? Anjeun tiis sateuacanna

WordPress Kacilakaan

Kami masih teu acan réngsé nyarios 'Aya naon, Ubuntu? Anjeun tiis sateuacanna","Aya naon, GNOME? Anjeun tiis sateuacanna«, Sareng urang tiasa ngawitan naros ka diri sorangan«Aya naon, WordPress? Anjeun tiis sateuacanna«. Réréncangan urang, anu gratis sareng gratis CMS anu ngawasa milyaran blog di seluruh dunya, Tina Linux kalebet, parantos ragrag kana modél mimitian nyingkirkeun saloba fitur sareng pilihan sakumaha mungkin, salaku korban wabah anoreksia anu mangaruhan dunya téknologi ayeuna sareng anu ngajurung anjeun yakin yén langkung terbatas anjeun, beuki éndah anjeun bakal katingali.

Kecap kuring termotivasi ku naon anu kuring baca ngeunaan pikahareupeun Vérsi 3.5 de WordPress, yén upami sagala rupa sesuai sareng rencana, éta bakal aya sareng urang dina 5 Désémber sareng éta ngantosan kami ku "berita" sapertos ieu:

  • Ngaleungit widget éta Blogroll. Upami anjeun kagungan éta dina blog anjeun, langkung saé nyokong tautan anjeun dina a widget HTML, sabab nalika ngamutahirkeun éta bakal dihapus. Nyatana, pangguna tina WordPress.com Aranjeunna parantos ngamimitian dikaluarkeun tanpa aya bewara sateuacanna.
  • Protokol XML-RPC diaktipkeun sacara standar na pilihan pikeun nganonaktipkeun éta parantos dihapus. Protokol ieu ngan ukur aya gunana upami anjeun nyebarkeun tina hapé nganggo aplikasi WordPressUpami henteu, éta tiasa dianggap liang kaamanan pikeun aktip di dinya waé. WordPress 3.5 nyaéta yén "anggo atanapi henteu anggo, urang aktipkeun sareng anjeun tahan." Masih tiasa ditumpurkeun ku ngarobih file wp_config.php, ku résiko yén metode ieu ogé ditumpurkeun engké.
  • Timer ku oEmbed Éta ogé diaktipkeun sacara standar, sareng sapertos dina kasus anu sateuacanna, pilihan pikeun mareumanana parantos dihapus. Deui anjeun kedah ngédit file atanapi nganggo plugins upami urang hoyong nganonaktifkeunana.
  • Pilihan pikeun milih folder dimana file multimédia bakal diunggah ogé ngiles, sareng dina hal ieu kuring henteu terang naha aya cara pikeun milih éta deui.

Sareng ieu anu kuring kantos baca dugi ka ayeuna, saha anu terang sabaraha langkung seueur hal anu urang tingali (atanapi henteu katingali deui) dina versi pamungkas.

Patarosan kuring di dieu nyaéta: Kumaha upami éta mania yén sadaya produk sareng jasa ayeuna ngagaduhan fungsi kénca sareng katuhu? Dimana filsafatna yén langkung kuat produk, langkung saé? Sakumaha lami parantos dugi ka sadayana didieu anu kirang langkungna?

Éta patarosan rétorika sabab kuring terang jawaban na, éta sadayana dimimitian ku modél tablet (Abdi kutuk anjeun, iPad) sareng hoyong ngajantenkeun hal-hal "jelas, beresih sareng saderhana pikeun pangguna akhir"; sareng dugi ka sakitar kuring satuju, sigana mah filsafat anu leres salami éta dilakukeun ku kasaimbangan. Sanés ngeunaan ngadamel aplikasi anu saé pisan anu ngabutuhkeun 100 GB RAM sareng antarmuka anu ngajantenkeun ahli fisika CERN ngageter, sanés sanés ngalakukeun hal anu saderhana anu ngajantenkeun kalkulator saku siga Skynet.

Pikeun masalah WordPress, Abdi terang leres upami pamekar ngémutan yén fungsi saé kanggo pangguna (numutkeun kriteria na, tiasa diragukeun) aranjeunna aktipkeun sacara standar, tapi anu matak kuring gélo nyaéta aranjeunna ngaleungitkeun pilihan supados jalma anu henteu resep nganonaktifkeun. Mangrupikeun idéologi dina gaya murni jobs ("Pamaké henteu terang naon anu anjeunna pikahoyong, kami ngalakukeun") anu janten seueur organisasi anu janten pendukung. Aranjeunna ngalakukeun apel (jelas), Facebook, Microsoft (langkung ayeuna sareng Windows 8), Ubuntu (sareng persatuan), GNOME (sareng GNOME3), Twitter (anu ngawatesan API anjeun), sareng daptar teras-terasan, ayeuna nambihan WordPress.

Hal anu parantos bau bau nalika dilahirkeun JetPack sareng seueur fungsi-fungsi énggal mimiti dituang kana éta plugin Daripada kaasup asli, sareng upami ayeuna tétéla yén anu parantos aya mimiti ngaleungitkeun aranjeunna, urang bakal tungtungna parah pisan.

Kuring mikir yén naon anu pengikut idéologi jobs nyaéta "pangguna kami belet sareng pusing ku fungsina, hayu urang hapus sadayana sareng putuskeun pikeun aranjeunna." Ka para lulugu anu percanten yén aranjeunna parantos ngahontal pencerahan, kuring ngawalon ku cutatan anu kawéntar ti Guru Linus Torvalds:

"Upami anjeun ngémutan yén pangguna program anjeun idiot, ngan ukur idiot anu nganggo program anjeun"


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adoniz (@ NinjaUrbano1) cenahna

    Sakumaha anu parantos anjeun carioskeun, éta mangrupikeun propaganda pikeun pura-pura yén lampu langkung saé kusabab WINDOWS 8 anu anyar sakuduna langkung enteng tibatan dugi ka dicobian sahenteuna 6 bulan kuring moal percanten.

  2.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Hebat kalimat akhir 😉

  3.   anti cenahna

    Sapuk sapuk. Ngatur blog pribadi alit parantos janten mustahil, sadayana dina usaha janten saderhana tapi tungtungna nyieun lieur pangguna sakapeung.

  4.   ubuntero cenahna

    Kuring badé ngamimitian proyek dina wordpress tapi ku naon anu kuring tingali dina tulisan anjeun atanapi kuring tetep dina vérsi lami atanapi kuring ngalih ka drupal ..

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      WordPress masih mangrupikeun pilihan anu pangsaéna saur kuring, tapi… sapertos sadayana, éta ngagaduhan aspék positip sareng négatip 🙂

      1.    Nano cenahna

        Tingali naha naon anu anjeun pikahoyong nyaéta hal anu dasar pikeun ngatur blog pribadi, kuring nyarankeun gurita.

        1.    elav cenahna

          Murag .. Gurita Éta henteu intuitif pisan pikeun pangguna anyar. Dulur-dulur, ulah ngaco sadaya ieu, parantos aya dina situs anu aya hubunganana sareng WordPress: PitulungWordpress aranjeunna nunjukkeun solusi pikeun kami sadayana.

          1.    anti cenahna

            Octopress nyarios: "Kerangka blogging pikeun peretas." Janten atanapi langkung eksplisit sareng tujuanana.

            1.    elav cenahna

              Di dinya anjeun parantos masihan anjeunna !!


          2.    Manual Sumber cenahna

            Saur anjeun anjeun kedah ngarévisi definisi anjeun ngeunaan "fallacy."

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Nuhun 😀
          elav kapendak hiji disebat FlatPress anu tiasa dianggo sareng DB dina SQL-Lite ... janten kuring henteu kedah server MySQL sapertos kitu, éta saé, ampir mini-WP haha.

          Abdi masih ngantosan elav ngadamel postingan ngeunaan ieu hehe

          1.    elav cenahna

            Nyatana, henteu nganggo SQLite .. henteu nganggo DB pisan 😀

      2.    Annubis cenahna

        WTF? Batu Drupal! 😛

    2.    Manual Sumber cenahna

      Henteu disarankeun nganggo vérsi lami kusabab kamungkinan liang kaamanan.

      Dinten ayeuna WordPress masih teu aya perbandingan upami ngeunaan platform blogging, sareng naon anu kajantenan éta henteu nyegah janten anu pangsaéna, tapi éta ngirangan kualitas sareng upami teras-terasan sapertos kitu, saha anu terang naon anu diarepkeun di hareup. .

      Kuring nyarankeun anjeun nyobaan sareng nganalisis naha éta henteu sesuai sareng harepan anjeun.

    3.    Dah65 cenahna

      Joomla! éta tiasa janten pilihan panengah anu saé diantara WordPress sareng Drupal. Kuring henteu nganggo WP, tapi Joomla! Sareng ayeuna Drupal, sareng J langkung gampang tibatan D.

      Aya kerangka kerja sareng témplat anu saé pikeun Joomla!: Abdi tiasa nyarankeun Kerangka Helix, Kerangka Gantry, Kerangka YouGrids sareng Kerangka Vertex. Kalayan sababaraha diantarana, ditambah sababaraha penyuluh tina Diréktori Penyambungan Joomla (khusus komponén Kebon Binatang Yootheme, gratis, anu ngalegaan kamungkinan Joomla! Pikeun dijantenkeun blog pribadi (ditilik ku naon anu aranjeunna nyarios, sabab kuring henteu masihan panggunaan) .

  5.   v3 asup cenahna

    anjeun moal tiasa ngajaga sadayana bahagia, "smartass" anu sanés idiot bakal mendakan solusina

  6.   Neo61 cenahna

    Kabeneran aya yén kalimat pamungkas nyaéta langkung ti hébat, éta jumlahna.

  7.   nano cenahna

    Nya, di paguron luhur aranjeunna ngajar anjeun sapertos "pangguna akhir téh jelema bodo, berkembang janten anjeunna ngartos." Aranjeunna ngawartoskeun kuring.

    Masalahna, nalika anjeun program anu gratis sareng anjeun ngantepkeun éta dicekel ... Naha anjeun yakin yén anjeun nuju program pikeun idiot? Meureun sababaraha, tapi henteu sadayana moron.

    1.    Charlie-coklat cenahna

      Nya, aranjeunna diajar anjeun ogé di kuliah, kuring nyaritakeun anjeun tina pangalaman, sabab kuring éta programer jaman baheula sareng pangguna akhir nunjukkeun kuring kapasitas anu teu terbatas pikeun ngalakukeun hal-hal anu bodo. Hal anu goréng ngeunaan filsafat ieu nyaéta yén ayeuna sadaya pangguna nempatkeun dina kantong anu sami sareng éta henteu adil, tapi nunjukkeun intél yén "generasi anyar" nunjukkeun, éta sapertos hariwang ngeunaan masa depan umat manusa (KZKG ^ Gaara anjeun terang naon anu kuring carioskeun), janten kuring ngartos alesan pikeun tren anyar ieu sanaos kuring henteu ngabagi, sigana mah kedah aya pilihan, nyugemakeun duanana kiamat sareng geeks.

      Sareng hapunten kuring pikeun billet anu tétéla.

    2.    Manual Sumber cenahna

      Pikeun kuring solusi na saderhana pisan, sareng diwangun ku nawiskeun modeu dasar sareng anu maju sapertos VLC. Janten anjeun gaduh sadayana anu bagja, anu lieur kana pilihan sareng anu hoyong ngonpigurasikeun sanajan henteu. Tungtung masalah.

      Tapi ngaleungitkeun pilihan pikeun maksa sadayana dasar moal dihampura.

  8.   Abimael martell cenahna

    Kuring salawasna resep program ti mimiti sabab CMS urang bakal teras-terasan gaduh parobihan di masa depan anu saé sareng goréng sareng hiji dinten kuring kedah ngapdet

    1.    Nano cenahna

      Pemrograman ti mimiti henteu sering dilakukeun, sababaraha kali anjeun kedah béréskeun proyék gancang sareng klien peryogi hal-hal anu ngan ukur ku CMS anjeun bakal tiasa nyugemakeun dina waktos anu parantos ditangtoskeun. Di sagigireun éta waktos kirang = langkung artos.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Persis, teu masuk akal pikeun nyiptakeun deui roda !!

  9.   kondur05 cenahna

    Nya tapi bangsat sapertos ceuk linus sababaraha waktos katukang

  10.   3 ndria cenahna

    Kuring parantos janten pengikut blog ieu saprak éta mecenghul, sabagean kusabab Elav mangrupikeun sobat pribadi kuring sareng sabageyanna kusabab kuring téh téknologi maot, tapi kadang sigana kuring yén kacenderungan fundamentalis muncul: "Éta idéologi ala-Jobs"
    Kumaha sih urang ngaléngkah tina kakurangan WordPress dugi ka nyatakeun yén Jobs mangrupikeun fasis anu hébat ???
    Aya masalah serius pas téma di dieu ...
    Upami WordPress henteu cocog sareng ekspektasi anjeun sareng anjeun peryogi tingkat kontrol anu langkung luhur, maka ti mimiti anjeun milih CMS anu salah. Janten kuring nyarankeun anjeun:
    1- Joomla! CMS pangsaéna salami sababaraha taun berturut, kasaimbangan sampurna kesederhanaan kustomisasi.
    2- Drupal, upami anjeun pikir anjeun sarwa siga «Master Linus Torvals» sareng anjeun ahli pisan dina PHP
    3- SilverStripe, anjeun bakal kedah kode sakedik (seueur pikeun rasa kuring)
    4- Umbraco, .NET based, sareng seueur ekstensi anu anjeun kedah mayar (Vade Retro, Satana !!!) Ieu tiasa ngarugikeun roh bébas anu ngahalangan tempat-tempat cybernetic ieu ...
    5-PHP Fusion, komunitas anu relatif leutik
    6- phpBB, kuring terang yén éta sanés CMS, tapi kadang, gumantung kana jinis halaman wéb anu anjeun nyobian ngembangkeun, tétéla langkung cocog tibatan CMS

    Sareng upami henteu, maka lakukeun hal ieu:
    1- Maca tilu puluh buku ngeunaan PHP, JavaScript sareng HTML
    2- Tulis CMS anjeun nyalira
    3- Ninggalkeun WordPress, Pakasaban, Microsoft, Facebook, Ubuntu, sareng sajabana

    1.    Manual Sumber cenahna

      Kuring satuju sareng parobihan anu dumadakan tina subjek, saur kuring yén sagala anu kuring carioskeun ngeunaan "Ideologi Jobs" sareng hal-hal sapertos éta langkung saé dina tulisan anu misah, tapi kuring ngémutanana dugi ka tulisan diterbitkeun.

      Éta ogé leres yén kusabab ieu kuring ditingalkeun sareng tulisan anu teuing ngageter. Parobihan anu bakal ngajengkelkeun kuring tapi éta henteu goréng ogé, barina ogé aranjeunna tiasa direngsekeun (sahenteuna tilu diantarana, anu kaopat kuring masih henteu terang kumaha) sareng kuring henteu bakal ngalih ti CMS ngan ukur pikeun éta . Éta ngan ukur ideu anu kuring badé dikedalkeun pikeun waktos anu lami sareng éta dugi ka WordPress anu goréng pikeun némbongan omong kosong na dina waktos anu salah. 😛

      Tapi kuring ogé henteu mundur naon-naon anu kuring carioskeun, kuring henteu resep idéologi ngahapus pilihan pikeun ngajantenkeun hal "saderhana" atanapi WordPress parantos ngiringan tren éta, sareng langkung-langkung kuring resep dititah yén lamun aya anu teu resep liren nganggo éta. sareng cicingeun. Mustahil kuring ngan ukur ngagaduhan ulasan anu positip pikeun sagala anu kuring anggo, janten nalika kuring ngagaduhan pendapat négatip ngeunaan hiji hal kuring bakal nyarios éta, sareng éta henteu naha kuring bakal diparios pikeun mangkat sareng ngalakukeun nyalira. Tungtungna, tanpa ulasan négatip éta moal tiasa ditingkatkeun.

    2.    elav cenahna

      Ngan ukur jéntré. Sakumaha Joomla parantos CMS pangsaéna pikeun kuring henteu terang sabaraha taun, éta henteu hartosna yén éta leres-leres. Nyatana, éta panginten CMS anu ngagaduhan masalah kaamanan anu paling anjeun tiasa tingali dina pasaran. Upami anjeun henteu percanten ka abdi, nyerat ka KZKG ^ Gaara sareng anjeun bakal sadar naon anu kuring carioskeun 😀

    3.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sabenerna sobat kuring, kuring moal milih Joomla! pikeun sia di kahirupan ieu 🙁
      Operasi inti sareng kumaha éta numbu ka plugins atanapi addons dina pendapat abdi, ngalanggar kaamanan BESAR, nyaéta, kasalahan sakedik sareng sadaya sistem bakal rentan ka SQLi dina cara anu paling saderhana, sareng ngan ukur peryogi plugin ku kuring malikan, kasalahan sakedik.

      Kuring henteu nyobian versi anu pangénggalna (kuring yakin 2.5), tapi kuring ngalakukeun sababaraha tés pendidikan sareng anu tiheula ... Joomla! éta jauh CMS paling parah dina hal kaamanan upami dibandingkeun sareng WP atanapi Drupal.
      Salaku conto ... di dieu anjeun ngagaduhan seueur garapan: http://www.exploit-db.com/search/?action=search&filter_page=1&filter_description=joomla&filter_exploit_text=&filter_author=&filter_platform=0&filter_type=0&filter_lang_id=0&filter_port=&filter_osvdb=&filter_cve=

      1.    3 ndria cenahna

        Nya anjeun nyarios éta, ekstensi mangrupikeun anu tiasa nyiptakeun pelanggaran kaamanan. éta sababna anjeun kedah pastikeun nganggo ekstensi anu disahkeun ku panggunaan sareng waktos di pasar
        Tapi dina kotak, CMS anu nawiskeun paling seueur fitur!

        1.    elav cenahna

          Masalahna nyaéta urang asup kana kasalahan ngabandingkeun WordPress sareng Joomla, nalika jelas duanana fokus kana hal anu béda. Ngalawan Joomla, Drupal, tapi sanés WordPress.

  11.   Irvandoval cenahna

    Sadaya hatur nuhun kana pantun "minimalis", mugia parantos réngsé!

  12.   jorgemanjarrezlerma cenahna

    Kumaha damang.

    Hanjakalna minimalis ekstrim ieu sanés pantun tapi trend, pikeun langkung saé atanapi goréng. Kuring sapuk pisan sareng anjeun ngeunaan mania ieu anu dibawa Apple kusabab sakumaha anu kuring parantos sebatkeun dina rohangan séjén blog ieu, Apple mangrupikeun anu nyetél tren anu aya hubunganana sareng alat sélulér sareng aplikasi na sareng anu sanés masihan kontribusina pikeun ieu atanapi nyiptakeun alternatif. lingkungan sareng ciri anu sami (Upami henteu, parios Windows 8 anu seueur disebatkeun). Upami anjeun ningali aranjeunna sareng nganalisis aranjeunna sacara tiis, anjeun bakal perhatoskeun aliran artos anu ageung aya di tukangeun ieu sareng tungtungna ieu anu ngalirkeun industri perangkat keras sareng parangkat lunak (bahkan dunya sumber terbuka). Kuring gaduh blog anu kuring cukup tinggalkeun (tina google) sareng anu leres nyaéta kuring ngagunakeunana pikeun anu dikandungna, BLOGUEAR (dina waktos ayeuna kuring henteu émut istilah dina basa Spanyol) sapertos alat anu sanés anu aya dina internét.

    Sacara pribadi, kuring sok resep joomla sareng drupal (sanaos sanés ahli dina PHP). Éta ngan saukur nawiskeun fitur pikeun nyumponan tingkat kabutuhan. Upami henteu maka anjeun kedah nganggo tangan jquery, html5, css3, bd di sql, jsb.

  13.   minimal cenahna

    Man, anjeun kedah ngahampura hiji hal nyaéta nyaéta aranjeunna milari ngadamel parangkat lunak umum teras jalma-jalma langkung resep, éta anu ayeuna dilakukeun dina parangkat lunak, sadayana nempatkeun konsultasi sareng kéngingkeun kauntungan tina éta, tapi katingali di perusahaan ageung sapertos semicron parantos. Aranjeunna nuturkeun metoda éta, hal anu umum sareng sakedik sagalana teras upami anjeun hoyong, anjeun naroskeun konsultasi, aranjeunna masihan anjeun jasa sahingga aranjeunna ngasilkeun langkung seueur kauntungan tibatan anu biasa dianggo satengah

    Salaku tambahan, sababaraha cara kuring kedah ngarobih, kami dina jaringan, didieu hiji-hijina wates nyaéta kurangna panasaran, sabab elmuna parantos seueur, upami anjeun henteu nganonaktifkeun ku ngaklik, anjeun tiasa mareuman téks, dina mungkas sadayana mangrupikeun téks janten hilap wates sareng mikirkeun cara xD anu kuring parantos badé ngalereskeunana

  14.   Giskard cenahna

    Hiji patarosan: naha Blogger goréng pisan anu aranjeunna henteu namina? Komo salaku titik awal pikeun pangguna anu teu ngalaman ???

    1.    Manual Sumber cenahna

      Leres. Dina kasus hipotetis yén WordPress terus turun (anu kami ngarepkeun henteu) sareng Blogger terus ningkat (anu saleresna ngan ukur langkung parah), Blogger bakal langkung saé tibatan WordPress dina 250 juta taun.

      1.    hackloper775 cenahna

        Kuring nganggo blogger tapi aranjeunna parantos ngarobih desain na ayeuna langkung parah 🙁

        Pokokna éta saé pikeun hal dasar sareng dina localhost kuring ngagaduhan joomla sareng éta tiasa dianggo pisan

        1.    Giskard cenahna

          Hatur nuhun. Nya, kuring nganggo WP sareng kuring leres-leres macét! Hal-hal anu kuring terang kumaha ngalakukeun sareng Blogger anu kuring henteu tiasa lakukeun dina WP. Nanging, kuring henteu resep pisan Blogger, saur aranjeunna aranjeunna rumit henteu perlu. Kuring bakal nyobian Joomla ningali kumaha jalanna.

          1.    Manual Sumber cenahna

            SADAYANA anjeun tiasa ngalakukeun sareng Blogger anjeun ogé tiasa ngalakukeun WordPress sareng langkung saé. Tapi tangtosna, sapertos naon waé anu énggal, lumrah pikeun musna mimitina. Nalika anjeun biasa, anjeun bakal ningali kunaon teu aya babandingan antara keduanya.

          2.    Damian rivera cenahna

            Henteu, kuring pikir kuring ngajelaskeun parah, nalika kuring nyarios parah maksudna antarbeungeut, éta goréng pisan sareng teu kakantun upami urang hoyong ngatur éta tina netbook atanapi Tablet / ipad (éta ampir teu mungkin) sanaos ieu pakait. kalayan kamampuanna, tapi Teu aya tempat anu langkung saé pikeun ngamimitian ngeblog tibatan ngablog, éta saderhana pisan sareng kanyataanna seueur blog Linux ogé nganggo éta bahkan tanpa domain, ngan kuring kedah ngaraoskeun kumaha perasaan para palanggan nalika aranjeunna ngahiji dina sistem

            Sedengkeun pikeun joomla, éta sakedik langkung rumit tapi saé pisan pikeun dipasang dina sérver lokal, kuring ogé ngagaduhan wordpress di FAMP sareng éta tiasa dianggo saé pisan tapi kuring mikir yén kasusah panggunaan dumasar kana ciri anu ditawarkeunana sareng pangalaman kuring siga kieu

            Blogger / Joomla / Wordpress

            (Anu pang populerna)

            Ogé joomla ngagaduhan seueur cacat kaamanan sareng kuring ngan ukur nganggo éta dina jaringan lokal kuring dipasang dina naon anu kuring tiasa nyauran GAPM atanapi LAMPU, tapi ogé dina windows anjeun tiasa ngaunduh Appserv supados anjeun tiasa ningali naon Joomla

            gampil

            http://sourceforge.net/projects/appserv/files/AppServ%20Open%20Project/2.5.10/appserv-win32-2.5.10.exe

            http://www.youtube.com/watch?v=K4z4H8nT4bM&feature=related

            Langkung seueur kasukaan

            http://josmx.com/apache-php-mysql-en-windows-7

            Kuring nyarankeun yén anjeun nganggo WordPress atanapi Joomla dina sérver lokal supados anjeun diajar sakedik

            Wasalam

    2.    ditangtoskeun cenahna

      Naon anu lumangsung nyaéta anu sanés tiasa dipasang dina sérver anjeun nyalira sareng Blogger henteu tiasa.

      1.    Giskard cenahna

        Ah, tapi kuring henteu gaduh sérver nyalira. Janten éta sanés breaker deal dina kasus kuring 🙂

  15.   ditangtoskeun cenahna

    Tulisan ieu ngajantenkeun kuring ngarasa yén berita ampir-ampiran ka tukang sareng seueur komentar négatip ka Jobs sareng Apple anu ku aranjeunna, aranjeunna henteu ngalukis nanaon ngalawan latar tukang berita.

    1.    Manual Sumber cenahna

      Tulisanna ngagaduhan dua bagian, hiji ngeunaan WordPress 3.5 sareng kumaha aranjeunna ngamimitian ngaleungitkeun sababaraha fungsi sareng ngaktipkeun anu sanés sacara standar nyegah pangguna tina mareumanana, sareng anu sanésna nyaéta ngeunaan kacenderungan umum yén seueur perusahaan kedah ngalakukeun hal anu sami, ngonpigurasikeun produkna sabab mangga sareng cabut pilihan supados henteu ngantep pangguna milih sareng angkat saatos "disederhanakeun".

      Saatos tulisan diterbitkeun kuring panginten ngarobih pikeun nempatkeun dua bagian dina tulisan anu misah, tapi nyalahkeun elav yén anjeunna henteu kénging deui kuring, hahaha.

      Meureun kuring bakal nempatkeun catetan anu netelakeun engké atanapi anu sapertos kitu, sanaos kuring henteu terang naha éta patut. Kumaha waé ogé, kuring bakal mastikeun yén tulisan kuring salajengna difokuskeun kana hiji téma supados hal-hal sapertos kieu henteu kajantenan.

      1.    anti cenahna

        Sareng Jenis Movable? Kuring henteu acan nyobian atanapi naon waé, tapi éta gratis sareng meureun éta henteu keuna ku minimalism anu parah dilakukeun.

  16.   kaurer cenahna

    Naon anu anjeun kendang pikeun sababaraha parobihan anu saur kuring henteu serius pisan, tapi tetep.

bool (leres)