Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Fedora 21

Halo babaturan ti DesdeLinux, dinten ieu kuring masihan anjeun tutorial post-instalasi pikeun Fedora 21 kalayan lingkungan standar Gnome na. Sateuacan biasana sababaraha gambar:

Fedora 21

Fedora 21

Fedora 21

Udag…

Dimana kuring kéngingkeun Fedora 21?

32 bit

http://download.fedoraproject.org/pub/fedora/linux/releases/21/Workstation/i386/iso/Fedora-Live-Workstation-i686-21-5.iso

64 bit

http://download.fedoraproject.org/pub/fedora/linux/releases/21/Workstation/x86_64/iso/Fedora-Live-Workstation-x86_64-21-5.iso

Versi anu sanés sapertos KDE, LXDE, XFCE atanapi Mate tiasa diunduh ti dieu:

Unduh Fedora

Ayeuna urang muka terminal sareng dina akar kami ngaéksekusi:

Sistem ningkatkeun:

update Yum

Pamasangan RPMFusion:

wget http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-21.noarch.rpm && yum install rpmfusion-free-release-21.noarch.rpm wget http://download1.rpmfusion.org /nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-21.noarch.rpm && yum masang rpmfusion-nonfree-release-21.noarch.rpm

Pamasangan flash:

Anjeun undeur bungkus tina halaman wéb resmi: http://get.adobe.com/cz/flashplayer/ milih vérsi pikeun yum sareng ku dua kali klik paket anu diunduh dipasang.

Pamasangan bungkus anu paling sering dianggo:

yum update && yum install java-1.8.0-openjdk flash-plugin icedtea-web firefox thunderbird unrar zip unzip p7zip vlc libreoffice gimp wc mc htop gnome-tweak-tool filezilla system-config-firewall brazier

Pamasangan codec:

yeuh masang gstreamer gstreamer-plugins-good gstreamer-plugins-bad gstreamer-plugins-ugly gstreamer-ffmpeg

Pasang ngawangun penting (opsional):

yum groupinstall "Pakakas Pangembangan" "Perpustakaan Pangembangan"

Sareng siap. Aranjeunna parantos ngagaduhan Fedora 21 siap :).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

69 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chapparral cenahna

    Hébat, peter.

    1.    petercheco cenahna

      hatur nuhun

  2.   Ivan Barra cenahna

    Hatur nuhun @petercheco pikeun ngabagi, kuring parantos lami teu masihan kasempetan ka Fryer, sanaos panginten sababaraha anu henteu resep SystemD ngadamel garpu sareng nempatkeun #Fuuuudora.

    Hayu urang nyetél anu virtual di ditu sareng tingali kumaha jalanna.

    Salam.

    1.    Ivan Barra cenahna

      Kumaha anéh kuring nyarios yén kuring nganggo windows 8.1, nalika kuring nganggo Windows 10 Developer Preview dina padamelan kuring ...

    2.    petercheco cenahna

      Anjeun wilujeng sumping sobat. Pantes diuji :).

  3.   Louis cenahna

    Distro hébat, kami bakal nguji dina mesin virtual kumaha jalanna.

  4.   daryo cenahna

    Naha fedora nganggo alat tweak gnome? sabab upami henteu, kuring nyarankeun 🙂

    1.    petercheco cenahna

      Dina panduan éta dipasangna ...

    2.    petercheco cenahna

      Dina panduan kuring kumaha cara masang ...

    3.    Bellon666 cenahna

      Éta dipasang ku pembaruan di luhur. Nuhun kana tulisanana.

  5.   Féstorian cenahna

    Anu pangpentingna sareng anu pangpayunna nyaéta ngaleungitkeun omong kosong éta tina génom sareng nempatkeun desktop anu pantes sapertos KDE [/ troll]

    Sacara serius (tah, anu sateuacanna ogé satengah serius xD) aya gudang anu saé pikeun Fedora anu disebatkeun sakedik pisan tapi pikeun kuring aranjeunna ampir penting (sareng pikeun saha waé anu nempatkeun éta sigana mah bakal ogé)

    Rusiafedora:

    yeuh masang http://mirror.yandex.ru/fedora/russianfedora/russianfedora/free/fedora/russianfedora-free-release-stable.noarch.rpm

    yeuh masang http://mirror.yandex.ru/fedora/russianfedora/russianfedora/nonfree/fedora/russianfedora-nonfree-release-stable.noarch.rpm

    Chromium, Skype, Opera, rar, flash, jawa 1.6 sareng seueur deui. Ampir nanaon xD. Atuh kanyataan yén repo ieu nyayogikeun pamuter flash, anjeun tiasa ngalakukeun tanpa adobe repo.

    Postinstallerf: Repo kalayan sababaraha rupa perangkat lunak, khususna multimédia, konverter, jsb. Mangpaat pisan, jalma dina situs wéb ngajaga éta:

    http://kuboosoft.blogspot.com.es

    wget -P /etc/yum.repos.d/ https://raw.github.com/kuboosoft/postinstallerf/master/postinstallerf.repo

    Anjeun teras tiasa masang jinis pusat parangkat lunak sareng ieu:

    yeuh masang postinstallerf

    Éta pikaresepeun pikeun masang program anu tangtu sareng ngadamel konfigurasi anu tangtu. Anu goréng nyaéta program ieu masang repo Dropbox yén upami anjeun teu nganggo Gnome éta henteu dipikaresep sareng repo kromium anu henteu dipikaresep ogé kusabab Russianfedora parantos nyayogikeun paket ieu. Kuring nganggo plugin pasang aksi transaksi pikeun mupus repos éta unggal-unggal aplikasi éta diénggalan.

    Akhirna, repo ieu rada ahéng:

    Rpm-sphere: Éta ngandung rébuan bungkus, anu goréng nyaéta éta henteu dipercaya pisan, aya bungkus anu anjeun pasangkeun sareng éta henteu tiasa dianggo nanaon sareng bungkus anu sanés anu rusak, tapi éta pantes pikeun bungkusan anu tiasa dianggo sareng seueur téma gtk sareng ikon anu disayogikeun. Kuring parantos masang sababaraha mesin catur, antarmuka grafis tina sopcast sareng anu sanés. Kuring nyarankeun pisan pikeun masangna, anjeun moal terang iraha anjeun mendakan naon waé anu anjeun peryogikeun.

    wget http://download.opensuse.org/repositories/home:/zhonghuaren/Fedora_20/home:zhonghuaren.repo -O /etc/yum.repos.d/rpm-sphere.repo

    Masih teu aya vérsi repo pikeun Fedora 21. Nanging, repo bakal tiasa dianggo sareng anjeun tiasa ngarobihna engké ku ngarobih file supados nunjuk ka Fedora 21. Repo na aktip, saliwatan, modifikasi terakhir tina 1 Désémber.

  6.   Nando cenahna

    petercheco, ... kumaha saé sistemna di Fedora, ... anjeun ahli dina Linux sareng parangkat lunak gratis.
    Ku jalan kitu, nalika anjeun kaluar sareng panduan anu langkung lengkep ihwal kumaha cara ngarobih sareng ngahias FreeBSD nganggo Xfce sareng Slim? ... .. salam.

    1.    Daniel cenahna

      Chupamedias, urang nyarios ka jalma-jalma ieu.

      1.    Nando cenahna

        Anjeun bakal janten sora konyol anu anjeun resep ngahina jalma tanpa alesan.

    2.    petercheco cenahna

      Halo Nando sareng hatur nuhun pisan. Dina waktos ayeuna kuring maénkeun sareng firewall sareng ngalakukeun hal-hal gélo ku bungkus sérver. Tulisan ngeunaan éta bakal sumping gancang teras FreeBSD nganggo Gnome-shell anu nyéépkeun 230 megabyte Ram :).

      1.    Vctrsnts cenahna

        Ningali ka bagian kadua dokumén. Nuhun peterchecho sareng bagian anu kahiji ...

        Pikeun nyaritakeun kanyataanna, kuring mikir ninggalkeun Debian sareng ngalih ka FreeBSD, kuring parantos nyobian mangtaun-taun, tapi ayeuna ku robih janten pkg, éta langkung raoseun pikeun kuring.

        Sanaos hiji-hijina hal anu ngalambatkeun kuring (sabab kuring parantos ngesahkeun yén éta ngagaduhan sadayana program anu kuring peryogikeun) nyaéta kumaha sambungan Wi-Fi dilakukeun. Ayeuna di GNU / Linux, aya wicd, tapi kuring ningali éta henteu diangkut ka FreeBSD sareng kuring anu nganggo laptop kuring nyambungkeun kana wifis anu béda, sabab kuring ningali sakedik iteuk pikeun ngarobih file koneksi (sigana rc.conf sareng wpa). Naha anjeun parantos méréskeun masalah ieu? Resep. Upami anjeun nganggo wifi ...

        Nuhun kana sadayana…

      2.    petercheco cenahna

        Hai @Vctrsnts
        Abdi nyarankeun anjeun nyobian wifimgr pikeun ngatur wifis anjeun.

        pkg masang wifimgr

        Masalah direngsekeun.
        salam

      3.    Hector cenahna

        Kusabab anjeun nyebatkeun FreeBSD, bakal langkung saé upami gaduh pituduh lengkep pikeun masang gnome, sabab kuring parantos pencét sorangan ku pamasangan éta sareng teu aya nanaon anu dugi ka lingkungan grafis sapinuhna

    3.    langsingTelmex cenahna

      Naon anu alus petisi Peter !!!
      Salaku ahli GNU / Linux nyarios nando 🙂
      Kami peryogi pituduh anu kadua pikeun ngageulisan FreeBSD xfce punten, kuring parantos hoyong éta katingali sapertos fedora, kalayan ikon-ikon na anu saé.

      1.    petercheco cenahna

        Unduh bungkusan ieu:

        https://github.com/numixproject/numix-icon-theme-circle/archive/master.zip
        https://github.com/numixproject/numix-icon-theme/archive/master.zip
        http://satya164.deviantart.com/art/Numix-GTK3-theme-360223962

        Anjeun nimba na ngadamel dua folder di bumi anjeun. Hiji sareng nami .icons sareng hiji deui kalayan nami .kaayaan

        Dina folder .icons anjeun némpelkeun folder Numix circle sareng Numix
        Dina folder. Téma témpél folder Numix (GTK)

        Ayeuna anjeun ngan ukur milih téma dina setélan XFCE.

  7.   Arazal cenahna

    Kuring ngaraos mangpaat pisan pikeun para superfans distro ieu. Salawasna alus pikeun ningali kumaha parangkat lunak, naha langkung gratis atanapi kirang gratis, kamajuan.

    Kuring miharep: Kuring miharep yén pikeun vérsi salajengna Fedora komputer bakal kaluar anu ngagaduhan pilihan pikeun nga-instal heula, kusabab parangkat lunak gratis bakal seueur hal, tapi di luhur sadayana kuring ngagaduhan kayakinan yén éta rupa-rupa, hal yén éta henteu ngagaduhan, sareng éta masihan kuring milik anu moal ngagaduhan, parangkat lunak propriétari. Kakuatan anu Fedora –siga anu sanés– unggal léngkah aranjeunna nunjukkeun

    Gening

  8.   alunado cenahna

    sadar yén anjeun Red Hat beta-tester sareng milih masang GNU / Linux sanés anu henteu direncanakeun ku perusahaan swasta.
    Salam ti kidul.
    PS: Abdi henteu tiasa ngabantosan éta, punten ka "geeks keuna."

    1.    pamp cenahna

      Eureun nyarios anu bodo. Fedora ngan ukur ngembangkeun sareng ngadukung parangkat lunak gratis sareng upami anjeun henteu terang naon éta, kuring bakal ngartos koméntar anjeun. Duanana Red Hat sareng anjeun nguntungkeun tina padamel distribusi ieu, anu teras-terasan dirobih.

      1.    ianpocks cenahna

        Pamp ngadukung parangkat lunak gratis tapi éta ngagaduhan firmware anu henteu gratis, éta sababna henteu kalebetkeun kana distro fsf

      2.    daryo cenahna

        hayu urang tinggalkeun ekstremisme, microsoft sareng seueur perusahaan anu sanés sareng sajabana parantos berkolaborasi dina pamekaran linux, moal aranjeunna nganggo linux supados henteu janten téstés tést?
        oge
        ianpock hal anu sami kajadian sareng ubuntu bahkan fsf parantos ngritik ubuntu langkung ti fedora. nyarios yén éta gaduh spyware ti Amazon sareng ka luhur éta henteu lemes gratis

      3.    alunado cenahna

        guys, guys ... teu aya ekstremisme atanapi bohong di dieu. Éta perkawis TEU NGANTI, sajauh mungkin sareng sadar, yén grup bisnis (kalayan kabutuhan khususna) ngatur orientasi, gambar sareng evolusi sistem operasi anu tiasa aya dina komputer anjeun. Fedora minuhan tujuan ieu pikeun Red Hat. Ayeuna kitu ogé Centos.
        Distros sanés anu komitmen pikeun ngembangkeun bisnis kalebet Suse sareng Ubuntu.
        PS: naha kuring kedah netelakeun yén kapentingan pangguna sanés kapentingan perusahaan?

      4.    alunado cenahna

        otomatis nyeuseuh !!
        ... Kanggo 10 pesos langkung deui urang nempatkeun kondisionér, janten anjeunna gaduh sirah wirausaha sareng cerah!

    2.    pamp cenahna

      Tapi ngartos yén éta mangrupikeun perangkat lunak gratis sareng anjeun gaduh kabébasan pikeun ngajalankeun, ngarobih, diajar sareng nyebarkeunana.
      Dina sektor propésional boh Fedora sareng Red Hat parantos ngadukung pisan parangkat lunak gratis komo kauntungan Suse ti dinya.

  9.   ianpocks cenahna

    daryo tina jawaban 18. Kuring sanés ekstrimis (kuring ngan ukur ekstremis henteu nganggo systemd, sana upami kuring satuju sareng anjeun) sakumaha anjeun tiasa tingali Kuring ngajawab anjeun ku Ubuntu (Nya éta leres Lubuntu). Kuring ngan ukur nyarios sabab seueur anu nyebatkeun yén éta 100% Perangkat Lunak Gratis sareng gaduh firmware anu gratis. Sareng langkung seueur tibatan standar Ubuntu. Kuring tiasa mastikeun pikeun anjeun sabab distros fedora / centos / stella iraha waé kuring parantos nganggo, wifi parantos dianggo saé pikeun kuring tanpa masang supir mana waé (kuring gaduh b4318) tibatan di Ubuntu enya.
    PS: Teu nyangka yén dina lubuntu kuring gaduh Amazon-spyware.

    1.    pamp cenahna

      Henteu kalebet bungkus anu sanés sareng patén-patén. Anjeun tiasa mariksa padoman parangkat lunak gratisna sareng aranjeunna ketat pisan.
      Hiji-hijina hal anu henteu gratis nyaéta firmware.
      Tapi anu kuring hartosna nyaéta anjeunna ngalakukeun seueur padamelan pikeun masarakat. Ku ngembangkeun perangkat lunak gratis, sadayana ngagaduhan kauntungan, sanés ngan ukur Red Hat. Janten pami prasangka anjeun. Kusabab berkat Fedora seueur téknologi parantos ningkat.

  10.   Nano cenahna

    Hatur nuhun kana tips na!

    Kuring parantos gaduh Gnome 3.14 Antergos anu leres ngonpigurasi. Janten duanana Gnome 3.14 Naha aya anu terang naon nilai tambah anu dimiliki ku Fedora 21 ieu? Naha langkung gancang? Naha éta langkung saé anu parantos dikonfigurasi? Jst.

    Sadaya ulasan cet na "hébat!" tapi kuring henteu ningali nanaon anu teu ngagaduhan gnome 3.14 distro anu sanés ...
    Éta masihan kuring yén kuring badé masangkeunana dina partisi anu sanés sareng kuring badé réngsé ku dua sistem anu sami 🙂

    Gracias!

    1.    petercheco cenahna

      Nah proyek Gnome seueur dibiayaan ku Red Hat janten integrasi Gnome di Fedora ageung. Kuring nyarankeun yén anjeun nyobian na anjeun bakal ningali :).

  11.   Mario Garcia cenahna

    Kontribusi anu saé pisan 🙂

    1.    petercheco cenahna

      Hatur nuhun :).

  12.   Roberto cenahna

    Kontribusi anu saé !!!!!

    1.    petercheco cenahna

      Hatur nuhun :).

  13.   Rui Quaresma cenahna

    Halo, kuring resep kana pedaran Fedora 21, saatos dipasang, dimungkinkeun pikeun ningkatkeun jinis "font" (fontconfig-infinality). Ayeuna kuring nganggo openSUSE 13.2 kalayan jenis perbaikan font ieu anu teu tiasa dimakan ku Fedora 21 anjeun ngabantosan hatur nuhun

    1.    nano cenahna

      Hello.

      Coba Fedy, éta ngagaduhan pilihan pikeun ningkatkeun pidangan font (diantara seueur hal anu sanés).
      Anjeun teu ngagaduhan répoéo pikeun F21 tapi éta tiasa dianggo saé.

      su -c «ngagulung https://satya164.github.io/fedy/fedy-installer -o fedy-installer && chmod + x fedy-installer && ./fedy-installer »

      Salu2

    2.    petercheco cenahna

      Buka terminal sareng lebet salaku root. Teras tuturkeun léngkah ieu:

      cd /etc/yum.repos.d/
      nano infinality.repo

      Témpél eusi ieu:

      [infinality]
      ngaran = Infinality
      baseurl = http: //www.infinality.net/fedora/linux/20/$basearch/
      diaktipkeun = 1
      gpgcheck = 0

      [infinality-noarch]
      nami = Infinality - noarch
      baseurl = http: //www.infinality.net/fedora/linux/20/noarch/
      diaktipkeun = 1
      gpgcheck = 0

      Simpen nganggo CTRL + O sareng nutup nganggo CTRL + X.

      yeuh masang fontconfig-infinality

      sareng siap :).

  14.   derio cenahna

    Pos anu saé pisan, hal anu goréng ngeunaan Fedora ngagaduhan systemD, aya anu nganggo freebsd.

    1.    Rui Quaresma cenahna

      Halo, sumping bantosan hatur nuhun parantos sakumaha anu dijelaskeun ku ieu sareng éta janten saé, ayeuna kuring ngagaduhan sumber Fedora 21 kalayan kualitas anu saé. Abdi hoyong hatur nuhun pikeun kasadiaan anjeun sareng ngabantosan ogé anu hoyong font Fedora 21 kalayan kualitas anu hadé pikeun ditingali di dieu. Hatur nuhun.

      1.    petercheco cenahna

        Sawangsulna :).

  15.   Alask cenahna

    Peter, mana anu langkung saé Fedora 21 atanapi CentOS 7?

    1.    petercheco cenahna

      Numutkeun kuring CentOS 7 langkung saé, tapi Fedora 21 Workstation caket sareng gaduh langkung seueur perangkat lunak sareng Gnome 3.14:)…

      1.    Alask cenahna

        Distribusi Linux naon anu anjeun anggo, naon saur anjeun anu pangsaéna pikeun ngalakukeun sagala rupa padamelan?

      2.    Alask cenahna

        Distribusi linux naon anu anjeun anggo? Saur anjeun anu pangsaéna pikeun ngalakukeun sadayana?

      3.    petercheco cenahna

        Hayu urang tingali Alask, kuring parantos cicing sareng FreeBSD 10.1 dina sérver sareng dina desktop sareng laptop kuring ngajaga distro stabil sareng dukungan CentOS 7. Éta distro kalayan seueur bungkus sareng sasarengan épél EPEL éta henteu kakurangan nanaon. Di luhur anjeun gaduh 10 taun dukungan.

  16.   diukx cenahna

    Kuring asalna ti CRUNCHBANG, kuring parantos nganggo distribusi ieu salami 3 taun, kuring capé sareng ngalih ka Fedora ... dugi ka saé pisan. Mudah-mudahan tiasa langkung jero.

  17.   Jorge cenahna

    "Naon anu kedah dilakukeun saatos masang Fedora" ???? sami sareng biasana, uninstall na.

  18.   Ishak jubah cenahna

    Pos anjeun saé pisan, kuring nembé masang F21, haha ​​kaleresanna, kuring kedah ngaku (sapertos anu kuring tingali dina sababaraha tulisan sanés di dieu) yén kuring "distr-jummper" Kuring parantos nyobian [U / X / K / L ] buntu, Debian, Mint, SD, sareng sajabana anu panjang anu kuring henteu émut deui, kaleresan pamasangan F21 sigana mah gancang pisan, sareng gampang (ngan rada kusut nalika ngalakukeun partisi manual sabab kuring ngajaga partisi sareng W8.1 .350). Kaleresan kuring langkung cairan tibatan Ubuntu-GNOME sareng mesin kuring mangrupikeun VAIO VGN-N2350FE anu lami sareng dipercaya (Intel Core Duo CPU T1.867 @ 2GHz, 120GB RAM, 21GB HD [IDE]) sareng kaleresan éta nyaéta distro anu nunjukkeun performa anu pangsaéna (dibarengan SD), hiji-hijina kaunggulan anu gaduh SD dina laptop kuring nyaéta ngan ukur SD kuring laptop dihurungkeun tanpa nyambung, tapi éta lami sareng anu leres henteu lami teuing sahingga henteu masalah. éta kedah disambungkeun sepanjang waktos. Kuring miharep anjeun terus nyumbang eusi ngeunaan FXNUMX. Salam ti Coahuila, Méksiko

    1.    petercheco cenahna

      Hatur nuhun pisan sareng kuring bungah 😀

  19.   kik1n cenahna

    @petercheco
    Hai Peter, pas kuring ngalih ka Fedora 21, kuring kataji ku pamasanganana; kumargi kuring masang supir Ati proprietari.
    Kuring ngan ukur ngamutahirkeun, tapi kuring gaduh patarosan, Repository rpmfusion gaduh 2 versi: release 21 sareng release stable. Anu anjeun nyarankeun?
    Abdi naroskeun, sabab kuring ningali éta kandang teu acan diénggalan dina sababaraha waktos.

    Kuring robih sabab kuring milari sistem anu stabil sareng ayeuna, tapi éta kuring tiasa tanpa ngamutahirkeun dina sababaraha bulan sareng henteu nganggo sistem.

    1.    petercheco cenahna

      Kuring sok masang vérsi anu saluyu sareng versi distro, janten kuring nyarankeun yén anjeun nganggo vérsi 21 gratis sareng 21 gratis.

      Salam sobat 😀

      1.    kik1n cenahna

        Salam Peter.
        Kuring ngan ngaleungitkeun Fedora, kuring henteu resep éta parantos aya dina desktop, éta masihan kuring seueur masalah: Repository laun, aranjeunna henteu dipasang leres, Firefox ditutup, kuring ningali driver Ati proprietari (fglrx) kirang dipoles.
        Ayeuna kuring nuju Arch, tapi ayeuna kuring hoyong distro Ciclyc, kuring bosen gelut sareng sistem.
        Kuring mikir ngeunaan Ubuntu (tapi nyobian méréskeun Persatuan) atanapi Lmint sareng Kayu Manis, tapi anu kuring ningali nyaéta masalah Ngaronjatkeun tina hiji vérsi ka versi séjén: 12.04 ka 14.04.
        Salam 😀 sareng wilujeng liburan (14 Pébruari).

      2.    petercheco cenahna

        Nya éta Kikin anéh sabab kuring henteu ngagaduhan masalah sareng Fedora sareng Gnome-shell ... Kanggo kagancangan repository aya plugin ...

        yeuh masang yum-plugin-fastmirror

        Kumaha upami driver Ati propriétari… Fedora sok masang driver bébas sareng henteu kantos masang anu propriété sacara standar ... Kanggo supir propriétari, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha léngkah:

        https://bluehatrecord.wordpress.com/2015/01/03/installing-the-proprietary-amd-catalyst-14-12-fglrx-driver-on-fedora-21/

        Sambutan :).

      3.    kik1n cenahna

        Leres, panginten kitu ku supir gratis, kuring leres-leres masang anu gratis, janten kuring ngarobahna tapi tetep, kuring henteu resep.
        Leres, kuring ogé nganggo "fastmirror", jst ... Tapi éta masihan kuring kesan anu goréng.
        Bisi kuring dipasang versi Xfce, sabab kuring hoyong anu enteng. Upami Arch gagal kuring (anu paling mungkin), kuring bakal masihan hiji kasempetan deui ka Fedora sareng Ubuntu salajengna. Kuring parantos ngagaduhan instalasi Usb pikeun masing-masing 😀

      4.    petercheco cenahna

        Nya, abdi badé masihan Slackware kasempetan énggal dina vérsi na 14.2 anu badé di caramelized: D ... Naha? Ku KDE 5, XFCE 4.12, LXQT sareng ku:

        https://github.com/dslackw/slpkg

        Anu parantos sayogi pikeun 14.1 tapi dina 14.2 éta bakal dilebetkeun kana distro ... Sareng pamitan resolusi kagumantungan manual dina Slackware ...: D.

      5.    kik1n cenahna

        Henteu, kuring henteu resep ékspérimén deui. Kuring terang yén Slackware stabil pisan, tapi éta henteu pisan ngulang deui sareng upami aya kajadian, teu seueur dokuméntasi pikeun éta; janten ayeuna kuring badé pikeun Ubuntu, sahenteuna kuring terang yén hiji-hijina hal anu tiasa ngaco kuring nyaéta Unity. Tapi kuring bakal nyobian ngajantenkeun enteng.

      6.    AleQwerty cenahna

        Hai Peter…

        Iraha SlackWare 14.2 dileupaskeun? Abdi hariwang ... 😉

      7.    petercheco cenahna

        Halo @AleQwerty, tina anu kuring terang, éta bakal aya di akhir Maret atanapi awal April:)…
        @ kik1n Hiji-hijina hal anu bakal dipasihkeun ku Ubuntu sareng Unity na bakal janten bug dina bungkus anu asalna tina pengujian / cabang Debian anu henteu stabil ... Ampir langkung saé cicing di Arch tibatan nganggo Ubuntu: D.

      8.    kik1n cenahna

        Leres, kuring ningal, kuring ngalungkeun lingkungan grafis nyobian ngébréhkeun kamanunggalan.
        Kuring bakal nyobian tetep dina lengkungan dugi ka cinta kuring pikeun oSUSE balik.

      9.    AleQwerty cenahna

        Ok, hatur nuhun @petercheco kuring bakal merhatoskeun 😉

  20.   Pablo cenahna

    Halo Peter,
    Hatur nuhun pisan anu atos merhatoskeun masalah pikeun ngagampangkeun perkawis anu énggal. Abdi énggal pikeun fedora sareng kuring badé nyobian. Saatos dipasang kuring mimitian ku naséhat anjeun tapi wget henteu jalan pikeun kuring ... tapi éta jalan sapertos kieu:
    su -c 'dnf install –nogpgcheck http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-stable.noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-stable.noarch.rpm'

    Naon anu kuring kéngingkeun halaman wéb anu sanés, naha anjeun tiasa ngajelaskeun kuring kunaon?
    salam sareng hatur nuhun pisan !!!

    1.    petercheco cenahna

      Halo sareng hatur nuhun pisan kana pujianna :). Kalayan wget naon anu anjeun lakukeun nyaéta ngan saukur unduh bungkus teras anjeun kedah masangna ku ngaklik dua kali atanapi ku ngaeksekusi install rpmfusion-free-release-stable.noarch.rpm && yum install rpmfusion-nonfree-release-stable.noarch.rpm

      Anu anjeun laksanakeun nyaéta unduh sareng pasang dina waktos anu sami nganggo program Fedora (DNF) anu anyar anu ngagantikeun YUM anu lami.

      salam

  21.   Nicolas Rincon cenahna

    Pos anu saé, salam, tingali, kuring parantos ngalaksanakeun sadayana instalasi postingan di Fedora 21, sareng kuring ngalaman masalah masang parangkat lunak ti pusat parangkat lunak, henteu sadayana aplikasi ngagaduhan tombol install, nalika sateuacan éta dilakukeun, sareng nalika kuring nyobian masang hiji aplikasi Kuring nempatkeun root pass kuring sareng éta ngawartosan yén aya kasalahan dina unduhan, anjeun tiasa ngabantosan kuring. hatur nuhun

    1.    petercheco cenahna

      Halo, pusat parangkat lunak Fedora ngagaduhan masalah anu aneh sareng éta ngan ukur dianggo ku repos dasar sareng sanés sareng repos sapertos rpmfusion, jst. Abdi mamatahan anjeun masangkeun yumex anu teu ngagaduhan masalah.

      Pikeun Fedora 21 sareng sateuacanna:
      yeuh masang yumex

      Pikeun Fedora 22 sareng engké:
      dnf masang yumex-dnf

      salam

  22.   solis.sob cenahna

    Kontribusi anu saé pisan, éta diapresiasi
    Salam ti Lonquimay, Araucanía, Chili

  23.   jorvas cenahna

    Pos anu saé, tapi kumaha kuring masang aplikasi sapertos pamuter multimedia, kantor, burner sareng browser tanpa internét dina Fedora 21?

    1.    petercheco cenahna

      Tanpa internét, anjeun kedah ngadamel Repository lokal tina dvd lengkep:
      http://www.techbrown.com/configure-local-yum-repository-fedora-20.shtml