Naon anu kedah dilakukeun saatos masang Linux Mint 13 Maya

Unggal waktos aranjeunna deui nu pamaké tina sebaran ieu anjeun terang putus de Ubuntu sareng nyandak jalan anu rada benten. The versi anyar Éta hadir sareng sababaraha berita, anu paling penting nyaéta dukungan jangka panjang atanapi LTS. 


Sababaraha pertimbangan anu kedah diperhatoskeun sateuacan ngamimitian pituduh nyaéta kieu:

  • Beda sareng Ubuntu, Mint datang sacara standar sareng seuseueurna codédia audio sareng video multimédia, janten ngamutahirkeunana sanés prioritas.
  • Komponén penting anu sanés anu dipasang sacara standar nyaéta Synaptic, manajer pakét anu kawéntar.
  • Upami anjeun gaduh versi basis Ubuntu, seueur program sareng paket anu cocog pisan antara kadua distribusi.

Saatos netelakeun poin-poin ieu, urang teraskeun daptar sababaraha hal anu tiasa ngajantenkeun kahirupan langkung gampang saatos masang versi Maya anyar:

1. Ngajalankeun Update Manager

Tiasa waé pembaruan énggal parantos kaluar kumargi anjeun ngaunduh gambarna, janten anjeun tiasa mariksa naha aya pembaruan anu aya ti pangatur pembaruan (Menu> Administrasi> Pembaruan Manajer) atanapi ku paréntah ieu:

sudo apt-get update && sudo apt-get ningkatkeun

2. Pasang supir kartu grafik

Dina Menu- Preferensi> Supir tambahan urang tiasa ngamutahirkeun sareng ngarobih (upami urang hoyong) supir kartu grafik anu urang gaduh.

3. Pasang bungkus basa

Sanaos sacara standar Linux Mint masang bungkus basa Spanyol (atanapi anu sanés anu parantos kami nunjukkeun nalika dipasang) éta henteu lengkep. Pikeun ngabalikeun kaayaan ieu urang tiasa buka Menu> Preferensi> Pangrojong basa atanapi ogé ku ngetikkeun paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install laguage-pack-gnome-en language-pack-en language-pack-kde-en libreoffice-l10n-en thunderbird-locale-en thunderbird-locale-en-en thunderbird-locale-en-ar

4. Ngaropea tampilan na

Aya seueur cara pikeun ngalakukeun éta, sareng aranjeunna sadayana gratis! Di http://gnome-look.org/ urang gaduh database ageung wallpaper, téma, alat sareng elemen sanés anu bakal ngabantosan urang pikeun "ningali" desktop urang. Urang ogé tiasa ngamangpaatkeun 3 pakakas anu kawéntar:

1. Docky, bar potong kompas sareng aplikasi pikeun desktop kami. Halaman wéb resmi: http://wiki.go-docky.com/index.php?title=Welcome_to_the_Docky_wiki. Pamasangan: dina terminal kami nyerat: sudo apt-get install docky

2. AWN, bar navigasi anu sanés, ampir saingan pikeun dok! Halaman wéb resmi: https://launchpad.net/awn Pamasangan: ti manajer Program.

3. Conky, monitor sistem anu nembongkeun inpormasi kana sababaraha komponén, sapertos RAM, pamakean CPU, waktos sistem, jst. Kauntungan anu hébat nyaéta aya seueur "kulit" tina aplikasi ieu. Halaman wéb resmi: http://conky.sourceforge.net/ Pamasangan: sudo apt-get install conky

5. Masang font anu ngawatesan

Upami perlu dipasang, urang kedah nyerat paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer

Kami nampi istilah lisénsi anu ngatur sareng TAB sareng ENTER.

Penting pikeun ngalakukeunana tina terminal sareng sanés ti salah sahiji pangurus, sabab kami moal tiasa nampi istilah panggunaan di éta.

6. Masang program pikeun diputer

Salaku tambahan kana perpustakaan kaulinan anu répositori, urang ogé ngagaduhan http://www.playdeb.net/welcome/, halaman sanés anu khusus kana ngumpulkeun kaulinan pikeun sistem Linux dina bungkus .deb. Upami urang ogé hoyong mikaresep gim Windows urang, ulah asa-asa, sabab urang gaduh sababaraha alternatif:

1. Inuman anggur (http://www.winehq.org/) Nyayogikeun kami lapisan kasaluyuan pikeun ngajalankeun ngan ukur kaulinan, tapi ogé sagala jinis perangkat lunak anu disusun pikeun sistem Windows

2. PlayOnLinux (http://www.playonlinux.com/en/) sumber daya sanés anu nyayogikeun kami perpustakaan anu sanggup masang sareng ngagunakeun parangkat lunak anu dirancang pikeun Windows

3. Lutris (http://lutris.net/) platform kaulinan anu dikembangkeun pikeun GNU / Linux, sumber anu saé sanajan dina tahap pamekaran.

4. Winetrik (http://wiki.winehq.org/winetricks) dianggo salaku skrip anu ngabantosan pikeun ngaunduh perpustakaan anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun kaulinan Linux, sapertos .NET Frameworks, DirectX, jst.

Kanggo sadaya program ieu, urang tiasa konsultasi halaman resmi masing-masing, boh dina manajer Program Mint Linux atanapi terminalna. Nya kitu, urang khususkeun nyarankeun maca ieu mini-tutor anu ngajelaskeun kumaha carana masang sareng ngonpigurasikeun masing-masing na.

7. Pasang plugins audio

Sababaraha diantarana, sapertos Gstreamer atanapi Timidity, bakal ngabantosan urang pikeun ngalegaan katalog format anu didukung; duanana aya dina manajer Programs atanapi tiasa dipasang nganggo paréntah sudo apt-get install. Kami ogé nyebatkeun perangkat lunak pulseaudio-ékualiser, sanggup masihan kami konfigurasi Audio Pulsa sareng ningkatkeun kualitas sora; pikeun masang éta kami bakal nganggo 3 paréntah:

sudo ppa nambahkeun-apt-Repository: nilarimogard / webupd8
sudo update apt-meunang
sudo apt-get install pulseaudio-ékualiser

8. Pasang Gparted

Tiasa waé dina sababaraha pamasangan komponén ieu leungit sakumaha mangpaatna nalika ngatur partisi disk kami. Ngagaduhan kana distribusi urang sagampang ngetik sudo apt-get install gparted atanapi ti manajer Programs.

9. Pasang program anu sanés

Sésana nyaéta kéngingkeun parangkat lunak anu dipikahoyong pikeun unggal kabutuhan. Aya seueur cara pikeun ngalakukeun éta:

1. dina Manajer Program, anu urang lebetkeun tina Menu> Administrasi, kami ngagaduhan seueur program pikeun fungsi naon waé anu lumangsung ka kami. Manajer disusun ku kategori, anu ngagampangkeun milarian anu dipikahoyong. Sakali program anu diperyogikeun ayana, éta ngan ukur masalah mencét tombol install sareng ngetikkeun kecap konci Administrator; Urang bahkan tiasa ngadamel antrian pamasangan anu manajer anu sami bakal ngaéksekusi sacara berurutan.

2. jeung Manajer paket upami urang terang persis paket naon anu hoyong dipasang. Henteu disarankeun pikeun masang program ti mimiti upami urang henteu terang sadayana bungkus anu urang butuhkeun.

3. Ngaliwatan a Terminal (Menu> Asesoris) sareng ngetik biasana sudo apt-get install + nami program. Kadang-kadang urang kedah nambihan Repository sateuacanna sareng paréntah sudo apt-get ppa: + repository name; pikeun milarian program nganggo konsol urang tiasa ngetik search apt.

4. Dina halaman http://www.getdeb.net/welcome/ (Adina Playdeb) kami ogé ngagaduhan katalog perangkat lunak anu saé disusun dina bungkus .deb

5. Desde halaman proyék resmi upami anjeun ngagaduhan léngkah pamasangan anu sanés.

Sababaraha saran parangkat lunak:

  • Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera: Paramban Internét
  • Mozilla Thunderbird: email sareng manajer almenak
  • Kantor Libre, Open Office, K-Office: suite kantor
  • Comix: maca komik
  • Okular: sababaraha file reader (kalebet pdf)
  • Inkscape: editor grafik vektor
  • Adun: Modél 3D
  • Gimp: nyiptakeun sareng ngédit gambar
  • VLC, Mplayer: pamuter sora sareng pidéo
  • Rythmbox, Audgiving, Songbird, Amarok - Pamaén Audio
  • Boxee: pusat multimédia
  • Kaliber: manajemén buku e-book
  • Picasa - Manajemén Gambar
  • Audacity, LMMS: platform éditan audio
  • Pidgin, Emesené, Empati: multiprotocol chat client
  • Google Earth: dunya maya Google anu terkenal
  • Transmisi, Vuze: P2P palanggan
  • Bluefish: éditor HTML
  • Geany, Eclipse, Emacs, Gambas: lingkungan pangwangunan pikeun basa anu béda
  • Gwibber, Tweetdeck: klien pikeun jaringan sosial
  • K3B, Brasero: perékam disc
  • Ngamuk ISO Mount: masang gambar ISO dina sistem kami
  • Unetbootin: ngamungkinkeun anjeun "masang" sistem operasi dina pendrive
  • ManDVD, Devede: Ngarang DVD sareng Nyiptakeun
  • Bleachbit: miceun file anu teu perlu tina sistem
  • VirtualBox, Anggur, Dosemu, Vmware, Bochs, PearPC, ARPS, Win4Linux: niru sistem operasi sareng parangkat lunak
  • Kaulinan aya rébuan sareng pikeun sadaya rasa !!

Pikeun ningali daptar anu langkung jembar, anjeun tiasa nganjang ka Bagéan program tina blog ieu.

Hapuskeun cache

Henteu diperyogikeun, tapi upami dina sababaraha waktos kami hoyong ngabersihkeun mémori prosésna urang muka terminal sareng nyerat ieu: su - (janten root) teras kamandang 3> / proc / sys / vm / drop_caches. Prosés ieu henteu ngarusak, tapi masih disarankeun maca référénsi sanés dina internét, contona: http://linux-mm.org/Drop_Caches

Ngajalajah sistem anyar kami

Kami parantos ngagaduhan sistem operasi anu siap pikeun panggunaan urang sapopoe. Sakumaha biasa, disarankeun pikeun ngajajah manajer, pilihan, konfigurasi sareng alat sanésna pikeun sistem pikeun ngabiasakeun diri ku sadaya kautamaan tina sistem urang.

Pondokna, bersantai terasrasakeun manpaat parangkat lunak gratis. Diajar sakaligus kumaha rasana janten bébas tina virus, layar biru, sareng larangan sadaya jinis.

Nuhun Juan Carlos Ortiz pikeun kontribusina!
Resep kana méré sumbangan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   henteu aya namina cenahna

    Mangpaat anu sanés nyaéta pikeun ngagunakeun fаcial monds
    ogé bakal mantuan anjeun avoiԁ cοmmon ѕkin disoгderѕ,
    katambah hеlp maκe anjeun katingali sareng langkung lami.
    Éta serat sareng inti dina
    topeng fаcial anu paling murah pisan
    sareng tiasa ngairitasi kulit anjeun. The
    kulit boro kulit dieusian ku κerаtіn, nyiptakeun lapisan protéksi.

    Punten kana situs wéb kuring ... topéng raray mérek

  2.   Rubén cenahna

    Abdi henteu tiasa ngajelaskeun kumaha urang teraskeun ngojay ngalawan arus sareng windows, ketidakstabilanana sareng layar biru, kuring nembé masang linux mint sareng kuring tiasa ngalakukeun sadayana anu kuring lakukeun sateuacan henteu kedah ngaunduh, (pending iklan), ngajalankeun sareng ngantosan kasalahan . Saé pisan pikeun linux mint, hatur nuhun

  3.   Raul cenahna

    aya anu terang kumaha nyambungkeun kana jaringan wifi linux mint, atanapi unduh
    supir ti windows kumargi di linux kuring teu gaduh internét?

  4.   Esteban Ramos cenahna

    Diasumsikeun yén éta sacara otomatis ngadeteksi jaringan anjeun sareng anjeun ngan ukur nempatkeun kecap akses, henteu kedah masang nanaon sapertos dina windows. Cék kaluar

    1.    Maria del Carmen cenahna

      Anjeun tiasa ngawartosan konci mana sabab leres éta kuring henteu terang naha éta konci anu kuring gaduh dina email abdi atanapi kuring kedah ngadamel konci anu énggal. Hatur nuhun sateuacana sareng hapunten tina kabodoan kuring

  5.   Daniel✠lǝıuɐD ツ ▲ cenahna

    tangkapan layar dina xp, tingalian, tujuh ... urang lebet sadayana ... upami éta bakal ku halaman sareng uji anu ngabuktikeunana

  6.   Victor Gomez cenahna

    Dina titik 7 paréntah anu mimiti salah. Anu leres nyaéta:

    sudo ppa nambahkeun-apt-Repository: nilarimogard / webupd8

  7.   Gorgons cenahna

    Kuring parantos mendakan yén anjeun nganggo Mint 13 salaku sistem utama dina PC anjeun, sareng ku jalan éta kuring resep pisan kana halaman ieu, tapi nembé kuring ngalaman sababaraha masalah sareng édisi distribusi ieu anu henteu biasana dikaitkeun pisan kecuali dina forum distribusi; Masalahna tétéla diwangun ku kasalahan kayu manis anu lengkep beku nalika ngagunakeun libreOficce, sanaos kajadian éta ka kuring khususna henteu nganggo éta sareng hiji-hijina hal anu tetep jalan nyaéta tutunjuk mouse sareng ampir henteu aya paréntah anu tiasa nyingkirkeun anjeun tina kekacoan ieu anu kedah pencét tombol restart tina PC atanapi dina kasus kuring nganggo kombinasi tombol: alt + inprPant sareng nyerat REISUB, sabab anjeun pangguna distro ieu Abdi hoyong naroskeun upami ieu kajantenan ka anjeun atanapi naha anjeun kantos nguping masalah ieu , atanapi panginten baktoskeun artikel pikeun solusi kasalahan ieu kusabab sahenteuna kuring kedah balik kana vérsi anu sateuacanna kusabab kuring henteu mendakan solusina, Hatur nuhun

  8.   tanda cenahna

    Hai, abdi nganggo Linux Mint 13 kalayan 64bit Mate ... henteu aya masalah 15 dinten ka pengker. Kamari kuring masang supir proprietary pikeun ati hd 6750, saé. Sadayana saé. Abdi resep kayu manis langkung saé, henteu nyobian éta, tapi kuring resep langkung saé. Kuring dipasang jodo ngan kusabab kuring maca kayu manis rada henteu dewasa. Éta sababna kunaon, kuring pikir anjeun kedah milari-milarian dugi ka langkung saé, atanapi lebet ka pasangan atanapi meja séjén. Naon waé anu mint ka linux anu saé pisan, kuring henteu bakal nganggo ubuntu, atanapi debian, atanapi arch ... tangtosna, kuring nyarios tina pangalaman kuring, kalayan hormat pisan ka anu resep distro ieu, tanpa fanatisme. Abdi nganut komunitas gratis. Marcos M.

  9.   Louis escobar cenahna

    Saur kontribusina saé pisan =) Hatur nuhun ... teraskeun sapertos kieu, tong lirén nganggo Linux, éta anu pangsaéna =)

  10.   Miguel cenahna

    halo Gorgon .. tingali Kuring nganggo kayu manis dina Mint 13, sareng hiji-hijina masalah anu kuring gaduhna nyaéta latar tukang desktop (kuring kedah masang Wallch kanggo ngendalikeunana) anu henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina modeu otomatis - éta robih sapanjang dinten- ogé teu aya menu konfigurasi anu nembongan, anu upami éta kajantenan dina Mate.
    Ayeuna, kuring ngagaduhan 13-bit Mint 32 dipasang sareng ngagaduhan sababaraha masalah sareng tina seueur maca di luar sana -google- henteu disarankeun pikeun masang 32 dina mesin 64-bit, Anu ngagaduhan kaunggulan na tibatan anu sanés sareng sacara logis éta kedahna henteu aya kajadian, upami éta janten langkung enteng, tapi ngahasilkeun sababaraha rasa teu nyaman. Teras kuring bersih dipasang 64 sareng masalahna dilereskeun, ogé ku ieu kuring mangpaatkeun sareng mangpaatkeun sumberdaya mesin maksimal (hal anu henteu kajantenan ku 32 dina 64) sareng masalahna nyaéta teu aya seueur dukungan pikeun 64 Tapi sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun, kuring ngajawab sadaya masalah anu kuring kantos sateuacana, sareng anu sami sareng Mate atanapi sareng Cinnamom (Kayu manis).
    Ieu kanggo anjeun marios jinis mesin naon anu anjeun gaduh sareng jinis prosésor anu anjeun anggo, panginten masalahna aya.
    Salam.

  11.   Juank cenahna

    Kuring henteu terang naha Pablo ngagaduhan naséhat anu langkung saé tibatan kuring, tapi dina kasus kuring khususna kuring nganggo vérsi kalayan MATE salaku lingkungan, sabab éta langkung kuat sareng kirang rawan kasalahan tibatan Kayu manis (sanés kusabab éta ngritik lingkungan anu anjeun anggo) . Salah sahiji naséhat nyaéta ngalih ka MATE pikeun ningali naha masalah anjeun direngsekeun, sabab pikeun ayeuna éta pertama kalina kuring nguping masalah sapertos kieu

  12.   Juank cenahna

    Persis

  13.   Juan Pablo Walikota cenahna

    Ieu sami kanggo Kayu manis, leres ???

  14.   KarlisleHatter cenahna

    Hei, tandaan kuring kasalahan dina »angkat SystemExit» Kuring henteu weruh naha ?? upami anjeun tiasa ngabantosan kuring ..

  15.   lucasmatias cenahna

    Hatur nuhun, lengkep pisan 😉

  16.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kontribusi anu saé!

  17.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Readyooo… 🙂

  18.   Luiso cenahna

    Tingali pisan, kuring ngalereskeun tilu kecap, sanés ngan ukur gratisoffice 😉 A «laguage» sareng «bahasa» ... Salam.

  19.   Luiso cenahna

    Ku jalan kitu, postingan na aya gunana pisan, hatur nuhun pisan!

  20.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Dilereskeun. Hatur nuhun!
    Surak! Paul.

  21.   Juniors Calderon cenahna

    Kuring masih ningali sababaraha kasalahan upami anjeun tiasa menerkeun punten!

    Sapertos tampilan ieu: sudo apt-get install laguage-pack-gnome-es

    Éta basa

  22.   Pepe Wasquez cenahna

    Halo, upami aya anu badé masangkeun dnie dina distribusi ieu, kantun lengkah dina halaman ieu http://bitplanet.es/manuales/3-linux/324-instalar-lector-dnie-en-ubuntu-1210.html, Kuring parantos nyobian na éta parantos dianggo pikeun kuring tanpa masalah.

  23.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kumaha saéna pikeun maca garis anjeun. 🙂 Urang sadayana ngalaman hal anu sami. Wilujeng sumping di komunitas Linux.

  24.   Adrian cenahna

    Screenshot Biru Pupusna? Nya, anjeun pastina nganggo Windows 98! Kusabab Windows XP hal-hal ieu praktis teu aya deui, kacuali anjeun mangrupikeun pangguna Windows Vista anu sabar, tapi éta ngagaduhan solusina: Windows 7 🙂

    1.    Ace of Spades cenahna

      Sareng dina Windows 8 aranjeunna sumping deui ... 😉

  25.   Ghermain Blue cenahna

    Halaman anu saé pisan, hatur nuhun parantos ngabantosan kami anu hijrah ti Windows ... Abdi bosen layar biru maot ... Kuring nyobian sababaraha distro salami 5 sasih pikeun biasa waé sareng mendakan anu paling cocog sareng gaya kuring sareng tungtutan sareng kuring akhirna ninggalkeun LinuxMint 13 permanén 64-bit KDE sareng éta saé ... Kuring parantos mendakan sadayana anu tiasa dilakukeun sareng lirén gumantung ka anu ti Redmond, ngan ukur pikeun ngabéjaan yén masang Anggur ogé henteu narik perhatian kuring ... kalayan Linux aya sadayana pikeun seuseueurna.

  26.   Raja Leonidas cenahna

    Kuring resep pisan Kayu Manusa, kuring ngan ukur ngalaman masalah leutik ku utilitas tangkapan layar anu saatos pembaruan lirén mintonkeun kotak dialog sareng ngahémat gambar dina / Gambar.

    Masalah sanés anu direngsekeun nyaéta ngarobih GDM ... upami anjeun ngaunduh téma GDM éta henteu ngakuan éta, cara pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngarobih nami sagala rupa anu GDM lebet kana MDM sareng voila éta tiasa dianggo ... Kuring ninggalkeun anjeun skrip anu ngalakukeun éta sacara otomatis (sanés milik tapi jalan),

    #! / usr / bin / env python

    # Ngarobih téma GDM kana MDM ku esteban1uy
    impor pygtk
    impor tarfile
    ngimpor anjeun
    ngimpor sys
    impor témpél
    impor gtk

    pygtk.require ('2.0')

    upami gtk.pygtk_version <(2,3,90):
    ngangkat SystemExit
    def look_in_directory (diréktori):
    pikeun f dina os.listdir (diréktori):
    upami os.path.isfile (os.path.join (diréktori, f)):
    upami f == "GdmGreeterTheme.desktop":
    balikkeun os.path.join (diréktori, f)
    upami os.path.isdir (os.path.join (diréktori, f)):
    upami look_in_directory (os.path.join (diréktori, f))! = "":
    balikkeun os.path.join (diréktori, f)

    dialog = gtk.FileChooserDialog ("Pilih file téma",
    Euweuh,
    gtk.FILE_CHOOSER_ACTION_OPEN,
    (gtk.STOCK_CANCEL, gtk.RESPONSE_CANCEL,
    gtk.STOCK_OPEN, gtk.RESPONSE_OK))
    dialog.set_default_response (gtk.RESPONSE_OK)

    tapis = gtk.FileFilter ()
    filter.set_name ("Sadaya file")
    filter.add_pattern ("*. tar.gz")
    dialog.add_filter (filter)

    réspon = dialog.run ()
    upami réspon == gtk.RESPONSE_OK:
    fullpathToTar = dialog.get_filename ()
    fullpath = os.path.dirname (fullpathToTar)
    tar = tarfile.open (fullpathToTar, "r: gz")
    destinationPath = tempfile.mkdtemp () + "/"
    tar.extractall (tujuanPath)
    GdmFile = look_in_directory (tujuanPath)
    upami GdmFile! = "":
    o = kabuka (GdmFile + »/ MdmGreeterTheme.desktop», »a»)
    pikeun garis kabuka (GdmFile + »/ GdmGreeterTheme.desktop»):
    line = line.replace ("GdmGreeterTheme", "MdmGreeterTheme")
    o. nulis (garis)
    o. nutup ()
    innerfolder = os.path.split (os.path.dirname (GdmFile + »/»)) [1]
    newtar = tarfile.open (fullpath + "/ + + innerfolder +" _for_MDM.tar.gz "," w: gz ")
    newtar.add (GdmFile + »/», panganteur jero + »/»)
    newtar.close ()
    réspon elif == gtk.RESPONSE_CANCEL:
    Kaluar ()
    dialog.destroy ()

  27.   Kalin cenahna

    Nuhun Juan Carlos pikeun sumbangan na. xD

  28.   Luiso cenahna

    Dina titik 3, ngeunaan masang bungkus basa, aya kasalahan sintaksis anu nimbulkeun kasalahan: Cara anu leres

    sudo apt-get install bahasa-bungkus-gnome-en bahasa-bungkus-en bahasa-bungkus-kde-en
    libreoffice-l10n-en thunderbird-locale-en thunderbird-locale-en-en thunderbird-locale-en-ar

    Hiji salam.

  29.   Esteban cenahna

    Linux mint 13 mangrupikeun hal anu biasa! Laptop ieu ngagaduhan winbugs 8 sareng sering waé panyungsi bakal beku sareng tanpa hilap yén kuring kedah mayar lisénsi!. Tapi Maya jempé ti langit ...
    LINUX HIRUP!

  30.   Cuervo cenahna

    Kantun dina linux anjeun hilap ngeunaan serial, retakan, antivirus, lisénsi, milari program, dd defragmentation, reboot unggal waktos anjeun ngapdet, kasalahan, masang driver, jst sareng sajabana ... sareng seueur deui.

  31.   Roberto Pombo cenahna

    Pikeun kuring éta kejutan pikaresepeun pikeun mendakan LinuxMint Maya gaduh sababaraha taun nganggo UBUNTU sanaos saé upami henteu alus teuing tapi ieu super alus pisan, kuring parantos dipasang sasarengan sareng Windows7 sareng éta henteu masihan masalah. Kuring masangna sareng Wiinmit4.exe sareng hiji-hijina hal anu parantos dipasang Kuring henteu ngamutahirkeun sareng ngamutahirkeun pikeun ngapdet urang kedah mupus atanapi paket mediubuntu kalayan synaptic sareng kuring ngalakukeun pembaruan sareng ningkatkeun deui sareng éta jalan sampurna. éta gancang geulis sareng gampang dianggo. Kuring ngalakukeun éta sabab kuring diverifikasi yén éta henteu ngamutahirkeun kuring leres nalika nganggo pembaruan% pembaruan.

  32.   Carlos cenahna

    Saatos masang mint linux dina hard drive sareng réngsé hasil, nalika kuring nyobian boot tina hard drive sistem henteu tiasa mendakan OS na Naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Hai Carlos!

      Salami sababaraha dinten urang parantos nyayogikeun jasa tanya jawab anyar anu disebat Tanya FromLinux. Kami nyarankeun yén anjeun mindahkeun jinis konsultasi ieu di ditu supados sadayana masarakat tiasa ngabantosan anjeun pikeun masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.

      1.    Gerard cenahna

        sajauh ieu kuring nuju saé, sareng sistem operasi ieu

  33.   arucarl cenahna

    naha kuring henteu tiasa masang téma dina linux mit 13 éta nyarios kuring gtk + henteu dipasang auyda plis