Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Lucid?

Lucid Script 0.2 Naha anjeun émut naskah ieu? Dasarna, éta ngamungkinkeun anjeun masang codecs, font, flash, sareng ngalakukeun sagala rupa "tugas umum" anu kedah dilakukeun ku pangguna biasa Ubuntu saatos masang sistem. Salaku tambahan, éta ngagaduhan lingkungan grafis nyalira sareng sadayana aya dina basa Spanyol! Entong ngahesekeun hirup anjeun, anggo Skrip Lucid 0.2.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   botani cenahna

    Hatur nuhun pikeun recorderis 🙂

  2.   kriptor cenahna

    Abdi bogoh ka anjeun! ♥