Naon anu kedah dilakukeun saatos masang Ubuntu 12.04 Precision Pangolin

Ubuntu 12.04 Pangolin Tepat ningali cahaya sababaraha dinten ka pengker. Sakumaha anu urang lakukeun ku unggal sékrési distro populér ieu, ieu aya sababaraha hal anu kedah anjeun lakukeun saatos ngadamel a instalasi pas ti mimiti.

1. Ngajalankeun Update Manager

Kamungkinan saatos Ubuntu 12.04 dileupaskeun, pembaruan anyar parantos muncul pikeun bénten anu béda-béda anu disertakeun ku gambar ISO ku Canonical.

Kusabab kitu, saatos réngsé pamasanganana sok disarankeun pikeun ngaji Ngamutahirkeun Manajer. Anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku milarian dina Dash atanapi ku ngaéksekusi hal-hal ieu ti terminal:

sudo apt-meunang update sudo apt-meunang pamutahiran

2. Masang Bahasa Spanyol

Dina Dash kuring nyerat basa sareng ti ditu anjeun bakal tiasa nambihan bahasa anu anjeun pikaresep.

3. Pasang codecs, Flash, font tambahan, driver, jsb.

Kusabab masalah hukum, Ubuntu moal tiasa nyertakeun sacara standar sababaraha rangkep anu, di sisi séjén, diperyogikeun pisan pikeun pangguna mana waé: codecs pikeun maénkeun MP3, WMV atanapi DVD énkripsi, sumber tambahan (seueur dianggo dina Windows), Flash, driver pamilik (pikeun ngagunakeun fungsi 3D atanapi Wi-Fi) anu langkung saé, jsb.

Untungna, installer Ubuntu ngamungkinkeun anjeun masang sadayana ieu ti mimiti. Anjeun kedah ngaktipkeun pilihan éta dina salah sahiji layar pamasang.

Upami anjeun henteu acan, anjeun tiasa masangna sapertos kieu:

Supir kartu vidéo

Ubuntu kedah otomatis ngadeteksi sareng waspada ka kasadiaan supir 3D. Upami éta, anjeun bakal ningali ikon kanggo kartu vidéo dina panel luhur. Pencét kana ikon éta sareng turutan pitunjukna.

Upami Ubuntu henteu mendakan kartu anjeun, anjeun tiasa teras masang driver 3D anjeun (nvidia atanapi ati) ku milari Alat Konfigurasi Hardware.

Codecs proprietary sareng format

Upami anjeun salah sahiji anu teu tiasa hirup tanpa ngupingkeun MP3, M4A sareng format proprietari anu sanés, ogé anjeun moal salamet di dunya anu kejem ieu tanpa tiasa maénkeun pidéo anjeun dina MP4, WMV sareng format propriétari anu sanés, aya solusina anu saderhana. Anjeun kedah pencét kana tombol di handap:

atanapi nyerat dina terminal:

sudo apt-get install ubuntu-diwatesan-tambahan

Pikeun nambihan pangrojong pikeun DVD énkripsi (sadayana "asli"), kuring muka terminal sareng ngetik ieu:

sudo apt-get install libdvdread4 sudo /usr/share/doc/libdvdread4/install-css.sh

4. Pasang Repositori tambahan

Medibuntu

Mangrupikeun gudang pakét parangkat lunak anu teu tiasa dilebetkeun kana sebaran Ubuntu ku alesan sapertos hak cipta hukum, lisénsi atanapi larangan patén. Ngawengku program sapertos: Google-Earth, Opera, Win32codecs, Msfonts.

sudo -E wget --output-document = / etc / apt / sumber.list.d / medibuntu.list http://www.medibuntu.org/source.list.d/$(lsb_release -cs) .list && sudo apt-get --quiet update && sudo apt-get --ya --quiet --allow-unauthenticated install medibuntu-keyring && sudo apt-get --quiet update

Pikeun nambihan paket Medibuntu di Pusat Software Ubuntu:

sudo apt-get install app-install-data-medibuntu apport-hooks-medibuntu

GetDeb & Playdeb

GetDeb (baheulana Ubuntu Click And Run) mangrupikeun halaman wéb anu dimana paket Deb sareng versi anu langkung énggal ngeunaan paket anu henteu sumping dina Repository Ubuntu anu biasa didamel sareng disayogikeun pikeun pangguna akhir.

Playdeb, Repository kaulinan pikeun Ubuntu, didamel ku jalma anu sami anu masihan kami getdeb.net, tujuan proyékna nyaéta pikeun nyayogikeun pangguna Ubuntu sareng Repository henteu resmi kalayan vérsi anu pangénggalna tina kaulinan.

5. Masang alat bantosan pikeun ngatur Ubuntu

Ubuntu Tweak

Alat anu paling populér pikeun ngonpigurasi Ubuntu nyaéta Ubuntu Tweak. Kaajaiban ieu ngamungkinkeun anjeun "Ngepaskeun" Ubuntu anjeun sareng ngantepkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Pikeun masang Ubuntu Tweak, kuring muka terminal sareng ngetik:

sudo add-apt-repository ppa: tualatrix / ppa sudo apt-get update sudo apt-get install ubuntu-tweak

Kabutuhan Kuring

MyUnity ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun Unity kalayan gampang pisan.

6. Pasang aplikasi komprési

Dina raraga komprési sareng ngadékompresikeun sababaraha format gratis sareng propriétari anu populér, anjeun kedah masang bungkus ieu:

sudo apt-get install rar unace p7zip-full p7zip-rar sharutils mpack lha arj

7. Pasang manajer paket sareng konfigurasi anu sanés

Sinaptik - mangrupikeun alat grafis pikeun manajemén rangkep dumasar kana GTK + sareng APT. Synaptic ngamungkinkeun anjeun masang, ngamutahirkeun atanapi nyabut paket program ku cara serbaguna.

Éta henteu acan dipasang sacara standar (sakumaha aranjeunna nyarios dumasar rohangan dina CD)

Pamasangan: Milarian Pusat Perangkat Lunak: synaptic. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt-get install synaptic

kamampuan - Paréntah pikeun masang aplikasi tina terminal

Henteu diperyogikeun kumargi urang tiasa waé ngagunakeun paréntah "apt-get", tapi di dieu kuring ngantepkeun pikeun anu hoyong:

Pamasangan: Milarian Pusat Perangkat Lunak: kabisa. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt-meunang install aptitude

gdebi - Pamasangan bungkus .deb

Henteu perlu, kumargi masang .deb ku dua kali klik muka Pusat Perangkat Lunak. Pikeun anu nostalgia:

Pamasangan: milarian Pusat Perangkat Lunak: gdebi. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt-get install gdebi

Éditor Dconf - Éta tiasa manpaat nalika ngonpigurasikeun Gnome.

Pamasangan: Milarian Pusat Perangkat Lunak: dconf editor. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt-get install dconf-tools

Pikeun ngajalankeunana, kuring muka Dash sareng ngetik "dconf editor."

8. Milarian langkung seueur aplikasi dina Pusat Software Ubuntu

Upami anjeun henteu mendakan aplikasi pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong atanapi anjeun henteu resep aplikasi anu sacara standar di Ubuntu, anjeun tiasa angkat ka Pusat Software Ubuntu.

Ti dinya anjeun bakal tiasa masang aplikasi anu saé ku ngan ukur sababaraha klik. Sababaraha pilihan populér nyaéta:

  • OpenShot, éditor pidéo
  • AbiWordSederhana, éditor téks ringan
  • Thunderbird, e-mail
  • kromium, browser wéb (versi gratis Google Chrome)
  • Pidgin, ngobrol
  • Koruptor, walungan
  • VLC, video
  • XBMC, pusat média
  • FileZilla, FTP
  • GIMP, editor gambar (jinis Photoshop)

9. Ngarobih panganteur

Kana panganteur GNOME tradisional
Upami anjeun sanés kipas tina Unity sareng hoyong nganggo antar muka GNOME tradisional, punten laksanakeun hal ieu:

  1. Kaluar
  2. Pencét kana nami pangguna anjeun
  3. Pilari ménu sési di handapeun layar
  4. Ngarobihna tina Ubuntu kana Ubuntu klasik
  5. Pencét Login.

Upami pilihan ieu henteu sayogi pikeun sababaraha alesan anu anéh, cobian jalankeun paréntah ieu di handap:

sudo apt-get install gnome-session-fallback



Cangkang GNOME 3 / GNOME
Upami anjeun hoyong nyobian Gnome 3.2 nganggo Gnome-Shell, tibatan Unity.

Pamasangan: milarian dina Pusat Perangkat Lunak: cangkang gnome. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt-get install gnome-cangkang

Upami anjeun mutuskeun masang Gnome Shell, anjeun ogé tiasa resep masang ekstensi Gnome Shell 3.2.

Cinammon
Cinammon mangrupikeun garpu Gnome 3 anu dianggo sareng dikembangkeun ku panyipta Linux Mint anu ngamungkinkeun palang tugas anu langkung handap sareng Start Menu klasik.

sudo add-apt-repository ppa: gwendal-langkungan-dev / cinnamon-stable sudo apt-get update sudo apt-get install cinnamon

10. Pasang Indikator sareng daptar Daptar gancang

Indikator - Anjeun tiasa masang seueur indikator, anu bakal muncul dina panel luhur méja anjeun. Indikator ieu tiasa ningalikeun inpormasi ngeunaan seueur hal (cuaca, sensor hardware, ssh, monitor sistem, dropbox, virtualbox, jst.).

Daptar lengkep indikator, sareng pedaran ringkes pamasanganana, sayogi di Tanya Ubuntu.

Daptar gancang - Quicklists ngamungkinkeun anjeun ngakses fungsionalitas aplikasi anu umum. Aranjeunna ngajalankeun palang anu nembongan di kénca dina desktop anjeun.

Daptar lengkep daptar gancang, sareng pedaran ringkes pamasanganana, sayogi di Tanya Ubuntu.

11. Pasang Pangaturan Setélan Compiz & sababaraha plugins tambahan

Compiz nyaéta anu ngadamel alat-alat tulis anu luar biasa anu ngajantenkeun urang sadayana teu tiasa nyarios. Hanjakalna Ubuntu henteu ngagaduhan antarmuka grafis pikeun ngonpigurasikeun Compiz. Ogé, éta henteu nganggo sadayana plugins anu dipasang.

Pikeun masangna, kuring muka terminal sareng ngetik:

sudo apt-get install compizconfig-setting-manager compiz-fusion-plugins-extra

12. Cabut ménu global

Pikeun miceun anu disebut "ménu global", anu ngajantenkeun ménu aplikasi nembongan dina panel luhur méja anjeun, kuring ngan saukur muka terminal sareng ngetik anu kieu:

sudo apt-get Delete appmenu-gtk3 appmenu-gtk appmenu-qt

Kaluar sareng lebet deui.

Pikeun malikeun parobihan, buka terminal teras lebetkeun:

sudo apt-get install appmenu-gtk3 appmenu-gtk appmenu-qt

Upami anjeun resep kana ménu global sareng anjeun henteu resep éta LibreOffice henteu ngadukungana, kuring muka terminal sareng nyerat kieu:

sudo apt-get install lo-menubar

Éta kedah ngalereskeun masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

57 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   henteu aya namina cenahna

    Éta leres-leres narik perhatian, Anjeun hiji blogger anu propésional pisan. Kuring parantos ngagabung sareng eupan anjeun sareng ngarepkeun milarian tambahan tina pos hébat anjeun. Salaku tambahan, kuring parantos ngabagi halaman wéb anjeun dina jaringan sosial kuring

    halaman utama kuring :: musisi

  2.   Manuel cenahna

    Sae pisan Pak Hayu urang nganggo Linux, kuring heran naha kuring tiasa masang kompiler C pikeun mikrokontroler microchip PIC

  3.   Jose cenahna

    Eusi anu saé pisan, kuring hoyong terang kumaha masang program kubus, anu ngajantenkeun layar kanggo pencét tab alt + mindahkeun layar jauh sareng méja-méja sapertos kotak kubus email abdi jhsantonio@gmail.com

    1.    John Jairo cenahna

      kubus disebutna compiz, éta tiasa dipasang tina synaptics, pikeun tiasa ngagunakeunana ogé anjeun kedah gaduh kamampuan pikeun 3d efek opengl dina kartu vidéo anjeun, anjeun ogé kedah masang manager compiz ogé

  4.   Carlos Cox cenahna

    Halaman ieu saé pisan éndah. hatur nuhun didieu kuring mendakan seueur solusi. Tambahkeun langkung seueur élmu hébat anjeun,

  5.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kumaha alus éta ngalayanan anjeun!
    Rangkulan! Paul.

    1.    Francisco cenahna

      Babaturan sual ... Kuring masang Ubuntu Server sareng kuring nampi pesen yén programna henteu ngagaduhan calon pamasangan .. sapertos kuring hoyong masang tautan ieu tina mesin sanés:
      sudo apt-get install compizconfig-setting-manager compiz-fusion-plugins-extra
      sareng ieu nembongan:
      Diréktori admin (/ var / lib / dpkg /) henteu tiasa dikonci, panginten aya prosés sanés anu nganggo éta?
      anjeun tiasa nyarios ka kuring naon anu lumangsung atanapi upami anjeun gaduh jawaban ..

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Kamungkinan pasar ubuntu ditutup secara teu disangka-sangka nalika anjeun masang naon waé teras file anu nyegah pamasangan program anu sakaligus henteu dihapus.
        Pikeun méréskeun masalah, anjeun kedah waé muka terminal sareng lebetkeun:
        sudo rm / var / lib / apt / lists / lock
        sudo rm / var / lib / dpkg / ngonci
        Hayu atuh terang upami éta direngsekeun.
        Surak! Paul.

  6.   Xander cenahna

    hatur nuhun sadayana bade sampurna 🙂

  7.   Ubuntu cenahna

    Leres !! Saé pisan, hatur nuhun. God Bless You (Tip: Tambahkeun pamasangan Mass-Utils dina supir)

  8.   Erk mart cenahna

    hatur nuhun kana kontribusi …… pisan konstruktif

  9.   raja-raja g. pandar cenahna

    HATUR NUHUN, SAN CARLOS COJEDES VENEZUELA, abdi mangrupikeun pangguna anu énggal nembé sumping di LINUX UBUNTU.
    Sakumaha aranjeunna nyarios dina basa ANGLO-SAXON. JAGA KERJA BAGI Anjeun.

    Raja PANDARES

  10.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Nuhun Carlos!
    Peluk! Paul.

  11.   Ghermain cenahna

    Kompilasi anu saé pikeun urang anu ngamimitian dina Linux, kuring gaduh patarosan sareng, upami ieu ogé lumaku pikeun Kubuntu? sabab kuring ngartos yén éta dasarna distribusi anu sami tapi hiji-hijina hal anu robih nyaéta desktop KDE pikeun Gnome.

  12.   Dinamis cenahna

    sababaraha hal enya, sareng anu sanés henteu, sababaraha kali bungkusan disebatna béda sareng ciri-cirina henteu dicumponan ... tanpa kedah langkung jauh ... persatuan di kubuntu henteu aya

  13.   juliogeronimo cenahna

    Salam Sobat Kaleresan nyaéta kuring hoyong ngamimitian di Ubuntu kalayan vérsi 12.04 tls valid pikeun novice, kuring badé masangkeunana dina sakabéh disk tapi tetep dokumén win xp kuring valid anjeun terang sababaraha dokuméntasi ngeunaan éta
    Salam Julio Paez Vénézuéla

  14.   Jonathan Samuel Soto Montes cenahna

    éta ngabantuan kuring pisan !!! hatur nuhun

  15.   Diego cenahna

    saé pisan ,, tapi kuring gaduh masalah dina ubuntu, nyaéta yén OS henteu gaduh kacaangan, sareng kuring henteu ningali naon-naon anu tiasa dipasihkeun ku solusi?

  16.   Andres Florez cenahna

    Halo. Tingali iraha kuring badé masangkeun flash player di terminal sareng nalika naroskeun kecap aksesna, éta moal ngantep kuring nyeratna, naon anu kuring lakukeun?

  17.   Echazarret @ cenahna

    Hatur nuhun pisan. Ayeuna Ubuntu kuring sanés artos bahkan kuring mendakan Unity langkung pikaresepeun. Surak

  18.   jaime melara cenahna

    hatur nuhun pisan

  19.   Ignacio cenahna

    Hatur nuhun parantos ngamungkinkeun parangkat lunak gratis pikeun anu anyar. Hésé ngabayangkeun jasa luar biasa anjeun masihan ka komunitas ieu. HATUR NUHUN !!!

  20.   Isaac cenahna

    kantun MAGNIFIKEN, hatur nuhun kana kontribusina !!

  21.   RafaGCG cenahna

    anjeun makina !!!
    ngan ukur anu kuring pilari, éta kuring gaduh ingetan, anu kuring henteu émut ti waktos ka waktos.
    Salam.

  22.   Mokomorrison cenahna

    Nuhun pisan !!

  23.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Sawangsulna! Rangkulan! Paul.

  24.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Sawangsulna! Rangkulan! Paul.

  25.   Ubuntu 12.04 cenahna

    gaduh Repository sahingga "diropéa" nyiptakeun henteu stabilitas sareng aranjeunna bakal tungtungna pasang deui OS unggal 3 bulan. éta henteu cocog sareng saha waé,

  26.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hatur nuhun! Surak! Paul.

  27.   sirop cenahna

    sareng akhirna sudo rm -rf /

  28.   Lémon cenahna

    Nuhun tutorial na, éta jalan pisan

  29.   jess cenahna

    Ieu mangrupikeun koméntar jalma anu cocog sareng omong kosong. Pikeun anjeun anu henteu terang, henteu kedah ngetik paréntah ieu kusabab éta mupus sistem akar. Beuli sorangan uteuk, gil!

  30.   miguel tandatangan cenahna

    bantosan pisan !! Kuring ragu-ragu antara ubuntu sareng mint kusabab codecs, pasti ubuntu sareng hatur nuhun pisan

  31.   hironakamura2009 cenahna

    Saé pisan naon anu anjeun ngajelaskeun sareng nunjukkeun, sareng sadayana diakomodir ,: kuring resep: ...

  32.   Gerardo cenahna

    Réréncangan mugia anjeun tiasa ngabantosan abdi ...
    Kaleresan kuring parantos capé pisan kana seueur masalah anu kuring gaduh sareng Ubuntu 12.04, kaleresan kuring henteu hoyong deui kana jandéla.
    Kuring masang deui ubuntu 12.04 sabab aya sababaraha kasalahan dina tandatangan (kaleresan henteu saé pisan naon hartosna) sareng hiji-hijina hal anu kajantenan kuring nyaéta masang OS 12.04 deui ngarepkeun yén sadayana bakal direngsekeun sareng kuring bakal senang sareng ubuntu deui.
    Ayeuna deui éta parantos ngalaman kagagalan sareng anu saleresna kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun deui ... Abdi nampi kasalahan ieu (1) nalika kuring nyobian ngapdet ti terminal kalayan ngapdet sareng ningkatkeun sabab kuring henteu tiasa deui muka manajer pembaruan, synaptic sareng pusat perangkat lunak.
    (1) W: Aya kasalahan nalika verifikasi tanda tangan. Repositoryna henteu mutahir sareng file indéks anu lami bakal dianggo. Kasalahan GPG nyaéta: http://extras.ubuntu.com Kaluaran anu pas: Firma ieu henteu leres: BADSIG 16126D3A3E5C1192 Ubuntu Extras Archive Otomatis Signing Key

    W: kasalahan GPG: http://ppa.launchpad.net Kaluaran anu pas: Firma ieu henteu leres: BADSIG 5AF549300FEB6DD9 Launchpad PPA pikeun Florian Diesch
    W: kasalahan GPG: http://ppa.launchpad.net Kaluaran anu pas: Firma ieu henteu valid: BADSIG 6AF0E1940624A220 Launchpad PPA pikeun TualatriX
    W: Teu tiasa kénging http://extras.ubuntu.com/ubuntu/dists/precise/Release
    Kuring hatur nuhun sateuacanna pikeun pangrojong anjeun.

  33.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Sakumaha poster nyatakeun, aya kasalahan dina garis 57 tina
    file /etc/apt/source.list.

    Kuring muka terminal sareng nyerat paréntah ieu pikeun muka file nganggo gedit nganggo kaistiméwaan admin:

    sudo gedit /etc/apt/source.list

    Teras, anjeun kedah ngaktipkeun pilihan pikeun ningali nomer garis. Tingali dina ménu gedit (kuring henteu acan dipasang ayeuna sareng teu émut ku émutan, tapi sigana éta ménu Format).

    Sakali garis dina wilanganana, milari garis 57.

    Salin na kirimkeun ka dieu janten urang tiasa ningali naon anu salah. Éta ogé bakal aya gunana upami anjeun tiasa nyarioskeun distro sareng versi mana anu anjeun anggo.

    Surak! Paul.

  34.   Diego Mahecha M. cenahna

    Nalika kuring masihan sudo apt-get update kuring nampi ieu:

    E: Garis salah 57 dina daptar sumber /etc/apt/source.list (dist parsing), E: Henteu tiasa maca daptar sumber, E: Teu tiasa nga-parse atanapi muka daptar paket atanapi file statusna. ' milarian kuring mendakan yén mairan dina garis 57 tiasa dianggo tapi teu nanaon.

    Éta tiasa kajantenan?

    Hatur nuhun.

    dmahec@yahoo.es

  35.   Alejandro cenahna

    Tungtungna saatos dinten berjuang sareng ieu. Kantun unduh Ubuntu 12.04 ISO, boot tina CD, sareng ngamuat OS masihan kuring alternatip pikeun uninstall 12.04 anu rusak sareng pasang deui deui. Kaget anu pangsaéna nyaéta salian ti menerkeun sadaya bug éta tetep seueur fitur sapertos codec anu diwatesan, basa di Libre Office sareng seueur deui hal anu nyalametkeun kuring tina ngalakukeun éta deui!

  36.   Alejandro cenahna

    Halo Gumax, kuring ngagaduhan masalah kieu ... éta mangrupikeun prosedur sadayana nalika kuring maksakeun pérsi dina alternatip kuring ngan ukur versi 295.40 sareng dua versi 295.53 muncul tapi teu aya 295.33 sareng kuring henteu mendakan kumaha ngamuatna. Abdi hoyong terang upami anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan cara ngabéréskeun masalah ieu kumargi kuring parantos milarian saluruh wéb sareng henteu mendakan nanaon.
    Ti parantos hatur nuhun pisan.

  37.   Josperco cenahna

    Uhmmm .. pikeun mikir yén nalika kuring nganggo Ubuntu kuring tumaros sabab langkung gampang dipasangna sareng éta sababna kuring nyarankeun, sabab seueur hal anu parantos dikonfigurasi. Teras kuring ninggali Ubuntu pikeun ngadukung Debian. Pikeun anu aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén éta rumit pisan pikeun ngonpigurasikeunana. Uhmmm, deui, distro anu ramah pikeun anu sumping kusabab gampang dipasangna, sigana mah henteu deui. Tapi éta pangalaman anu saé pikeun kaluar sareng hijrah ka distro anu sanés.

  38.   Pablulu cenahna

    Hatur nuhun! Kuring badé némbalan ayeuna-ayeuna.

  39.   Nyolong cenahna

    hébat!

  40.   Diego Campos cenahna

    Kantun…
    padamelan anu megah

    Surak (:

  41.   Erick ngungkulan cenahna

    Nuhun ieu 100% tiasa dianggo sareng fungsina ...

  42.   raven291286 cenahna

    Tutorial anu saé sanaos kuring sono kana Ubuntu 10.10 kalayan kuring ngamimitian di dunya bébas sareng ayeuna kuring gaduh Linux Mint 13 sareng éta parantos lancar tapi kuring henteu bakal hilap 10.10.

  43.   tanda cenahna

    Inpormasi anu saé, hatur nuhun pisan.

  44.   Denis cenahna

    Tutorial anu saé pisan, hatur nuhun pisan

  45.   Manuel Fernandez cenahna

    Kontribusi anu saé. hatur nuhun pisan

  46.   Jibril Guerrero cenahna

    Hébat, hatur nuhun pisan, anjeun parantos ngabantosan pisan, halaman ieu saé.

    Salam ti HONDURAS KA SADAYANA.

  47.   Jose Luis cenahna

    Abdi hoyong terang, kuring hijrah tina windows ka linux ubuntu. Hatur nuhun, inpormasi naon waé anu manpaat pisan pikeun kuring

  48.   Daniel Villatoro cenahna

    Hatur nuhun, hatur nuhun, inpormasi ngabantosan kuring pisan

  49.   Franco cenahna

    Hatur nuhun pisan, kaleresan aya tulisan emas. Disarankeun pisan pikeun jalma anu ngamimitian ku Ubuntu

  50.   genep belas cenahna

    Halo wilujeng enjing, kabeneran kuring masang ubuntu dina waktos ayeuna dihirupkeun deui sareng ngajalankeun program, éta naros ka kuring nami pangguna sareng kecap akses.
    Kuring nuliskeun nami anu kuring lebetkeun sareng sandi reséktipna sareng nembongan sixto@ubuntu.com: - $ naon anu kuring lakukeun

  51.   Carlos cenahna

    Halo, hatur nuhun pikeun postingan anjeun, kuring ngawartosan anjeun nalika kuring nempatkeun smartphone di Ubuntu 12.04 éta henteu mikawanoh éta.

    Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan kana éta.

    rangkulan.

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Hai Carlos!

      Salami sababaraha dinten urang parantos nyayogikeun jasa tanya jawab anyar anu disebat Tanya FromLinux. Kami nyarankeun yén anjeun mindahkeun jinis konsultasi ieu di ditu supados sadayana masarakat tiasa ngabantosan anjeun pikeun masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.

  52.   Ana cenahna

    Hai, Pablo,

    Kuring ngan ukur hayang ngomong hatur nuhun!

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Sawangsulna! Surak! Paul.