Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

Ubuntu 14.04 Trusty Tahr ningali cahaya sababaraha dinten ka pengker. Sakumaha anu urang lakukeun ku unggal sékrési distro populér ieu, ieu aya sababaraha hal anu kedah anjeun lakukeun saatos ngadamel a instalasi pas ti mimiti.

1. Ngajalankeun Update Manager

Kamungkinan saatos Ubuntu 14.04 dileupaskeun, pembaruan anyar parantos muncul pikeun bénten anu béda-béda anu disertakeun ku gambar ISO ku Canonical.

Kusabab kitu, saatos réngsé pamasanganana sok disarankeun pikeun ngaji Ngamutahirkeun Manajer. Anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku milarian dina Dash atanapi ku ngaéksekusi hal-hal ieu ti terminal:

sudo apt update sudo apt update

2. Masang Bahasa Spanyol

Dina Dash kuring nyerat Pangrojong Basa sareng ti ditu anjeun bakal tiasa nambihan bahasa anu anjeun pikaresep.

Kamus dina basa Spanyol pikeun LibreOffice / OpenOffice

Upami anjeun henteu ngagaduhan pamariksaan mantra dina basa Spanyol, dimungkinkeun pikeun ditambahan ku cara kieu:

1. buka Pusat penyuluhan LibreOffice

2. Tingali pikeun Kamus Spanyol

3. Unduh kamus anu anjeun pikaresep (umum atanapi khusus pikeun nagara anjeun)

Kalayan ieu kami bakal gaduh file OXT. Upami henteu, anjeun kedah ngarobih perpanjangan file anu diunduh.

4. Buka LibreOffice / OpenOffice, pilih Parabot> Panjangan teras pencét Tambihkeun, urang angkat ka diréktori tempat file anu diunduh ayana sareng urang masangkeunana.

Kamus Spanyol pikeun LibreOffice sareng OpenOfficePikeun ningali pituduh lengkep ngajelaskeun kumaha cara masang éjahan Spanyol sareng pamariksaan basa dina LibreOffice / OpenOffice, kuring nyarankeun maca anu lami ieu artikel. Kami ogé parantos nyiapkeun a pitunjuk pikeun masang spell checker Spanyol dina Firefox / Chromium.

3. Pasang codecs, Flash, font tambahan, driver, jsb.

Kusabab masalah hukum, Ubuntu moal tiasa nyertakeun sacara standar sababaraha rangkep anu, di sisi séjén, diperyogikeun pisan pikeun pangguna mana waé: codecs pikeun maénkeun MP3, WMV atanapi DVD énkripsi, sumber tambahan (seueur dianggo dina Windows), Flash, driver pamilik (pikeun ngagunakeun fungsi 3D atanapi Wi-Fi) anu langkung saé, jsb.

Untungna, installer Ubuntu ngamungkinkeun anjeun masang sadayana ieu ti mimiti. Anjeun kedah ngaktipkeun pilihan éta dina salah sahiji layar pamasang.

Upami anjeun henteu acan, anjeun tiasa masangna sapertos kieu:

Supir kartu vidéo

Ubuntu kedah otomatis ngadeteksi sareng waspada ka kasadiaan supir 3D. Upami éta, anjeun bakal ningali ikon kanggo kartu vidéo dina panel luhur. Pencét kana ikon éta sareng turutan pitunjukna. Éta ogé dimungkinkeun pikeun masang supir proprietary ti Dash> Supir Tambahan.

Codecs proprietary sareng format

Upami anjeun salah sahiji anu teu tiasa hirup tanpa ngupingkeun MP3, M4A sareng format proprietari anu sanés, ogé anjeun moal salamet di dunya anu kejem ieu tanpa tiasa maénkeun pidéo anjeun dina MP4, WMV sareng format propriétari anu sanés, aya solusina anu saderhana. Anjeun kedah pencét kana tombol di handap:

atanapi nyerat dina terminal:

sudo apt install Ubuntu-diwatesan-extras

Pikeun nambihan pangrojong pikeun DVD énkripsi (sadayana "asli"), kuring muka terminal sareng ngetik ieu:

sudo apt install libdvdread4 sudo /usr/share/doc/libdvdread4/install-css.sh

4. Pasang Repositori tambahan

GetDeb & Playdeb

GetDeb (baheulana Ubuntu Click And Run) mangrupikeun halaman wéb anu dimana paket Deb sareng versi anu langkung énggal ngeunaan paket anu henteu sumping dina Repository Ubuntu anu biasa didamel sareng disayogikeun pikeun pangguna akhir.

Playdeb, Repository kaulinan pikeun Ubuntu, didamel ku jalma anu sami anu masihan kami getdeb.net, tujuan proyékna nyaéta pikeun nyayogikeun pangguna Ubuntu sareng Repository henteu resmi kalayan vérsi anu pangénggalna tina kaulinan.

5. Masang alat bantosan pikeun ngatur Ubuntu

Ubuntu Tweak

Alat anu paling populér pikeun ngonpigurasi Ubuntu nyaéta Ubuntu Tweak (sanaos pantesna netelakeun yén dina sababaraha dinten terakhir sigana pamekaranana bakal tamat, sahenteuna ku panyipta na). Heran ieu ngamungkinkeun anjeun "Ngepaskeun" Ubuntu anjeun sareng ngantepkeun sakumaha anjeun resep.

Pikeun masang Ubuntu Tweak, kuring muka terminal sareng ngetik:

sudo add-apt-repository ppa: tualatrix / ppa sudo apt update sudo apt install ubuntu-tweak

Sétan

UnSettings mangrupikeun alat énggal pikeun ngarobih Ubuntu. Aya program sanés sapertos MyUnity, Gnome Tweak Tool, sareng Ubuntu-Tweak anu sami padamelan, tapi ieu kalebet sababaraha fitur unik.

sudo add-apt-repository ppa: diesch / testing sudo apt update sudo apt install unsettings

6. Pasang aplikasi komprési

Dina raraga komprési sareng ngadékompresikeun sababaraha format gratis sareng propriétari anu populér, anjeun kedah masang bungkus ieu:

sudo apt install rar unace p7zip-pinuh p7zip-rar sharutils mppack lha arj

7. Pasang manajer paket sareng konfigurasi anu sanés

Sinaptik - mangrupikeun alat grafis pikeun manajemén rangkep dumasar kana GTK + sareng APT. Synaptic ngamungkinkeun anjeun masang, ngamutahirkeun atanapi nyabut paket program ku cara serbaguna.

Éta henteu acan dipasang sacara standar (sakumaha aranjeunna nyarios dumasar rohangan dina CD)

Pamasangan: Milarian Pusat Perangkat Lunak: synaptic. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt masang synaptic

kamampuan - Paréntah pikeun masang aplikasi tina terminal

Henteu diperyogikeun kumargi urang tiasa waé ngagunakeun paréntah "apt", tapi di dieu kuring ngantepkeun pikeun anu hoyong:

Pamasangan: Milarian Pusat Perangkat Lunak: kabisa. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt masang aptitude

gdebi - Pamasangan bungkus .deb

Henteu perlu, kumargi masang .deb ku dua kali klik muka Pusat Perangkat Lunak. Pikeun anu nostalgia:

Pamasangan: milarian Pusat Perangkat Lunak: gdebi. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt install gdebi

Éditor Dconf - Éta tiasa manpaat nalika ngonpigurasikeun Gnome.

Pamasangan: Milarian Pusat Perangkat Lunak: dconf editor. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah ieu dina terminal ...

sudo apt install dconf-tools

Pikeun ngajalankeunana, kuring muka Dash sareng ngetik "dconf editor."

8. Milarian langkung seueur aplikasi dina Pusat Software Ubuntu

Upami anjeun henteu mendakan aplikasi pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong atanapi anjeun henteu resep aplikasi anu sacara standar di Ubuntu, anjeun tiasa angkat ka Pusat Software Ubuntu.

Ti dinya anjeun bakal tiasa masang aplikasi anu saé ku ngan ukur sababaraha klik. Sababaraha pilihan populér nyaéta:

  • OpenShot, éditor pidéo
  • AbiWordSederhana, éditor téks ringan
  • Thunderbird, e-mail
  • kromium, browser wéb (versi gratis Google Chrome)
  • Pidgin, ngobrol
  • Koruptor, walungan
  • VLC, video
  • XBMC, pusat média
  • FileZilla, FTP
  • GIMP, editor gambar (jinis Photoshop)

9. Ngarobih panganteur

Kana panganteur GNOME tradisional
Upami anjeun sanés kipas tina Unity sareng hoyong nganggo antar muka GNOME tradisional, punten laksanakeun hal ieu:

  1. Kaluar
  2. Pencét kana nami pangguna anjeun
  3. Pilari ménu sési di handapeun layar
  4. Ngarobihna tina Ubuntu kana GNOME Flashback
  5. Pencét Login.

Upami pilihan ieu henteu sayogi, cobian ngajalankeun paréntah ieu heula:

sudo apt install gnome-session-flashback


Cangkang GNOME 3 / GNOME
Upami anjeun hoyong nyobian GNOME Shell tibatan Unity.

Pamasangan: lebetkeun paréntah ieu dina terminal:

sudo apt masang gnome-cangkang

Anjeun ogé tiasa masang éta tina GNOME Shell PPA, anu pastina bakal kalebet versi anu langkung diénggalan:

sudo add-apt-repository ppa: ricotz / testing sudo add-apt-repository ppa: gnome3-team / gnome3 sudo add-apt-repository ppa: gnome3-team / gnome3-pementasan sudo apt update sudo apt install gnome-shell gnome- tweak-tool gnome-shell-extensions
Ati-ati: masang GNOME Shell ku cara ieu kamungkinan bakal masang bungkus GNOME sanés anu ditingali ku jalma-jalma Ubuntu. Salaku conto, Nautilus. Pasti, meureun éta anu anjeun pikahoyong, janten dina kasus éta moal aya masalah tapi anjeun kedah waspada kana naon anu bakal kajadian.

Cinamon
Cinammon mangrupikeun garpu Gnome 3 anu dianggo sareng dikembangkeun ku panyipta Linux Mint anu ngamungkinkeun palang tugas anu langkung handap sareng Start Menu klasik.

sudo add-apt-repository ppa: gwendal-langkungan-dev / cinnamon-stable sudo apt update sudo apt install cinnamon

mate
MATE mangrupikeun garpu Gnome 2 anu muncul salaku alternatip pikeun pangguna GNOME saatos parobihan anu parah anu dilumangsungkeun di lingkungan desktop ieu nalika nganggo Shell anu kontroversial na. Dasarna, MATE nyaéta GNOME 2, tapi aranjeunna ngaganti nami sababaraha bungkus na.

sudo add-apt-repository "deb http://packages.mate-desktop.org/repo/ubuntu $ (lsb_release -sc) utama" sudo add-apt-repository "deb http://repo.mate-desktop.org / ubuntu $ (lsb_release -sc) utama "sudo apt update sudo apt install mate-archive-keyring sudo apt install mate-core mate-desktop-environment

10. Pasang Indikator sareng daptar Daptar gancang

Indikator - Anjeun tiasa masang seueur indikator, anu bakal muncul dina panel luhur méja anjeun. Indikator ieu tiasa ningalikeun inpormasi ngeunaan seueur hal (cuaca, sensor hardware, ssh, monitor sistem, dropbox, virtualbox, jst.).

Daptar lengkep indikator, sareng pedaran ringkes pamasanganana, sayogi di Tanya Ubuntu.

Daptar gancang - Quicklists ngamungkinkeun anjeun ngakses fungsionalitas aplikasi anu umum. Aranjeunna ngajalankeun palang anu nembongan di kénca dina desktop anjeun.

Ubuntu parantos sumping sareng sababaraha anu dipasang sacara standar. Nanging, dimungkinkeun pikeun nganggo sababaraha daptar gancang. Daptar lengkep, sareng pedaran ringkes pamasanganana, sayogi di Tanya Ubuntu.

11. Pasang Pangatur Konfigurasi Compiz & plugins

Compiz nyaéta anu ngadamel alat-alat tulis anu luar biasa anu ngajantenkeun urang sadayana teu tiasa nyarios. Hanjakalna Ubuntu henteu ngagaduhan antarmuka grafis pikeun ngonpigurasikeun Compiz. Ogé, éta henteu nganggo sadayana plugins anu dipasang.

Pikeun masangna, kuring muka terminal sareng ngetik:

sudo apt install compizconfig-setting-manager compiz-plugins-extra

12. Cabut ménu global

Pikeun miceun anu disebut "ménu global", anu ngajantenkeun ménu aplikasi nembongan dina panel luhur méja anjeun, kuring ngan saukur muka terminal sareng ngetik anu kieu:

sudo apt ngahapus appmenu-gtk3 appmenu-gtk appmenu-qt

Kaluar sareng lebet deui.

Pikeun malikeun parobihan, buka terminal teras lebetkeun:

sudo apt install appmenu-gtk3 appmenu-gtk appmenu-qt

Ménu jandéla dina palang judul

Sateuacanna, ménu aplikasi anu henteu maksimal ogé muncul dina ménu global. Nanging, ayeuna dimungkinkeun pikeun ménu dina windows ieu muncul dina bilah judulna nyalira. Jang ngalampahkeun ieu, cukup buka Dash, ketik "Penampilan", buka tab "Perilaku" teras pilih pilihan "Tembongkeun ménu jandela dina palang judul."

13. Cabut pamilarian "komérsial" ti dash

Pikeun nganonaktifkeun pamilarian online, kuring muka dasbor Setélan Sistem> Privasi sareng Kaamanan> Pilarian. Sakali aya, batal pilih pilihan "Kalebet hasil online."

Pikeun nganonaktifkeun ngan ukur "komérsial" anu dipilarian dina dash, anjeun tiasa buka Aplikasi> Hasil Filter> Type> Extensions. Pencét kana plugin na pilih Nonaktipkeun.

Pikeun nganonaktifkeun sadaya pamilarian "komersial" (Amazon, Ebay, Music Store, Popular Tracks Online, Skimlinks, Ubuntu One Music Search & Ubuntu Shop) dina hiji waktos anjeun tiasa muka terminal sareng ngajalankeun paréntah ieu:

gsettings set com.canonical.Unity.Lens ditumpurkeun-wengkuan "['more_suggestions-amazon.scope', 'more_suggestions-u1ms.scope', 'more_suggestions-populartracks.scope', 'music-musicstore.scope', 'more_suggestions-ebay .scope ',' more_suggestions-ubuntushop.scope ',' more_suggestions-skimlinks.scope '] "

14. Ngahijikeun wéb kana desktop anjeun

Tambahkeun akun média sosial anjeun

Pikeun ngamimitian, kuring aksés kana dasbor Setélan Sistem> Akun Online. Sakali aya, pencét dina tombol "Tambah Akun".

Jasa anu dirojong diantarana Aol, Windows Live, Twitter, Google, Yahoo!, Facebook (sareng Facebook Chat), Flickr, sareng seueur deui.

Aplikasi anu ngagunakeun data ieu nyaéta Empathy, Gwibber, sareng Shotwell.

Webapps

Ubuntu WebApps ngamungkinkeun halaman wéb sapertos Gmail, Grouceshark, Last.fm, Facebook, Google Docs, sareng seueur deui, pikeun ngahijikeun sareng seamless sareng desktop Unity: anjeun tiasa milarian situs ngalangkungan HUD, anjeun bakal nampi bewara desktop, daptar gancang bakal ditambihan sareng éta bakal ngahijikeun sareng pesen sareng ménu bewara.

Pikeun ngamimitian, kantun buka salah sahiji situs anu didukung (aya daptar lengkep Ieuh) teras pencét dina "pasang" pop-up, anu bakal muncul sapertos anu dipidangkeun dina gambar di luhur.

15. Pitunjuk Desktop Ubuntu

Henteu aya anu langkung saé tibatan ningali dokuméntasi resmi (dina basa Spanyol) pikeun Ubuntu. Éta mangrupikeun bantosan anu saé pikeun anu énggal sareng, salian ti komprehensif pisan, ieu dituliskeun pikeun pangguna anu paling anyar dina pikiran, janten éta manpaat pisan sareng gampang dibaca.

Anjeun bakal tiasa mendakan inpormasi ngeunaan naon anu énggal dina Ubuntu sareng inpormasi ngeunaan cara ngagunakeun peluncur pikeun ngamimitian aplikasi (anu tiasa ngabingungkeun jalma-jalma anu henteu kantos nganggo Unity), kumaha milarian aplikasi, file, musik sareng seueur deui sareng Dash, kumaha ngatur aplikasi sareng setelan sareng bilah menu, cara nutup sési, mareuman atanapi ngarobih pangguna sareng anu sanésna panjang dll.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

140 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pepe cenahna

    Halo, kuring gaduh PC sareng Intel Pentium 3.00 Ghz sareng 2Gb Ram. Naha Ubuntu 14.04 LTS tiasa ngajalankeun saé? Kumaha upami Kubuntu atanapi Xubuntu?

    Salam.

    1.    Omar cenahna

      Saé. Upami Pentium anu anjeun anggo éta dual-core, anjeun moal ngagaduhan masalah ngajalankeun Ubuntu sareng Kubuntu; upami éta tunggal-inti; Langkung saé nyarankeun Xubuntu. Surak!

    2.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Abdi pikir kitu. Kitu ogé, anjeun tiasa nguji tina pendrive pikeun ningali kumaha jalanna sareng upami éta ngadeteksi sadaya hardware anjeun ogé.
      Abdi nyarankeun anjeun maca: https://blog.desdelinux.net/como-instalar-linux-desde-un-pendrive-usb/
      y https://blog.desdelinux.net/guia-para-principiantes-en-linux/
      Peluk, Pablo.

    3.    Javier cenahna

      Meureun mindahkeun saeutik lalaunan bro

    4.    Carlos Sierra cenahna

      Kaleresan nya éta ngalir tapi lambat pisan, kuring nyarankeun yén upami anjeun hoyong Ubuntu anu ngalir kalayan hadé, langkung saé LUBUNTU langkung gancang dina mesin anu langkung lami tibatan XUBUNTU.

      1.    Carlos M. cenahna

        Kuring hijrah ti Ubuntu 14.04 ka Lubuntu 14.04 sareng leres pagelaranna langkung saé, dua 2 gbs sapertos 4.

        Salam.

    5.    Sebastian cenahna

      enya adi lanceuk ngajalankeun unggulan

  2.   Arturo cenahna

    Anjeun ngarujuk kana Ubuntu 14.04 Saucy Salamander dina paragraf kahiji. Nuhun kana inpo na

    1.    mmm cenahna

      Éta kajantenan ku nyalin sareng nempelkeun ……… tulisanana diapresiasi tapi mangrupikeun salinan anu sanés… salam

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Halo! Nuhun kana inpormasi na. Abdi sono kana paragraf anu munggaran, kuring parantos ngalereskeun. 🙂
        Sareng leres, éta sami pisan sareng pituduh sateuacanna (sanaos aya parobihan) kumargi Ubuntu masih sami, atanapi henteu? Naha ngarobah basa kitu béda-béda ti hiji vérsi ka nu séjén?
        Surak! Paul.

        1.    mmm cenahna

          Henteu seueur teuing, tapi upami penting pikeun nempatkeun langkung seueur hal anu khusus ngeunaan naon anu nuju diajak ngobrol, sapertos topik tina ménu global anu ayeuna, dina versi ieu pilihan grapik sigana na ngarobahna. Hal anu sami dihargaan che!

  3.   py_crash cenahna

    The ppa ppa: makson96 / fglrx henteu ngadukung Ubuntu 14.04

    1.    Irvandoval cenahna

      Persis, kuring gaduh masalah sareng éta yén kuring gaduh PC nganggo hd3000 ati kalayan 13.04 sareng kuring henteu update kana 13.10 kusabab dukungan ppa éta: / sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, panginten anu pangsaéna pikeun mulang ka 12.04, leres?

      1.    Juan Carlos Senar cenahna

        Ati hd3450 kuring tiasa dianggo kalayan supir flgrx anu ditawarkeun ka kuring ti Supir tambahan dina Mint 13 (Ubuntu 12.04). Abdi bakal uih deui ...

        1.    Irvandoval cenahna

          : O nuhun tip na 🙂

      2.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Éta leres. Nalika kuring dibahas di handap, kuring nembé ngarobih bagian pituduh éta.
        Nuhun kana data na!
        Peluk! Paul.

  4.   Álvaro cenahna

    Wilujeng énjing, ayeuna ubuntu tweak ppa henteu ngadukung kapercayaan, sareng ngaleungitkeun ménu global ti terminal sigana mah mangrupakeun ide anu saé kumargi ayeuna tiasa ditumpurkeun tina konfigurasi - penampilan - tingkah laku. Surak

    1.    Juan Carlos Senar cenahna

      Ayeuna parantos aya di http://www.ubuntu-tweak.com vérsi na 0.8.7 sacara téoritis cocog sareng Ubuntu 14.04.

      Sanaos kitu, pamasangan paket .deb masihan sababaraha masalah katergantungan anu dilereskeun ku ngajalankeun di terminal $ sudo apt-get install -f – perbaikan-leungit.

      Saatos ngalakukeun ieu, program na jalan saé.

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Éta leres! Nuhun kana sumbangan. Kuring parantos ngabenerkeun bagian tina panduan éta. Kanggo ayeuna, cara anu disarankeun nyaéta nganggo aplikasi Drivers Tambahan, anu tiasa diaksés tina Dash.
        Surak! Paul.

    2.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo Alvaro! Éta henteu leres. Menu global moal tiasa ditumpurkeun ti dinya. Éta ngan ukur tiasa dirobih pikeun jandéla anu teu dimaksimalkeun, sakumaha anu dijelaskeun dina tulisan.
      Éta bédana leutik, tapi bédana dina tungtungna.
      Peluk, Pablo.

  5.   Juan Carlos Senar cenahna

    Hai, abdi parantos nyobian Xubuntu 14.04 sababaraha dinten ayeuna sareng kuring reuwas teu acan nampi pembaruan. Ngadamel tina terminal sudo apt-get update && sudo apt-get ningkatkeun henteu miceun anu énggal. Éta parantos sareng waktos, tanpa nunjukkeun yén aya bungkusan anu sayogi; tanpa masihan kasalahan. Sigana mah wajar atuh.

    Di sisi anu sanésna, printer kuring henteu deui ngonpigurasikeun nyalira saatos kuring nyambungkeunana. Kuring kedah ngalakukeun sacara manual sareng, sanaos leres dipasang ku cara ieu, sigana sapertos undak deui ti Xubuntu 12.04.

    Aya kajadian batur?

    Hatur salam,

    1.    mario cenahna

      sababaraha waktos ka pengker kuring réngsé masang éta sareng upami pembaruan kaluar (sababaraha), tapi aranjeunna kaluar sareng paréntah apt-get dist-upgrade. Kuring ogé bakal masang aptitude, nambihan salaku alesan yén éta tiasa milarian bungkus sareng milarian kabisa sareng ngaleupaskeun sadayana kelompok tanpa ngantepkeun bungkus leupas, sapertos anu aya dina motherboard Debian na.

    2.    Ana cenahna

      Hai Juan Carlos, Kumaha anjeun masang printer? Kuring masang supirna sareng nalika kuring badé nyetak kuring nampi pesen anu nyarios yén kuring kedah ngonpigurasi printer. Dina versi samemehna indit tanpa masalah. Abdi henteu mendakan jawaban dina forum naon waé.
      Salam tur nuhun

      1.    Juan Carlos Senar cenahna

        Halo Ana: Naon printer anjeun gaduh?

        Sakumaha anu kuring carioskeun, dina Xubuntu 12.04 printer Epson sx125 kuring sacara otomatis ngonpigurasi nalika nyambung sareng scanner (éta multifungsi) kedah ngonpigurasikeun saatos ngaunduh 2 paket .deb tina halaman wéb Epson.

        Dina Xubuntu 14.04 printer moal ngonpigurasi nalika dicolok (mugia ieu bakal dibereskeun dina pembaruan kahareup) sareng kuring mendakan dua cara pikeun ngalakukeun ieu:

        1.- Buka Menu> Sadaya setélan> Hardware> Printer. Teu aya anu némbongan sareng kuring pencét Tambihkeun Printer. Ti dieu éta parantos kauninga sareng anjeun ngan kedah ngalakukeun sakumaha biasana Teras, Teraskeun, jst. dugi ka tungtungna.

        2.- Anggo CANGKIR tina pangotéktak nuliskeun alamatna http://localhost:631/ sareng turutan pitunjuk sakumaha dituduhkeun di dieu:
        https://blog.desdelinux.net/cups-como-usar-y-configurar-las-impresoras-de-forma-facil/.

        Upami printer anjeun HP, dimungkinkeun (kadang-kadang kajadian éta), sakumaha anjeun carioskeun, éta sigana ogé ngonpigurasi sareng henteu leres jalan. Solusi kuring nyaéta masang bungkus hplip-gui ($ sudo apt-get install hplip-gui) teras lumpat $ sudo hp-setup sareng turutan pitunjukna. Kaseueuran waktos éta hasil.

        Anjeun nyarios

        Salam,

  6.   Saéron cenahna

    Kuring ngarti yén anjeun Argentina, tapi anjeun kedah ngabédakeun kumaha cara nyarios sareng kumaha nyerat. Hal-hal sapertos sos = anjeun sareng hoyong = hoyong, sareng sajabana panjang.

    1.    mmm cenahna

      Ha, éta ogé narik perhatian kuring yén anjeunna nyerat sapertos kieu ... tepatna kusabab kuring nyarios, hé ieu Argentina ... sareng kuring Argentina ... Kuring henteu ngartos naha anjeunna kedah ngarobih kakhususan urang? Tangtosna aya bedana antara kumaha anjeun nyarios sareng kumaha nyerat ... tapi sanés dina jinis hal anu anjeun tandai, tapi dina hal «nyerat» ... Kuring béjakeun yén urang Argentina ogé nyerat sareng «idiom» (atanapi naon waé anu disebatna) . Tapi bayangkeun yén bahkan Yankees kedah ngarobih idiomna pikeun urang Inggris Raya, atanapi Peruvians, atanapi Mexico bakal sami ....
      Wasalam

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Halo triple m!
        Kuring ngahargaan koméntar anjeun tapi keuna kuring yén janten urang Argentina anjeun ngarasa "anéh" ningali tulisan anu ditulis sapertos kieu. Malah di La Nación atanapi dina koran naon waé di Argentina aranjeunna nyerat sapertos kieu.
        Di sisi anu sanésna, kuring ngaraos nyaman nyerat salaku urang Argentina, kalayan "lokalisme" kuring, sapertos seueur blog anu dikokolakeun ku blogger Spanyol ngahargaan "lokalisme" na nyalira (ngagunakeun anjeun nyerat, contona). Kuring ngajak anjeun nyerat ka aranjeunna ogé supados aranjeunna ngarobah cara nyerat sareng milih Spanyol "nétral". Sakumaha conto, kuring masihan anjeun tautan: http://www.muylinux.com/?s=ois
        Peluk, Pablo.

        1.    mmm cenahna

          Che, sigana kuring henteu ngarti naon-naon ... Kuring keuna ku mendakan urang Argentina anu sanés, sanés anjeun lirén ngalaksanakeunana kusabab panginten ti Linux anjeunna asalna ti Kuba .... tapi tangtosna kuring bungah yén anjeun nyerat sareng lokalisasi (anu ceuk kuring). Kuring ngagaduhan kesan yén ti saprak kuring ngadamel "kritik" di luhur, anjeun panginten yén sadaya koméntar kuring bakal négatip. Sabalikna ... (kuring panginten lepat) tapi upami henteu, kuring henteu ngartos kumaha anjeun tiasa nyalahkeun kecap kuring sapertos kitu?
          Sareng naon anu kuring cariosan dina komentar salajengna pikeun milih Spanyol anu nétral nyaéta nempatkeun diri kuring dina tempat anu sanés, sabab contona. Kuring kaleungitan sababaraha lokalitas Méksiko ... sareng saé ... tapi kuring malikan deui, éta pikaresepeun pikeun mendakan tulisan di Argentina dina blog ieu anu dipikirkeun ku Kuba.

          1.    diazepan cenahna

            Blog ieu internasional. Kami nyerat dina sadaya dialek Spanyol.

        2.    mmm cenahna

          Pokokna, omong-omongan, kuring nyungkeun hapunten upami koméntar kuring ngaganggu anjeun, kusabab éta sanés niat kuring, atanapi témpél salinan sateuacanna, éta anu kuring pikir, tapi sadaya padamelan diapresiasi.

        3.    Alberto cenahna

          ye sanes localism tapi bentuk pangkolotna.

    2.    mario cenahna

      «Anjeun» «hoyong» ogé lokal, tapi semenanjung, kuring bakal nganggo «are», «want / want», milik nétral Spanyol

      1.    mmm cenahna

        aya …… ​​lokalisasi… sep nétral Spanyol langkung tenang pikeun sadayana.

        1.    hayu urang nganggo linux cenahna

          Sareng nyerat nganggo "anjeun" sareng "anjeun" sareng sadayana sanés sanés lokalisasi? Punten..
          Kuring ngajak anjeun maca naon anu dicarioskeun ku Royal Spanish Academy ngeunaan cara kuring nyerat. Disebut «voseo» sareng dianggo di Argentina sareng nagara-nagara sanés: http://lema.rae.es/dpd/srv/search?id=iOTUSehtID6mVONyGX
          Éta sanés cara nyerat anu teu ngagaduhan pendidikan ogé sanés "cara nyarios", éta ngan saukur cara pikeun nganyatakeun diri anu ditampi ku RAE.
          Surak! Paul.

          1.    mmm cenahna

            Sakumaha anu Kuring béjakeun ka anjeun sateuacanna: Kuring satuju, tapi kuring nyungkeun dihaturanan kanggo maca deui, justru réréncangan Mario nyarios yén aranjeunna lokal.

          2.    Javier cenahna

            Anu kajantenan nyaéta seueur jalma anu percanten yén aranjeunna nyarios "resmi" Spanyol / Castilian sareng, bodo, diskriminasi sésana. Spanyol nétral ibarat unicorn, mitos, anu teu leres-leres ayana. Anjeun teras-terasan nyerat sakumaha anu anjeun tiasa sareng henteu malire "ahli" ieu dina basa. Sadaya vérsi basa Spanyol leres-leres sah, kaasup Spanyol-Argentina, janten henteu nyarios sanés anu sanés. Teraskeun kana blog. Salam.

            1.    hayu urang nganggo linux cenahna

              Nuhun, javi!
              Rangkulan! Paul.


    3.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Hai Saeron!
      Hanjakalna, anjeun salah. Ieu sanés mangrupikeun cara nyerat "saolah-olah nyarios", ogé sanés cara nyerat anu teu ngagaduhan pendidikan.
      Kuring ngajak anjeun maca naon anu dicarioskeun ku Royal Spanish Academy ngeunaan cara kuring nyerat. Disebut «voseo» sareng dianggo di Argentina sareng nagara-nagara sanés: http://lema.rae.es/dpd/srv/search?id=iOTUSehtID6mVONyGX
      Surak! Paul.

    4.    Tomas cenahna

      Dear Saeron, (mimiti sadayana kuring netelakeun ka anjeun yén kuring ti Madrid tina galur murni, «ucing» anu saé).
      Koméntar anjeun masih rada kolonialis, kalayan bau anu rada bulukan. Lebetkeun Panispanico Kamus mamang sareng netelakeun aranjeunna.
      Dina grup pembicara Castilian, urang Spanyol mangrupikeun bagian leutik sareng urang teu ngagaduhan hak pikeun maksakeun naon-naon, lumayan seueur urang nandakeun getih di Amérika Latin pikeun sababaraha abad.
      Hiji salam.

      Tomas.

      PS.: Kuring parantos cicing 28 taun di Buenos Aires sareng urang kedah seueur diajar ti bagéan éta.

  7.   jamin-samuél cenahna

    Nya anu nyiptakeun Kayu manis mastikeun yén desktop kayu manis sanés garpu tapi lingkunganana nyalira xD

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Sareng sabab? Upami éta garpu ... atanapi henteu?
      Naon anu aranjeunna dumasar kana nyarios éta?
      Peluk! Paul.

  8.   ferchmetal cenahna

    Abdi nembé masang ubuntu 14.04 (final, sanés béta) sareng kuring henteu terang kunaon sabab saprak versi 10.10 ubuntu parantos janten kitu, lambat pisan, kusabab kuring nganggo persatuan, windows hang sareng sadayana, kuring nampi yén vérsi ieu 14.04 langkung gancang , tapi kuring henteu terang tapi éta ngagantung kuring henteu sapertos dina 13.10 sareng 13.04, leres-leres. Abdi nembé angkat deui ka fedora sareng cicing di fedora XFCE 🙂

  9.   dinten cenahna

    Naon anu kudu dilakukeun saatos masang ubuntu 14.04 amanah tahr?
    pormat sareng pasang lengkungan linux: p
    lulucon lami.

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Jua! Masih, versi Ubuntu ieu henteu goréng pisan ... éta relatif stabil (dibandingkeun sareng anu sateuacanna).
      Peluk! Paul.

    2.    Izenzo cenahna

      Atanapi SD SD, Linux anu saé pisan.

    3.    Rafael Mardojai cenahna

      Hee hee hee… ._. Upami kuring badé masang Arch, kuring langkung resep deui kana jandéla sareng tetep hirup dugi ka xD

  10.   Julio cenahna

    Salam hormat. Sigana anjeun maca yén vérsi anyar Ubuntu ieu hadir sareng LibreOffice 4.1. Kusabab vérsi 3.6 sareng ningkat tina vérsi 4.x kamus umum basa sareng sinonim dipasang dina program.

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Saé! Hatur nuhun kana sumbangan!

  11.   Juan Carlos cenahna

    Ngan pikeun émut yén henteu perlu deui "apt-get" pikeun masang sareng prosedur sanésna, ayeuna cukup ngetik paréntah "apt"; contona, "sudo apt Delete Spanish-idiom" (hehe, éta banyolan, tong janten gelo).

  12.   Ernesto Flores cenahna

    Halo sadayana:

    Perbarui sakumaha dituduhkeun di dieu, tapi hiji-hijina hal anu kuring teu resep mimitian nyaéta versi Audacity (2.0.5) pikeun distro ieu sareng anu sanésna, henteu nampi plugin Linux asli sapertos LADSPA, LV2, DSSI, sareng anu sanésna anu biasana dilebetkeun nalika ngatur plugins ku Administrator Software. Sahenteuna kuring henteu terang kumaha ngatur éta ku cara anu sanés. Sagala koméntar anu tiasa janten mangpaat pikeun kami dina hal ieu bakal ngaapresiasi sateuacanna.

    Tulus: Ernesto Flores

  13.   Ésau cenahna

    ngan ukur nyayogikeun APT anu parantos diperbaharui, éta henteu deui sudo apt-get install tapi sudo apt install.
    vérsi anyar APT dina Debian sareng Ubuntu: http://rootsudo.wordpress.com/2014/04/20/nueva-version-de-apt-en-debian-y-ubuntu/

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Anjeun leres! Naon adatna.
      Parantos diénggalan. 🙂
      Surak! Paul.

  14.   Arismendy cenahna

    Halo, hatur nuhun pikeun kontribusi ieu. Abdi hoyong terang kumaha masang téma sareng ngarobih tampilan na kana Ubuntu. Abdi nembé masang 14.4. Abdi noob.

  15.   Mordraug cenahna

    Pitunjuk anu saé sapertos biasa Pablo 🙂

    Sigana kuring mah vérsi ieu mangrupikeun panerusna anu pantes pikeun mastikeun, tangtosna ngan ukur versi xfce na, sabab persatuan gagal langkung ti shotgun XD fairground. Hiji-hijina kasalahan anu kuring tingali nyaéta awn henteu aya dina repositori (kumargi béta) teu aya anu anjeun teu tiasa ngalereskeun kalayan 10 detik dina terminal = ^. ^ = Tapi di dinya kuring ninggalkeun koméntar ò.ò

    Kuring nyarankeun pisan xfce sanés ngan ukur pikeun lightness and robustness na, tapi ogé pikeun konfigurasi na anu luhur. Persatuan henteu kantos ngayakinkeun kuring / resep / damel janten kuring lulus = ^. ^ =

    P.S. Kuring miharep aranjeunna tiasa ngalereskeun akun abdi sabab mustahil pikeun kuring masihan koméntar sareng anjeuna, kuring tiasa lebet tapi nalika nyobian nyebarkeun koméntar kuring nandaan kuring yén kuring henteu lebet dina TT Kuring parantos sapertos kieu salami sababaraha minggu sareng ku sedih kuring sadar yén henteu aya koméntar anu diterbitkeun milik kuring ti saprak harita TT

    1.    Mordraug cenahna

      Ayeuna kuring tiasa lebet masihan koméntar sareng akun kuring, sigana yén kasalahan éta milik XD ... atanapi akun abdi dipiboga OO

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Saé! Abdi bungah masalahna parantos dilereskeun. 🙂
        Pikaresepeun ningali anjeun di dieu Saito.
        Peluk! Paul.

  16.   Ari cenahna

    Repository Unsettings henteu jalan, pikeun vérsi 13.10 ... éta ogé henteu jalan.
    Sareng hal anu sami kajadian sareng Kayu manis ... Repository henteu jalan, tong nambihan.
    Upami aya anu ngagaduhan anu leres, punten… luluskeun data na. Hatur nuhun!

  17.   Robin cenahna

    Saha waé anu ngagaduhan masalah sareng milarian dina dash? Abdi henteu tiasa kéngingkeun hasil pamilarian online, tina halaman wéb sapertos Wikipedia atanapi Deviantart, tibatan anu sanés tiasa dianggo (video, gambar, sosial)
    Surak! robin

  18.   diondang cenahna

    Nya, sacara pribadi, Ubuntu ieu kaluar langkung saé tibatan anu badé kaluar, saur kuring, pikeun anu LTS, tapi, kuring henteu terang anu sanés tapi kuring sareng sadayana sareng anu masihan masalah, sareng ayeuna ku mint linux sigana éta langkung saé pikeun kuring. Sigana mah éta dumasarkeun kana ubuntu, tapi tanpa diragukeun ieu mangrupikeun tutorial anu saé, utamina pikeun anu nembé lebet kana linux ku ubuntu ieu LTS

  19.   Sorki cenahna

    Halo, sadayana parantos saé, tapi aya hiji hal anu kuring henteu tiasa kéngingkeun éta nyaéta masang sopcast .. Kuring parantos milarian Repository tapi éta selalu méré kuring kasalahan ... Abdi sanés ahli konéksi Ubuntu, kuring bakal ngahargaan saha waé anu tiasa ngabantosan kuring.

    Hatur nuhun pisan.

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Kuring ngalaman masalah anu sami sareng anjeun. 🙁
      Kuring ogé henteu tiasa install dina versi Ubuntu anu lami.
      Surak! Paul.

  20.   marcohc79 cenahna

    sudo apt install compizconfig-setting-manager compiz-fusion-plugins-extra

    Kuring kéngingkeun E: Paket compiz-fusion-plugins-extra henteu tiasa dipendakan
    sapertos abdi ??

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo!
      Sigana mah bungkusan na diganti nami. Coba ieu:
      sudo apt install compizconfig-setting-manager compizplugins-extra
      Surak! Paul.

  21.   Ishak 98 cenahna

    Halo, kuring resep pisan kana inpormasi dina panduan ieu ... patarosan anu versi anu anjeun nyarankeun pikeun laptop kuring sareng Intel Core i3 di 2.4 GHZ / Kuring nyungkeun ngahindaran gagal dina OS X tinangtu KITU NGANGGO GRATIS SOFFWARE URANG NGAGUNAKEUN LINUX

  22.   kansterz cenahna

    Hei punten jawab kuring, kumaha ieu ubuntu? naha anjeun nyarankeun ka kuring? Abdi bosen Arch sareng kasalahan na, kuring hoyong anu gampang, bantosan!

    1.    Mei cenahna

      Upami anjeun nampi pendapat jalma-jalma anu aya di dieu sareng parantos nganggo linux-ubuntu !! Percanten ka kuring anu pangsaéna anjeun tiasa masihan mesin anjeun sareng kaséhatan méntal anu pangsaéna anu tiasa anjeun pasihkeun ka diri anjeun sorangan, kuring henteu ngan ukur asa (sareng asa) ku windows, éta ngajantenkeun kuring gélo unggal-unggal kuring kedah pormat mesin kuring kusabab éta lambat pisan atanapi aya anu lebet, sanaos ngarusak sareng mariksa kasalahan (anu matak pikareueuseun kusabab ngalakukeun unggal 15 dinten unggal dinten), kuring masih ngagaduhan masalah, sumawonna internetan, gaduh 10 tab dibuka atanapi 5 jandéla sababaraha tab éta maot pikeun pc kuring, éta panas pisan, dugi ka beku sareng ditutup sadayana !! Lap kuring nembé, sakitar 2 bulan énggal, anu kuring ngarepkeun nalika éta langkung saé, kabeneran kuring pendak sareng jalma anu nempatkeun ubuntu di jalan kuring, sareng HIRUP ku pangkonan kuring sabab kuring terang éta DITUBAHkeun pisan, kalayan ububtu éta ngalaksanakeunana saé pisan. kapasitas pangkonan anjeun, anjeun gaduh méja anu béda sareng anjeun tiasa dianggo proyék anu béda dina unggal éta, anjeun tiasa ngajantenkeun pangkuan anjeun leres-leres ngalakukeun sareng dianggo dina tingkat anu anjeun ngarepkeun, sacara pribadi kuring resep gambarna, éta langkung ramah pikeun ngarobih tujuan sumberdaya ku aplikasi. sareng perpanjangan anu dikokolakeun na anu pangsaéna sadayana, aya komunitas anu ageung pisan dimana urang tiasa silih rojong. Janten Leres, UBUNTU leres-leres disarankeun, hiji-hijina hal anu anjeun peryogikeun pikeun nyumponan fungsina kalayan hadé sareng pikeun ieu aya seueur blog!
      SALAH !!

      1.    alex cenahna

        Defragmentkeun sareng parios kasalahan (éta pikareueuseun sabab ngalakukeun éta unggal 15 dinten kajantenan unggal dinten ……. Lap kuring nembé, sapertos 2 bulan énggal .......

        hahahahahaha Abdi bakalan balikkeun salaku garansi atanapi goréng teuing éta kuring henteu pormat windows tujuh pc kuring salami 3 taun sareng éta lumayan pikeun kuring sapinuhna kuring gaduh sakitar 200 gim video dipasang sareng sababaraha program janten kuring henteu nyangka windows anu pang awonna anu kajantenan yén aya jalma anu ngagaduhan méntalitas Saksi-Saksi Yéhuwa anu hoyong ngarobih sadayana ku carita linux na .. langkung gampil masihan salajengna sareng nampi yén konsol milarian paréntah repositori jsb jst jst bari lisénsi windows tiasa diretas sareng parangkat lunak sareng gim video sanésna ogé ... urang bakal gaduh perangkat lunak gratis hehehehehe

  23.   Ace of Spades cenahna

    pantun,
    Kuring parantos nuturkeun paréntah dugi ka hiji kanggo supir kartu grafik tapi kuring kedah ngaleupaskeun supir propriétari sareng nempatkeun gratis deui pas kuring gaduh kasempetan (sareng biayana kuring).
    Masalah anu kuring gaduh saatos ngaktipkeun privatip nyaéta, nalika kuring ngamimitian, éta saolah-olah layar di Ubuntu parantos ngalih ka katuhu sareng kuring ngagaduhan garis-garis horizontal leutik. Sadaya ieu bahkan henteu ngantep kuring ngalih ogé henteu ngamungkinkeun kuring aksés kana dash atanapi naon waé pikeun mulang ka konfigurasi awal. Kuring kedah ngalawan sareng "mode grafis anu aman" sareng éta masihan kuring kirang langkung masalah anu sami, éta saatos ngabalikan sababaraha kali éta ngamungkinkeun kuring ngarobih deui sareng ayeuna tiasa dianggo normal.

    Masalahna nyaéta nalika kuring hoyong mangpaatkeun grafik dina Ubuntu, abdi hoyong mendakan konci kanggo tiasa ngamimitian normal ... modélna nyaéta AMD Radeon HD 7670M, kuring parantos nyobian duanana sareng fglrx sareng fglrx-update sareng sami sami masalah. Naha éta tiasa janten hal Unity? Meureun upami kuring nyobian Ubuntu Studio atanapi Xubuntu éta moal kajadian, kuring henteu yakin.

    Modél komputerna nyaéta Toshiba Satelit L850 (enya, éta dibéré ku UEFI ... tapi bagian éta kuring parantos tiasa direngsekeun).

    Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring ieu, kuring bakal pisan ngahaturkeun nuhun.

  24.   Ferr cenahna

    Hai, PPA Kayu manis sanés 64-bit 🙁

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo ferr! Hatur nuhun kana klarifikasi!
      Kuring bakal nambihan kana tulisan.
      Rangkulan! Paul.

  25.   Ferr cenahna

    Abdi henteu tiasa ngajantenkeun waktos Popcorn jalan-jalan 😛

  26.   Rodolfo cenahna

    Wilujeng siang, kuring hoyong ningali naha aya anu tiasa masihan abdi masalah sareng masalah ieu. Kuring mairan kana naon anu kajantenan kuring ...
    Pasang Ubuntu 14.04 dina windows 8 dina mesin sony vaio anyar kuring. Pareuman UEFI ku ngaganti ka boot warisan. Kusabab kuring henteu tiasa mareuman usik boot security, tingali naha Ubuntu diaku dina pamasangan yén aya sistem operasi anu sanés. Éta kumaha jalanna. Teras teraskeun sareng instalasi Ubuntu tanpa masalah.
    Saatos ngabalikan deui mesin kuring mendakan yén dina layar dobel dimana kuring tiasa milih sistem operasi anu kuring pikahoyong, kuring ngan ukur tiasa ngamimitian Ubuntu.
    Kumaha kuring tiasa ngarengsekeun ieu sareng hoyong ngamimitian windows 8?

    hatur nuhun

  27.   Mei cenahna

    Halo sobat hayu urang nganggo linux
    Seueur Grax kanggo sumbangan anu lengkep pisan, kuring gaduh patarosan, panginten éta henteu cocog sareng masalahna tapi kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngabantosan kuring. Abdi hoyong ngarobih warna dina palang sareng tempat pamindahanana (bilah menu disumputkeun) tapi anu kuring mendakan nyaéta éta dilakukeun dina sistem> penampilan…. tapi pilihan éta henteu katingali ku kuring, teu aya tampilan dina sistem kuring, kuring henteu terang naha éta alatan ngaunduh alatna sareng nyabit-nyabit, tapi dina vérsi 12.04 kuring teu ngagaduhan masalah, penampilan na masih aya. Kuring henteu terang naha tapi bahkan dina sistem> detil dimana éta kedahna nyarios ubuntu 14.04 éta nyatakeun ubuntu 13.10 WTF ??? !! tapi dina konsol éta nyatakeun yén dina pangaruhna kuring parantos masang 14.04…. Meureun anjeun tiasa ngantunkeun kuring, kuring bakal hatur nuhun pisan !! Wilujeng siang!

  28.   Kalinosblogger cenahna

    Nuhun kana inpo na!

    Komputer kuring 100!

  29.   Marcos cenahna

    Naha aya anu ngabantosan kuring kumaha cara ngaluarkeun sistem operasi ieu tina komputer kuring tanpa mangaruhan éta, kuring parantos dipasang

  30.   Marcos cenahna

    Nya kuring ngamimitian ku sistem operasi Linux sareng kuring gaduh pangalaman anu goréng pisan.
    Hayu urang mimitian: Kuring gaduh 3 PC, IBM Pentium 3, asus sareng amd64. Pipermine, Fedora, Ubuntu 14 henteu dianggo pikeun kuring, sareng dinten ieu kuring nyobian KUbuntu, henteu saurang ogé anu damel, sabalikna aranjeunna ngarusak PC kuring. Dina hiji kuring dipasang Ubuntu sareng kuring kedah pormat janten tiasa ngaleungitkeun kaleungitan data logis tina sistem operasi anu sanés.
    Abdi henteu tiasa ngajelaskeun masalahna sabab éta henteu jalan, pc dicolok. sajaba ti éta kuring kedah ngabalikan deui pikeun ngajalankeun éta sareng ngajalankeun deui.
    Bantuan ampir batal atanapi teu nanaon, kuring ngadaptar di forum Ubuntu dina basa Spanyol sareng dugi ka ayeuna kuring henteu nampi konfirmasi.
    Aranjeunna nyarios sumber terbuka kuring henteu ningali salah sahiji éta, sabalikna sigana éta didamel pikeun kelompok-kelompok tertentu, éta henteu ngagaduhan pilihan pamiceunan, henteu praktis kusabab basa anu béda-béda pisan, pikeun anu universal anu urang sadayana ngartos.
    Kuring pribadi nyobian éta kusabab éta narik perhatian gratis kuring, anu henteu leres-leres leres.

    1.    elav cenahna

      Marcos, tong nyarios enteng. Hal kahiji anu kuring kedah carioskeun nyaéta henteu sadayana gaduh pangalaman anu sami sareng GNU / Linux, kusabab tingkat pangetahuan, kasabaran sareng perangkat keras anu aranjeunna anggo.

      Henteu aya OS anu ngarusak PC, atanapi alat-alat urang: Éta kami. Masalahna antara korsi sareng keyboard. Ayeuna, jarang pisan yén dina 3 komputer anu béda, kalayan hardware anu béda, 4 sebaran anu béda henteu jalan. Naha anjeun ngagaduhan anu sami dina hal pakakas dina sadayana? Kusabab artefak AMD pang anyarna henteu dianggo 100% kuring ngartos, tapi anu langkung lami kedah ngagaduhan dukungan.

      Henteu di sadaya tempat anjeun nampi bantosan sareng éta normal, sabab TIDAK wajib dilakukeun, tapi, kuring ngajak anjeun sumping ka Forum kami pikeun ningali naha anjeun ayaan.

      Sadaya distribusi anu anjeun sebatkeun mangrupikeun sumber terbuka, atanapi sahanteuna 95%, tapi kuring henteu ngartos naon anu anjeun ngarepkeun atanapi naon anu anjeun ngarepkeun kasadiaan kode sumber. Naha anjeun tiasa ngajelaskeun kuring? Dupi anjeun ogé ngawartosan naon OS ngagaduhan pilihan uninstall? Naon anu anjeun hartosna tina basa anu béda?

      Sareng kuring malikan deui, upami aranjeunna gratis, sahenteuna langkung ti Windows sareng OS X.

      😉

  31.   Marcelo cenahna

    Henteu dipasang teu dipasang.
    Dua léngkah munggaran anu saé, anu katilu henteu. Naon éta bakal?

  32.   Elkin cenahna

    Huy bueno!

  33.   alex cenahna

    inpormasi anu saé

  34.   titanium cenahna

    Hai, nalika kuring pendakan Ubuntu (dina 2010-2011) Kuring dipasang dina Laptop Acer 3680 sareng éta laun. (Sigana éta kusabab kuring dipasang ku wubi) kajabi Laptop anu goréng ngagaduhan 128mb video sareng 512mb ram sareng prosesor Intel Core Pentium M tunggal-inti, ayeuna kuring gaduh Linux Mint 16 (Mate) dipasang dina Laptop Dell Latitude D351 kalayan 3gb ram (2,8gb persis), prosesor AMD turion (dual core), kartu grafik 256mb ati sareng ngalirna lumayan, sanaos jarang dikonci.
    Abdi hoyong terang naha ubuntu ieu tiasa gancang pikeun kuring atanapi naha éta bakal ngadat (kuring parantos maca yén kartu ATI henteu didukung atanapi anu sapertos kitu).

    Salam sareng hatur nuhun kanggo waleranana.

    1.    titanium cenahna

      Kuring ngajawab ka kuring sorangan, kuring ngan masang éta sareng éta gancang-gancang ngalir (ngagantung sababaraha kali).

      Salam.

  35.   Ulysses cenahna

    Kuring nembé masang ubuntu dina compaq presario v5000 sadayana jalan anu hadé nyaéta anu henteu ngadeteksi jaringan nirkabel sareng kuring henteu terang kumaha cara masang penyelam kartu éta bmc4311 broadcom

    1.    Cibran cenahna

      Kuring bakal ngawartosan anjeun kumaha cara ngalakukeun éta, (kuring Galicia sareng kuring ngagaduhan buntu dina basa Galicia, janten nami-nami anu kuring pasihkeun tiasa henteu lengkep)

      Di gigireun waktosna, anjeun ngagaduhan menu dimana ayana tombol shutdown, anjeun masihan teras pilih "Preferensi Sistem"

      Sakali di lebet, pilih "parangkat lunak sareng pembaruan" sareng tungtungna ngaksés tab terakhir "driver proprietary" sareng di sana anjeun nyarioskeun upami anjeun hoyong masang driver pikeun Broadcom.

      salam

      1.    Juan Carlos Senar cenahna

        Dina Asus X50R kuring ngagaduhan masalah anu sami (kartu Broadcom bcm4311). Supir propriétari STA anu sistem anu ditawarkeun ka kuring henteu tiasa dianggo janten hal na TEU PASANG JEUNG aranjeunna atanapi uninstall aranjeunna ku:

        $ sudo apt-get purge bcmwl-kernel-source broadcom-sta-common broadcom-sta-source

        Teras pasang bungkusna:

        $ sudo apt-meunang install b43-fwcutter firmware-b43-installer

        Nalika dihurungkeun deui, wifi parantos jalan.

  36.   Cibran cenahna

    Repository ieu henteu jalan:

    sudo add-apt-repository ppa: gwendal-langkungan-dev / cinnamon-stable

    Hatur nuhun pikeun masukan anjeun

  37.   Jebus cenahna

    léngkah pikeun masang Kayu manis henteu jalan, ieu leumpang kuring

    sudo add-apt-repository ppa: gwendal-langkungan-dev / cinnamon-nightly

    sudo update apt-meunang

    sudo apt-get install kayu manis

    Wasalam

  38.   Alberto cenahna

    Hai, anjeun gaduh sadaya paréntah anu salah, éta henteu cocog tapi apt-get.

    Henteu masalah.

    1.    Juan Carlos Senar cenahna

      Nya, duanana "apt" sareng "apt-get" dianggo pikeun kuring. Dina versi panganyarna tina Ubuntu ieu anjeun tiasa nganggo duanana ...

      Nguji éta!

  39.   Martin cenahna

    Hai Abdi resep tulisan anjeun.
    Kuring henteu nganggo linux salami 7 taun sareng dinten ayeuna kuring deui nganggo Ubuntu 14.04. Hal-hal parantos robih pisan.
    Nalika kuring maca, kuring ningali yén anjeun ngan ukur nyerat "apt install" sareng sanés "apt-get install" sapertos anu kuring émut. Teras kuring nyobian na memang hasil. Iraha parobihan éta dilaksanakeun? Naha béda ti apt-get atanapi aptitude?
    Salam.

  40.   Reynier cenahna

    Halo nguji ubuntu kuring 14.4. Saé pisan

  41.   LANAN Héjo cenahna

    Hatur nuhun pisan kana bimbingan mandiri anjeun.

  42.   Pablo cenahna

    Hatur nuhun pisan, teu aya tulisan anu saé sareng praktis!
    Gracias

  43.   alvaro garcia isordia cenahna

    Pikeun Anyarkeun atanapi Perbarui kana sistem operasi Ubuntu 14.04 Trusty Tahr ieu anjeun peryogi paréntah ieu sudo apt-get update sareng sudo apt-get upgrade.

  44.   Richard cenahna

    Hai, kumaha kuring tiasa ngarobih ekstensi .zip kana .otx dina ubuntu?

    Kuring nembé lirén nganggo windows sareng ngalih ka ubuntu, masalahna nyaéta kuring henteu tiasa masang kamus Spanyol sareng autocorrect kana libreoffice, kumargi éta ngan ukur ngaunduh dikomprés dina zip.

  45.   Jorge cenahna

    Pitunjuk anu saé, hatur nuhun. Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun nyaritakeun yén program Unsettings pikeun Ngepaskeun Ubuntu sareng Unity tiasa dipendakan di alamat ieu:

    http://www.florian-diesch.de/software/unsettings/

    Panulis netelakeun yén éta didamel pikeun vérsi sateuacana tina Ubuntu sareng statusna nyaéta Béta. Éta pamasangan naon waé aya dina résiko unggal pangguna anu masangna.

    Kuring dipasang ku gdebi sareng sadaya kagumantungan direngsekeun janten kuring dipasang sareng ngajalankeunana sareng éta henteu aya masalah. Kuring henteu acan ngalakukeun parobihan, janten kuring teu tiasa nyayogikeun anjeun inpormasi ngeunaan jenis hasil ieu-

  46.   budak leutik cenahna

    Salam.

    Kuring gaduh masalah sareng Xubuntu 14.04: compiz henteu jalan.

    Kuring masang sareng ngonpigurasikeun sadayana sakumaha anu kuring parantos laksanakeun, sareng nalika ngabalikan X atanapi sistem, compiz ngan saukur henteu jalan sareng kadang kuring nampi pesen yén Compiz ditutup sacara teu disangka-sangka sareng masihan kuring pilihan pikeun muka deui atanapi tetep ditutup.

    Kuring parantos parantos google saprak Xubuntu kaluar sareng henteu mendakan naon-naon anu kapaké, anu kuring mendakan mangrupikeun panduan pikeun masang compiz dina vérsi anu langkung lami, tapi henteu aya hubunganana sareng masalah anu mangaruhan komputer kuring.

    Kuring masangkeun ieu didieu upami aya anu ngagaduhan masalah anu sami. Sanaos sanés leres-leres compiz éta penting pikeun kuring, tapi éta hiji-hijina cara anu saé pikeun kuring kedah ngawaskeun monitor kuring.

    Kalayan teu kedah nyarios deui, kuring ngahargaan perhatian anjeun.

  47.   xxmlud cenahna

    Pos anu saé! Naha anjeun terang halaman wéb anu nyatakeun grafik ATI / AMD anu cocog atanapi anu tiasa dianggo kalayan saé dina linux? (Yén aranjeunna ngagaduhan pangrojong sareng dianggo saé)

  48.   Berenes cenahna

    Mung saé, hatur nuhun pisan

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Wilujeng sumping, wilujeng sumping!
      Rangkulan! Paul.

  49.   terus terang cenahna

    naon anu lumangsung nyaéta kuring hoyong masang ubuntud dina laptop kuring éta ngagaduhan 2 gb ram 1 ghz tapi éta gaduh inti ganda éta bakal dianggo pikeun kuring

  50.   exgaete cenahna

    Sampurna, éta super!

  51.   Alberto Acevedo cenahna

    Hatur nuhun sharing!

  52.   Roger cenahna

    Héi sadayana, kuring maca seuseueurna koméntar, saleresna kuring sanés guru dina seni gelap ieu Ubuntu, tapi parantos narik perhatian kuring yén anjeun tiasa milih antara Gnome Flashback sareng Unity tina panel login, tapi Kuring henteu wareg ngan éta, janten kuring masang Gnome 3, kumargi garis-garis ieu disebatkeun kumaha, ayeuna masalahna nyaéta Ubuntu Tweak henteu tiasa dianggo deui sareng panganteur kuring sakapeung henteu nunjukkeun sadaya elemen sapertos checkBox sareng nalika nyobian ngapdet tina pembaruan manajer kuring terang yén aya bungkus anu salah atanapi ppa anu teu lami sareng kuring tiasa ngalakukeun pembaruan parsial sareng upami kuring masihan teraskeun teras naroskeun kuring pikeun masang deui seueur program anu kuring gaduh di Ubuntu deui, naha éta? Naha kuring masih tiasa ngahiji sareng Gnome3? Naha kuring kedah milih antara salah sahiji tina 2 éta? …. Hatur nuhun pisan kana kontribusina sareng kuring ngarep pisan anjeun tiasa ngabantosan kuring

  53.   Desiderio Goyen cenahna

    pituduh anu saé pisan

  54.   Diego cenahna

    Halo, ieu pituduh pikeun Ubuntu Gnome? punten tapi abdi sanés ahli linux. Hatur nuhun.

  55.   Ima cenahna

    Hello!

    Kanggo sababaraha waktos ayeuna kuring ngagaduhan kaleuleuwihan serius tina penjualan online sareng iklan kontes, kuring parantos ngahontal titik teu tiasa muka jandela tanpa aya anu muncul.
    Éta sadayana sabab pikeun ngalakukeun kursus joomla, kuring muka palabuhan atanapi anu sapertos kitu sareng ayeuna kuring henteu terang kumaha ngalereskeunana. Abdi henteu tiasa urusan sareng Trojan deui sareng anjeun bakal ningali kuring henteu pati diajar dina masalah éta.
    Dupi anjeun ngawartosan kuring dimana waé pikeun méréskeunana?
    Hatur nuhun pisan kana perhatosan sareng waktos anjeun!
    Ima

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Naha ieu kajantenan ka anjeun dina Linux atanapi Windows?

  56.   dybah cenahna

    Pitunjuk anu saé pisan pikeun kuring pikeun nyobaan ubuntu. Rencanana badé kana vérsi 14.04

  57.   Elias cenahna

    Halo, kuring peryogi bantosan gancang-gancang, masalahna nyaéta paréntah henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring salawasna nampi /// E: Diréktori administrasi (/ var / lib / dpkg /) henteu tiasa dipeungpeuk, panginten aya prosés sanés anu nganggo éta ?
    Kuring masih teu tiasa nganggo pusat perangkat lunak ubuntu
    Pd: Exp kuring di ubunto nyaéta = 0

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Éta leres ... anjeun panginten ngajalankeun pembaruan atanapi pamasangan paket sareng anjeun motong éta pikeun sababaraha alesan. Kusabab kitu, dpkg janten "lieur." Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngahapus file / var / lib / dpkg / lock kalayan paréntah ieu:

      sudo rm -f / var / lib / dpkg / lock

      Peluk! Paul.

  58.   Hugo Ramón Arzamendia Rodriguez cenahna

    Wilujeng énjing. Saatos masang apdet Ubuntu henteu muka kuring, nembongan hideung dina layar, anu kuring lakukeun.

  59.   karyn cenahna

    Kontribusi anu saé pikeun urang anu mimiti ngorondang dunya ieu

  60.   Enrique cenahna

    Halo, kuring parantos ningal yén dina tulisan ieu anjeun ngajarkeun kumaha nambihan Repository ti pihak katilu, tapi kuring henteu acan ningali éta ngingetkeun résiko kaamanan sareng stabilitas pikeun sistem operasi prakték ieu.
    Kuring sanés ahli IT, tapi kuring disarankan pikeun henteu masang ppa, kumargi sadaya anu teu aya di pusat parangkat lunak Ubuntu sigana bakal nimbulkeun masalah.
    Abdi hoyong terang pendapat anjeun, hatur nuhun

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Dina kertas résiko aya. Tapi upami anu ngajaga PPA mangrupikeun pangembang anu dipercaya, moal aya masalah. Kalayan alesan anu sami, rekomendasi kuring nyaéta ngagunakeun PPA sparingly. Sanés sanés nyingkahan panggunaanna tapi ngeunaan ngadamel panggunaan sedeng sareng cerdas.
      Di sisi anu sanésna, kuring henteu terang saha waé anu katépaan ku virus atanapi malware tina ngagunakeun PPA.
      Salam, Pablo.

  61.   Celsus cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo inpo éta pisan mangpaat

  62.   Alonso AR cenahna

    Hola
    Kuring anyar pikeun Ubuntu sareng kuring nyobian kazam tapi kuring ngalaman masalah dina maénkeun pidéo dina sistem operasi sanés sapertos android atanapi windows, naha éta kajantenan upami kuring ngarékamna dina mp4? Nuhun kana bantosanana

  63.   Iñaki cenahna

    pantun,
    Abdi hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngarobih tingkah polah nalika ngeklik dua kali dina jandela. Nyaéta, sareng konfigurasi standar, klik dua kali dina jandéla ngamaksimalkeunana. Sareng anu kuring hoyong lakukeun nyaéta ngaleutikan ku ngaklik dua kali. Dina vérsi Ubuntu anu sanés kuring parantos ngalaksanakeunana tapi ayeuna kuring henteu émut kumaha éta dilakukeun sareng kuring henteu tiasa mendakan dimana waé.
    Hatur nuhun

  64.   Jose Pablo Ramos cenahna

    Hatur nuhun pisan kana waktosna kanggo ngajelaskeun sadayana ieu, lami-lami kuring hoyong masang Ubuntu dina mesin kuring tapi parantos sesah pikeun kuring sareng anjeun masihan kuring pitulung mega, hatur nuhun!

  65.   Jonathan cenahna

    Halo babaturan, perhatoskeun yén kuring mutuskeun ngajajah dunya Linux, ku sabab kanyamanan kuring henteu nganggo Ubuntu, tapi kuring mendakan ngeunaan SD sareng dugi ka ayeuna henteu kunanaon, tapi karaos lambat, anggap beurat pikeun PC kuring, kuring nganggo Elementary 64BITS, 4GB ngeunaan RAM, Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz × 2; VIA Technologies, Inc. CN896 / VN896 / P4M900 [Chrome 9 HC] (rev 01) sareng 120GB hard disk, hal anu ngajantenkeun lumayan normal kuring bakal nyarios: / sareng patarosan sanés anu nganggo 64 BITS atanapi kuring ngalirkeun 32BITS? Kuring miharep kuring henteu masihan koméntar dina tempat anu teu pantes tapi aya sababaraha blogger Dasar sareng kuring ngartos yén Dasar didasarkeun kana Ubuntu, janten éta sami sareng internal, saur kuring.

  66.   Isaac cenahna

    Abdi énggal dina dunya Linux, sareng kuring hoyong naroskeun.
    Kuring parantos nganggo Linux Mint sareng kuring resep panganteur na sareng éta! Tapi nalika kuring masang Ubuntu sabab numutkeun naon anu kuring nguping distribusi éta langkung saé (kuring henteu tiasa nangtoskeun abdi newbie), ogé kuring dipasang na tétéla yén sadayana saé pisan tapi Gnome anu dibawa ku Ubuntu sareng kuring henteu akur.

    Patarosan na: Upami kuring masang Kayu manis anu mangrupakeun antarmuka anu gaduh Linux Mint, naha desktop sareng menu Native LM tiasa ngagaduhan ikon?

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo Ishak!

      Kuring pikir éta bakal langkung saé upami anjeun nimbalankeun patarosan ieu dina jasa tanya jawab urang disebut Tanya FromLinux sahingga sakumna masarakat tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.

  67.   Cod Woman (punten abdi sanés spam) cenahna

    Sanés SPAM ¬¬: Halo. Punten kanggo ieu publikasi, sareng hapunten anu ngarasa kasigeung ku koméntar ieu: Kanyataanna kuring ngagaduhan masalah pikeun ngapdet, sabab éta nyebatkeun kuring yén gudang tanda tangan henteu diperbarui sareng halaman kuring kedah ngaleungitkeunana nyarios yén éta henteu ngagaduhan konci aya. Éror abdi nyaéta GPG sareng halaman deb multimedia

    Sababaraha file indéks gagal diunduh. Aranjeunna parantos teu dipalire, atanapi anu lami parantos dianggo tibatan »

    Kuring terang kuring kedah ngarobih sareng ngabenerkeun ieu dina daptar, tapi kuring henteu terang kumaha. Kuring parantos nuturkeun paréntah dina seueur halaman, tapi anu leres mah kuring henteu ngartos pisan, sareng kuring parantos ngalaman pangalaman anu goréng sareng kuring kedah masang deui. Leres. Kuring terang éta anu anjeun diajar tina; Tapi aya masalah anu sanés: komputer mangrupikeun nonoman anu henteu terang nanaon tentang Ubuntu, sareng kolotna mangrupikeun salah sahiji jalma anu yakin yén upami komputer ditunda sabab éta aya kajadian anu serius. Tulungan abdi punteun. Abdi sanés teknisi, tapi kuring nganggo komputer ieu. Sareng kuring nyungkeun hapunten deui anu nyababkeun anjeun gangguan visual ieu.

    1.    Jose cenahna

      éta sababna windows anu pangsaéna
      Linux tiasa dianggo saé pisan dina server tapi pikeun pangguna umum éta matak ngabingungkeun sareng carita anu sami anu parantos bosen yén anjeun teu kedah antipirus panginten aranjeunna sadayana parantos ngumbar

    2.    Yukiteru cenahna

      Anjeun teu kedah repos deb-multimedia pisan, sabab sadayana parantos kalebet dina repos resmi, kacuali kasus-kasus anu khusus (alat sora propésional anu henteu kalebet dina distro anjeun sacara resmi) anjeun moal meryogikeun Repository éta.

      Ogé dina halaman deb-multimédia resmi aranjeunna ngajelaskeun kalayan saé kumaha ngungkulan kasus anjeun, masang bungkus anu saluyu sareng tombol gudang.

  68.   Fred cespedes cenahna

    kontribusi anu saé ... Kuring nembé masang ubuntu 14.04 lts sareng ngalir hébat dina komputer Dell kalayan ngan ukur 2g Ram

  69.   Manuel Ch. cenahna

    Kontribusi anu saé pisan. Hatur nuhun pisan.

  70.   optimusp cenahna

    Halo, kuring mendakan inpormasi pikeun bérés masang Ubuntu anu saé pisan, hatur nuhun kanggo inpormasi. 🙂

  71.   Chaparral cenahna

    Kuring hatur ka palaku tina tulisan ieu, sabab penjelasan na parantos saé pisan pikeun kuring.
    Kuring ngahaturkeun nuhun kana tulisan anjeun, sabab sanaos kabangsaan anjeun dipikaharti, kuring parantos tiasa ngartos kalimat anjeun sareng, naon deui, kuring parantos tiasa ngalaksanakeun éta sacara lengkep sareng épéktip. Sigana kuring anu penting pisan nyaéta terang kumaha ngajantenkeun anjeun ngartos sareng dina hal ieu parantos.
    Salam kanggo sadayana.

  72.   fede cenahna

    Hello dulur,
    Kuring nembé masang Xubuntu 14.04, kumaha kuring tiasa ngapdet FFox? Henteu tiasa diénggalan tina program éta nyalira salaku vérsi windows (éta diénggalan tina menu Pitulung)?

    Kuring parantos ningali dina "pusat parangkat lunak ubuntu" (sakumaha tulisanana nunjukkeun) tapi éta ngan ukur nyaritakeun yén éta dipasang (versi anu aya, jsb) sareng kuring henteu tiasa ningali pikeun ngapdet deui ti dinya, kumaha atuh?

    Nuhun: D

  73.   Nahu cenahna

    Pos anu saé, hatur nuhun pisan!

  74.   MATT Négél cenahna

    MATE rancunit. Kuring masangna, kuring ngarobih karesep, kuring milarian kumaha cara nyabutkeunana, kuring uninstall na…. Nalika kuring hoyong lebet, kuring TEU ngakuan kecap aksesna. Kuring nyobian seueur cara pikeun lebet tapi teu aya jalan pikeun meunangkeun desktop kuring deui. Kuring kedah pasang deui Ubuntu 14.04 sareng sadaya program anu kuring peryogikeun.
    Nuhun kana perhatosanana

  75.   Omar cenahna

    Kontribusi anu saé !!!!!

    Kuring anyar dina topik ieu GNU / Linux sareng turunan.

    Patarosan abdi pikeun Jalma anu TEU gaduh Internét Naon anu urang tiasa laksanakeun, dimana kami tiasa ngaunduh aplikasi X atanapi Y anu urang peryogikeun.

    Nuhun kana perhatosanna.

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo! Mimiti, hapunten anu kasép dina ngawaler.
      Kuring nyarankeun anjeun nganggo jasa Tanya Ti Linux kami (http://ask.desdelinux.net) pikeun ngalaksanakeun jenis konsultasi ieu. Ku cara éta anjeun tiasa kéngingkeun bantosan ti sadayana masarakat.
      Rangkulan! Paul

  76.   Sebastian cenahna

    megah sareng efektif manual praktis saderhana pikeun anu énggal dina linux blog anu saé pisan pikeun ieu nyaéta yén aranjeunna biasa nyayogikeun bantosan, salam sobat hatur nuhun pisan ti venezuela, caracas

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Hébat! 🙂

  77.   jmsima cenahna

    Tulisan anu saé, inpormasi ngabantosan kuring pisan, hatur nuhun pisan 🙂

  78.   Martin cenahna

    Compa masang ubuntu 16.04.1 32 bit, tapi kuring henteu tiasa maénkeun pidéo dina browser, nonton video dina mémori éksternal atanapi internal, kuring henteu gaduh seueur pengetahuan dina sistem Ubuntu ieu, naha anjeun tiasa nyarios ka kuring kumaha kuring ngadamel pidéo dina internét jsb.

  79.   Mars cenahna

    Compa masang ubuntu 16.04.1 32 bit, tapi kuring henteu tiasa maénkeun pidéo dina browser, nonton video dina mémori éksternal atanapi internal, kuring henteu gaduh seueur pengetahuan dina sistem Ubuntu ieu, naha anjeun tiasa nyarios ka kuring kumaha kuring ngadamel pidéo dina internét jsb.