Naon lambang sareng kumaha cara ngaoptimalkeun padamelan anjeun?

Naha éta akrab? Naha anjeun kantos maca kecap éta sareng henteu émut perkawis naon? Nya, tong hariwang, aya sababaraha anu terang sareng nganggo kamungkinan hébat ieu anu ditawarkeun ku Nautilus gampang ngaidentipikasi folder sareng file tanpa kedah nyéépkeun jam ngaganggu struktur file anu kusut urang tanpa mampuh mendakan nanaon.

Naon lambang na kanggo naon éta

Upami anjeun kirang atanapi langkung verosa, anjeun panginten sadayana ngagaduhan dokumén sareng file anjeun diatur dina folder. Tangtosna, nalika anjeun ngumpulkeun file, anjeun nambihan folder. Ieu ngajantenkeun struktur file anjeun langkung rumit, kadang-kadang dugi ka teu tiasa mendakan nanaon gancang.

Anjeun tiasa mikir ngeunaan lambang salaku nandaan yén anjeun tiasa nyimpen folder anjeun pikeun gampang ngaidentipikasi aranjeunna. Janten, contona, anjeun tiasa nempatkeun tanda khusus dina folder dimana anjeun nyimpen musik anjeun, tanda anu sanés dina folder dimana anjeun nyimpen dokumén pribadi anjeun, anu sanésna dina folder poto, sareng sajabina.

Mertimbangkeun conto:

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu henteu ngagantikeun ikon folder tapi ngamungkinkeun anjeun nempatkeun gambar leutik di sisi katuhu luhur pikeun tiasa ngaidentipikasi éta bari henteu kedah maca sareng nga-decipher naon éta. Justru diulikna urang mikawanoh gambar langkung gancang tibatan peryogi maca, dina hal ieu, nami folderna; teu kakantun éta, anu langkung parah, folder anu urang pilari sigana bakal dipendakan di antara rébuan folder anu sanés janten urang kedah ngalangkungan sababaraha anu sanés sateuacan mendakan folder anu sesah urang.

Ok ayeuna lambang ieu ogé tiasa dilarapkeun kana file naon waé. Nyaéta, éta sanés hal anu éksklusif pikeun polder. Di dieu gunana sami. Salaku conto, dina kasus tangkepan tadi, kuring nempatkeun lambang kalayan sakedik jam dina file lalaunan usb.txt. Janten kuring ngingetan nyalira yén kuring kedah ngerjakeun eusi file éta sakedap. Pondokna, masing-masing gaduh "kode."

Kumaha carana masihan lambang kana file atanapi folder

Kuring muka Nautilus sareng ngalakukeun ieu:

  1. Pilih unsur anu anjeun badé nambihan lambang.
  2. Pencét katuhu dina file / folder, sareng pilih Propiedades. Teras jandéla sipat pikeun unsur bakal ditayangkeun.
  3. Pencét kana tutup na Lambang pikeun nembongkeun bagian tab Lambang.
  4. Pilih lambang pikeun nambihan kana barang.
  5. Pencét nutup pikeun nutup dialog sipat.

Kumaha cara nyiptakeun lambang anyar

Kuring muka Nautilus sareng ngalakukeun ieu:

  1. Abdi milih Edit> Latar sareng Lambang.
  2. Nyorong tombol Lambang, teras pencét dina tombol Tambahkeun lambang anyar. Jandéla dialog bakal muncul.
  3. Ketik nami kanggo lambang dina kotak téks keyword. Nyorong tombol Imagen.
  4. Jandéla dialog bakal muncul, pencét dina Nguji. Nalika anjeun milih lambang anjeun, pencét narima.
  5. Pencét narima pikeun nyiptakeun lambang anyar anjeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Parodri93 cenahna

    anjeun Sudacas henteu terang kumaha nyarios basa Spanyol, milik anjeun rada nyarios dina basa India sareng nembak panah

    1.    Jose cenahna

      Parodri93 !!!

      Kuring Spanyol, sareng sanés nyarios naon anu kuring leres-leres pikirkeun ngeunaan anjeun, kuring ngan ukur bakal nyarios yén anjeun éraan jalma anu hébat, henteu ngan ukur salaku Spanyol (upami anjeun…)

      Panulis diajar kuring hiji hal anu kuring panasaran, henteu paduli naha kuring khususna nguntungkeun atanapi henteu.

      Anjeun ngahartikeun diri anjeun sareng ajaran anu ngeuyeuban anjeun. Anjeun mangpaat pisan sareng ngabantosan sadaya umat manusa ... Anjeun kedah bangga ku uteuk sareng hikmah hébat anjeun: Abdi henteu ngarepkeun mendakan seueur halaman anu ngabahas lambang ... Hatur nuhun, Parodri93.

  2.   kadeudeuh cenahna

    Kumaha kuring tiasa nambihan lambang dina thunar? atanapi sacara manual?

    1.    Jose cenahna

      Pencét-katuhu dina file atanapi folder anu dimaksud pikeun nyandak ménu kontéks sareng pilih "properti." Dina jandéla anu nembongan, pilih tab "Lambang".