LineageOS 18.1 parantos dileupaskeun sareng ieu berita na

Pamekar LineageOS (proyék anu diganti ku CyanogenMod saatos ditinggalkeun cyanogeno Inc.) daranjeunna angkat terang anyar-anyar ieu aranjeunna parantos ngaleupaskeun versi anyar LineageOS 18.1 (anu dumasar kana Android 11).

Versi 18.1 dibentuk ku bypassing 18.0 kusabab kaistiméwaan tagging dina Repository, sajaba kanyataan yén LineageOS 18 cabang parantos ngahontal paritas dina fungsionalitas sareng stabilitas sareng cabang 17, sareng diaku yén parantos siap transisi pikeun ngabentuk versi anu munggaran.

Dibandingkeun sareng LineageOS 17, ditambah parobihan khusus Android 11 sareng yén pangembang ogé ngalaman sababaraha kasusah kusabab parobihan anu dilakukeun ku pandemi, Sababaraha perbaikan diusulkeun sapertos parobihan kana cabang android-11.0.0_r32 tina repository AOSP.

Kusabab LineageOS gaduh pamekar di sakumna dunya, sadaya kontributor kami ngaraos taun ka tukang janten sababaraha tingkat, tapi kumaha komunitasna upami teu aya pikeun anggotana sareng masihan aranjeunna waktos pikeun nyéépkeun waktos di damel di jero? :).

oge Kamampuh program perékam parantos ningkat, anu tiasa dianggo salaku perékam sora, pikeun nyiptakeun mémo sora sareng ngarékam skréencast, sareng éta panggero pikeun pungsi pikeun ngarekam eusi layar parantos dipindahkeun ka bagian pangaturan gancang Pikeun ngaluyukeun kana Android, antarmuka anyar pikeun ningali, ngatur sareng ngabagi memo sora ogé ditambihan, kitu ogé nambihan kamampuan ngarobih setélan kualitas sora, dibarengan tombol anu diimplementasikeun pikeun ngareureuhkeun sareng ngahanca rékaman.

Parobihan penting anu sanés dina versi anyar ieu nyaéta nambihan aplikasi cadangan Seedvault que ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun cadangan énkripsi Éta tiasa diunggah kana panyimpenan éksternal dumasar kana platform Nextcloud, kana USB drive, atanapi disimpen kana panyimpenan dina kapal. Pikeun nganggo Seedvault, robih panyadia cadangan ngalangkungan Setélan -> Sistem -> Cadangan.

Ogé, urang tiasa mendakan yén pikeun alat anu langkung lami tanpa partisi A / B, pilihan parantos ditambihan pikeun ngapdet gambar pamulihan sasarengan sistem operasi (Konfigurasi -> Sistem -> (Témbongkeun langkung seueur) Updater -> «…» ménu dina pojok kanan luhur -> "Perbarui recovery dibarengan ku sistem operasi")

Sawelas pamuter pamuter musik diénggalan, Tambih deui sadaya fitur Android énggal parantos ditransferkeun ka aplikasi musik, kalebet dukungan kanggo ngarobih posisi putereun ti daérah béja.

Parantos ditambihan kana firewall kamampuan pikeun meungpeuk sadaya konéksi tina aplikasi anu dipilih (aplikasi bakal nganggap alatna dina modeu pesawat).

Sareng ogé disorot yén dialog anyar parantos ditambihan pikeun ngarobih polumeu, ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun polumeu pikeun aliran anu sanés.

Tina parobihan anu sanés anu nonjol tina versi anyar ieu:

  • Ningkat panganteur pikeun nyiptakeun potret layar. Fitur snapshot parantos dibawa, anu muncul dina Android 11.
  • Mesin browser WebView disingkronkeun sareng Chromium 89.0.4389.105.
  • Ditambahkeun dukungan pikeun monitor nirkabel (tampilan Wi-Fi) pikeun alat énggal dumasar chip Qualcomm.
  • Kalénder biasa Android parantos digentos ku garpu nyalira tina panjadwal Etar.
  • Sadaya aplikasi nambihan dukungan kanggo tema poék.
  • Pamulihan nawiskeun panganteur warna énggal anu langkung gampang dianggo.
  • Ditambahkeun dukungan pikeun milih ikon set dina launcher aplikasi Trebuchet Launcher.

Akhirna, disebatkeun éta gambar anyar siap pikeun 70 alat Pitunjuk pikeun ngajalankeun LineageOS 18.1 ngeunaan émulator Android sareng lingkungan Android Studio ogé parantos disiapkeun, ogé nambihan kamampuan kompilasi pikeun Android TV.

Salila dipasang, pikeun sadaya alat anu dirojong, pamulihan khusus ditawarkeun sacara standar, anu henteu peryogi partisi recovery anu misah.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis éta, anjeun tiasa konsultasi detil dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.