Nautilus SD 2.3 aya

Versi "ningkat" anyar Nautilus, katelah Nautilus Elementary, nembé dileupaskeun, cocog sareng Gnome 2.3.

screenshot

Nautilus-SD 2.30 katingalina endah, langkung gampang dianggo tibatan Nautilus lami, sareng ngagaduhan desain saderhana sareng murni. Seueur fitur-fitur anyar anu ditambihan kana Karmic dina vérsi ieu, kalebet tombol-tombol énggal pikeun ngalihkeun pandangan, dukungan pikeun ngabagi Nautilus janten 2 sub-windows (fitur anu kalebet dina Nautilus 2.3), sareng toolbar anu langkung disaring tibatan versi anu sateuacanna. .

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Kuring muka terminal sareng nyerat:

sudo add-apt-repository ppa: am-monkeyd / nautilus-elementarya-ppa sudo apt-get update sudo apt-get upgrade

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.