186 tulisan ngeunaan kubuntu

DistroView: Kubuntu

Naon Kubuntu? Kubuntu mangrupikeun sebaran Linux anu nganggo KDE salaku lingkungan desktop na. Éta dikembangkeun ku Blue Systems ...