Pasang Program anjeun dina modeu layar lengkep dina Xubuntu

Alat grafis ieu biasana henteu diperhatoskeun sanaos kanyataanna éta sok aya iraha urang meryogikeunana sareng éta disayogikeun ku kalolobaan lingkungan desktop. Kuring ngarujuk kana kamungkinan nempatkeun program dina komputer anjeun dina modeu layar pinuh.

Éta tiasa janten alat anu dasar pisan, sareng éta henteu ngabédakeun ageung, tapi anu leres nyaéta ngabantosan pisan nalika layar komputer urang alit sareng urang peryogi mangtaun sababaraha rohangan, sareng ngalih antara aplikasi dina cara anu langkung dinamis sareng cairan.

Nalika nganggo modeu layar pinuh, urang kéngingkeun sakedik rohangan dina layar sabab menu bar, la palang tab jeung tulbar, ngamungkinkeun perhatian urang langsung ka eusi aplikasi anu kami anggo sahingga langkung saé fokus kana pancén anu kami laksanakeun. Di Xubuntu urang aktipkeun modeu layar pinuh ku sakaligus mencét kombinasi konci Alt + F11.

xubuntu-full-screen-830x519

Alat leutik ieu tiasa mangpaat pisan, sanaos kaseueuran waktos éta tiasa teu diperhatoskeun, (sareng urang bahkan tiasa kapendak ku salah), éta tiasa nawiskeun sababaraha kaunggulan. Kalayan mode layar lengkep, hatur nuhun kana rohangan tambahan anu dipasihkeun, kami bakal langkung ngahargaan langkung jelas eusi program.

Aya program anu parantos gaduh pilihan layar pinuh ku standar, urang kedah nganalisis spésifikasi unggal program pikeun diémutan kumaha ngaktipkeunana, nalika urang butuh. Pikeun buka conto anu langkung spésifik hayu urang ngobrolkeun panyungsi, Firefox sareng Chrome. JanIeu diaktipkeun modeu layar pinuh ku mencét F11, atanapi di LibreOffice urang aktipkeun ku mencét Ctrl + Shift + J.

Upami anjeun pangguna anu nganggo layar alit, atanapi upami anjeun kedah ningkatkeun rohangan dina layar dina sababaraha cara, cobaan modeu layar lengkep dina distro anu anjeun anggo, panginten alat saderhana ieu anu anjeun peryogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gonzalo Martinez cenahna

    Naon bau OS X

  2.   Alejandro TorMar cenahna

    Upami éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun disto hébat ieu