Pasang penampilan eOS Luna dina KDE ku cara gampang

eOS_KDE

Upami anjeun resep tampilan tina ElementaryOS Bulan (aka eOS) sareng anjeun anggo KDE Anjeun panginten parantos terang padamelan anu dilakukeun ku pangguna KDE-LOOK anu landihan na Gart didamel.

Dasarna anu urang butuhkeun nyaéta 3 téma:

  1. Luna SD pikeun Aurora.
  2. Luna SD pikeun QTCurve.
  3. Luna SD pikeun Warna KDE.

Tapi kabeneran, anu nyiptakeun téma anu sami parantos ngaluarkeun skrip saderhana pikeun masangana kalayan gampang sareng saderhana. Hal munggaran anu kami laksanakeun nyaéta unduh file:

Unduh ELunaPack-forKDE

Unzip file sareng mendakan di jero file anu disebat Pasang.sh anu kami laksanakeun:

$ ./Install.sh

Tapi panulisna hilap hal anu penting .. Kumaha kuring balik upami kuring henteu hoyong atanapi henteu resep? Sareng dimana kuring sumping, kuring ngarobih skrip na sareng sulapna parantos 😛

Éta ngan kedah ngaunduh Script ieu sareng ngajalankeunana:

Naskah pikeun miceun ELunaPack-forKDE

Sareng urang ngajalankeunana ku:

$ ./Desinstalar_eOSK.sh

Kuring miharep éta lumaku pikeun anjeun 😛


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   freebsddick cenahna

    Abdi senang sareng anu ngadamel jandela kuring

    1.    elav cenahna

      Ngarasakeun! ^ _ ^

    2.    eliotime3000 cenahna

      Éta panganteur anu kuring anggo dina OpenBSD. Éta ngan saukur dunya séjén.

  2.   truko22 cenahna

    Hébat 😀

  3.   msx cenahna

    Hatur nuhun pikeun head-up, kuring henteu kantos nguping anjeun ngamutahirkeun téma!
    Kamungkinan ngadamel bungkus kanggo Cakra ...
    Salam!

  4.   eliotime3000 cenahna

    Hiji hal anu leungit: robih e dina eOS kana K dina KDE.

  5.   mauro cenahna

    Hola
    tema desktop naon anu anjeun anggo pikeun ngajantenkeun bar luhur janten kulawu?

    aah hal anu sanés, skrip ngalungkeun kasalahan (sapertos file leungit '='), janten kuring nyalin file ku tangan, abdi henteu gaduh akun di kde-look kanggo ngalaporkeun bug

  6.   Fega cenahna

    Pos anu saé! Naon tema ikon anu anjeun anggo?

  7.   F3niX cenahna

    Hébat, tapi Kalédonia Aturan: D.

  8.   ngepung84 cenahna

    ieu kumaha OpenMandriva LX 2013.0 datang, atanapi ampir.