Nexus Anyar 4 - Fitur

Anu salajengna November 13, Google Kuring ngumumkeun miang tina terminal anyar kalayan Android, ngalaan ka Nexus 4 anyar. Babarengan sareng LG, Google Kuring ngasupkeun ieu smartphone anyar Android 4.2 Jelly Bean sareng éta ngajangjikeun janten bom.

Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, ngan sababaraha dinten saatos diluncurkeun éta fitur-fiturna parantos bocor sacara online sareng seueur data penting.

Lokasina diantara salah sahiji Smartphone anu pangsaéna high-end, Nexus 4 Mibanda 1.7 GHz prosésor quad-core jeung téknologi Qualcomm Snapdragon S4 Pro sareng 2GB Ram.

Nexus Anyar 4 - Fitur

Layar 4,7 inci ngadukung résolusi 1280 × 768 sareng teu ngagaduhan tombol fisik. Sedengkeun pikeun kaméra, éta Nexus 4 anyar Mibanda 8Mpx sareng Sony BSI Sensor, anu ngamungkinkeun photosensor diadaptasi pikeun kéngingkeun kinerja maksimum dina rohangan anu kirang hurung.

El Nexus resmi 4 harga tina halaman tina Google Play nyaéta ti euro 299 (Versi tina 8GB gudang) jeung euro 349 (Modél tina 16Gb gudang).

Anu mésér resmi tiasa didamel tina November 13 di nagara-nagara ieu (via Google Play):

Perancis, Australia, Inggris, AS, Kanada sareng Jérman.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.