Ganti aplikasi Android standar sareng pasang alternatif gratis na

Sanaos tiasa disebatkeun yén Android langkung saé tibatan ios, kaleresan éta henteu 100% gratis kumargi éta diwangun ku komponén propriétari. Kitu ogé, seueur aplikasi anu dijalankeun dina Android henteu gratis, bahkan anu kalebet sacara standar, sapertos na nyalira pasar Dina tulisan ieu, urang sakedap ngabahas sababaraha pilihan anu sayogi pikeun pangguna anu hoyong dianggo hungkul aktip bébas en Android.


Pikeun tiasa ngagentos aplikasi anu sacara standar di Android (ogé katelah "stock apps") perlu, mimiti sadayana, pikeun nyabutinstall éta. Ieu sanés tugas anu sesah tapi éta henteu gampang dijangkau ku sadayana sareng meryogikeun kaistiméwaan administrator. Aya sababaraha cara pikeun mupus aplikasi stock anu kami moal nutupan tulisan ieu tapi tiasa dipendakan dina tautan anu saacanna.

Sakali dihapus, urang tiasa masang alternatif gratis na. Pikeun ngamimitian, kuring nyarankeun didatangan daptar aplikasi anu disayogikeun ku Proyék Guardian, utamina diarahkeun kana "konspiranoid" anu obsessed privacy (sapertos kuring):

Utamana DroidWall pikaresepeun pisan sabab éta ngamungkinkeun anjeun pikeun meungpeuk sambungan Internet. Ku cara éta, anjeun ngan ukur tiasa daptar bodas ngan ukur daptar "dipercaya" sareng meungpeung sésana. Gampang sareng teu paduli.

Salaku tambahan kana The Guardian Project, aya situs-situs sanés anu panginten anu dipikaresep ku aranjeunna anu paduli kana privasi sareng hoyong ngan ukur aplikasi gratis. Kukituna, contona, dina a artikel saméméhna urang parantos mairan F-Droid (Repository Android FOSS). Mangrupikeun gudang lengkep aplikasi gratis. Ogé, tong lirén maca Sumber Terbuka Android y Wikipedia pikeun milarian alternatif anu pikaresepeun séjén.

Daptar aplikasi anu ramah-privasi di Proyék Guardian, sareng daptar aplikasi Android open source di Wikipedia, F-Droid (Repository Android FOSS) sareng Sumber Terbuka Android.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Rahmat cenahna

    Dupi urang ngobrol ngeunaan situs anjeun http://usemoslinux.blogspot.com?

    Halo nami abdi María Grazia abdi
    pangurus blog descargarconvertidor.blogspot.com (blog
    unduh resmifree.com).

    Kuring nembé nganjang ka halaman anjeun "http://usemoslinux.blogspot.com/", sareng anu leresna kuring hoyong tukeur tautan sareng anjeun; sareng upami anjeun hoyong
    Abdi tiasa nambihan halaman wéb anjeun dina diréktori ieu:

    Directoryplus.com (PR 5)

    Directoryhis.com (PR 4)

    diréktoriwordpress.com (PR 3)

    Directoryenlace.com (PR 3)

    googledirectory.com (PR 3)

    Kuring miharep pikeun ngarengsekeun bursa
    sareng anjeun, ngantosan waleran anjeun.

    Wasalam
    Maria Grazia
    iglesias.mariag di gmail.com

  2.   Diego Silverberg cenahna

    Situs mana anu nyayogikeun aplikasi Gratis sareng aplikasi Buka mana?

  3.   géovanny cenahna

    android gratis 100%. yén supirna sanés mangrupikeun hal anu sanés, sabab éta sami sareng nvidia atanapi kartu ati dina sebaran linux. google play, gmail, peta henteu kedah gratis, sabab éta henteu android. pikeun anu anjeun kasalahan serius. anjeun kedah lereskeun tulisan.

  4.   Ictineu cenahna

    Kuring nuturkeun naséhat sareng masang F-Droid, bahkan sateuacan kuring masang jasa Google, anu kuring moal deui dilakukeun. Naon anu kuring hoyong langkung? lain kuring béréskeun. Pikeun kuring éta ngagaduhan sadayana sareng seueur sareng terus tumuh. Sareng masihan pangendali ka pangguna. Ayeuna kuring parantos biasa janten anu ngatur alat, sigana kuring henteu tiasa nangtung deui, kaluhuran para operator telepon sareng kedah nganalisis unggal aplikasi "gratis", pikeun ningali dimana éta bakal nyobian sneak eta nepi ka kuring.
    Proyék wali, kuring henteu terang, kuring bakal nalungtik. Hatur nuhun.

  5.   Jose Ibrahim Falconi Manssur cenahna

    Halo wilujeng wengi.

    Ningali kana tulisan anu tos disebatkeun, janten kuring naros naha aya cara pikeun ngalakukeun hal anu sami sareng aplikasi anu sanés sapertos galéri sareng kaméra. Abdi gaduh telepon sél anu dikawasa ku chip Mediatek sareng ngajalankeun versi stock murni-murni tina Lollipop. Galéri sareng kaméra rada sesah pikeun dicekel sareng Abdi hoyong ngagentos éta sacara permanen. Naha aya jalanna? Nuhun sateuacanna.