Anggo deui eth0 dina LMDE

Nu Pamaké LMDE Anjeun tiasa mendakan kaayaan anu panasaran pisan dina konfigurasi kartu jaringan.

Biasana antar muka jaringan standar di Debian, Ubuntu sareng anu sanésna, nyaéta ét0, tapi nalika masang LMDE nomer ieu ngalir sareng janten ét1. Bisi kuring, kuring gaduh 2 kartu jaringan, ét0 y ét1, aranjeunna janten ét1 y ét2 tuturutan.

Kuring ngamimitian milarian sareng solusi anu kuring mendakan ieu nyaéta miceun bungkusan  dnet-umum upami dipasang.

$ sudo aptitude purge dnet-common

Urang balikan deui sareng sadayana kedah jalan deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos-Xfce cenahna

    Hai Elav. Atuh, dipasang deui, tapi tetep nunjukkeun "Otomatis eth1". Teu nanaon, éta henteu mangaruhan kuring sabab kuring ngan ukur gaduh kartu jaringan.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Mmm anéh pisan. Ieu hasil pikeun kuring .. Pokokna ..

  2.   unik cenahna

    Halo elav,

    Mangrupikeun kaistiméwaan pikeun mikaresep élmu anu anjeun milari mekarkeun sareng bagi. Pagawéan anu saé pisan.
    Kuring mariksa naha paket dnet-umum dipasang sacara standar di LMDE - éta nembé ngagentos Ubuntu Lucid dina komputer kuring - sareng henteu, tibatan, panganteur jaringan kabel ogé nembongan salaku ét1 dina manajer kuring (Network Manager 0.8.4).

    Pangalusna Wasalam.