Ngagunakeun Apt-Pinning dina Debian

Abdi parantos uih deui ka Debian meres. Alesan anu ngajurung kuring balik ka cabang stabil tina Debian, (kumargi kuring kantos ngagunakeun tés) parantos janten tampilan anu salah tina tipografi ngagunakeun a kernel leuwih luhur ti vérsi 2.6.32-5-686.

Masalah utama pikeun nyandak léngkah ieu nyaéta kuring kaleungitan seueur bungkus anu aya dina repositori Tés Debian jeung Debian Mantap teu gaduh. Conto ti antarana nyaéta LibreOffice 3.4.3 y Turpial.

Kabeneran asup Debian aya pilihan pikeun apt disebut Apt-pinning sareng anjeun bakal heran kanggo naon éta? Nya, tanpa lebet kana batu ngagiling téhnis, sareng Apt-pinning Abdi tiasa ngagunakeun Debian meres sareng dina waktos anu sasarengan, bungkus tina debian ngik-ngik. Tiis kan?

Kumaha cara kuring ngalakukeun?

Saatos pasang Debian meres sareng ngonpigurasikeunana, ngapdet deui sareng sajabina, hal anu mimiti kuring lakukeun nyaéta nambihan repositori tina tés, janten file /etc/apt/source.list sapertos kieu:

# Repositorios Stable
deb http://ftp.debian.org/debian squeeze main contrib non-free
# Repositorios Testing
deb http://ftp.debian.org/debian wheezy main contrib non-free

Engké abdi ngadamel file / jsb / apt / karesep sareng kuring nempatkeun ieu di jero:

Package: *
Pin: release n=stable
Pin-Priority: 900

Package: *
Pin: release n=testing
Pin-Priority: 800

Ayeuna kuring muka pembaruan terminal dina Repository.

$ sudo apt-get update

Ayeuna nalika abdi hoyong dipasang Turpial contona kuring gaduh dua cara pikeun ngalakukeunana di terminal:

$ sudo apt-get install turpial/testing
$ sudo apt-get -t testing install turpial

Y apt éta tanggung jawab milih ngan gumantungna anu diperlukeun tina hiji gudang sareng anu sanés. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan ieu, anjeun tiasa didatangan link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    mmm menarik pisan 🙂
    Kuring nganggo Debian Squeeze dina komputer di bumi kuring sareng data ieu pohara kapaké pikeun kuring. Hayu urang cobian 🙂
    Hatur nuhun kana sumbangan anjeun dina blog anjeun.

    PD = Abdi henteu tiasa ngalebetkeun tautan anu anjeun pasang di tungtung pos, anu nunjuk kana forum esdebian.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Naha anjeun nyambung ti Kuba? Kusabab upami kitu, maka kuring bakal nyaritakeun yén kami dikonci dina esDebian.

      1.    Eduardo cenahna

        Abdi Argéntina server Sigana mah server esdebian henteu online saatos posting anjeun, janten kuring henteu tiasa ngalebetkeunana di ditu.
        Dina kembangna aranjeunna netelakeun:
        http://www.esdebian.org/foro/47527/esdebian-sitios-hermanos-estuvieron-caidos

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Nuhun kana inpormasi, urang (elav sareng kuring) henteu tiasa ngaksés esDebian ngan saukur kusabab urang cicing di Kuba, janten pikeun urang éta sok offline atanapi ditutup haha.
          Pokokna hatur nuhun pisan, sareng ku cara: «Wilujeng sumping di situs hina kami» 🙂

          Salam sobat.

      2.    msx cenahna

        Kuring ngan maca ieu: "kami dikonci dina esDebian."

        Sakumaha rongkahna, naha éta kajantenan?

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Éta kajantenan sabab seueur jelema bodo ti nagara urang (Kuba) asup kana esDebian sareng nyerat sakedik hal anu bodo, janten ... para pangurus esDebian milih anu "solusi" pangbasajanna pikeun aranjeunna, tapi langkung seueur pikeun kami ... aranjeunna ngahalangan sadaya aksés ti IP Kuba ¬_¬

          1.    Lex.RC1 cenahna

            Ieu mangrupikeun hal anu sacara pribadi ngambek kuring, ku naon hak aranjeunna ngaluarkeun?

            Nalika kuring ngadaptar di esdebian kuring kedah ngantosan 5 dinten kanggo ngirim sareng nalika badé ngirim aranjeunna naroskeun 5 poin ... Abdi henteu resep sareng kuring naros (marahmay) administrator pikeun naros ka kuring dina dua waktos, kuring nampi réspon konyol sareng anu katilu kalina kuring ngirim ka m…. Abdi masih didaptarkeun: /

            Anjeun kedah nimbangkeun masihan forum pikeun dorongan sareng nyiptakeun pilihan anu adil. Saur kuring yén ku perjalanan sareng pengikut anu anjeun gaduh moal hésé.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Kalayan hak yén aranjeunna pangurus ... teu nanaon, éta cai baheula, urang kedah ngaco deui sareng teu sanés. Nyatana terakhir kali kuring ngalebetkeun éta nyaéta sareng IP ti nagara sanés.

              Nalika masihan forum dorongan hiji leres anjeun leres, urang ngan ukur henteu mikirkeun kumaha carana ngalakukeun éta 🙂


          2.    Lex.RC1 cenahna

            Pikeun sababaraha ideu, anu pangpayunna nyaéta masihan langkung promosi sareng logika anjeun tiasa kéngingkeun dua ayana penting dina halaman utama sareng ngarobih koméntar kana tulisan dina forum ... Panginditan anu hadé tina koméntar dumasar jinis sareng jinis ogé bakal ngabantosan. sami sareng forum.

            1.    elav <° Linux cenahna

              Kami ngerjakeun éta ... Pokokna, upami aya anu tiasa narik kabel pikeun ngabantosan kami dina tugas éta, langkung saé na. Anu urang butuhkeun nyaéta kumaha kéngingkeun inpormasi tina feed FluxBB RSS sareng nyetak dina halaman wéb nganggo PHP.


            2.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Ngarobih koméntar kana forum, éta kedah sacara otomatis sareng lengkep transparan pikeun anu maca, sareng kami henteu mendakan kumaha ngalakukeun ieu 🙁


  2.   Edward2 cenahna

    Sigana éta http://www.esdebian.org ayeuna turun, saliwatan aya sababaraha hdp sababaraha lamun henteu seuseueurna dina forum éta. Nalika kuring nganggo debian, kuring ngalangkungan forum pikeun ningali naon anu énggal sareng aranjeunna sok ngaréspon noobs pikeun najong. Jo Abdi resep nyingkahan ngawalon aranjeunna tibatan masihan jawaban anu henteu ngabantosan aranjeunna sareng anu pissed kuring sareng éta henteu sareng kuring.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Abdi kalebet diri. Kuring kantos naroskeun patarosan anu sanés noob, sareng aranjeunna nyarios yén kuring jelema bodo, ngan kusabab kuring kedah nyusun perangkat lunak (kuring henteu émut anu mana, sigana mah Squid) kalayan parameter anu khusus ... hayu, tong ngaco atuh! Upami éta sababaraha omong kosong, kuring nampi éta, janten kritik karasa anjeun, tapi entong ngalawan saha waé ogé.

      Upami urang nambihan éta pikeun waktos sakedap IP ti Kuba (tempat kuring sareng elav cicing) ditolak asup kana situs éta, aranjeunna parantos nampi panolakan kuring ¬_¬

      Seueur inpormasi berharga, leres, tapi komunikasi anu goréng sareng kuring sering ngatasi waktos.

      1.    kawani cenahna

        Aya jalma pikeun sadayana dina forum, kuring ningali jalma nyarios parah ngeunaan forum éta sareng jalma sanés nyarios sabalikna. Kuring henteu terang anjeunna tapi kuring terang forum dimana upami anjeun henteu "pro" aranjeunna moal ngajawab anjeun, sapertos Foro MTB.

        Sareng forum Arch? Sigana mah jalma jahat tapi ... Naon anu bakal kajadian upami kuring lebet di dinya?

        Éta sababna kuring naksir jalma ku mail, aya urang Malcer sareng sadaya inbox pinuh ku email ti kuring, atanapi Jabba, sababaraha diantarana ngirim hiji pas waktuna ka elav sareng anu sanés ka KZKG ^ Gaara (Maksad abdi anu serius, henteu anu maén bal).

        Éta langkung saé pikeun sadayana sanés?

        HAHAHAJAJAJAJAJAJA

        1.    Jose Miguel cenahna

          Ngeunaan forum sapertos dina kahirupan éta sorangan, aya "jalma" anu kedah ngaraos yén dirina batur sareng kusabab éta aranjeunna kedah langkung ti anu sanés.

          Aranjeunna resep ngabandingkeun kamungkinan hiji-hijina kamampuanana, sareng aranjeunna pikaresepeun numbuk atanapi ngusap taktak sareng babaturanana sabab éta cara pikeun janten batur.

          Aranjeunna henteu masihan langkung, hayu urang henteu naros ka elm pikeun pir.

  3.   Eduardo cenahna

    Leres naon anu anjeun carioskeun. Kuring henteu pernah wani naroskeun naon waé waé kusabab sieun waleran henteu lami. Éta sigana hilap yén upami éta sistem operasi universal aranjeunna kedah kabuka bahkan pikeun pemula jojojojojojo
    Tapi kedah ditampi yén dina wiki sareng forum esdebian anjeun tiasa mendakan jawaban kana sagala anu anjeun peryogikeun.

    1.    Edward2 cenahna

      hahahaha hal naon, ogé lamun anjeun henteu kéngingkeun waleran anu pikasediheun éta bakal ngabantosan, sanaos dina archwiki sareng forum na kanggo kuring sami atanapi langkung saé, pikeun anu noobs naroskeun hal anu jelas, aranjeunna nempatkeun tautan langsung ka wiki atanapi aranjeunna masihan jawaban marahmay sareng aranjeunna naroskeun anjeun milarian wiki atanapi forum, ogé, tibatan mesen, aranjeunna nyarankeun pikeun masalah / patarosan / mamang kahareup.

  4.   oleksis cenahna

    Tulisan ieu mangpaat pisan, tapi upami urang kedah masang aplikasi sapertos anu disebatkeun. Kuring bakal kecanduan <° LINUX upami aranjeunna teras-teras posting dina GNU / Linux Debian.

    Salam!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Pecandu? … Éta ideu LOL !!!
      Upami anjeun kipas Debian, kuring nyarankeun anjeun milari label Debian kami, anjeun ogé tiasa parios tulisan LMDE (Linux Mint Debian Edition), anu tungtungna masih kénéh Debian 😉

      Teu aya anu pikaresepeun terang yén kontén kami anu anjeun resep, leres pisan ... éta pisan ngahibur 🙂
      Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi sual, ideu, keluhan atanapi saran, bejakeun ka kami, muhun, didieu urang sadayana sapertos rerencangan sareng urang silih bantosan ^ _ ^

      Wasalam

      1.    kawani cenahna

        Pecandu? … Éta ideu LOL !!!

        Urang bakal ningali lamun kuring kecanduan pisan ... Kecanduan goréng haha ​​sareng upami kuring ngalakukeun goréng kusabab aranjeunna abdi nyalahkeun anjeun hahaha

      2.    oleksis cenahna

        Hatur nuhun! Kuring parantos milarian tagna, tapi kuring hoyong fokus kana GNU / Linux Debian, langkung saé Lenny atanapi Squeeze

        Gening dina blog! aranjeunna teraskeun sapertos kieu ...

    2.    elav <° Linux cenahna

      Percanten atuh urang bakal ngagaduhan langkung seueur ieu, kuring sok nganggo Debian, kuring nganggo Debian sareng tina naon anu kuring ningali, kuring bakal tetep nganggo Debian :)

  5.   kawani cenahna

    Éta mangrupikeun tampilan anu salah tina font nganggo kernel anu langkung luhur tibatan versi 2.6.32-5-686.

    Kuring henteu terang font éta tapi ... naha éta saé pisan?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nalika kuring ningali kana typeface, kuring ngarujuk kana Font Téks anu teu disebat nami. Sareng leres, percanten atuh éta goréng pisan, dina blog samemehna kuring nyarios sakedik ngeunaan topik éta sareng nyéépkeun sababaraha gambar kumaha tipografi ditampilkeun. Ampir teu mungkin maca kadang-kadang.

      1.    kawani cenahna

        Tinggalkeun kuring tautan, éta kuring parantos panasaran

        Nalika kuring ningali tipografi, kuring ngarujuk kana Font Téks anu teu disebat nami

        Abdi sanés "mundur"

  6.   jhals cenahna

    : ~ # apt-get install turpial / pangujian
    Maca daptar bungkus ... Rengse
    Nyiptakeun tangkal kagumantungan
    Maca inpormasi status ... Rengse
    Versi anu dipilih "1.5.0-1" (Debian: tés [sadayana]) pikeun "turpial"
    Entong tiasa masang sababaraha bungkus. Ieu tiasa hartosna éta
    anjeun naroskeun kaayaan anu teu mungkin atanapi, upami anjeun nganggo distribusi
    teu stabil, yén sababaraha bungkus anu diperyogikeun henteu acan didamel atanapi parantos
    parantos dipindahkeun kaluar tina lebet.
    Inpo ieu tiasa ngabantosan ngabéréskeun kaayaan:

    Paket ieu ngagaduhan kagumantungan anu henteu kabendung:
    turpial: Gumantung: python-gtk2 (> = 2.12.0) tapi éta moal dipasang
    Gumantung: python-notify (> = 0.1.1) tapi éta moal dipasang
    Gumantung: python-gst0.10 tapi éta moal dipasang
    Gumantung: python-webkit (> = 1.1.2) tapi éta moal dipasang
    Gumantung: python-gtkspell tapi éta moal dipasang
    E: Bungkus rusak

    Dina cara nu sami, upami pamutahiran aman dilakukeun ku aptitude atanapi apt-get upgrade ... ngingetkeun pikeun ngaunduh langkung ti 500mb, maksadna pikeun ngapdet distro ... punten anjeun ngajelaskeun langkung seueur perkawis pin-pinning, sareng ngeunaan masalah bungkus rusak Naon anu kuring gaduh? Hatur nuhun sateuacana

    1.    elav <° Linux cenahna

      Tampilkeun kuring file etc / apt / preferences anjeun sareng /etc/apt/source.list sabab tiasa dianggo pikeun kuring tanpa masalah. Ayeuna, kuring netelakeun, apt-pinning ieu sanés panacea, ngan saukur alternatif anu tiasa atanapi henteu nimbulkeun masalah.

  7.   Serge Alonso cenahna

    Nuhun, éta digawé sampurna dina Wheezy arah Jessie, sareng ngamungkinkeun kuring nambalan téstabés uji terakhir dina stabil.