Jadwalkeun balesan otomatis pikeun pesen anu lebet dina Gmail

En Gmail Sapertos dina seueur jasa email anu sanés, perlu aya fungsi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabéjaan jalma anu ngirim pesen ngeunaan henteuna kami atanapi hal-hal sanésna sareng kanyataanna kami terang yén aranjeunna bakal ngalakukeun éta tapi ku alesan anu tangtu kami bakal dipegatkeun pikeun waktos. waktos sareng éta kumaha urang mendakan dina jasa ieu kamungkinan ngajadwalkeun balesan otomatis pikeun pesen anu datang en Gmail sanaos ti ayeuna urang tiasa nyarios yén fungsina tiasa ditumpurkeun tapi sabalikna upami urang ngantepkeun éta tiasa langkung saé ngamangpaatkeun éta sareng ayeuna urang bakal ningali kumaha nyetél aspek ieu kana akun email kami di Gmail.

Pikeun program réspon otomatis kana pesen anu lebet dina Gmail urang mimitian ku login terus urang buka bagian konfigurasi akun ngalangkungan tombol anu aya di juru luhur halaman utama, kami bakal ningali sababaraha pilihan sareng dina hal ieu kami milih «setelan»Anu dina gilirannana bakal nunjukkeun ka kami bagian umum pikeun ngonpigurasikeun aspék dasar tina akun kami, anu bakal kami laksanakeun nyaéta milarian diri dina« réspon otomatis »anu aya di handapeun halaman, kami bakal ngaktipkeun pilihan .

ngajadwalkeun balesan otomatis gmail

Urang bakal ningali dina bagian ieu ngabantosan data, nyaéta nalika ngolah réspon otomatis kana pesen anu lebet, upami kontak ngirimkeun kami sababaraha pesen, réspon anu bakal kami program bakal dikirim dina jangka waktu anu henteu langkung ti opat dinten. Saatos ngamungkinkeun pilihan ieu, urang milih tanggalna iraha hoyong fungsi ieu dilarapkeun. ngirim balesan otomatis sareng opsional tanggal akhir.

ngajadwalkeun balesan otomatis gmail

Teras, anu bakal kami laksanakeun nyaéta nyerat pesen réspon ku cara anu sami pisan sareng kumaha urang ngalakukeun éta nalika nyerat pesen naon dina akun Gmail urang, eusina tiasa ngingetkeun ngeunaan henteuna urang, inpormasi, urang tiasa ngonpigurasikeun téks ogé netepkeun topikna Dasarna émut sareng nyerat pesen anu dianggap yén éta bakal dikirim kana kontak naon anu ngirimkeun kami pesen, nyaéta, sababaraha urang. Sakali parantos réngsé urang teraskeun pikeun nyimpen perobihan sareng voila, urang ngan ukur kedah milih anu jinis panyandian tina pesen anu dikirim sareng ayeuna leres simpen Parobihan kalayan anu kami parantos parantos ngabéjaan naon waé kontak anu hoyong terang ngeunaan kami sareng kami henteu tiasa ngaréspon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.