Ngajalankeun aplikasi Android ™ dina Linux

Hei sato galak, tenang, kuring terang anjeun bakal ngawadul yén ieu atanapi aplikasi éta henteu jalan sareng henteu sadayana aplikasi jalan janten sateuacan ngadu'a didatangan ieu daptar, jadi santai kang! @ # $% #

scr ahir

Nuhun Nuhun!

Dina postingan ieu kami bakal nyarioskeun kumaha ngajalankeun, atanapi langkung leres ngaleupaskeun (lulucon RAE) aplikasi Android (atanapi apk) dina Linux. Pikeun tulisan ieu bakal aya metode anu béda sareng supados anjeun henteu nyéépkeun waktos maca, anu pang gunana nyaéta mésér ponsel (atanapi telepon sélulér sakumaha anu aranjeunna nyarios di lahan anu langkung maju tibatan Spanyol) kalayan Android atanapi Cyanogen sapertos kuring.

Sareng éta gaduh aplikasi dina Linux pisan geek sareng panasaran tapi tanpa bohong, hal anu paling gunana nyaéta masang éta dina basa pribumi, kuring nganggo aplikasi sacara stabil kuring nganggo dina One Plus One (OnePlus One), tapi pikeun bijil sareng ieu tulisan sakedik dianggo.

Wangun kahiji: arChon

Sareng éta anu aya di tukangeun asli sareng Android x86, ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sabab éta anu paling pangirut sareng ngagaduhan aplikasi anu paling fungsional.

Pikeun ngagunakeunana, urang peryogi Google Chrome atanapi Chromium (jelas pisan rasisme peramban, sabab Firefox gaduh rambut beureum, éta henteu tiasa ngadukung aplikasi ageung atanapi naon?), Kusabab archhon gumantung kana ieu.

Nalika urang gaduhna, kami bakal ngaunduh file ieu kaca, anu adaptasi sareng Chrome kami, anjeun parantos terang naha éta tina Pikachu atanapi Charizan :), guyonan, anjeun kedah milih arsitéktur 64-bit atanapi anu sanés, upami anjeun henteu terang anu mana, buka Inpormasi

Scr1

Teras we ngabongkar atanapi nimba teras urang angkat ka Google Chrome (atanapi Chromium), Pilihan> Penyuluh sareng ngaktipkeun pilihan pamekar sareng pilih folder anu teu dibungkus; Poto hargana sarébu kecap 😛

scr23

scr3

Bewara beureum normal

Ayeuna urang bakal ngaunduh aplikasi anu sanés, nyaéta Twerk sareng henteu, teu aya budak awéwé panas dina bikini twerking, sanaos henteu goréng ... Balik kana pos, kami ngaunduh aplikasi (tina Google Chrome), tina di dieu, sareng urang mukakeunana. Aplikasi ieu ngarobah apk kana aplikasi pikeun arChon sareng ayeuna anjeun pasti bakal gaduh cangcaya: Dimana urang kéngingkeun apk na? Nya, réréncangan kuring nampi aranjeunna berkat pangunduh Apk, kuring ngingetkeun verbal. "Aplikasi henteu teras ngaunduh atanapi dianggo"

Pikeun ngaunduh sareng Unduh Apk Kami nyalin tautan aplikasi (ti Google Play) anu urang pikahoyong sareng urang témpélkeun kana mesin pencari, kami masihan Generate Link (atanapi tombol Enter), Unduh sareng unduh. Dina conto kuring kuring bakal nganggo aplikasi Appy Geek sepanjang waktos.

scr4

Saatos urang muka Twerk, urang nyéred apk ka Séred sareng Selang, urang pencét Android pink sareng nyimpen polder dina tempat anu urang hoyong.

scr5

Teras we angkat ka bagian ekstensi, kami pastikeun yén kami nganggo pilihan pangembang diaktipkeun, sareng kami masihan éta pikeun muka ekstensi anu teu zip, sareng kami milih folder anu parantos kami ciptakeun, bisi abdi com.mobilesrepublic.appygeek.

Kami masihan Start sareng voila, kami parantos ngagaduhan aplikasi jalan. Perhatosan, henteu sadayana henteu tiasa dianggo tapi anjeun gaduh kasempetan anu saé éta bakal jalan.

scr4

scr6 Sareng anjeun parantos ngagaduhan aplikasi anjeun tiasa dianggo.

Bentuk kadua: Welder ARC

Cara ieu langkung gampang, kumargi urang ngan kedah ngaunduh apk, émut tina Unduh Apk, unduh aplikasi Arc Welder ti Chrome App Store (dina ieu link) sareng kami muka aplikasi Arc Welder, kami klik Pilih, kami milih dimana apksna disimpen, kuring parantos milih Desktop, teras kami milih apk sareng kami klik aplikasi Peluncuran. Sakumaha biasa tiasa dianggo, atanapi henteu, éta sacara magis dianggo pikeun kuring, deui!

scr7

Bonus: VirtualBox + Android x86

Ieu mangrupikeun bonus, sareng éta ieu mangrupikeun pilihan kalayan langkung cocog sareng naon, éta Android nyalira tapi kuring tiasa mastikeun yén anjeun langkung saé nganggo Arc Welder atanapi arChon, tibatan nganggo mesin virtual (panon, Kuring nyarios mesin virtual, anu henteu tiasa dianggo pisan, tapi éta tiasa dianggo pisan dina bawaanna) tapi sanaos masih mangrupikeun pilihan sareng seueur aplikasi anu langkung cocog sareng saderhana fungsina (kuring nyarios ieu kusabab éta henteu tiasa dianggo pisan pikeun kuring ) sareng saé kanggo ngabéréskeun bagian ieu kuring ngantepkeun anjeun pidéo Instalasi sareng marios.

https://www.youtube.com/watch?v=ZHbJur5jDuE

Saur réréncangan, ieu parantos aya tulisan dina dinten ieu, kuring ngarepkeun sakumaha biasa anjeun resep sareng dilayanan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando cenahna

    Tulisan anu saé pisan sareng didokumentasikeun sareng dijelaskeun, sanaos kuring, salaku urang Spanyol, aya seueur koméntar anu anjeun damel ngeunaan Spanyol anu sacara logis kuring henteu satuju. Urang tiasa dibahas sareng dikritik seueur hal tapi upami ngeunaan kosa kata sareng tata basa, numutkeun kuring tangtosna, kami anu pangsaéna upami sanés anu pangsaéna. Salam sareng kuring ngulang ucapan salamet pikeun tulisan éta.

    1.    erUzama cenahna

      Nuhun kana koméntar.
      Ku jalan kitu, kuring basa Spanyol Castilian sareng kuring kantos nyarios ngeunaan pendidikan dina pendidikan, sareng upami urang ngabandingkeun kumaha cara jalma nyarios di Spanyol sareng didinya, jumlah rata-rata kecap anu kuat langkung luhur di Spanyol.
      Dina pangwangunan moneter (sanaos henteu seueur anu ditingalikeun ayeuna-ayeuna) sareng budaya, Spanyol meunang turun tangan.
      Ku jalan kitu, kabangsaan kuring Spanyol.

      1.    folker cenahna

        Naha anjeun yakin anjeun Spanyol? Kuring henteu ngartos bahkan satengah tina naon anu anjeun carioskeun. Kumaha waé ogé, janten yuswa opat belas taun, saur anjeun anjeun kedah ngantunkeun jinis koméntar nalika anjeun parantos asak sakedik. Kuring bébéja anjeun tanpa akronim.
        Hiji salam.

      2.    Fernando cenahna

        Halo deui. Maksad kuring nalika masihan koméntar henteu nyiptakeun keributan sapertos kitu. Kuring terang éta langkung bercanda tibatan serius sanaos rada ngaganggu kuring. Kuring hoyong jelaskeun yén kuring resep pisan kana tulisan éta sareng kuring nyobian ngalaksanakeun naon anu dijelaskeun di dieu. Salam sareng hatur nuhun pikeun koréksi anjeun.

      3.    Fernando cenahna

        Ku jalan kitu, henteu sadaya jelema ngagaduhan atikan anu parantos anjeun tampilkeun pikeun nyungkeun hampura.

  2.   jelema nu ngalakukeun dosa cenahna

    Kumaha kuring henteu tiasa ngawadul salaku budak awéwé? Kumaha anjeun nyobian pikeun ngawatesan kabébasan kuring pikeun ngawartosan anjeun? Naha LINUXERO WORLD JADI TALIBAN? …… 🙂

    Disebutkeun khusus, arc-welder dianggo langkung saé tibatan tina dua pilihan anu sanés.

    1.    erUzama cenahna

      Henteu, ngan ukur peringatan, supados anjeun henteu ngiringan némpél kuring.
      Anjeun dina hak anjeun tapi ulah troll kuring.

  3.   Giskard cenahna

    Anjeun lasut Genimotion

  4.   jm cenahna

    "Atanapi sélular sakumaha aranjeunna nyarios di lahan anu langkung maju tibatan Spanyol"
    Sareng anu nyicingan salah sahiji nagara anu henteu acan ngénggalan istilah éta nyarios ...

    1.    erUzama cenahna

      Abdi Spanyol Castilian, dilahirkeun di Spanyol sareng upami anjeun leres naon anu kuring béjakeun konyol, tapi telepon sélulér langkung saé tibatan telepon sélulér, sabab telepon sélulér mangrupikeun sadaya anu ngalir, istilah tengah langkung saé salaku terminal.
      Sareng serius hampura kuring kana koméntar éta, sabab kuring ngalakukeun kasalahan.

      1.    fonker cenahna

        Mobile ku telepon sélulér. Nyaéta, éta tiasa dipindahkeun atanapi dibabawa.

      2.    Eugene Diaz cenahna

        Sareng sélular sadayana anu ngagaduhan sél!

    2.    elav cenahna

      Urang tiasa fokus kana eusi tulisan, bagian téknis sareng ngantepkeun naon anu dipikirkeun panulis ngeunaan nagara na, leres?

      1.    erUzama cenahna

        Hatur nuhun! Pangajaran diajar, ngadamel téks panjelasan, sanés kritik

      2.    elav cenahna

        Abdi henteu leres-leres nyariosna kanggo anjeun. Maksad abdi yén henteu janten masalah naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan hiji topik anu tangtu upami éta sanés poko pasualan. Anu penting di dieu nyaéta kumaha ngajalankeun aplikasi Android dina Linux, sareng sanés naon anu anjeun pikirkeun atanapi henteu ngeunaan Spanyol ... sareng éta anu kuring nyobian nyaritakeun ka jm.

      3.    Blazek cenahna

        Masalahna sanés anu dipikirkeun sadayana ngeunaan topik naon, masalahna nyaéta dina hal ieu aya Spanyol anu asup kana tulisan sareng maca koméntarna bakal janten kesel. Saprak nyarios éta koméntar masih diterbitkeun dina tulisan éta sareng teu acan dilereskeun atanapi dihapus. Sikep pangarang nyungkeun hapunten kana koméntarna parantos mulya, anu kuring henteu ngartos éta masih diterbitkeun.

  5.   Gab cenahna

    Dasarna 2 taun ka pengker anu sacara rekursif unggal hiji atanapi dua bulan kuring milarian dina internét kumaha ngajalankeun aplikasi android di Ubuntu ningali kumaha masalah na. Hiji-hijina hal anu kuring mendakan nyaéta virtualize, émulator anu nyayogikeun SDK sareng program pikeun windows sareng kanggo mayar. Sanaos lami terang androidx86, pendapat anu kuring baca teu langkung ti ngan ukur ngadorong kamekaran sareng pamutahiran. Dugi ka ayeuna, bahkan tim androidx86 nganjurkeun masangna, anu ngalaksanakeunana nyaéta pikeun menikmati pangalaman ékspérimén. Nya, virtualisasi saluareun kamampuan kuring, sdk jalan tapi lambat sareng aplikasi saderhana, sareng mayar sapertos henteu. Kalayan Androidx86 ayeuna sanaos kanyataanna seueur tutorial anu nyarios yén Clash of Clan tiasa dianggo, kuring henteu kéngingkeun éta, sanaos panasaran upami Boom Beach damel pikeun kuring.
    Tulisan ieu muka kamungkinan anyar pikeun kuring pikeun naon anu kuring leres-leres dihaja: Maénkeun Magic 2015 sareng Tanda Tanda: Omen, anu sahenteuna pikeun kuring henteu tiasa ngerjakeun androidx86 4.0RC.
    Upami aya anu tiasa ngadamel salah sahiji padamel di luhur, atanapi upami aranjeunna mendakan aplikasi anu saageung na tiasa dianggo pikeun aranjeunna, punten mamatahan yén éta dimungkinkeun.

  6.   Ari cenahna

    Kuring parantos janten programmer Android ti vérsi kahijina sareng dinten ayeuna Genymotion nyaéta, numutkeun kuring, alternatif anu pangsaéna pikeun ngajalankeun aplikasi Android dina GNU / Linux. Meryogikeun VirtualBox tapi leres-leres mewah. Versi pikeun kaperluan pribadi gratis.

    1.    Giskard cenahna

      Abdi satuju sareng anjeun. Kuring nempatkeun éta tapi aranjeunna teu malire kuring. Abdi henteu terang kunaon. Genimotion nyaéta, numutkeun kuring, pilihan emulasi anu pangsaéna ayeuna.

      1.    erUzama cenahna

        Leres, kuring parantos ngupingkeun anjeun, sigana kuring bakal ngalakukeun bagian kadua tapi mimitina kuring kedah ngalakukeun tulisan anu sanés.

  7.   mitcoes cenahna

    Nuhun, saé pisan, anjeun teu acan nambihan Genymotion, anu gratis kanggo panggunaan pribadi, sareng nganggo témplat éta ngirut alat asli dina Virtual Box.

    Kuring parantos nga-instal na bahkan sababaraha gim dianggo dina layar lengkep atanapi dina jandéla. Sanaos henteu sadayana aplikasi jalan. Anjeun kedah buka wéb pikeun masang google play - tétéla henteu sah pikeun éta dipasang sateuacanna, tapi upami anjeun masangkeunana - sareng éta tiasa dianggo sapertos pesona.

  8.   Euclid cenahna

    Hatur nuhun tutorial na !!! Abdi dugi ka dieu berkat tweet batur !!!

  9.   Gibran Alexis Moreno Zuñiga cenahna

    tulisan anu pangsaéna

  10.   Eugene Diaz cenahna

    Inpormasi anu anjeun lebetkeun dina tulisan éta pikaresepeun pisan, tapi koméntar ngeunaan Spanyol lengkep teu pas.
    Kuring ngingetan yén di nagara-nagara anu anjeun nyatakeun langkung maju anjeun moal tiasa nurunkeun jandéla mobil atanapi henteu nempatkeun asuransi sabab aranjeunna maéhan anjeun, anjeun moal tiasa jalan-jalan di jalan margi aranjeunna tiasa maéhan anjeun, sedengkeun di Spanyol mundur anjeun tiasa jalan tanpa nanaon tina gangguan di jalan.
    Hiji hal nyaéta kurangna kritik diri sareng anu sanés nyaéta kompleks bodo anu seueur anu gaduh sabangsa sareng Spanyol ieu.

  11.   Marisa cenahna

    Hatur nuhun pisan kana tutorialna, kuring parantos lami hoyong terang kumaha ngalaksanakeunana.