Ngajalankeun Google Chrome dina CentOS 6

Sareng urang teraskeun Chrome 🙂 Dina judul anu sami ieu di Wengkuan Gratis parantos nyebarkeun tulisan dimana aranjeunna ngajar urang pikeun menerkeun kalepatan anu aya Google Chrome en CentOS 6, katingalina, sabab éta nyiptakeun konflik sareng salah sahiji SELinux.

Sakumaha aranjeunna nyarios ka kami, upami nalika ngajalankeun Google Chrome kasalahan ieu muncul:

[user@localhost Descargas]$ /usr/bin/google-chrome: /lib/libz.so.1: no version information available (required by /usr/bin/google-chrome)
/usr/bin/google-chrome: /lib/libz.so.1: no version information available (required by /usr/bin/google-chrome)
/opt/google/chrome/chrome: /lib/libz.so.1: no version information available (required by /opt/google/chrome/chrome)
/opt/google/chrome/chrome: /lib/libz.so.1: no version information available (required by /opt/google/chrome/chrome)

Panulis tulisan nyarios ka kami yén dina kasus na, anjeunna ngalereskeun kasalahan ku ngajalankeun dina konsol:

chcon -t usr_t /opt/google/chrome/chrome-sandbox

Tapi urang tiasa ngatasi éta ngalangkungan sababaraha cara anu ditawarkeun ku aranjeunna situs ieu. Anjeun tiasa ningali tulisan lengkep di link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.