Ngalereskeun Apache2 error "Teu tiasa dipercaya nangtoskeun nami domain anu mumpuni sérver, nganggo 127.0.0.1 kanggo ServerName"

Kadang-kadang nalika urang ngamimitian atanapi ngamimitian deui Apache2 Éror ieu némbongan dina terminal:

Teu tiasa dipercaya nangtoskeun nami domain anu mumpuni sérver, nganggo 127.0.0.1 kanggo ServerName

Anu hartosna:

Henteu tiasa nangtoskeun nami domain anu leres pikeun sérver, 127.0.0.1 bakal dianggo salaku ServerName

Pikeun méréskeunana urang ngan saukur kedah ngajalankeun paréntah ieu:

echo "ServerName localhost" >> /etc/apache2/conf.d/fqdn

Paréntah di luhur kedah dilaksanakeun kalayan kaistiméwaan administrasi, naha nganggo akun tina akar atanapi nempatkeun di awal paréntah sudo

Ieu bakal cekap pikeun méréskeun masalah, ti ayeuna nalika aranjeunna ngamimitian atanapi ngabalikan Apache2 aranjeunna moal nembongkeun deui kasalahan éta.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   seuneu cenahna

    Sobat, kuring ngabayangkeun yén ieu kedah aya di Debian, kumargi di Ubuntu 13.04 sareng 13.10, éta henteu aya deui, folder conf.d di apache2, salam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Upami éta henteu aya, teu aya masalah dina nyiptakeunana 😉

  2.   Lucas cenahna

    Kuring ngalaman masalah éta, tapi kuring kedah ngémutan ku cara anu sanés, sabab kuring henteu ngagaduhan file éta .. hatur nuhun, kuring berjuang pisan nalika émut!
    komentar: sudo henteu jalan sakumaha disarankeun, éta kedahna mangrupikeun salah sahiji bentukna
    gema "ServerName localhost" | sudo tee /etc/apache2/conf.d/fqdn
    Kuring ngan ukur nyebatkeun éta kusabab éta mangrupikeun kalepatan umum, pikeun nganggap yén nempatkeun sudo di payuneun naon waé sami sareng janten root. Dina hal ieu, pangalihan kaluaran hargana sateuacan sudo dimaénkeun, sareng pangguna umum henteu ngagaduhan ijin nyerat ka lokasi éta

  3.   Andy cenahna

    Kuring gaduh patarosan, naha aya bédana antara solusi ieu sareng anu sanés?

    Ngadamel file httpd.conf di jero / jsb / apache2
    sareng nyerat kana file éta:
    ServerName localhost
    teras simpen.

    Naha dua solusi ngalakukeun hal anu sami?

  4.   hackan cenahna

    Nyiapkeun sudo kana ppio paréntah bakal ngan ukur ngajalankeun 'kamandang' salaku akar, sareng nyeratna bakal gagal.
    Sedikit trik pikeun kasus ieu ku alihan:
    sudo bash -c 'gema "ServerName localhost" >> /etc/apache2/conf.d/fqdn'
    🙂

    Salam!

  5.   Edgardo cenahna

    Sareng naha henteu nempatkeun diréktori ServerName domain.name.com dina file /etc/apache2/apache.conf?

  6.   Manuel Diaz cenahna

    Hatur nuhun pisan…..!!!!
    Inpormasi anu saé, kuring parantos ngatasi hiji masalah sareng kuring parantos ngaleungitkeun nyeri sirah. Kalayan ieu kuring ngajawab kasalahan SERVER INTERNAL anu masihan kuring nalika ngamimitian sistem dina PHP5.

  7.   Mauricio Lopez cenahna

    Dina Ubuntu 14.04:

    gema "ServerName localhost" | sudo tee /etc/apache2/conf-available/fqdn.conf
    sudo a2enconf fqdn

  8.   Jose cenahna

    Sareng pikeun freebsd kalayan layanan "apache22"? 🙁

  9.   Ruben cenahna

    Abdi ngatasi kasalahan, hatur nuhun pisan

bool (leres)