Ngalereskeun masalah boot di Ubuntu sareng Linux Mint (Initramfs)

tuxterminal_icon

Héi sadayana, waktos ieu kuring hoyong ngabahas kumaha ngajawab masalah boot anu disebat Initramfs, Kuring ngabayangkeun yén sababaraha parantos kajantenan sareng kali ieu kuring ngagaduhan kasalahan.

Milarian wéb dina sababaraha halaman kuring tungtungna tiasa ngumpulkeun inpormasi sareng saatos éta kuring nyobian solusi saderhana sareng éta suksés.

Pikeun ngamimitian urang nuturkeun léngkah ieu:

Urang lebetkeun CD Live kami (Hayu urang hilap pikeun ngonpigurasikeun BIOS pikeun boot tina CD.) Kami muka terminal sareng nyerat:

sudo fdisk -l

Urang pasihkeun asup sareng éta bakal masihan nami nami alat pikeun PC anjeun ngamimitian. contona:

Disk / dev / sda: 250.1 GB, 250059350016 bait 255 huluna, 63 séktor / jalur, 30401 unit silinder = silinder 16065 * 512 = 8225280 bait Identifier Disk: ***** System / dev / sda1 * 1 30238 242886703+ 83 Linux / dev / sda2 30239 30401 1309297+ 5 Extended / dev / sda5 30239 30401 1309266 82 Linux swap / Solaris

Kami nyerat hal ieu deui di terminal kami sareng masihan asup:

sudo fsck /dev/sda1

Kami ngantosan anjeun ngalereskeun partisi. Dina tungtungna urang balikan deui sareng siap éta kedah mimitian normal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

64 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Biasana ieu kajantenan nalika partisi (sababaraha atanapi sadayana) gaduh sauyunan. Nalika anjeun ngajalankeun paréntah éta éta bakal teras-terasan naros ka kami upami kami badé ngalereskeun. Pikeun ngajadikeun otomatis urang ngajalankeun:

    # fsck /dev/sda1 -y

    Éta ogé bakal disarankeun pisan ngagunakeun alat ieu gumantung kana partisi, nyaéta:

    # fsck.ext4 /dev/sda1 -y

    Ngarobih ext4 pikeun jinis partisi anu urang badé perbaiki.

    1.    Pablo cenahna

      Éta leres ... Sumbangan anu saé pisan

      1.    gecoxx cenahna

        Nuhun kana postingan sareng koméntarna.

  2.   solidus cenahna

    elav ngalengkepan berita pisan, hatur nuhun kanggo inpormasi. pribadi dina mint kuring kaluar 1 kali ngan dina mimiti sakumaha anu dijelaskeun tapi nyalira kuring mimiti pulih sareng ngamimitian, kunaon? saha anu terang tapi éta kasus anu sami anu dijelaskeun. hatur salam.

  3.   Ozkar cenahna

    Nyarios perkawis Mint, dinten Sabtu kuring ngabantosan rerencangan masang Mint, sareng wow, saatos sababaraha bulan nganggo Fedora éta raoseun pisan ningali pamasang anu raoseun sareng intuitif sapertos ...

  4.   Fransiskus Gomez cenahna

    Salah henteu kedah ngalereskeun hal-hal sapertos ieu, Ubuntu sareng mint panginten janten distro pikeun pangguna dasar.

    1.    raven291286 cenahna

      Éta kumaha Francisco tapi henteu nganyenyeri diajar anu anyar sareng nerapkeunana.

      Wasalam

  5.   Albert cenahna

    Halo!!
    Saatos dipasang deui anyar tina ubuntu 12.04.2 masihan kuring masalah pikeun boot (nalika sateuacanna henteu kunanaon). Kadang-kadang saatos ngamuat grub éta tetep dina layar hideung, atanapi éta tetep nyangkut saatos layar login sareng waktos-waktos éta beban kuring ogé. Nalika hal anu munggaran kajantenan kuring asup kana TTY pikeun ngabalikan deui sudo tapi éta henteu diréspon, sareng nalika kuring balik aya seueur pesen kasalahan. Nalika éta ngagantung saatos layar login kadang AltGr + ImpPant + K atanapi sudo pkill Xorg ti TTY tiasa dianggo.

    Dugi ka maca tulisan anjeun, kuring yakin yén anu ngalanggarnana nyaéta file rc.local anu dirobih ku kuring sahingga ngan ukur kartu terpadu anu diaktipkeun nalika boot, sapertos anu sateuacan dipasang deui, damel tanpa masalah. Tapi ayeuna kuring gaduh mamang, naha mungkin partisi anu salah ngalantarankeun kagagalan ieu? Abdi émut yén dina awal pamasangan dina installer Ubuntu éta nempatkeun pesen yén éta ngahapus file anu bentrok ...

    Kacau ...

    Salam !!

  6.   EVER cenahna

    Hapunten tapi kuring leres-leres nentang jenis tulisan ieu anu disebat janten solusi masalah umum, aranjeunna ngahasut pamaca pikeun henteu diajar ku henteu ngajelaskeun sacara mutlak (naon anu initramfs? Naon anu dianggo? Naon anu teu konsistén dina filesystem?) Ngadamelna ngan ukur nyalin sareng némpélkeun tanpa ngartos naha sareng ngajantenkeun GNU / Linux katingali ngan ukur pikeun nerds.

    Hapunten, tapi pangguna leres-leres dibantuan ku ngajar aranjeunna, henteu nempatkeun hiji paréntah demi paréntah anu sanés bari henteu ngartos naha aranjeunna nempatkeun naon-naon.

    Wasalam

    1.    raven291286 cenahna

      Diasumsikeun yén pikeun ngabéréskeun masalah ieu anjeun kedah parantos terang naon hartosna, anjeun moal tiasa ngamimitian nyalin paréntah pikeun disalin, kanyataan yén ieu diterbitkeun sapertos kieu ngan ukur pikeun masihan ideu pikeun solusina, tapi anjeun kedah terang naon nuju nyarios.
      Henteu perlu dijelaskeun unggal kecap anu ditulis.

      Wasalam

      1.    EVER cenahna

        Upami pangguna terang naon anu fsck sareng dimana initrd, aranjeunna henteu kedah ngalebetkeun tutorial anu ngawartosan aranjeunna kumaha ngalangkungan fsck.

    2.    ngepung84 cenahna

      upami jalma éta hoyong diajar, anjeunna ngan ukur bakal milari naon kanggo unggal paréntah.

    3.    Pangeringan cenahna

      Kuring satuju pisan sareng koméntar anjeun.
      Tanpa meremehkeun karya panulis tulisan.

  7.   Mauricio cenahna

    Dina versi anu mana anu masihan kasalahan éta.

    Sajauh ieu, kuring parantos mint 13 langkung ti 8 bulan sareng seueur pareum listrik sareng kuring henteu ngalaman kasalahan éta.

    Hal sanésna, naha éta bakal vérsi kernel ???

    1.    raven291286 cenahna

      Éta tiasa dina versi Mint atanapi Ubuntu waé sareng masalahna teu disangka-sangka, tapi ieu solusina.

      Wasalam

  8.   Abdi henteu terang nanaon cenahna

    Dear Raven291286, kuring mangrupikeun komputer "nosenada" tapi kuring terang yén Linux mangrupikeun hal anu pangsaéna dina pasaran sareng kuring yakin éta. Masalahna nyaéta nalika hal-hal ieu kajantenan sareng kuring peryogi anu ngabantosan kuring pikeun ngalereskeunana, sabab sakumaha anu kuring ngajelaskeun ka anjeun, kuring mangrupikeun komputer "nosenada", pangguna anu biasa, kuring henteu tiasa mendakan saha waé sareng éta nalika kuring mendakan forum "mandiri" super ieu.
    Singketna, kuring mendakan anu ngajelaskeun naon anu Live CD, kuring unduh, kuring gaduh. ayeuna kuring henteu tiasa kéngingkeun komputer pikeun boot tina cd. Kuring ngabayangkeun éta bakal sabab kuring henteu ngagaduhan naon anu anjeun nyauran BIOS anu ngonpigurasi pikeun boot tina CD.
    Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring kumaha ngalakukeun éta pikeun kuring, "nosenada" tiasa ngalereskeun komputer kuring sareng ngajantenkeun linux ngamimitian?
    hatur nuhun!!

    1.    raven291286 cenahna

      Ok katingal pikeun ngamimitian anjeun tiasa nyarios ka kuring anu merk naon komputer anjeun? Sareng kuring tiasa ngawartosan anjeun kumaha cara nuliskeun BIOS, tombol anu anjeun tiasa lebetna bénten-bénten gumantung kana pc sapertos "F2, F8, F10, F12, F9 dll" cobi éta, anjeun kedah ngabalikan pc sareng sateuacan mulih boot pencét salah sahiji konci ieu sababaraha kali sareng ieu kumaha anjeun ngalebetkeun menu BIOS.

      1.    S Mariola cenahna

        Nuhun Raven sareng Elav
        Solusi anu anjeun nunjukkeun parantos hasil sampurna

  9.   HTC cenahna

    Punten ngarépotkeun…. tapi nalika ngajalankeun paréntah: sudo fsck / dev / sda1
    Jigana ieu….

    fsck ti util-linux 2.20.1
    fsck: fsck.ntfs: teu kapendak
    fsck: error 2 nalika ngaéksekusi fsck.ntfs pikeun / dev / sda1

    Kaleresan kuring henteu terang naon sababna nembongan ka kuring ...
    teras kuring nyobian sareng:
    fsck / dev / sda1 -y

    Sigana kuring:
    fsck ti util-linux 2.20.1
    e2fsck 1.42 (29 Nov 2011)
    fsck.ext2: idin ditolak nalika nyobian kabuka / dev / sda1
    anjeun paling ngagaduhan aksés r / w kana filesystem atanapi janten root

    teras kuring ngamimitian dina akar ku paréntah: sudo -i
    Kuring ngajalankeun paréntah deui: fsck / dev / sda1 -y
    sareng nunjukkeun ieu kuring:

    fsck ti util-linux 2.20.1
    fsck: fsck.ntfs: teu kapendak
    fsck: error 2 nalika ngaéksekusi fsck.ntfs pikeun / dev / sda1

    Kuring nyobian nganggo paréntah: fsck.ext2 / dev / sda1 -y
    nunjukkeun ieu:

    e2fsck 1.42 (29 Nov 2011)
    fsck.ext2: Superblock henteu valid, nyobian blok cadangan…
    fsck.ext2: Jumlah sihir goréng di super-block nalika nyobian muka / dev / sda1

    Superblock henteu tiasa dibaca atanapi henteu ngajelaskeun ext2 anu leres
    filesystem. Upami divice janten valid sareng lebet leres-leres ngandung ext2
    filesystem (sareng henteu gentos atanapi ufs atanapi anu sanés), maka éta superblock:
    e2fsk -b 8193

    Janten kedah kumaha atuh?
    nyaéta ubuntu-12.04.4-desktop-i386
    mimitina, Nuhun!

    1.    Santiago! cenahna

      Sami-sami kajadian kuring tapi basa inggris !! Abdi hoyong terang kumaha ngalereskeunna ubuntu 12.04 lts

    2.    Richard Warlike cenahna

      Pastikeun sda1 sanés partisi Windows. Jang ngalampahkeun ieu, hal anu kahiji nyaéta ngabalikan deui ku CD langsung atanapi USB langsung teras ngan ukur nganggo paréntah sudo fdisk -l sakumaha anu dicarioskeun dina awal tulisan sareng léngkah-léngkah sanés. Fdisk henteu ngamungkinkeun anjeun ngarobih ulah ngalereskeun upami dianggo. Upami kuring lepat mangga lereskeun kuring.
      Wasalam

  10.   Enrique cenahna

    Kuring mimiti kenal UBUNTU, kuring lumayan énggal. Tapi kuring rada resep diajar ngeunaan sistem operasi ieu. Abdi badé masangkeunana di bumi, tapi kuring ngagaduhan kasalahan dina pamasanganna. Dupi anjeun ngawartosan kuring ngeunaan halaman wéb anu ngajelaskeun langkung jéntré ngeunaan pamasangan UBUNTU sareng naon anu tiasa dilakukeun pendatang nalika ngalaman masalah naon waé dina usaha éta. Nuhun sateuacanna.

  11.   sacara arab cenahna

    Hai Initramfs nyiksa kuring. Naha aya solusi anu tiasa aya tanpa CD bootable? Naha boot tina pendrive tiasa dilakukeun? Upami kitu, kumaha kuring nyiapkeunana? hatur nuhun

    1.    henteu aya namina cenahna

      Henteu kedah boot tina Live-CD
      Ngan ukur nganggo konsol anu nembongan nalika ngamimitian, éta dugi ka busybox tapi masih tiasa dianggo ngan ukur anjeun henteu peryogi ijin sudo

  12.   fabio cenahna

    Halo, saran anjeun parantos ngabantosan kuring, hatur nuhun pisan. Tapi éta ngalereskeun dirina sareng ngalakukeun anu sami deui. Nyaéta, éta henteu ngamimitian. Éta némbongan salaku kasalahan dina blok nalika kuring nimba, sakapeung kuring masihan teu paduli sareng kadang henteu. Tapi masalahna tetep. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun?

  13.   ectulu cenahna

    Halo usul jalanna. Masalahna nyaéta sababaraha kali anjeun gaduh masalah anu sami. Salian ti éta ayeuna toolbar sareng screen saver ngaleungit.
    Kuring parantos nempatkeun pembaruan tapi teu nanaon, henteu kénging pikeun ngapdet sareng nyarios yén éta ngagaduhan kasalahan dina bungkus.
    Sistem operasi anu anjeun gaduh nyaéta linux mint Petra.

  14.   tdjmd cenahna

    Halo, gagak ...
    Abdi henteu tiasa ngalereskeun masalah boot kuring.

    Punten wartosan kuring upami anjeun tiasa masihan kuring masalah ieu. Langkung saé upami urang nganggo obrolan, olahtalatah instan, saur kuring.

    Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, wartosan kuring waktos naon anu pangsaéna pikeun anjeun maka, maka kuring bakal masihan anjeun data téknis alat-alat atanapi inpormasi anu anjeun butuhkeun.

    Kuring hatur nuhun sateuacanna kanggo bantosan,

    1.    urang Kristen cenahna

      Dina waktos éta kuring ogé ngagaduhan masalah sareng layar ieu sareng éta kajantenan kuring boh dina linux mint sareng SD, kuring nyobian sadayana sareng henteu aya hasilna. Tungtungna kuring mendakan éta kartu grafik kuring anu henteu dirojong ku supir anu dipasang sacara standar. Kuring kedah ngaleungitkeun, masang sababaraha supir sareng nalika kuring nyimpen deui grafik kuring, SIAP. Sadayana saé! Anu ahéngna ieu ngan ukur kajantenan kuring sareng mint sareng SD, kuring parantos nyobian ubuntu 14.04 sareng debian 7 sareng teu aya 2 distro anu masihan kuring masalah sanésna kedipan alit dina layar anu ngaleungit saatos ngapdet

  15.   WARMIN4TOR cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring »sudo fdisk -1» Kuring kedah nyerat »sudo fdisk -l»

  16.   Suzanne cenahna

    Halo sadayana:
    Kuring parantos nyobian sagala anu anjeun carioskeun sareng kuring henteu ngalakukeun naon-naon anu anjeun carioskeun kedah dilakukeun.
    Abdi rada leungit.
    Bisi kuring nampi pesen ieu:
    dipasang: ningkatna / dev / disk / by-uuid / 709569c0-ffc8-414e-8337-e55dd68665a1 on / root gagal: Argéntal henteu valid
    mount: mounting / dev on / root / dev gagal: henteu aya file atanapi diréktori sapertos kitu
    pasang: pasang / sys dina / root / sysfailed: henteu aya file atanapi diréktori sapertos kitu
    mount: mounting / proc on / root / proc gagal: henteu aya file atanapi diréktori sapertos kitu
    Sistem file target henteu ngagaduhan resékuansi / sbin / unit.
    Teu kapendak init. Coba lulus init = bootarg

    Busybox v1.18.5 (ubuntu 1: 1.18.5-1ubuntu4.1) cangkang bawaan (lebu)
    Lebetkeun »bantosan» pikeun daptar paréntah internal
    (initramfs) -
    Abdi naroskeun, punten upami aya anu gaduh ide kumaha pikeun méréskeunana, bejakeun ka kuring step by step.
    hatur nuhun

    1.    Manuel Ulloa cenahna

      punten, saur kuring kuring ngirimkeun masalah anu sami di handap ieu,…. Abdi sami

  17.   wolfgang rodriguez cenahna

    Wilujeng siang, nalika ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu, moal aya data anu kaleungitan perkawis anu parantos disimpen di ditu. Kuring anyar pikeun debian sareng gaduh sababaraha inpormasi berharga dina komputer kuring. sareng kuring ngagaduhan kasalahan initramfs.

    Ngantosan réspon anjeun langsung.

  18.   FA cenahna

    Abdi gaduh komputer desktop nganggo Ubuntu 10.04. Saatos pesen kasalahan kasalahan pamasangan listrik nunjukkeun kotak kalayan Rincian teras OKÉ. Kursor mangrupikeun X. Abdi nampi sareng layar hideung. Naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ngamimitian? Kuring henteu gaduh cd atanapi internét, tapi waktuna pikeun ngaganti mesin. Kumaha kuring tiasa mendakan sababaraha inpormasi? Naha éta kuring bakal nulis layar paréntah ku Ctrl + Alt + F1? Nuhun kana bantosanana!

  19.   Alfonso Jimenez Mohedano cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring ku ngarobah pilihan konfigurasi pikeun SATA drive di BIOS.
    Kuring nempatkeun éta ti IDE ka AHCI sareng voila !!

    Kaséhatan @ s

  20.   Ramon cenahna

    Nuhun éta damel ngan ukur kuring pikeun bagian kahiji, hatur nuhun kana bantosanna. : *

  21.   ature cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha ngalakukeun ieu anu nunjukkeun file-file dihapus ... sareng upami ieu carana kuring tiasa nga-recover deui sateuacan masang deui sistem, hatur nuhun sateuacana

  22.   rimdgard cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan masalah anu kuring henteu terang naha éta aya hubunganana sareng masalah anu ayeuna, netbook kuring, éta ubuntu sareng sadayana saé dugi ka diréndoskeun ka vérsi 15 upami kuring émut leres, masalahna nyaéta kuring lirén ngamutahirkeun sistem sareng kénca imah, nalika batréna sumping éta tos maot, nyaéta, tétéla éta henteu réngsé ngamutahirkeun sareng éta kénca satengahna, kumaha kuring tiasa ngamimitian?

  23.   luis cenahna

    Naon anu lumangsung nyaéta kuring masang ubuntu sareng kuring gaduh windows 8 kuring ngahapus windows 8 sareng ubuntu sareng kuring badé masang windows 8 deui tapi éta nyungkeun kuring gaduh memori 500 gb janten kuring formatna hard disk sareng ngabalikan pc kuring tapi nalika kuring ngasupkeun opat pilihan muncul 1 ubuntu 2 pilihan lanjutan pikeun uji mémori ubuntu 3 (memtest86 +) 4 uji mémori (memtest86 +, serial console 115200) sareng nalika kuring nempatkeun éta dina ubuntu éta henteu lebet sareng éta ngagaduhan pesen anu anéh ti imintramf sapertos kieu kuring hoyong terang naha éta tiasa direngsekeun sareng upami henteu hatur nuhun atoh

    1.    nyusunna cenahna

      Pikeun initframfs anjeun tiasa nganggo pidéo ieu: https://www.youtube.com/watch?v=91TaW1LCRkM (33 detik).

      sareng masang windows 8 deui, kusabab prosedur normalna nyaéta pormat partisi dimana anjeun bakal masangkeunana, atanapi disk sareng teras teraskeun masang.

      Upami anjeun hoyong ngalakukeun dual-boot, pikeun ngamimitian windows / ubuntu, aya masalah anu ayeuna komputer anyar henteu ngijinkeun masang distribusi linux, kusabab modeu boot UEFI, bisi kuring kuring kedah nganonaktifkeun pilihan éta sareng nganggo linux, upami abdi hoyong nganggo windows Abdi aktipkeun deui.

      1.    luis cenahna

        Tapi naon anu lumangsung nyaéta kuring henteu kéngingkeun lebet ngan ukur ubuntu nembongan sareng mimiti dimuat tapi éta ngamimitian initramsf sareng kuring henteu tiasa lebet atanapi naon-naon sabab nalika kuring ngahurungkeun éta muncul ubuntu sareng naroskeun kecap konci na ogé ayeuna moal aya anu nembongan ka kuring, ngan ukur nembongan ngeusi batre sareng henteu lebet sapertos anu saurna

  24.   Wrincon cenahna

    Hatur nuhun pitulung ka

  25.   leonardo dipaling cenahna

    wilujeng wengi canaima lanceuk kuring henteu ngamimitian sareng kuring nuturkeun léngkahna tapi nalika kuring ngalakukeun paréntah sudo fsck / dev / sda2 kuring meunang

    superblock henteu tiasa dibaca atanapi henteu ngajelaskeun ext2 anu leres
    filesiten. upami alatna sah sareng leres-leres ngandung ext2
    filesiste (sareng henteu swap atanapi ufs angkat sanés anu sanés), maka superblock éta
    rusak, sareng anjeun panginten nyobian ngajalankeun e2fsck ku superblck alternatip:
    e2fsck -b 8193

  26.   simo cenahna

    Hai, kuring cicing di Vénézuéla sareng masalah ieu kajantenan di alat Canaima. Kuring henteu ngagaduhan cd live atanapi usb kalayan data, naha bakal aya cara pikeun ngalereskeunana

    Wasalam

  27.   Sam cenahna

    Hatur nuhun pisan, éta pasti ngahémat poé kuring, hatur nuhun pikeun ngabagi inpormasi anu disayogikeun ku kuring ka Kubuntu 15

  28.   urang Kristen cenahna

    Hatur nuhun pisan gagak pertama kalina dumasarkeun ka kuring Kuring parantos masang ubuntu 15.04 ayeuna sareng kuring ngumbar sakumaha anjeun nyarios sareng boot disk! - surak

  29.   BuB0 cenahna

    Di Ubuntu 16.04 kuring junun ngalereskeunana ku boot Ubuntu dina pilihan anu maju milih pilihan pamulihan. Nalika ngahontal initramfs, éta nunjukkeun partisi mana anu ka fsck, anu bakal janten partisi boot, janten ngan ngajalankeun:

    fsck / dev / nami anu anjeun nunjukkeun

    Terus cirian pilihan "y" pikeun ngalereskeun naon waé anu anjeun pénta

  30.   gsf cenahna

    Hatur nuhun pisan éta sampurna!

    Naha aya anu terang naha ieu tiasa kajantenan? Kuring gaduh hard drive anyar (nembé mésér) sareng yén ieu kajantenan kuring ngajantenkeun kuring panasaran.

  31.   henteu aya namina cenahna

    Hatur nuhun pisan! Éta jalan sampurna

  32.   henteu aya namina cenahna

    Hai, masalah kuring éta kajantenan kuring dina disttro langsung sareng ngan ukur ngamuat kuring sibuk-kotak, janten paréntah ieu henteu dianggo pikeun kuring. sareng kuring henteu ngagaduhan sistem linux pikeun ngajalankeunana.

  33.   henteu aya namina cenahna

    Henteu kedah boot tina Live-CD
    Ngan ukur nganggo konsol anu nembongan nalika ngamimitian, éta dugi ka busybox tapi masih tiasa dianggo ngan ukur anjeun henteu peryogi ijin sudo

  34.   gecoxx cenahna

    Hatur nuhun pisan kana postingan na !!!
    Kuring mareuman laptop nalika kuring nyalin file tina partisi kuring / média / Panyimpenan kana usb teras kuring henteu tiasa ngaksés deui partisi éta. Teu sangka kuring kedah pormat sareng kaleungitan sababaraha data, tapi henteu.
    Deui, hatur nuhun pisan

  35.   Gabriella Vargas A. cenahna

    Alus pisan dianggo saé kanggo kuring

  36.   Gambar placeholder Victor Manuel Lopez Collado cenahna

    Kalayan Hormat:
    Kuring henteu kantos nganggo Linux, sareng kamari kuring masang Linux Mint, tapi dimana basa na kuring nempatkeun Mexico Latinoamerica dvorak. Sapertos anu logis, nalika kuring badé nyerat ... Nya, éta méré kuring sababaraha karakter anu bénten pisan sareng anu kuring badé nyerat. Kumaha carana abdi tiasa méréskeun éta? Naha kuring kedah pormat Hard Drive sareng pasang deui Linux Mint?

    Abdi ngahargaan naséhat sareng saran anjeun sateuacana.

    Victor

  37.   Raül Agullo cenahna

    Hatur nuhun pikeun Pos. Anjeunna ngaluarkeun kuring tina kasulitan ku CD Knoppix langsung.
    Salamet kana padamelan anu anjeun laksanakeun.

  38.   Andrés cenahna

    Nuhun .. éta jalan. Masalah kuring muncul nalika kuring nyabak partisi dimana linux deepin kuring dipasang. Ngeunaan penjelasan paréntah aya forum anu pinuh ku inpormasi éta. Jigana tujuan tina ieu publikasi nyaéta nyayogikeun solusina. Misalna kuring ngan ukur milarian paréntah. Entong boroskeun waktos milari naon hartosna unggal hal

  39.   taunan cenahna

    Kuring henteu ngartos kumaha kuring badé ngalebetkeun CD langsung sareng ngonpigurasikeun bios pikeun boot laptop, upami kuring hoyong tiasa kaluar tina masalah anu kuring gaduh

  40.   JackJack cenahna

    Hai, hatur nuhun kanggo masukanana. Abdi ngalaman kasalahan ieu dina Debian 9. Paréntah dianggo sampurna pikeun kuring. Tapi unggal-unggal kuring ngamimitian Windows 7 éta ngalungkeun kuring kasalahan partisi. Teras nalika kuring ngamimitian Debian deui kuring ngagaduhan layar initramfs anu sami sareng kuring kedah ngalakukeun prosedur fsck anu sami. Sareng ngan kajadian nalika kuring ngamimitian Windows sabab sésana tiasa dianggo kalayan saé. Nyobian masang deui grub sareng éta parantos masihan kuring hasil anu sami. Aya solusina?

  41.   Andres Choque Lopez cenahna

    Posna ngagaduhan inpormasi salah. "Initramfs" sanés nami bug, éta mangrupikeun sistem alit anu dimuat sasarengan sareng kernel kana RAM dina momen-momen mimiti boot.
    Upami boot eureun di initramfs, éta kusabab anjeun henteu acan masang root (/) filesystem kusabab aya sababaraha masalah.

    1.    Andres Choque Lopez cenahna

      Kuring nambihan sabab kuring ngirimkeun komentar ku salah sateuacan réngsé.
      Solusi ieu tina postingan tiasa dianggo bisi partisi anu dipasang dina "/" ngagaduhan kasalahan (sapertos INCONSISTENSI UNEXPected dina partisi sapertos kitu). Aya sabab sanésna yén boot ngagantung dina initramfs sareng henteu dibenerkeun ku paréntah fsck, conto: partisi henteu kapendak; partisi pikeun dipasang teu dieusian dina "/" dina pilihan boot (root options =…); anjeunna sacara manual maréntahkeun lirén di dinya. Sareng tulisan nunjukkeun yén upami initramfs kaluar, maka "solusi" kanggo éta (tanpa ningali detail anu janten sababna) nyaéta sudo fsck…. Kunaon
      Kuring sumping ka dieu kusabab tautan kana tulisan ieu masih dibagi dugi ka ayeuna, sareng kuring prihatin (sareng bangor) nalika kuring ningali jinis solusi ieu.

  42.   Eduardo Andres cenahna

    Hatur nuhun, gagak291286! Ngagaduhan dina kahirupan kuring kirang ti hiji bulan pangalaman dina sistem operasi Linux (milik abdi Mint 19.3), kuring dipasihan masalah ieu anu hanjakalna kuring henteu mendakan solusina dina forum resmi Linux Mint dina basa Spanyol: dimana Kuring judulna:
    "Sababaraha masalah anu ditepikeun dina waktos anu sami, tina pembaruan?"
    https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=68&t=328817&p=1874309#p1874309

    Tapi tutorial ieu ngabantosan kuring nalika nawiskeun wawasan masalah khusus kuring (initramfs), ngan ukur henteu nganggo "sudo" sareng ti terminal anu sami? dimana masalahna muncul. Kuring netelakeun yén sababaraha halaman anu ogé aya gunana ogé ngabantuan pikeun mastikeun naon anu bakal kuring laksanakeun:

    https://www.youtube.com/watch?v=I_Nnq9HDQrA (Error ngamimitian Linux (initramfs) dibereskeun!)

    https://slimbook.es/tutoriales/linux/315-error-initramfs-como-arreglarlo

    Éta aranjeunna saé pisan.

  43.   John Araujo cenahna

    Henteu perlu tina usb atanapi cd live, éta ogé tiasa tina init, sareng éta henteu salawasna / dev / sda1

  44.   ramiro cenahna

    linux lite kuring henteu ngamimitian, éta nempatkeun sababaraha hurup anu nyarios ngamuat ramdisk awal, kumaha kuring ngaleungitkeun éta sareng ngantepkeun sapertos tadi, punten

  45.   Paul cenahna

    Pomogło dzięki

    Odpaliłem Linuxa z pendrive bo mam jeszcze z czasu instalasi z tego nosnika i mogę odpalać jako live usb.

    Użyłem fsck abdi reboot

    Sistem wstał

  46.   Katarina Jan cenahna

    Chcel ku som poďakovať spoločnosti Lapo Micro Finance za poskytnutie pôžičky. Niekoľkokrát som bol oklamaný, keď som sa snažil získať pôžičku, až som narazil na spoločnosť Lapo Micro Finance, ktorá mi poskytla pôžičku v hodnote 23 000 dolárov na starostlivosť or moje choré dieťa. Ak dnes potrebujete skutočného veriteľa, kontaktujte Lapo a nenechajte sa oklamať. E-mail Kontaktný: lapofunding960@gmail.com

bool (leres)