Ngaleupaskeun versi anyar Q4OS 3.10 dumasar kana Debian 10.2

Q4OS

Q4OS mangrupikeun sebaran Linux jerman dumasar kana sumber terbuka Debian sareng panganteur cahaya sareng ramah pikeun pangguna novice, maturan lingkungan desktop anu disebut Trinity, ogé katelah TDE Trinity Desktop Lingkungan, sami sareng Windows XP sareng Windows 7 langsung. Éta museur kana stabilitas jangka panjang, kaamanan, kagancangan, sareng reliabilitas.

Sebaran Linux ieu, babarengan sareng anu sanés sapertos Chalet OS3 sareng Zorin OS, ngagaduhan pendekatan khusus pikeun pangguna anu wawuh kana Windows, kalayan penampilan anu sateuacana ngonpigurasi janten sami sareng Microsoft Operating System na.

Sapertos Linux Lite, Q4OS ogé ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun deui komputer-komputer lami éta, ditingalkeun dimana-mana kusabab keterbatasan perangkat keras, anu Windows XP sateuacanna ngajalankeun, nyaéta komputer sumberdaya rendah, anu pérsi Windows paling modéren henteu tiasa dianggo deui.

Kusabab kabutuhan ieu, Q4OS lahir, sanaos didamel lami sateuacan Microsoft ngumumkeun tungtung pangrojong pikeun Windows XP.

Distribusi anu luar biasa pikeun kaasup sababaraha aplikasi proprietary, kalebet 'Desktop profiler' kanggo instalasi gancang pakét parangkat lunak tematik, 'Utilitas Konfigurasi' kanggo masang aplikasi pihak katilu, 'Welcome Screen' pikeun nyederhanakeun setelan awal sareng skrip pikeun masang lingkungan alternatif LXQT, Xfce sareng LXDE.

Ngeunaan versi anyar Q4OS 3.10

Sababaraha dinten ka pengker Pamekar Q4OS ngumumkeun pelepasan versi anyar Q4OS 3.10 kang hadir sareng bungkus dasar Debian 10.2 Buster sareng sasarengan fitur desktop anyar KDE Plasma 5 sareng Trinity.

Dina vérsi énggal ieu, padamelan dilakukeun pikeun ngajamin kamerdekaan tina méja Plasma sareng Trinitas sabab lingkungan Q4OS Plasm henteu deui kaiket kana komponén Trinity, nyata ngirangan ukuran média instalasi ku desktop Plasma. Kalayan éta ayeuna bungkusan tiasa dipendakan salaku kagumantungan misah «q4os-desktop-plasma"Atanapi"q4os-desktop-trinitas".

waktu pikeun LXQT pamekar nyebut éta aranjeunna damel ngaliput katergantungan lingkungan dina distribusi.

Ogé, éta disebatkeun dina pengumuman eVersi anyar ieu utiliti parantos ditambihan pikeun ngirim laporan pakakas pikeun Live build. 

Disebutkeun ogé yén pikeun lingkungan desktop Trinity utiliti pikeun skala layar parantos ningkat, ditambah téma desain Plasma Debonaire parantos disaring.

Kanggo versi Raspberry Pi distro éta nonjol éta Repository Raspbian10, Raspbian11, Bullseye dilebetkeun kana installer.

Dina installer cumi, dina modul manajer tampilan ayeuna diverifikasi ayana TDM sateuacan direngsekeun

Pikeun ngaoptimalkeun sistem, beberesih sareng ngaleungitkeun file anu henteu dianggo dilaksanakeun sareng koréksi naskah logon anu munggaran ogé dilaksanakeun.

Unduh sareng pasang Q4OS 3.10

Upami anjeun resep kana distribusi ieu anjeun tiasa buka halaman wéb resmi proyekdina bagian unduhan anjeun anjeun tiasa kéngingkeun gambar sistem.

Dina bagian unduhan anjeun tiasa mendakan tautan pikeun ngaunduh vérsi desktop kalayan rasa anu béda (Plasma atanapi Trinity)

salaku ka sarat pikeun fungsi optimal pikeun distribusi anu urang peryogikeun Sahenteuna prosésor sareng arsitektur 32-bit Intel Pentium III dina 500 Mhz, AMD-K6 III dina 500 Mhz atanapi prosésor anu langkung luhur, dina hal RAM, 256 MB atanapi langkung cekap sareng kami meryogikeun rohangan dina hard disk kalayan at sahenteuna 5 GB ruang panyimpenan sareng resolusi VGA 1024X768.

Dina kasus jalma-jalma anu ngagunakeun Raspberry Pi aranjeunna ogé tiasa mendakan gambar sistem pikeun alat anjeun, sanaos Gambar ieu diwangun dina versi Scorpion of Q4OS (2.7) janten henteu diwangun dina versi desktop ayeuna.

Akhirna upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan vérsi anyar ieu anjeun tiasa konsultasi link ieu.  


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.