Ngalereskeun kacilakaan nalika ngamuat menu aplikasi di Xfce

Upami urang masang Xfce ti sumber atanapi bahkan ngalangkungan Repository pikeun anu munggaran, mungkin nalika nyobian muka ménu kami bakal mendakan kasalahan ieu:

Solusi pikeun masalah ieu saderhana pisan. Upami urang gaduh terminal anu dipasang urang buka éta sareng tingali naha folder na aya ménu jero / jsb / xdg /. Kalayan ls kedah ngalayanan:

$ ls -l /etc/xdg/

Upami henteu, urang nyiptakeun:

$ sudo mkdir /etc/xdg/menus

teras urang ngadamel file anu disebat xfce-applications.menu:

$ sudo nano /etc/xdg/menus/xfce-applications.menu

sareng di jero urang pencét Eusi ieu. Urang tiasa sacara otomatis ngakses ménu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hairosv cenahna

    Naon bédana antara Linux Mint sareng Linux Mint Debia?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Linux Mint dumasarkeun kana Ubuntu sareng gudangna. LMDE dumasarkeun kana Debian sareng gudangna.

  2.   Oscar cenahna

    Nalika kuring ngarencanakeun masang XFCE wengi, kuring bakal tumut kana akun ieu.
    Hatur nuhun input.

  3.   Hairosv cenahna

    éta sababna aranjeunna nyarankeun LMDE ka kuring ...

  4.   elbuengeorge cenahna

    Hiji patarosan, dina LMDE kumaha rutin aranjeunna ngamutahirkeun Firefox atanapi Iceweasel? kusabab sababaraha waktu ka pengker, pikeun peramban kuring diéngdékkeun dina Debian Testing kuring kedah narik mozilla repo upami teu lepat sareng milarian pak bahasa sanggeusna supados peramban diperbarui sabisa.

    Salam.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hanjakalna aranjeunna henteu sering ngamutahirkeun éta sering sareng sababaraha kali, anjeun kedah ngalakukeun pamasangan manual kanggo gaduh peramban pangénggalna.