Ngarobih file audio AMR kana MP3, OGG, jsb.

AMR mangrupikeun format komprési audio anu dioptimalkeun pikeun coding pidato. Khususna populér di telepon sélulér modéren.


AMR parantos diadopsi salaku standar coding audio ku 3gpp dina Oktober 1998 sareng ayeuna seueur dianggo di GSM. Ngatur sacara lebar bandwidth ku milih tina dalapan tingkat bit anu béda.

Bandwidth 12.2, 10.2, 7.95, 7.40, 6.70, 5.90, 5.15, sareng 4.75 kb / s didasarkeun kana sampel 8000Hz kalayan 20 pigura millisecond (160 sampel per pigura).

Aya program pikeun ngarobih format ieu kana format audio anu langkung umum (sapertos MP3 o WAV); contona, Mobile Media Center. Pamakéan ieu kawilang diperyogikeun sabab henteu sadayana pamaén sora gaduh sacara standar codecs diperyogikeun pikeun maénkeun file anu disandikeun salaku AMR.

Ayeuna, gaduh telepon sélulér sanés ngan ukur sinonim sareng nelepon; Salami sababaraha taun, gaduh salah sahiji alat ieu ogé hartosna kamungkinan nyandak gambar, ngupingkeun musik, ningali pidéo, jst. Kadang-kadang kajadian éta henteu sadayana format multimédia dirojong ku komputer, janten kedah milari anu sami dina format anu tiasa urang anggo atanapi langkung saé ngagaduhan alat anu ngabantosan urang ngarobih hiji format multimédia kana format anu sanés.

Ffmpeg, perpustakaan anu paling sering dianggo dina Linux pikeun ngarobih file multimédia, parantos lirén ngadukung libamr kusabab masalah lisénsi sareng parantos ngagabungkeun dukungan pikeun libopencore-amr. Sanaos kitu, paket ffmpeg kalebet kana Ubuntu Karmic henteu ngadukung AMR.

Kusabab kitu, urang kedah nganggo aplikasi anu sanés (saleresna GUI pikeun ffmpeg kalayan dukungan AMR), disebat Mobile Media Center.

Artos Mobile Mobile mangrupikeun aplikasi gratis anu ngamungkinkeun, sapertos anu parantos disebatkeun sateuacanna, ngarobih sababaraha rupa format multimédia. Contona: 3gp ka mp3, mp3 ka amr, jsb. Sareng upami éta henteu cekap, éta ogé unduh pidéo YouTube dina format anu anjeun pikaresep, operasi aplikasi sapertos kieu:

  1. Unduh Pusat Media Ponsel ti di dieu.
  2. Pasang bungkus .DEB.
  3. Upami anjeun ngagaduhan AMD64, buka terminal, buka folder dimana ayana .DEB sareng jalankeun:
sudo dpkg -i --force-all mmc_1.5.0_i386.deb

Sakali réngsé, buka Aplikasi> Audio sareng Video> Mobile Media Converter. Satuluyna,

  1. Tambahkeun file anu anjeun badé ngarobih ku ngaklik "+"
  2. Pilih format output, kualitasna, pencét dina "Convert!" sareng siap.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngarobih file AMR anu bahagia tapi ogé seueur anu sanés, anu ngajantenkeun pilihan anu kuat pikeun tumut kana akun.

Halaman resmi | http://miksoft.net/mobileMediaConverter.htm


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   aransabies cenahna

    hatur nuhun !!! Aduh kana windows damn anu moal ngantep anjeun bébas, hatur nuhun pisan kana postingan na 😀