Ngarobih ikon map kami di Gnome

Kamari kuring nganjang ka tatangga anu nganggo Windows XP dina komputerna pikeun ngabantosan anjeunna sareng masalah anu anjeunna ngalaman sareng kuring merhatoskeun kumaha masing-masing folder dina disk D: Kuring ngagaduhan ikon kéju pikeun ngarobih aranjeunna sakedik.

Ngalakukeun ieu sareng nautilus (Pangatur File tina Gnome) éta leres-leres saderhana sareng urang henteu kedah nganggo perangkat lunak tambahan atanapi anu sapertos kitu. Anu kedah urang lakukeun nyaéta:

1- Pilih folder anu urang badé ngarobih »Pencét katuhu teras pencét dina ikon folder.

2- Kami milarian ikon dina folder kami .icons, atanapi urang ngan saukur milih file naon dina format .png, .jpgatawa .svg (batur tiasa dianggo). Ieuh anjeun tiasa mendakan anu hébat. Sareng siap !!!

Ieu kumaha milik kuring 😀

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Ahahah kuring émut ieu mangrupikeun hal munggaran anu kuring resep ngeunaan Linux, dina jandéla éta leres pisan anu ngaganti ieu.

    Nuhun, sapertos biasa blog na saé pisan, kuring nuturkeun unggal dinten.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Wilujeng sumping, ieu mangrupikeun hal-hal anu diserang ku pangguna anyar sareng pikeun aranjeunna kuring nyerat tulisan ieu. 😀

    2.    Carlos-Xfce cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring. Abdi émut kedah milarian folder kalayan ikon anu teu aya tungtungna sareng bakal butuh jam sababaraha waktos. Heh heh heh.

  2.   kawani cenahna

    Upami kuring KZKG ^ Gaara kuring bakal nyandak komputer anjeun pikeun nempatkeun ikon homo dina Ju $ tin Bieber atanapi Jonas Sisters haha.

    Nyatana nyaéta yén di Hasefroch henteu sigana rumit sapertos kitu

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sareng kuring maéhan anjeunna sapertos anjing .. Justin Bieber? .. Entong bangsat kuring *****